Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο 6800κ δηλαδή πόσο βγάζει σε σύγκριση με τα παραπάνω νούμερα?

Αυτο κοιταγα τωρα στο Hwbot , γυρω στα 1350 @4,3 ghz ,βεβαια δεν εχω ιδεα αν δινει κατι το quad chanel

Χαμηλο φαινεται σε σχεση με τον 6800k παιζει να ειναι  μουφια τα scores

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτο κοιταγα τωρα στο Hwbot , γυρω στα 1350 @4,3 ghz ,βεβαια δεν εχω ιδεα αν δινει κατι το quad chanel

Χαμηλο φαινεται σε σχεση με τον 6800k παιζει να ειναι  μουφια τα scores

Τρώει μπουκάλι απο bios και current protection σχεδόν σίγουρα.

Core-i7-8700K-Hwbattle-pcgh.png

Αν κρίνουμε από αυτό το leak, τότε ο 8700k τρέχει στα 1230/1591 * 5.0 = 3.865 GHz, που εμενα το μονο που μου λέει είναι ότι τρώει power throttle από bios μιας και το CB είναι σχετικά βαρύ workload. Το single core είναι στα 196/213 * 5.0 = 4.6 GHz.

• Like 1

Αν κρίνουμε από αυτό το leak, τότε ο 8700k τρέχει στα 1230/1591 * 5.0 = 3.865 GHz, που εμενα το μονο που μου λέει είναι ότι τρώει power throttle από bios μιας και το CB είναι σχετικά βαρύ workload. Το single core είναι στα 196/213 * 5.0 = 4.6 GHz.

Το cinebench όμως δεν τρέχει AVX  ... που είναι και ο λόγος που η intel αναφέρει πτώση χρονισμών από το all turbo boost στα 3,8... :wacko:

Το cinebench όμως δεν τρέχει AVX  ... που είναι και ο λόγος που η intel αναφέρει πτώση χρονισμών από το all turbo boost στα 3,8... :wacko:

Όσο ο επεξεργαστής κάθεται πάνω από το base την Intel δεν την νοιάζει και πολύ :D

Το CB τραβάει παραπάνω current από μερικά FFT του Prime95 με AVX οποτε είναι σχετικά βαρύ πάντως.

• Moderators

Δηλαδή ή τέρας θα είναι ή σαπάκι; Να είναι απλά μια αναμενόμενα καλή CPU δεν παίζει; Να είναι μια μέτρια, ούτε;

Πολύ ακραίοι οι χαρακτηρισμοί αυτοί...

• Like 5

Γιατί κόβετε το 120 στην φωτογραφεία ??

edit : Αααα μάλλον για να φαίνεται το MT Score

Δηλαδή ή τέρας θα είναι ή σαπάκι; Να είναι απλά μια αναμενόμενα καλή CPU δεν παίζει; Να είναι μια μέτρια, ούτε;

Πολύ ακραίοι οι χαρακτηρισμοί αυτοί...

Ε με τα λεφτα που ζηταει ειναι οκ να ειναι μια μετρια cpu?

Στα 5Ghz είναι τέρας(Αν ισχύει η εικόνα), ελπίζω να ισχύει ότι παίζει throttling από bios..

το εχεις σιγουρακι δηλαδη οτι θα παιζει 5ghz all core ενας 6πυρηνος Intel με μαγιονεζα για TIM 

Ε με τα λεφτα που ζηταει ειναι οκ να ειναι μια μετρια cpu?

με τα λεφτα που ζηταει οταν δεν μπορει να περασει εναν 1600x που ειναι 100 ευρω και βαλε λιγοτερα πως ακριβως ειναι ok? 

το εχεις σιγουρακι δηλαδη οτι θα παιζει 5ghz all core ενας 6πυρηνος Intel με μαγιονεζα για TIM 

με τα λεφτα που ζηταει οταν δεν μπορει να περασει εναν 1600x που ειναι 100 ευρω και βαλε λιγοτερα πως ακριβως ειναι ok? 

Αυτο λεω για αυτο υπαρχει το ?...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...