Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια επισήμανση ρε παίδες γιατί μου χτυπάει κάπως αυτό το "σαπάκι", "σαπάκια", κλπ...υπάρχουν παιδιά εδώ στο forum που δεν μπορούν να διαθέσουν περισσότερα χρήματα από αυτά που κοστίζει ένας 4560 ακόμη και για gaming...μια χαρά gaming μπορείς να κάνεις με 4560 και λίγους συμβιβασμούς. Μην ισοπεδώνετε τα πάντα στην εποχή που ζούμε...φιλικά πάντα. 

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε φίλε είναι σαν να αναφέρουν GTX1050/RX550 σε νήμα που αφορά GTX1080+ :) Δεν κατηγόρησε κανένας το rig κάποιου, ούτε είπε κανείς ότι είναι μαγκιά να τα σκας για ακριβό HW, απλά να καταλαβαίνουμε τι συγκρίνουμε..

Και σε BF4 το ίδιο ήταν με τον 3770Κ, μην ξεχνάς τους έχω και τους δυο μαζί από το 2012 και ξέρω ακριβός πως αποδίδουν σε gaming. Για αυτό όταν διαβάζω πράγματα που δεν στέκουν θα λέω ακριβός τα πράγματα όπως είναι και ας μην σας αρέσουν.

Να κοιτάτε μόνο τα fps και να νομίζετε ότι ο Pentium 4560 είναι καλύτερος σήμερα στα καινούργια games από τον FX8350/70. ;)

Τι να μην μας αρέσουν ρε aten.

Δες το video που σου έστειλα σε καινούργια παιχνίδια και μην γράφεις ότι να ναι.

Είμαστε Σεπτέμβριο του 2017 και μου αναφέρεις παιχνίδια προηγούμενης γενιάς ?

Για το Θεό δηλαδη..

Σιγά τον φοβερό(για gaming)επεξεργαστή που σου θίξαμε...

Δες το video που σου έστειλα σε καινούργια παιχνίδια και μην γράφεις ότι να ναι.

Αυτό λέω, ο 4560 βγάζει παραπάνω fps άρα είναι καλύτερος, συνεχίστε on topic ;)

Ρε παιδιά, να ρωτήσω και κάτι ακόμα μιας και έχω να ασχοληθώ με χτίσιμο gaming PC από το μακρινό 2005... Αναφέρατε την αγορά μνήμης για σύστημα βασισμένο σε Z370. Οι μνήμες DDR4 θα κριθούν obsolete και θα απαιτηθεί αγορά νέου τύπου μνήμης?

Sorry αν ρωτάω κάτι χαζό!

Ρε φίλε είναι σαν να αναφέρουν GTX1050/RX550 σε νήμα που αφορά GTX1080+ :) Δεν κατηγόρησε κανένας το rig κάποιου, ούτε είπε κανείς ότι είναι μαγκιά να τα σκας για ακριβό HW, απλά να καταλαβαίνουμε τι συγκρίνουμε..

Φίλτατε θα βγάλει και 4c/4t coffee lake η Intel δεν είναι μόνο ο 8700k το είπαμε αυτό...άσε που έτσι όπως την κόβω δεν αποκλείω και pentium 2c/4t...ποτέ δεν ξέρεις...οπότε δεν είναι καθόλου νήμα που αφορά τον καλύτερο της γενιάς...αφορά μια ολόκληρη γενιά επεξεργαστών που μέσα θα έχει και πολύ πιο φθηνούς και πιο αδύναμους...δείτε τον τίτλο του topic. Δεν είναι και σίγουρο ότι ο αντίστοιχος pentium θα είναι πολύ πιο μπροστά σε επιδόσεις από 4560...φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση με τα θηρία αλλά βλέπω αρνητική στάση σε όποιον μιλήσει για τους "αδύναμους" επεξεργαστές. Όπως και να έχει ένα φιλικό σχόλιο ήταν... 

• Like 1

Δευτερον πραγματικα πιστευετε οτι η μια εταιρια του μεγεθους της intel δεν εχει ετοιμη νεα αρχιτεκτονικη στα συρταρια της.?

ουτε στα συρταρια εχει ουτε στις μαξιλαροθηκες. αν ειχε κατι τοσο δυνατο, θα το πετουσε στην αγορα και θα εξαλειφε τον ανταγωνισμο οπως εκανε και με τους neh/sandy, που για να εβρισκες amd cpu ειδικα στην σερβερ αγορα επρεπε να κοιταξεις με το τηλεσκοπιο χαμπλ. το οτι σχεδιαζει κατι που θα το παρουσιασει στο μελλον πρεπει να θεωρειται δεδομενο.

Ξαναδιαβασε τι έγραψα πριν βγαλεις τα γνωστά βιαστικά συμπεράσματα.

Είναι γεγονός ότι προσωπικά κοίταζα για 7800x γι'αυτό έγραψα στο άλλο θέμα αλλά απογοητεύτηκα από τα αποτελέσματα γι'αυτό τους έριξα ακυρο,και επίσης ακόμα δεν αποκλείω τελείως την αγορά ryzen μέχρι να δω τιμές και αν αξίζουν οι καφέδες.

Αρα εγώ προσωπικά έχω το δικαίωμα να συμμετέχω στα θεματα αυτά η να ζητήσω την άδεια κάποιου?

Δεν είναι γνωστό τι παίζει με την ιντελ και το upgrade path της στις mainstream πλατφόρμες?

Όσο για τον 8700κ αν δεν βγει πατάτα σαν τον 7800χ βγάζει άνετα για πάρα πολλά χρόνια χρήση σε σημείο που πιο πιθανό να τον αλλάξει κάποιος επειδή τον βαρέθηκε η από μικρόβιο αναβάθμισης παρά επειδή δεν τον καλύπτει.

οταν παρουσιαστηκε o 7800x δεν υπηρχε αντιστοιχος 6core απο πλευρας ιντελ.

ουτε στα συρταρια εχει ουτε στις μαξιλαροθηκες. αν ειχε κατι τοσο δυνατο, θα το πετουσε στην αγορα και θα εξαλειφε τον ανταγωνισμο οπως εκανε και με τους neh/sandy, που για να εβρισκες amd cpu ειδικα στην σερβερ αγορα επρεπε να κοιταξεις με το τηλεσκοπιο χαμπλ. το οτι σχεδιαζει κατι που θα το παρουσιασει στο μελλον πρεπει να θεωρειται δεδομενο.

Ο 6800κ δηλαδή τι ρόλο βαράει,δεν ήταν πριν από αυτόν?Ο 5820κ?

Ο 6800κ δηλαδή τι ρόλο βαράει,δεν ήταν πριν από αυτόν?Ο 5820κ?

αυτες ηταν προηγουμενες αρχιτεκτονικες, αν και εσυ μιλησες για τον επερχομενο 6core στην μεσαια κατηγορια. με την ιδια λογικη και 4core υπηρχαν, οποτε δεν επρεπε να βγαζουν τιποτα οι δυο εταιριες.

Ξαναδιαβασε τι εγραψες.

Ο 7800x που αναφέρεις είναι mainstream πλατφόρμας?

ξαναδιαβασε εσυ τι εγραψες. ο 8700 που ανηκει?

Την κολοκύθια θα παίξουμε τώρα αγαπητέ?

Ο 8700 ανοίκει εκεί που ανοίκει.

Εγώ για αυτό που έγραψες για τον 7800x σε διόρθωσα γιατι δεν ισχύει αυτό που έγραψες.Παμε παρακάτω έφυγε αυτό.

Αυτό λέω, ο 4560 βγάζει παραπάνω fps άρα είναι καλύτερος, συνεχίστε on topic ;)

Οι Κοκκινο φρουροι είναι γνωστοί από παλιά και δεν ακούνε τίποτα :)

Την κολοκύθια θα παίξουμε τώρα αγαπητέ?

Ο 8700 ανοίκει εκεί που ανοίκει.

Εγώ για αυτό που έγραψες για τον 7800x σε διόρθωσα γιατι δεν ισχύει αυτό που έγραψες.Παμε παρακάτω έφυγε αυτό.

Οι Κοκκινοτριμιθιά είναι γνωστοί από παλιά και δεν ακούνε τίποτα :)

για να με διορθωσεις πρεπει να καταλαβεις αυτο που εγραψα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...