Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε φιλε ...εσυ δεν ανεβασες το βιντεο με τον I7-2600k?

εγώ έβαλα το βίντεο όχι για το συγκεκριμένο επεξεργαστή αλλά επειδή μέσα περιέχει πολλά τετραπύρηνα σύνολα

Και δείχνει πώς συμπεριφέρονται απέναντι στον 8700k

Δημοσ.

Θα ανέβαζα screenshot αλλά που να το ανοίγω τώρα,αργεί να φορτώσει ρε συ...δυσκολέυεται και να το τρέξει το σύστημα...άστα,θα το πατήσω το βράδυ μήπως έχει ανοίξει το πρωί και βλέπουμε....

0χα0χαχ0αχ0αχ0αχ0αχα0χα

παρε τον power 8 της ibm να στ' ανοιγει γρηγορα. 

Δημοσ.

καταρχην δεν εχεις το παιχνιδι...οποτε τζαμπα μιλας.

Ψαχνεις απο δω κι εκει να βρεις διασπαρτα video στο youtube για ν'αποδειξεις τι?

Το βίντεο είναι από τον δικό του υπολογιστή όπου σου δείχνει ξεκάθαρα ότι με 6700k παίζει μια χάρα. Το ίδιο σου είπα και εγώ όπου έχω τον ίδιο επεξεργαστή.

Φιλικά στο λέω άστο γτ γίνεσαι ολίγον ρόμπα :)

• Like 4
Δημοσ.

Το βίντεο είναι από τον δικό του υπολογιστή όπου σου δείχνει ξεκάθαρα ότι με 6700k παίζει μια χάρα. Το ίδιο σου είπα και εγώ όπου έχω τον ίδιο επεξεργαστή.

Φιλικά στο λέω άστο γτ γίνεσαι ολίγον ρόμπα :)

Φιλε, θα στο πω οσο πιο απλα γινεται.

- Θελεις να παιξεις AC origins σαν ανθρωπος?

- Παρε εναν Coffee Lake

Δημοσ.

Α μάλιστα. Άρα τα 80fps δεν θεωρούνται ανθρώπινα.

Να σου πω. Με αυτόν τον coffee lake είμαι οκ; https://www.skroutz.gr/s/12979209/Intel-Core-i3-8100-Box.html

αμα ανεβασεις scr απο το παιχνιδι που να δειχνει 80 fps (Σε πολεις λεμε Αλεξανδρεια)...

...εγω θα σταματησω να γραφω.

Μεχρι τοτε εισαι ψευτης και παραπλανεις τον κοσμο.

Δημοσ.

αμα ανεβασεις scr απο το παιχνιδι που να δειχνει 80 fps (Σε πολεις λεμε Αλεξανδρεια)...

...εγω θα σταματησω να γραφω.

Μεχρι τοτε εισαι ψευτης και παραπλανεις τον κοσμο.

Βρε megatroll, video σου ανεβασε, οχι screenshot, με 6700k, και μεσα στην Αλεξανδρεια το CPU του ειχε πιασει την 1080ti απτο λαιμο και δεν την αφηνε να παρει ανασα. Τι ειναι αυτα που λες?

• Moderators
Δημοσ.

Βρε megatroll, video σου ανεβασε, οχι screenshot, με 6700k, και μεσα στην Αλεξανδρεια το CPU του ειχε πιασει την 1080ti απτο λαιμο και δεν την αφηνε να παρει ανασα. Τι ειναι αυτα που λες?

Φίλε αν δεν ανεβάσεις video δεν σε πιστεύω :-p
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...