Fulgore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Οι ryzen είναι άχρηστοι για εμάς που έχουμε τετραπύρηνους i7 ναι.Δεν ξέρω στο μέλλον τί θα γίνει αλλα προς το παρόν οι πολλοί πυρήνες στα games δεν βοηθάνε.Αν ήταν να αναβαθμίσω cpu θα ήθελα σίγουρα αρκετους πυρήνες,μαζί με single core performance.αρα από τους coffee lake του θέματος τι ακριβώς ψάχνεις/περιμένεις?Επίσης δεν έχουν όλοι i7 τελευταίας γενιάς και αυτό δεν σημαίνει ότι αν για σένα είναι άχρηστος ο χρήστης επεξεργαστής,αυτό σημαίνει ότι είναι γενικά άχρηστος ειδικά αν έχει αποδειχθεί από χρήστες το αντίθετο. Τουλαχιστον για οθόνη έχεις 144+hz και σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα τελικά fps και ανάλογη κάρτα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Οι ryzen είναι άχρηστοι για εμάς που έχουμε τετραπύρηνους i7 ναι.Δεν ξέρω στο μέλλον τί θα γίνει αλλα προς το παρόν οι πολλοί πυρήνες στα games δεν βοηθάνε.Αν ήταν να αναβαθμίσω cpu θα ήθελα σίγουρα αρκετους πυρήνες,μαζί με single core performance.Μια χαρά μετράνε οι έξτρα πυρήνες Παραδείγματα Battlefield 1 Forza Motosport Playerunknowns Battlegrounds κλπ σίγουρα είναι κι άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Οι Κοκκινο φρουροι είναι γνωστοί από παλιά και δεν ακούνε τίποτα Είναι αστείο να σας βλέπω να βαφτίζεται κόκκινους/πράσινους και μπλε φρουρούς αυτούς που δεν συμφωνούν με τις απόψεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Οι ryzen είναι άχρηστοι για εμάς που έχουμε τετραπύρηνους i7 ναι.Δεν ξέρω στο μέλλον τί θα γίνει αλλα προς το παρόν οι πολλοί πυρήνες στα games δεν βοηθάνε.Αν ήταν να αναβαθμίσω cpu θα ήθελα σίγουρα αρκετους πυρήνες,μαζί με single core performance. .Ένας 8 core coffee lake θα μας έλυνε τα χέρια για τα επόμενα 5 χρόνια σίγουρα και τα παιχνίδια που θα βγούν. Αν μπορείς να τον ψύξεις προχώρα εδώ http://www.skroutz.gr/s/11931858/Intel-Core-i7-7820X.html ... αν υπήρχε περίπτωση να τον ψύξω με την phanteks εδώ θα είχα πάει!Και έχεις και upgrade path για κανέναν μεγαλύτερο αν θες..........τώρα ο 8700Κ μια χαρά θα βγεί από απόδοση αλλά και στο gaming αφού εκεί στοχεύει η intel,αλλά για gaming μόνο ένας 8c/16t cpu είναι no brainer αυτήν την εποχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι αστείο να σας βλέπω να βαφτίζεται κόκκινους/πράσινους και μπλε φρουρούς αυτούς που δεν συμφωνούν με τις απόψεις σας. Είναι γνωστός για τις απόψεις του μην τον παρεξηγείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 αλλά για gaming μόνο ένας 8c/16t cpu είναι no brainer αυτήν την εποχή! Ούτε καν..Τα ίδια έλεγαν για τους FX όταν ήταν να βγουν τα PS4/Xbox One, τελικά είναι τόσο μάπα τα jaguar που φοράνε που όλα τα παιχνίδια έχουν καταλήξει GPU bound. Μην περιμένετε να αλλάξει το σκηνικό μέχρι να βγουν οι επόμενες κονσόλες που και εκεί θα πρέπει να το δούμε πρώτα γιατί μπορεί να επαναληφθεί η ιστορία. Ακόμα και ο δικός σου 4790K βγάζει άνετα μέχρι τότε για gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι γνωστός για τις απόψεις του μην τον παρεξηγείς.Μην αγχώνεσαι αγαπητέ τώρα τον άλλο μήνα με το καλό δεν θα με ξαναδεις να γράφω στα θεματα των επεξεργαστων αλλά των παιχνιδιών αυτών καθαυτων.Θα αφήσουν τους άλλους ειδικούς να μιλάμε για gaming και επιδόσεις σε επεξεργαστες χωρίς να παίζουν παιχνίδια Και γενικά κακώς κάθομαι και απαντάω σε άτομα που μιλάνε για pc gaming και δεν παίζουν παιχνίδια. Καλή συνήθεια που θα αλλάξει σύντομα . Είναι αστείο να σας βλέπω να βαφτίζεται κόκκινους/πράσινους και μπλε φρουρούς αυτούς που δεν συμφωνούν με τις απόψεις σας.Το να μην συμφωνείς με κάποιον δεν είναι παράλογο. Το να μην συμφωνείς με κάποιον με αστεία η καθόλου επιχειρηματα είναι. Αν έχεις ακόμα τους επεξεργαστες δοκίμασε στο τελευταίο bf1 και δες και ο ίδιος για τι διαφορές μιλαμε.Τελευταιο μου σχόλιο πάνω σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Το να μην συμφωνείς με κάποιον δεν είναι παράλογο. Το να μην συμφωνείς με κάποιον με αστεία η καθόλου επιχειρηματα είναι. Αν έχεις ακόμα τους επεξεργαστες δοκίμασε στο τελευταίο bf1 και δες και ο ίδιος για τι διαφορές μιλαμε.Τελευταιο μου σχόλιο πάνω σε αυτό. Εγώ είχα τον FX8350 και τον Core i7 3770K από το 2012, έχω παίξει άπειρες ώρες και με τους δυο σε πολλά παιχνίδια, τα επιχειρήματα μου είναι βασισμένα σε πραγματικές συνθήκες μέσα από τα παιχνίδια. Εσύ ποιον AMD FX είχες ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν το ήξερα ότι για να έχει κάποιος μια γενική εικόνα για προϊόντα όπως επεξεργαστές ,κάρτες γραφικων,κινητά κλπ στον αιώνα του ιντερνέτ πρέπει να του έχουν περάσει από τα χέρια του όλα τα προϊόντα λες και είναι reviewer(οι περισσότεροι από τους οποίους πληρώνονται κιολας γιαυτο...) Αυτά και στο anandtech τα γράφεις ή μόνο εμείς είμαστε οι τυχεροί?Μόνο στο ινσομνια τα διαβάζει κανείς αυτά.... Αν προσπαθείς να αποδείξεις κάτι για τον εν λόγω fx μπορείς να ανοίξεις ξεχωριστό θέμα με διάφορα συγκριτικά για αυτόν τον επεξεργαστη,δεν είναι εδώ το κατάλληλο θέμα ούτε και ενδιαφέρει κανένα και απορώ γιατι εξ αρχής αρπάχτηκε από σχόλιο συμφορουμιτη ο οποίος αν δεν κανω λαθος έγραψε ότι έγραψε σαν πρωην κατοχος του..... Σε παρακαλώ πολύ μην δίνεις τσάμπα έκταση και κλειδωθεί και αυτό το θέμα χωρίς λόγο,αρκετά έχουν κλειδωθεί εδώ και χρόνια στο forum. Εχει καταντήσει αηδία να μην μπορεί να γίνει μια ρημαδο κουβέντα για επεξεργαστες σε τεχνολογικο forum(το αρχικό θέμα των ρυζεν κλειδώθηκε ). Εσενα μπορεί να μην σε ενδιαφέρουν οι coffee για αγορά,ενδιαφέρουν άλλους όμως. Ζήτω συγγνώμη από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του θέματος για τα τελευταία off topic σχολια μου λες και εδώ και χρόνια δεν τα ξέρω ότι γίνονται τα ίδια και τα ίδια με ορισμένους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Εσύ ποιον AMD FX είχες ?? Εγω ειχα τον 8350 παντως, η πιο αθλια cpu που εχει περασει απο τα χερια μου ηταν. Δεν μπορουσε να κανει 300mhz oc με h100i (θα μου πεις σου εκατσε κακο κομματι) χωρις να γινει φουρνος. Ολα τα multiplayer επαιζαν αθλια με 7970 σε σχεση με τον i5. Δεν ξερω τι αλλο να σου πω, δεν ειμαι fanboy καμιας εταιρείας αλλα αυτη ηταν η εμπειρία μου με τους fx. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ούτε καν..Τα ίδια έλεγαν για τους FX όταν ήταν να βγουν τα PS4/Xbox One, τελικά είναι τόσο μάπα τα jaguar που φοράνε που όλα τα παιχνίδια έχουν καταλήξει GPU bound. Μην περιμένετε να αλλάξει το σκηνικό μέχρι να βγουν οι επόμενες κονσόλες που και εκεί θα πρέπει να το δούμε πρώτα γιατί μπορεί να επαναληφθεί η ιστορία. Ακόμα και ο δικός σου 4790K βγάζει άνετα μέχρι τότε για gaming. Δεν γνωρίζω πως θα πάει το gaming τον επόμενο καιρό....και τι απαιτήσεις θα έρθουν,αλλά δεν πιστεύω να μην μπορούν επεξεργαστές σαν τον 3770Κ/4770Κ/4790Κ/6700Κ/7700Κ να φτάσουν για gaming (μιας και με oc φτάνουν άνετα το ipc του stock 7700K,αν όχι να το ξεπερνάνε σε μερικές περιπτώσεις οι 4790Κ/6700Κ) μέχρι εκείνο το spot που θα βγούν οι επόμενες κονσόλες......Το θέμα είναι για μένα είναι αν ο 8700Κ έρθει με διαφορά στο gaming ίδια σαν του 7700Κ που ήδη υπάρχει στην αγορά από τους υπάρχοντες cpu (ή θα έρθει με μεγαλύτερη διαφόρα για το gaming αναφέρομαι ) για να ξέρω και πως θα κινηθώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν το ήξερα ότι για να έχει κάποιος μια γενική εικόνα για προϊόντα όπως επεξεργαστές ,κάρτες γραφικων,κινητά κλπ στον αιώνα του ιντερνέτ πρέπει να του έχουν περάσει από τα χέρια του όλα τα προϊόντα λες και είναι reviewer(οι περισσότεροι από τους οποίους πληρώνονται κιολας γιαυτο...) Αναφέρθηκες σε αστεία η καθόλου επιχειρήματα σε κάποιον που είχε τον επεξεργαστή τόσα χρόνια και τον χρησιμοποίησε παράλληλα με Core i7 ίδιας χρονολογίας. Αν είναι αστεία η καθόλου επιχειρήματα αυτά, προφανώς ότι και να λες εσύ αυτομάτως πάνε στον κάδο με τα σκουπίδια. Κανείς δεν είπε ότι πρέπει να έχεις όλους του επεξεργαστές για να έχεις μια σφαιρική εικόνα, αλλά το να λες στον όλον που είχε το προϊόν στα χέρια του τόσο καιρό, ότι χρησιμοποίει αστεία η καθόλου επιχειρήματα είναι από άλλον πλανήτη. Εγω ειχα τον 8350 παντως, η πιο αθλια cpu που εχει περασει απο τα χερια μου ηταν. Δεν μπορουσε να κανει 300mhz oc με h100i (θα μου πεις σου εκατσε κακο κομματι) χωρις να γινει φουρνος. Ολα τα multiplayer επαιζαν αθλια με 7970 σε σχεση με τον i5. Δεν ξερω τι αλλο να σου πω, δεν ειμαι fanboy καμιας εταιρείας αλλα αυτη ηταν η εμπειρία μου με τους fx. Έπρεπε να πάρεις μητρική με Z170 τότε Εσενα μπορεί να μην σε ενδιαφέρουν οι coffee για αγορά,ενδιαφέρουν άλλους όμως. Και κάτι τελευταίο και κλείνω, Από πότε πρέπει να σε ενδιαφέρει η αγορά ενός επεξεργαστή για να συμμετέχεις στο topic ?? Όλοι μπορούν να πουν την γνώμη τους στο Forum και ας μην τους ενδιαφέρει η αγορά του προϊόντος. Έχετε αρχίσει και λέτε πράγματα που δεν στέκουν εδώ μέσα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω ειχα τον 8350 παντως, η πιο αθλια cpu που εχει περασει απο τα χερια μου ηταν. Δεν μπορουσε να κανει 300mhz oc με h100i (θα μου πεις σου εκατσε κακο κομματι) χωρις να γινει φουρνος. Ολα τα multiplayer επαιζαν αθλια με 7970 σε σχεση με τον i5. Δεν ξερω τι αλλο να σου πω, δεν ειμαι fanboy καμιας εταιρείας αλλα αυτη ηταν η εμπειρία μου με τους fx. Ας πουμε οτι ηταν ετσι οπως τα λες που δεν ειναι αλλα τελος παντων πως και πηρες ΑΥΤΟ CPU: intel i7 4790k CPU Cooler: Corsair H100i για να κανεις OC; Θα μας τρελανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά μην τρελαίνεστε. Και οι δύο εταιρίες αυτή την στιγμή έχουν αρχιτεκτονική με παρόμοια περίπου χαρακτηριστικά. Το IPC είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Το SMT/HTing performance και αυτό είναι κοντά. Το performance/watt και αυτό σχετικά κοντά και ελέγχεται με τις ψιλοβελτιωσεις σε cache , c states .... Η διαφορές είναι στα ρολόγια ή να το πω καλύτερα στα "έξυπνα" ρολόγια. Δηλαδή στα turbo clocks που δίνουν την αίσθηση της νέας CPU δίνοντας κάτι παραπάνω από τα παλαιά σε single και light thr. σενάρια. Λογικά θα έχουμε μια 2ετια τουλάχιστον όπου θα υπάρχουν εναλλαγές στο τι είναι προτιμότερο για αγορά σαν απόλυτο performance. Η Intel απαντά με τον καφέ, η amd θα απαντήσει με ryzen + κ.λ.π. Έχουμε επιτέλους ανταγωνισμό και αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε σαν καταναλωτές είναι το πώς θα το εκμεταλλευτούμε για να αγοράσουμε ισχύ σε καλές τιμές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.guru3d.com/news-story/european-core-i7-8700k-coffee-lake-prices-spotted-in-germany.html 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις