Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο cinebench οι ram παιζουν ελαχιστο ρολο ομως . Το single πανω κατω ιδιο με τις προηγουμενες γενιες ειναι, το multi ειναι τελειως χαλια για 6c/12t

Σωστά, ελάχιστο εώς μηδεν.

Το geek bench είναι άξιο απορίας γιατί το βάζουν ως μέτρο, είναι απλά απαράδεκτο σαν benchmark.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι' αυτό χαμηλό είναι και μιλάμε για 5Ghz 7700K. Σαπάκια RAM όμως, μάλλον και στα test του 8700K θα 'ναι σάπιες οι RAM.

Αράξτε, παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο οι RAM στο Geekbench..Αφήστε να βγουν τα επίσημα benchmarks, είμαι σίγουρος ότι θα θερίζει το εργαλείο με σωστό combination + O/C.

Δεν μιλάω για το geekbench μιας και έχει memory leak το συγκεκριμένο bench(βασικά ούτε σημασία δεν του δίνω).....δες cb r15 (που παίζουν μηδαμινό ρόλο οι μνήμες) με single 196cb (που αν δεν κάνω λάθος μετράει τον πυρήνα του 8700Κ που φτάνει τα 4,7ghz max boost 1 core) και θα καταλάβεις.......όλα αυτά πάντα αν ισχύουν τα leaks!Αναμένουμε βεβαίως και τα επίσημα...........

edit:Πάντως δίνουν και παίρνουν οι benchers......που τα έχουν βρεί τα αποτελέσματα αυτά 

https://www.youtube.com/watch?v=qYysdkba6HU 

δεν ξέρω (μάλλον από το μυαλό τους)!Καλύτερα να περιμένουμε σίγουρα τα επίσημα γιατί κάτι βρομάει εδώ.

Fake είναι αυτό στάνταρ.

Το παρακάτω μας δείχνει το game performance :)

''Στρίμωξε'' το Guru3D τον 8700K στα ήδη υπάρχοντα benchmarks του.

Intel Core i7-8700K Cinebench CB 15 Benchmarks

RofiZl6.png

Το παρακάτω μας δείχνει το game performance :)

Το single-thread score στο Cinebench είναι μια χαρά.

Με τον πυρήνα στα 4,7ghz.....Βασικά έχει χαμηλότερο ipc από τον 7700Κ...

Το multi φαίνεται κακό στον 8700k γιατί το all core boost (όταν τρέχουν όλα τα threads) είναι πιο χαμηλό από τα 4.7 GHz που πιάνει το 1 core σε stock συχνότητες. Νομίζω είναι 4.4 ή 4.3 στον 8700k.

• Like 1

Καλά άμα fail-άρουν και το Z370..Είναι σαν να σου λένε οι ίδιοι, τράβα Ryzen..Τώρα που θέλω να κάνω εγώ αναβάθμιση βρήκαν να σαπίσουν τα platforms..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...