Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω ξερω εαν ειχα μεινει με τον 2600Κ απο το 2012 θα ειχα CPU 10ετιας μεχρι το 2022 στην πρωτη γραμμη.... Καλα ρε Phycho θα παρεις 8700Κ και εγινε sweet spot. Σε λιγο και το setup σου θα ειναι το global sweet spot.... Χαλαρωσε... Εσύ γράψε κάνα ''Κόλαση'' στο thelab και άσε τα υπόλοιπα..Απορία το 'χω πάντως το τι σας ενδιαφέρει τι αγοράζει ο άλλος και τι θεωρεί την αγορά του. Στην τελική αν δεν θες να διαβάζεις κάποιου τα post, υπάρχει η ignore list. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ερώτηση γιατι κάτι διάβασα προηγουμένος αλλά από κινητό. Η S1151 V2 πλατφόρμα με το Ζ370 chip θα παίρνει Upgrade ή θα έρθει άλλη για τα 10nm ? Ξέρουμε κάτι για την S1151V2 και αν έχουν γίνει αλλαγές σε lanes, nvme, usb, sata κ.λ.π. ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν πρόκειται να μάθουμε μέχρι τελευταία στιγμή(Όπως τώρα που μάθαμε ότι το Z270 δεν θα παίρνει Frape Lake). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Κακά τα ψέματα, ήταν δύσκολο να πάρει και "3η γενιά" έτσι όπως μας έχει συνηθίσει η Intel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Τα "" το έσωσαν Με αυτα που γραφεις εσυ σε ολα τα θεματα τοτε,θες παπυρους λαρους μπριτανικα να τα χωρεσεις.Οι εξυπναδες σε φαγανε... Εγώ αγοράκι μου έβαλα αγγελία το σύστημα, το ότι δεν είμαι μπούφος και τελικά δεν προχώρησα μάλλον λέει πολλά για τον καθένα μας. Τώρα στο θέμα μας, θα πάρεις 370 ή απλά ήρθες και από εδω να σπας μπάλες σύφωνα με αυτά που κάνεις like μιλάω διαφορετικά γράψε ότι εξυπνάδα θέλεις. Παπούτσια παλιά θα βρω για σένα μην σε ανησυχεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ότι διάφορες έχετε σε pm! Μη το κάνετε κι εδώ vs. ____ https://videocardz.com/72452/gigabyte-z370-aorus-motherboards-pictured 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν γυρίζουν και γράφουν να μην διαφωνεί κανείς στα θέματα δεν είναι vs, εκτός αν έγραψα κάπου κάτι άλλο. Και να σου πω και κάτι άλλο; 3 σελίδες τώρα αν δεις (για σήμερα μιλάω) δεν έχει κάτι. Μία κόλαση του Δάντη κτλπ ευχολόγια ανάμεσα σε χρήστες. 5/10 θα βγουν άντε τέλη Σεπτέμβρη να έχεις κάνα σωστό leak. Btw αν δεν αγοράσεις κακός γράφεις εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Btw αν δεν αγοράσεις κακός γράφεις εδώ. Έτσι ακριβώς. Απλά όλοι θέλουν να πεταχτούν και να πουν τη μλκια τους, ως κλασικοί Ελληνάρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ότι διάφορες έχετε σε pm! Μη το κάνετε κι εδώ vs. ____ https://videocardz.com/72452/gigabyte-z370-aorus-motherboards-pictured Πόσες φάσεις έχει; Έτσι ακριβώς. Απλά όλοι θέλουν να πεταχτούν και να πουν τη μλκια τους, ως κλασικοί Ελληνάρες. Άποψη είναι η σωστότερη λέξη αλλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 H asus τι κανει θα βγαλει καμια hero x η μπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι αλλά δεν γράφουν κάτι ουσιαστικό επί του θέματος, παρά μόνο να κριτικάρουν το τι θα αγοράσει ο άλλος. Πετάγεται ο περίγελος του Thelab τώρα να πει ''εξυπνάδα''. Απ' την στιγμή που δεν υπάρχει σωστό moderation στα νήματα, τζάμπα γράφουμε αλλά τέσπα. Θα βγουν, θα γίνει το upgrade και τέλος με αυτά τα νήματα. Για mobo κάνα Asrock Extreme 4 θα παίξει, τίμιο mobo και χωρίς να σε κόβει στο O/C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Τι θελει να πει ο ποιητης; Λογικο δεν ειναι αυτο; Δηλαδη ή γραφουν ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ!!!! Προσωπικα δεν μου γεμισαν το ματι, τους εκραξα και δεν πηρα που ακριβως ειναι το στραβο; Ωρες ωρες δεν ξερεται τι γραφεται μερικοι ή που γραφεται τελος παντων. Ξαναδιαβασε τι έγραψα πριν βγαλεις τα γνωστά βιαστικά συμπεράσματα. Είναι γεγονός ότι προσωπικά κοίταζα για 7800x γι'αυτό έγραψα στο άλλο θέμα αλλά απογοητεύτηκα από τα αποτελέσματα γι'αυτό τους έριξα ακυρο,και επίσης ακόμα δεν αποκλείω τελείως την αγορά ryzen μέχρι να δω τιμές και αν αξίζουν οι καφέδες. Αρα εγώ προσωπικά έχω το δικαίωμα να συμμετέχω στα θεματα αυτά η να ζητήσω την άδεια κάποιου? Δεν είναι γνωστό τι παίζει με την ιντελ και το upgrade path της στις mainstream πλατφόρμες? Όσο για τον 8700κ αν δεν βγει πατάτα σαν τον 7800χ βγάζει άνετα για πάρα πολλά χρόνια χρήση σε σημείο που πιο πιθανό να τον αλλάξει κάποιος επειδή τον βαρέθηκε η από μικρόβιο αναβάθμισης παρά επειδή δεν τον καλύπτει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Η intel ειχε προγραμματισει και τους coffe lake στα 10nm αλλα τελικα τους εβγαλε στα 14. Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα οτι θα γερασει "σχετικα" γιατι δεν ξερω ποσο εννοεις το σχετικα ειναι αναλογα και την χρηση που θελεις. Αυτη τη στιγμη αν θες καθαρα gaming(ειδικα σε 1080p/high refresh rates) ενας 7700k θεωρω οτι αποτελει πολύ καλυτερη επιλογη απο τον 8core ryzen 1700 (OC both) οποτε φαντάσου 8700k.. Αν θελεις λιγο απο ολα με multitasking/streaming/video editing/4k w/e αλλο, ναι οι ryzen ισως αποτελούν καλύτερη επιλογη. Μερικα παιχνιδια επισης ειδικα multiplayer/mmos δεν ειναι optimized και θελουν δυνατο ipc/single thread performance οπου εκει υπερεχει η intel ξεκαθαρα. Οπως και να εχει μια δυνατη 6c/8t cpu θα σου κρατήσει αρκετά χρόνια για gaming, εδω κρατησαν τα "σαπακια" 4c/8t που λεει και ο psycho, ειναι no brainer σε αυτες τις τιμες για εμενα ο 8700k αλλα ειναι καλο που υπαρχει κατι για τον καθενα πλεον.. Πώς να μη φαίνονται ανεπαρκή τα 6 core, όταν βλέπεις άνθρωπο από το marketing της AMD να καλλιεργεί ελπίδες για 64 thread gaming. Ω ναι! Ξέρει σε ποιους απευθύνεται, γι'αυτό τα λέει. Νομίζεις μπήκε κανείς στον κόπο να δει μέχρι πόσα cores κάνουν scale εφαρμογές encoding/transcoding; Μπήκε κανείς στον κόπο να τεστάρει ακόμα και 4c/8t intel σε h265 που αξιοποιεί καλά τις AVX εντολές; [Έγινε ένα συγκριτικό σε άλλο φόρουμ όπου ένας oced 6700K έφτανε τον στοκ ryzen 1700, παρά τα διπλάσια cores.] Μπήκε κανείς στον κόπο να δει πόσα threads αξιοποιούν το video editing και τα προγράμματα πολιτικών μηχανικών, λόγου χάρη. Μπήκε κανείς στον κόπο να σκεφτεί που βρισκόμαστε τώρα στα games(dx12, vulcan κλπ.), μετά από 4 χρόνια 8 core κονσολών; Που με τα αδύναμα cores τους θα έδιναν υποτίθεται κίνητρο για ακραία πολυνηματικό κώδικα. Θεωρητικά μπορείς να αξιοποιήσεις 64 cores ακόμα και σε games. Έχει νόημα όμως όταν τα assassins creed με τόσους npc τα πάνε περίφημα στα υφιστάμενα cpu; Γίνονται απλοποιήσεις στον κώδικα. Δεν είναι ανάγκη να τρέχεις τον IBM Watson για κάθε random npc ας πούμε. Δεν είναι ανάγκη να τρέχεις AI για χαρακτήρες στα 10 χιλιόμετρα από τον παίκτη, και αν το κάνεις μπορείς και πάλι να απλουστεύσεις τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ προσωπικά την γνώμη μου σε όσα παιχνίδια του 2016 έπαιξα στο pc από θέμα επιδόσεων την έχω γράψει. Γιατί και αυτά στα mmo τα έχω δει live σε wow και rift τι πάει να πει unoptimized και στο νούμερο 1 σε ώρες παιχνίδι μου το dark souls με τα κλειδωμένα 60fps. Όποιος θέλει ας αγορασει 10+πυρηνους επεξεργαστες για να είναι ''future proof''κουμαντο στην τσέπη του ας κανει. Λίγο προσοχή για τα υπόλοιπα που γράφονται γιατί δεν είμαστε σε σχόλια θέματος των unboxholics αλλά υποτίθεται σε μεγάλο τεχνολογικο forum. Όπως εγώ δεν εκφέρω γνώμη/άποψη σε επαγγελματική χρήση τι παίζει με τους επεξεργαστες,ας μην εκφέρουν άποψη και άλλοι πχ στα παιχνίδια αν δεν ξέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις