Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τιμή Γερμανίας με φόρο 19% 389 άρα εδώ βγαίνει κάπου στα 405, λίγο τσιμπημένη η τιμή του αν ισχύει. Και ο i5 αρκετά ψηλά.

Το αναμενομενο ηταν ρε συ.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O 8350K σε αυτήν την τιμή είναι όλα τα λεφτά   :P

Το διακοσαράκι που έδινες για i5 θα δίνεις για i3 τώρα και θα παίρνεις τις ίδιες επιδόσεις :D

• Like 2

Ο 8400, στην τιμη που ειναι, κλειδωμενος, με τα 2.8ghz υπαρχει περιπτωση να χτυπησει R5 1600, που παιζουν μπαλα τιμολογιακα? Δεν ειναι προβοκατορικη ερωτηση, απλα μου φαινεται λιγο παραλογισμος απο Intel αυτο που δινει στη συγκεκριμενη τιμη. Δεν λεω, ο 8600k θα κλεινει σπιτια, αλλα οχι ρε παιδι μου 192€ για κλειδωμενο στα 2.8ghz. 

Ο 8400, στην τιμη που ειναι, κλειδωμενος, με τα 2.8ghz υπαρχει περιπτωση να χτυπησει R5 1600, που παιζουν μπαλα τιμολογιακα? Δεν ειναι προβοκατορικη ερωτηση, απλα μου φαινεται λιγο παραλογισμος απο Intel αυτο που δινει στη συγκεκριμενη τιμη. Δεν λεω, ο 8600k θα κλεινει σπιτια, αλλα οχι ρε παιδι μου 192€ για κλειδωμενο στα 2.8ghz. 

Εξαρτάτε από το 6 core Turbo, αν όντως μπορεί και κρατάει 3.8GHz σε 6 πυρήνες τότε θα είναι ταχύτερος από τον R5 1600. 

Όχι. Οι τιμές αναμενόμενες..

O 7800 έχει στην Γερμανία 350 Ευρώ, αποκλείεται ο 8700Κ να κοστίζει παραπάνω, αυτές μάλλον είναι αρχικές τιμές. 

Ο 7800x δεν αποδίδει καλά στα παιχνίδια, ο 8700K θα είναι πιο γρήγορος οπότε θα τον πληρώνεις και ακριβότερα. Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι η Intel κοπανάει τιμές λόγω game performance ; Αν δεν ήταν αυτό δεν θα μπορούσε να χρεώσει τον 8700Κ 2 πράσινα πάνω από τον R5 1600.

Όχι. Οι τιμές αναμενόμενες..

Ο 7800x δεν αποδίδει καλά στα παιχνίδια, ο 8700K θα είναι πιο γρήγορος οπότε θα τον πληρώνεις και ακριβότερα. Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι η Intel κοπανάει τιμές λόγω game performance ; Αν δεν ήταν αυτό δεν θα μπορούσε να χρεώσει τον 8700Κ 2 πράσινα πάνω από τον R5 1600.

Δεν κοπανει για αυτο ακριβως, κοπαναει γιατι βλεπει τον κοσμο να την ακολουθει τυφλα.

Ειδες τι εγινε με λιγο ζορι, εβγαλε τοσα cpu που ουσιαστικα "κανιβαλισε" ολα τα προηγουμενα και τα μισα Χ299.

Οταν λες δεν αποδιδει καλα.... τι να σου πω με 6/12 ειμαι και απο 4/8 (6700Κ) δεν εχω διαφορες, στα 4200 και οι 2 επεξεργαστες. Οποτε η καραμελα δεν παει καλα πρεπει καποια στιγμη να σταματησει.

Κοροιδευουμε τον pirmen που βγαζει bench σε 720p μην το συνεχιζουμε. 

• Like 3

To Χ299 είναι το ανέκδοτο της χρονιάς, μια βιαστική πλατφόρμα στην οποία ακόμα και ο top-end i9-7980XE που είναι 18c/36t CPU των 2000 ευρώ δεν είναι soldered.

Οταν λες δεν αποδιδει καλα.... τι να σου πω με 6/12 ειμαι και απο 4/8 (6700Κ) δεν εχω διαφορες, στα 4200 και οι 2 επεξεργαστες. Οποτε η καραμελα δεν παει καλα πρεπει καποια στιγμη να σταματησει.

Κοροιδευουμε τον pirmen που βγαζει bench σε 720p μην το συνεχιζουμε. 

Όταν τρώει ξύλο ο [email protected] από stock 7700Κ, όχι, δεν αποδίδει καλά.

To Χ299 είναι το ανέκδοτο της χρονιάς, μια βιαστική πλατφόρμα στην οποία ακόμα και ο top-end i9-7980XE που είναι 18c/36t CPU των 2000 ευρώ δεν είναι soldered.

Δεν ειπα ποτε το αντιθετο φιλε μου, ισα ισα το αντιθετο.

Όταν τρώει ξύλο ο [email protected] από stock 7700Κ, όχι, δεν αποδίδει καλά.

https://www.youtube.com/watch?v=PKX9Bcxnd7U

Θεωρητικά και ο 8700K θα τρώει ξύλο από τον 7700Κ σε μηχανές γραφικών που δεν απαιτούν παραπάνω πυρήνες. 

Αυτό το λέω γιατί θα πάει να κάνει εξισορρόπηση φορτίου και θερμικών εκροών απο πυρήνα σε πυρήνα. Το έχουμε ξαναδεί νομίζω.

• Like 1

Εγω ειχα τον 8350 παντως, η πιο αθλια cpu που εχει περασει απο τα χερια μου ηταν. Δεν μπορουσε να κανει 300mhz oc με h100i (θα μου πεις σου εκατσε κακο κομματι) χωρις να γινει φουρνος. Ολα τα multiplayer επαιζαν αθλια με 7970 σε σχεση με τον i5.

Δεν ξερω τι αλλο να σου πω, δεν ειμαι fanboy καμιας εταιρείας αλλα αυτη ηταν η εμπειρία μου με τους fx.

Δεν είχες όμως κάποιο afterburner ή παρόμοιο software ανοιχτό να καταγράφεις και να αναλύεις τα frame times ώστε να καταλάβεις διαφορά ανάμεσα στα smooth 35 καρέ του 8350 και τα non smooth 60+ του i5(βλέπε τη φρίκη σε κάτι dying light, στην πρώτη μη downgraded για χάρη των AMD FX έκδοση). Πώς μπορείς να παίζεις games χωρίς να ρίχνεις κλεφτές ματιές παράλληλα σε frame times;

BTW, το BF3 που προαναφέρθηκε έτρεχε παντού καλά. [και κατάφερε το ίδιο στούντιο σήμερα να γονατίζει 4 cores και βάλε, στο ίδιο game με διαφορετικά γραφικά και τοποθεσίες]. Ο στόχος για τα δυνατά cpu ήταν τα 120 καρέ με την ανάλογη κάρτα.

Σχετικά με τις τιμές βλέπουμε έναν 8350K και έναν 8400 σχεδόν στα ίδια. Αυτό που ίσχυε και πριν με τους κλειδωμένους i5 και τους 7350K. Όποιος προκρίνει single core(για wow κτλ.) θα πάρει τον 8350Κ και θα τον κλοκάρει. Όποιος θέλει καλό all around performance κυρίως σε ΑΑΑ single και on line fps θα πάρει τον 8400. Δεν άλλαξε κάτι επί της ουσίας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...