Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Εδω εχετε ανεβει level ,το εχετε κανει intel 4c vs intel 6c vs ryzen Περίμενε να δεις πως θα ''ανεβει'' και άλλο το επίπεδο μόλις δούμε τιμές στα καταστήματα και φυσικά benchmarks,έχει ψωμί ακόμα μέχρι τις γιορτές. Όχι τίποτα άλλο αλλά ανέβηκε και η τιμή στις καταραμένες ram.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Περίμενε να δεις πως θα ''ανεβει'' και άλλο το επίπεδο μόλις δούμε τιμές στα καταστήματα και φυσικά benchmarks,έχει ψωμί ακόμα μέχρι τις γιορτές. Όχι τίποτα άλλο αλλά ανέβηκε και η τιμή στις καταραμένες ram.. Αυτο που πρεπει να δωσεις περισσοτερα λ7 για μνημες απο οτι για μητρικη δεν το χωραει ο νους μου... το εχουν ξεφτυλισει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Για οσα απο αυτα εχω δοκιμασει δεν ισχυει αυτο που λες. Pubg ας πουμε ο R5 1600 εξολοθρευει εναν 6600k (δεν ξερω για 7600k) ανεξαρτητως καρτας. Σημασια εχει σε ποιο σημειο bencharis. Έγραψα γενικά για την ιντελ δεν ήμουν συγκεκριμένος σε επεξεργαστη. Επίσης ο συμφορουμιτης ADHD(και όχι μόνο)αυτή την στιγμή έχει i7 4790k και είναι στο νήμα των coffe lake λες να τον ενδιαφέρει πως αποδίδει ο i5 6600k? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Έγραψα γενικά για την ιντελ δεν ήμουν συγκεκριμένος σε επεξεργαστη. Επίσης ο συμφορουμιτης ADHD(και όχι μόνο)αυτή την στιγμή έχει i7 4790k και είναι στο νήμα των coffe lake λες να τον ενδιαφέρει πως αποδίδει ο i5 6600k? Δηλαδη το "γενικα σε Intel" περιλαμβανει μονο τους i7? Γιατι πρακτικα για αυτους μιλας τοτε, και δυστηχως δεν νομιζω να αποτελουν την μεριδα του λεοντος οταν υπαρχουν 150 διαφορετικα μοντελα κατω απο αυτους ανα γενια. Τεσπα, πολυ επιθετικο σε βλεπω και προτεινω να χαλαρωσεις για αρχη και μετα τα βρισκουμε τα υπολοιπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο που πρεπει να δωσεις περισσοτερα λ7 για μνημες απο οτι για μητρικη δεν το χωραει ο νους μου... το εχουν ξεφτυλισει...Καλα και πιο παλιά οι καλές ram δεν ήταν φθηνές. Οι δικές μου ram 2x8gb στα 2400cl10 ddr3 τον Σεπτέμβριο του 2013 156 ευρω. Δηλαδη το "γενικα σε Intel" περιλαμβανει μονο τους i7? Γιατι πρακτικα για αυτους μιλας τοτε, και δυστηχως δεν νομιζω να αποτελουν την μεριδα του λεοντος οταν υπαρχουν 150 διαφορετικα μοντελα κατω απο αυτους ανα γενια. Τεσπα, πολυ επιθετικο σε βλεπω και προτεινω να χαλαρωσεις για αρχη και μετα τα βρισκουμε τα υπολοιπα.Όταν ο άλλος σου λέει ότι θέλει ότι το καλύτερο και έχει ήδη i7 λες να τον ενδιαφέρει πως θα αποδίδουν πχ οι 4πυρηνοι i3?Εντομεταξυ όλοι μας σχεδόν το έχουμε γράψει στο θέμα αυτό ως τώρα ότι μας ενδιαφέρει ο 8700κ. Εγώ χαλαρός είμαι γιατί ακόμα δεν αγόρασα τπτ,άλλοι βλέπω και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις αγορές τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ χαλαρός είμαι γιατί ακόμα δεν αγόρασα τπτ,άλλοι βλέπω και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις αγορές τους. ...φοβούνται!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Με τα PCIe lanes είναι γνωστό ότι θα είναι πάλι 24 (16 + 8 από PCH) ; Βλέπω στις μητρικές της Gigabyte 16-8-4 και 3 μονές... (Κι ας λέει ο videocardz 3x16) Anyone; Πάντως αφήστε τα παλιά "debates" στην ησυχία τους, ειδικά τους moar coars! FX, όποιος δεν είναι τυφλωμένος με τα κασκόλ ξέρει εδώ και χρόνια αν αξίζουν ή όχι για gaming. Οι Ryzen είναι γνωστό πλέον τι πιάνουν επίσης, το ερωτηματικό είναι η φραπολίμνη τι ψάρια θα πιάνει, οπότε αναμένουμε για να κρίνουμε αναλόγως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Για οσα απο αυτα εχω δοκιμασει δεν ισχυει αυτο που λες. Pubg ας πουμε ο R5 1600 εξολοθρευει εναν 6600k (δεν ξερω για 7600k) ανεξαρτητως καρτας. Σημασια εχει σε ποιο σημειο bencharis. Με 1080ti οταν εισαι σε φαση που δεν τρεχει τιποτα και οι 2 κλειδωνουν στα 144 που ειναι και το οριο του game. Αν πας σε κανα ψηλο σημειο στην περιοχη mylta ας πουμε ο i5 καταποντιζεται. Γενικα εχουν μεγαλυτερο avg στο συγκεκριμενο game αλλα τι να το κανεις το average οταν εχουν εκτεταμενα drops στα δυσκολα σημεια? http://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1451701826007887564 Optimized game performance for 6-core or higher CPU Λογικό μου φαινεται λοιπόν και μια χαρα κραταει ο i5.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Anyone; Πάντως αφήστε τα παλιά "debates" στην ησυχία τους, ειδικά τους moar coars! FX, όποιος δεν είναι τυφλωμένος με τα κασκόλ ξέρει εδώ και χρόνια αν αξίζουν ή όχι για gaming. Οι Ryzen είναι γνωστό πλέον τι πιάνουν επίσης, το ερωτηματικό είναι η φραπολίμνη τι ψάρια θα πιάνει, οπότε αναμένουμε για να κρίνουμε αναλόγως. Και η φραπολιμνη ψιλο αναμενόμενο είναι πως θα αποδίδει. Στις τιμές θα κριθούν όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν ο άλλος σου λέει ότι θέλει ότι το καλύτερο και έχει ήδη i7 λες να τον ενδιαφέρει πως θα αποδίδουν πχ οι 4πυρηνοι i3? Εντομεταξυ όλοι μας σχεδόν το έχουμε γράψει στο θέμα αυτό ως τώρα ότι μας ενδιαφέρει ο 8700κ. Εγώ χαλαρός είμαι γιατί ακόμα δεν αγόρασα τπτ,άλλοι βλέπω και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις αγορές τους. Δεν με ενδιαφερουν οι αλλοι, στο δικο σου post απαντησα που λες οτι "γενικα οι Intel αποδιδουν καλα στο Χ και Ψ". Αυτο προφανως ΔΕΝ ισχυει, γιαυτο και σε διορθωσα. Τωρα αν εσυ εννοουσες συγκεκριμενα τους i7 τοτε μαζι σου, αλλα αυτο δεν ειναι "γενικα οι Intel". Προφανως δεν ειπες κατι λαθος, εκανες λαθος διατυπωση, αντι να πεις "ναι σορρυ, εχεις δικιο το διορθωνω" μου την πεφτεις οτι παω να δικαιολογησω. Δηλαδη νταξει, δεν παλευεσαι ρε αδερφακι μου, παει ο αλλος να σε διορθωσει σε κατι που τα facts σε βγαζουν λαθος και λες οτι παει να δικαιολογησει! Που να ειχα και αδικο δηλαδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Η επιχειρηματολογία γίνεται γύρω από το Bf3???? Για όποιον έχει απορία πως αποδίδει ο 8370 σε σύγχρονα παιχνιδια https://m.youtube.com/watch?v=76-8-4qcpPo Από το 5:50 περίπου έχει benchmarks. Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους και φανταστείτε με δυνατότερο επεξεργαστή όπως οι επόμενοι i7 haswell(όπως ο 4790κ καλή ώρα)τι διαφορές θα υπάρχουν. Αναρωτιεμαι με την 1080ti αν θα έπαιζε και bottleneck φυσικά. Αρα με λίγα λόγια αυτά τα νούμερα για όποιον παίζει σε 144hz monitor κρίνουν και την μελλοντική αγορά όπως θα γίνει και στους coffee lake αν δεν κάνουν καμία πατάτα. Προφανως όταν προτιμάς φθηνότερες μητρικές έχεις και ανάλογες απαιτήσεις. Η Asus πολύ καλά έκανε που έδωσε παραπάνω επιλογές ανάλογα το πορτοφόλι και τις ανάγκες του καθενός. Όταν οι z270 ξεκινάνε από 115-120 ευρω και φτάνουν μέχρι τα 600,στα 150 ευρώ τι παραπάνω απαιτήσεις να έχει κάποιος από μια μητρικη και δεν τον καλύπτει η tuf 2? http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?keyphrase=z270&page=1 Κακά τα ψέματα οι αξιόλογες μητρικές τύπου asus hero,tuf 1,asrock tahiti παίζουν πάνω από τα 190-200ευρω με παραπάνω πράγματα για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι σε σχέση με την extreme 4 η φθηνή tuf πέραν της εγγύησης υπολείπεται σε χαρακτηριστικά όπως λιγότερα power phases, κατώτερο chip ήχου με ενα γρήγορο search ( ειμαι από κινητό ), οπότε σαν πακέτο είναι καλύτερα να πας στην asrock εκτός και σε ενδιαφέρει η +2 χρόνια (5) εγγύηση. Σαφέστατα και οι 2 καλύπτουν έναν Χψ χρήστη απλά ζυγίζεις και επιλέγεις ανάλογα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ο i5 6600k όταν βγήκε υπήρχαν οι ryzen τότε?Ξέρεις ποιος ήταν ο ανταγωνιστής του στην αγορά?Οι fx. Αν θες να κάνεις σωστή σύγκριση εν έτη 2017,πιάσε την αντίστοιχη 7η σειρά επεξεργαστων δηλαδή i7 7700,i5 7600k,τους coffee lake. Υπόψη ότι όπως βλέπεις στα benchmarks βάζουν και ryzen 7 μιας και χρηματικά παίζουν σε σχέση με i7. Αρα δεν με διορθώσεις κάπου αγαπητε ειδικά σε θεμα των coffee lake. Το post σου θα ήταν χρήσιμο στο άλλο θέμα των ryzen αν όντως κάποιος είχε i5 και κοίταζε σε ryzen. Επίσης εδώ και χρόνια είναι γνωστό ότι οι i7 είναι οι καλύτεροι και άρα με αυτούς πρέπει να γίνονται όλες οι συγκρίσεις όπως γίνεται τώρα με τον 7700. Με αυτόν θα συγκριθούν οι coffeelake αρχικά στο θέμα επιδόσεων και με τον R5 στο θέμα τιμής,απλά τα πράγματα. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι σε σχέση με την extreme 4 η φθηνή tuf πέραν της εγγύησης υπολείπεται σε χαρακτηριστικά όπως λιγότερα power phases, κατώτερο chip ήχου με ενα γρήγορο search ( ειμαι από κινητό ), οπότε σαν πακέτο είναι καλύτερα να πας στην asrock εκτός και σε ενδιαφέρει η +2 χρόνια (5) εγγύηση. Σαφέστατα και οι 2 καλύπτουν έναν Χψ χρήστη απλά ζυγίζεις και επιλέγεις ανάλογαΠροφανως και σε κάποια πράγματα θα υστερεί από τις άλλες αν και όπως βλέπεις στις πωλήσεις άλλες μητρικές πουλανε και από τις 2 εταιρείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Με τον R5 1600 στο θέμα τιμής προς απόδοση, για να διορθώσω λίγο το ποστ σου...με όλο τον σεβασμό πάντως δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος που πήρε τον συγκεκριμένο Ryzen ή οποιονδήποτε από 1400 (χωρίς τα x μοντέλα) και πάνω να δικαιολογήσει την αγορά του...πασιφανές είναι ότι είναι η πιο λογική κίνηση σε σχέση με το τι κυκλοφορεί μέχρι τώρα. Πάντως το νήμα λέει για Coffee lake και οι i3 τέτοιοι θα είναι...μην το συγκεκριμενοποιείτε μόνο στον 8700k... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Γράφω για τον 8700 γιατί είναι ο επεξεργαστής που ενδιαφέρει τους περισσότερους για αγορά από όσους έχουν ως τώρα εκφράσει ενδιαφέρον για αγορά coffeelake. Εννοείται ότι τα τελικά benchmark θα δώσουν καλύτερη εικόνα αλλά δεν νομίζω να αλλάξουν πολλά στην τελική απόφαση κάποιου ειδικά αν έχει συγκεκριμένο συστημα/monitor και προηγούμενο επεξεργαστή πάλι i7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorath Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Fulgore ξέρουμε περίπου τιμή για 8700Κ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις