mcrae13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το AC origins δεν εχει σχεση με καρτες γραφικων και με αναλυσεις. Μονο με cpu...και την Nvidia Titan να εχεις αμα δεν καρφωσεις πανω Cofee Lake ...δεν τρεχει απλα μια χαρα το τρεχει ειναι σχετικο...αμα βγαλεις πανω απο 20 frames με αυτη τη cpu (οχι στην ερημο...σε πολεις οπου υπαρχουν πολλοι NPC's) εγω θ'αλλαξω φυλλο. φιλε μου εισαι χαζος η τον χαζο παριστανεις? μιλησα εγω για μνημες? για καρτα γραφικων μιλησα και αναλυση. Το Assassins Creed Origins στον υπολογιστη λογω του τριπλου συστηματος DRM που εχει ( Denuvo + VRM + Uplay) επιβαρυνει κατα 40% επιπλεον τον επεξεργαστη. Με 4 cores το παιχνιδι ειναι unplayable. Μονο οι 8 γενιας Intel cpu (και οι αντιστοιχοι AMD) μπορουν να τρξουν το παιχνιδι με 50-55 καρε. Υπαρχει βιντεο με τον Intel i9-7900x Skylake να τρεχει το παιχνιδι με cpu usage 90% Και στους 10 πυρηνες. Ελπιζω να σε καλυψα Οχι δεν παιζει με 50-60 καρε λογω επεξεργαστη κανε μας τη χαρη φιλε...με τη cpu που εχεις μεσα σε πολεις 25 frames θα πιασεις. Τα 80 Frames ουτε στο ονειρο σου με αυτη τη cpu. αμα θες να σε πιστεψει ο κοσμος ανεβασε scr. Μαχρι τοτε ολα ειναι ψεμματα Πσσστ ...έλα φίλος,screenshot ήθελες,βίντεο σου ανέβασα...δες τα 25 fps που έλεγες στην αλεξάνδρεια Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2017 από SPANK 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paok4270 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πσσστ ...έλα φίλος,screenshot ήθελες,βίντεο σου ανέβασα...δες τα 25 fps που έλεγες στην αλεξάνδρεια https://www.youtube.com/watch?v=MHswfUQJ1kI Αααα και πού σαι...φάε μια μπουγάτσα τώρα να στανιάρεις Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2017 από SPANK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μονο αν εχεις συγκεκριμενο coffee lake επεξεργαστη μπορεις να δεις τα frames Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2017 από SPANK 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DOR1K1N Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Παοκι πρωταθλήμα θα παρετε ή θα ψαχνουμε μεχρι τότε τα fps?? Υγ.το παλικάρι.με το βιντεο και το minimum 70fps σε ξεβρακωσε.. Υγ2. Σε 3 μηνες μην ξεχάσεις να λες για τους CoffeeLake,στο αρθρο για τους Ryzen 2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paok4270 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 arkas_skitso.jpg καταρχην δεν εχεις το παιχνιδι...οποτε τζαμπα μιλας. Ψαχνεις απο δω κι εκει να βρεις διασπαρτα video στο youtube για ν'αποδειξεις τι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 ρε φιλε ...εσυ δεν ανεβασες το βιντεο με τον I7-2600k? εγώ έβαλα το βίντεο όχι για το συγκεκριμένο επεξεργαστή αλλά επειδή μέσα περιέχει πολλά τετραπύρηνα σύνολα Και δείχνει πώς συμπεριφέρονται απέναντι στον 8700k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Θα ανέβαζα screenshot αλλά που να το ανοίγω τώρα,αργεί να φορτώσει ρε συ...δυσκολέυεται και να το τρέξει το σύστημα...άστα,θα το πατήσω το βράδυ μήπως έχει ανοίξει το πρωί και βλέπουμε.... 0χα0χαχ0αχ0αχ0αχ0αχα0χα παρε τον power 8 της ibm να στ' ανοιγει γρηγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μπουγατσα με ταπα ηταν αυτο.Σε ξεβρακωσε φιλε μου.Παραδεξου το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Του μπι φεαρ ο φιλος παοκτζης ειπε θα αλλαξει φυΛΛο οχι φυλο, οποτε καποιοι να προσεχετε τι λετε.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 καταρχην δεν εχεις το παιχνιδι...οποτε τζαμπα μιλας. Ψαχνεις απο δω κι εκει να βρεις διασπαρτα video στο youtube για ν'αποδειξεις τι? Το βίντεο είναι από τον δικό του υπολογιστή όπου σου δείχνει ξεκάθαρα ότι με 6700k παίζει μια χάρα. Το ίδιο σου είπα και εγώ όπου έχω τον ίδιο επεξεργαστή. Φιλικά στο λέω άστο γτ γίνεσαι ολίγον ρόμπα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paok4270 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Το βίντεο είναι από τον δικό του υπολογιστή όπου σου δείχνει ξεκάθαρα ότι με 6700k παίζει μια χάρα. Το ίδιο σου είπα και εγώ όπου έχω τον ίδιο επεξεργαστή. Φιλικά στο λέω άστο γτ γίνεσαι ολίγον ρόμπα Φιλε, θα στο πω οσο πιο απλα γινεται. - Θελεις να παιξεις AC origins σαν ανθρωπος? - Παρε εναν Coffee Lake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Α μάλιστα. Άρα τα 80fps δεν θεωρούνται ανθρώπινα. Να σου πω. Με αυτόν τον coffee lake είμαι οκ; https://www.skroutz.gr/s/12979209/Intel-Core-i3-8100-Box.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Α μάλιστα. Άρα τα 80fps δεν θεωρούνται ανθρώπινα. Να σου πω. Με αυτόν τον coffee lake είμαι οκ; https://www.skroutz.gr/s/12979209/Intel-Core-i3-8100-Box.html Τρολλαρει ο φίλος δεν μπορεί να τα γράφει σοβαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paok4270 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Α μάλιστα. Άρα τα 80fps δεν θεωρούνται ανθρώπινα. Να σου πω. Με αυτόν τον coffee lake είμαι οκ; https://www.skroutz.gr/s/12979209/Intel-Core-i3-8100-Box.html αμα ανεβασεις scr απο το παιχνιδι που να δειχνει 80 fps (Σε πολεις λεμε Αλεξανδρεια)... ...εγω θα σταματησω να γραφω. Μεχρι τοτε εισαι ψευτης και παραπλανεις τον κοσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 αμα ανεβασεις scr απο το παιχνιδι που να δειχνει 80 fps (Σε πολεις λεμε Αλεξανδρεια)... ...εγω θα σταματησω να γραφω. Μεχρι τοτε εισαι ψευτης και παραπλανεις τον κοσμο. Βρε megatroll, video σου ανεβασε, οχι screenshot, με 6700k, και μεσα στην Αλεξανδρεια το CPU του ειχε πιασει την 1080ti απτο λαιμο και δεν την αφηνε να παρει ανασα. Τι ειναι αυτα που λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις