adtakhs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Και με τους fx πιο παλια τα ιδια εγραφες για την ιντελ με τους τοτε i5 αλλα ειδαμε τελικα μετα απο σχεδον 5 χρονια πως αποδιδει ο i5 2500k και 3570κ και πως ο 8350. Επισης εγω δεν συμμετεχω σε θεμα εταιρειας και προιντων της που να εχω δηλωσει οτι τους εχω ριξει ακυρο οπως κανεις εσυ,εχει μια διαφορα Είμαι πελάτης, οπότε παρακολουθώ και ενημερώνομαι. Την ημέρα που θα δω intel σε VFM θα αγοράσω, μην σε νοιάζει. Εξαλλου έχει ξαναγίνει. Και μην ανησυχείς. Ο 8350 μια χαρά τα πάει. Τόσο καλά που όπως βλέπεις δεν έχω αγγίξει ryzen ούτε κάτι άλλο. Τα ίδια και εδώ. Στο ignore list και εσύ ... που δεν διαφωνείς με όσα λέω, αλλά σου χαλάμε την σουπα του hype .... Βρε ουστ ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Για ποιο hype μιλάς ; Εγώ έναν 7700K με +2 πυρήνες περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ειπε ο χρηστης 1060...δηλαδη νταξει, ωρες ωρες μου πεφτουν τα σαγονια με οσα διαβαζω εδω μεσα. Να βγαλει ιδιες επιδοσεις να της κανεις τι βρε παιδακι μου με την 1060? (και προφανως οταν λες ιδιες επιδοσεις εννοεις gaming, γιαυτο και βαζω στο παιχνιδι την καρτα σου). Φίλε μου αυτή τη στιγμή, με το υπάρχον line up, η ίντελ βρίσκεται λίγο πιο πίσω(πες μέχρι και 20% στα πιο απαιτητικά σενάρια) από την AMD στα games, στα φθηνά της cpu. Αν αυτές οι επιδόσεις αυξηθούν κατά 30-50% εν μια νυκτί, καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό; Θα μου το πας πάλι στο προσωπικό, ενώ ξέρεις ότι και η 1080Ti την επόμενη χρονιά θα είναι δευτεροκλασσάτη. Ενώ ξέρεις ότι πολλοί με 1080 ή 1070 παίζουν σε 1440p που είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα με 1060 σε 1080p. Μόνο τα cpu αντέχουν στο χρόνο και εκεί αξίζεις να ρίξεις λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Για ποιο hype μιλάς ; Εγώ έναν 7700K με +2 πυρήνες περιμένω.Κανενα hype δεν υπαρχει γιατι πολυ απλα δεν εχουν καν ανακοινωθει/παρουσιαστει ουτε γνωριζουμε επισημα τις τιμες η να εχουμε δει benchmarks. Απλα καποια fanboys αφορμη για να κραξουν ψαχνουν. Παλι καλα που δεν τους ακουσα πιο παλια που μου προτειναν 8350 για να ειχα τωρα bottleneck με την 1070 και να απορουσα το γιατι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Για ποιο hype μιλάς ; Εγώ έναν 7700K με +2 πυρήνες περιμένω. Προσωπικά μετά από τόσο καιρό και με την πίεση που είχε από τους ryzen, περίμενα κάτι καλύτερο. Οχι σε θέματα απόδοσης. Εκεί καλός θα είναι όπως και όλα τα CPU που κυκλοφορούν στην πιάτσα σπό 4C/8T και επάνω. Εγώ ήθελα να δω άλλα πράγματα. 1) Σταθεροποίηση πλατφόρμας . Είτε με το ίδιο socket με προς τα πίσω συμβατότητα, είτε με νέο socket που θα μπορούσε να προσθέσει και features και να το φέρει σε σοβαρή πληρότητα. Τώρα αφήνει το ίδιο socket με τους περιορισμούς σε lanes κ.λ.π. που ήδη έχει ... αλλά προς τα πίσω συμβατότητα μηδενική ... Είναι λιγάκι χαζό .... γιατί θα ζητήσει 400άρα, να το θυμηθείς... 2) Χαμηλότερη τιμή. Αλλά εδώ αρκετά χαμηλότερη. Περίμενα πως θα απαντούσε στον R5 1600X τιμολογιακά, αλλά με ένα προιον με υψηλότερους χρονισμούς που θα το ζητούσε ο κόσμος ακριβώς για αυτό τον λόγο. Ετσι θα άλλαζε όλη η αγορά. Επεξεργαστές με περισσεια επεξεργαστικής ισχύος, είχαμε από την εποχή των Ivy/Hass, το θέμα δεν ήταν η ισχύς, αλλά η τιμή που αυτή δινόταν στο κοινό και το εύρος του κοινού που απευθυνόταν. Κανενα hype δεν υπαρχει γιατι πολυ απλα δεν εχουν καν ανακοινωθει/παρουσιαστει ουτε γνωριζουμε επισημα τις τιμες η να εχουμε δει benchmarks. Απλα καποια fanboys αφορμη για να κραξουν ψαχνουν. Από την στιγμή που απευθύνεται σε εμένα, καλά θα κάνεις να με αφήσεις να απαντήσω. Δεν μου αρέσουν τα καπελώματα .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χαμηλότερη τιμή δεν μπορεί να βάλει γιατί ο 8700k θα κοστίζει παραπάνω από τον 7700k στην κατασκευή 100% (χαμηλότερα yields σε πιο μεγάλο die), ήδη χάνει από εκεί ένα ποσο, δεν μπορεί να κόψει διπλα γιατί θα γκρινιάξουν οι stockholders. Εμενα μου έκανε εντύπωση που δεν κάνει refresh τον 7700k στην i5 σειρά αντί να δίνει 6 core που θεωρητικά της κοστίζει παραπάνω. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2017 από Spartan117 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε μου αυτή τη στιγμή, με το υπάρχον line up, η ίντελ βρίσκεται λίγο πιο πίσω(πες μέχρι και 20% στα πιο απαιτητικά σενάρια) από την AMD στα games, στα φθηνά της cpu. Αν αυτές οι επιδόσεις αυξηθούν κατά 30-50% εν μια νυκτί, καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό; Θα μου το πας πάλι στο προσωπικό, ενώ ξέρεις ότι και η 1080Ti την επόμενη χρονιά θα είναι δευτεροκλασσάτη. Ενώ ξέρεις ότι πολλοί με 1080 ή 1070 παίζουν σε 1440p που είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα με 1060 σε 1080p. Μόνο τα cpu αντέχουν στο χρόνο και εκεί αξίζεις να ρίξεις λεφτά. Δεν στο παω καθολου στο προσωπικο. Η πιο δυνατη CPU σε τι να σου χρησιμευσει, νταξει θα παρεις volta, και το λοιπον? Θα παρεις volta και θα παιζεις σε 1080p ας πουμε? Δηλαδη με το χερι στην καρδια, εχεις ενα Χ budget για CPU + GPU + οθονη, αντε GPU βαζεις volta, και μετα? Θα θυσιασεις την αναλυση της οθονης για να βαλεις 400€ cpu? Δυνατοι επεξεργαστες οπως 8700k θα εχουν νοημα οταν με το καλο βγει καρτα να χτυπαει 144hz σε 4k. Μεχρι τοτε, προσωπικα δεν βρισκω το νοημα οταν κοστιζουν τα διπλασια απο τους υπολοιπους. Και δεν μιλαω μονο για Ryzen αλλα και για i5. Παλι καλα που δεν τους ακουσα πιο παλια που μου προτειναν 8350 για να ειχα τωρα bottleneck με την 1070 και να απορουσα το γιατι... Καλα αυτο παει και απτην αναποδη. Παλι καλα που πολλοι δεν σας ακουσαν να παρουν κανα g3258 (που τοτε πατουσε κατω τους fx ) η καναν 3rd gen i3 αντι για fx6350 ας πουμε, και θα αναρωντιουσαν σημερα γιατι δεν ξεκιναν καν τα παιχνιδια! Γιατι νταξει, οσο καλυτερα αποδιδει ο 2500k εναντι του 8350 σημερα αλλο τοσο καλυτερα αποδιδει ο 6350 εναντι των 3rd gen i3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Για 4K βολεύεσαι και με R5 1600 μαν..Ο 8700K θα δείξει τα δόντια του σε 1080P κλασικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα αυτο παει και απτην αναποδη. Παλι καλα που πολλοι δεν σας ακουσαν να παρουν κανα g3258 (που τοτε πατουσε κατω τους fx ) η καναν 3rd gen i3 αντι για fx6350 ας πουμε, και θα αναρωντιουσαν σημερα γιατι δεν ξεκιναν καν τα παιχνιδια! Γιατι νταξει, οσο καλυτερα αποδιδει ο 2500k εναντι του 8350 σημερα αλλο τοσο καλυτερα αποδιδει ο 6350 εναντι των 3rd gen i3. Βαλτος εισαι και εσυ?Με ειδες εμενα προσωπικα να προτεινω γενικα τον εν λογω επεξεργαστη? Επισης ο 6350 που κολλαει που αναφερεις? Περαν του οτι γραφεις πραγματα που τα βγαζεις απο την φαντασια σου να σου θυμησω ετσι για την ιστορια οτι ο i5 4440 ξεκιναγε απο τα 150-155 ευρω. Ο 6350 σου ζητημα να κοστιζε τοτε 25 ευρω φθηνοτερα. Αρα τι i3 καθεσαι και αναφερεις μονο εσυ ξερεις..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Βαλτος εισαι και εσυ?Με ειδες εμενα προσωπικα να προτεινω γενικα τον εν λογω επεξεργαστη? Επισης ο 6350 που κολλαει που αναφερεις? Περαν του οτι γραφεις πραγματα που τα βγαζεις απο την φαντασια σου να σου θυμησω ετσι για την ιστορια οτι ο i5 4440 ξεκιναγε απο τα 150-155 ευρω. Ο 6350 σου ζητημα να κοστιζε τοτε 25 ευρω φθηνοτερα. Αρα τι i3 καθεσαι και αναφερεις μονο εσυ ξερεις..... Γιατι ειδες τον adtakh να σου προτεινει fx8350 εναντι του i5 2500k η ΕΣΥ τα βγαζεις απτο κεφαλι σου? Με ρωτας που κολλαει ο 6350, ε ξερω γω, εκει που κολλανε και οι 2500k και fx8350!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι ειδες τον adtakh να σου προτεινει fx8350 εναντι του i5 2500k η ΕΣΥ τα βγαζεις απτο κεφαλι σου? Με ρωτας που κολλαει ο 6350, ε ξερω γω, εκει που κολλανε και οι 2500k και fx8350!! ναι vs haswell,σε καλυψα?Παλι καλα που εχουμε και εσενα αγαπητε συμφορουμιτη που εχεις βγαλει το πορισμα για τους coffee πριν καν βγουν. Δυνατοι επεξεργαστες οπως 8700k θα εχουν νοημα οταν με το καλο βγει καρτα να χτυπαει 144hz σε 4k. Μεχρι τοτε, προσωπικα δεν βρισκω το νοημα οταν κοστιζουν τα διπλασια απο τους υπολοιπους. Και δεν μιλαω μονο για Ryzen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Όσο μεγαλώνει η ανάλυση, το βάρος πέφτει στην GPU, όσο πέφτει στην CPU. Άρα σχόλια τύπου ''για 4K θες 8700K'' είναι εντελώς άστοχα. Εδώ σε 1440P στα περισσότερα δεν θα 'χει σοβαρές διαφορές με έναν 1600X@4Ghz, το θέμα είναι οι unoptimized τίτλοι που θα συνεχίσουν να βγαίνουν. Αλλιώς δεν θα το σκεφτόμασταν καν για Intel. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρα διαφορα εχει παντως στο Destiny 2 που θα αξιοποιουσε κιολας τους πολλους πυρηνες ακομα και σε 1440p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Πω ενα σκορ μπηκε και εγινε της που... ε της κακομοιρας... Χαλαρωστε μωρε.Οτι γουσταρει παιρνει ο καθενας... Παντως να πω την μαυρη αληθεια τα νουμερα της ιντελ δεν το βλεπω να βγαινουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρα διαφορα εχει παντως στο Destiny 2 που θα αξιοποιουσε κιολας τους πολλους πυρηνες ακομα και σε 1440p Δεν εχουν δωσει υποστήριξη σε SMT των ryzen στη beta κάτι που μένετε να αλλάξει στο τελικό προϊόν. Το επιβεβαιώνει και ο @Spartan117 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις