kaklikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Σας ευχαριστω πολυ παιδες που με διαφωτισατε. Αναμεσα σε Trident Z και Dominator; Καθαρα θεμα αισθητικης:
Heybro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Σας ευχαριστω πολυ παιδες που με διαφωτισατε. Αναμεσα σε Trident Z και Dominator; Καθαρα θεμα αισθητικης: Υποκειμενικό είναι το θέμα. Ότι σου αρέσει πάρε οι επιδόσεις είναι ίδιες στις περισσότερες 3200 και πάνω μνήμες δεν θέλει και πολύ σκέψη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Έπαιξα μια Tsaritsyn τώρα BF1 64άρη με ανοιχτό γράφημα. Μια ευθεία γραμμή συνεχώς, ποιο προβληματικό engine και ποιο stuttering και λοιπές ανακρίβειες..Νεράκι έτρεχε. Windows 10 Fall Creator's Update.
dmamais7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 ρε παίδες μου ειχε update bios η msi z370 M5 το έκανα μου είχαν χαθεί όλες οι ρυθμίσεις κ δεν έπαιρνε το load οπότε έκατσα και τις ξανάκανα, αλλά για ενα περίεργο λόγο δεν μου δουλεύει το realbench μέσα στα win , μόλις πάω να το τρέξω μου λέει έχει κάποιο πρόβλημα κ κλίνει το πρόγραμμα . τι μπορεί να το επηρεάζει ? το έχει πάθει κανείς άλλος ? ?
evzonas23 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 μπα σίγουρα στο AM 4 νίμα μπήκα !μνημες samsung b dies / update bios βλέπω χιχιχιχι
Heatspreader Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 ρε παίδες μου ειχε update bios η msi z370 M5 το έκανα μου είχαν χαθεί όλες οι ρυθμίσεις κ δεν έπαιρνε το load οπότε έκατσα και τις ξανάκανα, αλλά για ενα περίεργο λόγο δεν μου δουλεύει το realbench μέσα στα win , μόλις πάω να το τρέξω μου λέει έχει κάποιο πρόβλημα κ κλίνει το πρόγραμμα . τι μπορεί να το επηρεάζει ? το έχει πάθει κανείς άλλος ? ? Όταν κάνεις Update BIOS οι ρυθμίσεις επαναφέρονται στην αρχική τους κατάσταση. Παρόλα αυτά εγώ πάντα προτείνω να πατάει και ο χρήστης ένα UEFI Default Settings και να κάνει επανεκκίνηση μετά το BIOS Update. Κάτι θα σου έχει ξεφύγει. Οι RAM να παίζουν στο 2T καλύτερα για σταθερότητα. Στον δικό μου 8700K παίζουν και σε 1T. Σε ακριβώς ίδιο σύστημα με τις ίδιες RAM δεν παίζουν. Παρόλα αυτά το γύρισα και σ' εμένα στα 2T.
_Theo_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Έπαιξα μια Tsaritsyn τώρα BF1 64άρη με ανοιχτό γράφημα. Μια ευθεία γραμμή συνεχώς, ποιο προβληματικό engine και ποιο stuttering και λοιπές ανακρίβειες..Νεράκι έτρεχε. Windows 10 Fall Creator's Update. Με τέτοιο PC πως να μη τρέχει νεράκι. Το θέμα είναι πως τρέχει σε πιο αδύναμα συστήματα. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Έγραφαν 2-3 εδώ ότι και καλά έχει προβληματικό engine το Battlefield και πως ότι PC κι αν έχεις το stuttering δεν το γλιτώνεις.
_Theo_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Έγραφαν 2-3 εδώ ότι και καλά έχει προβληματικό engine το Battlefield και πως ότι PC κι αν έχεις το stuttering δεν το γλιτώνεις. Λίγο που το έπαιξα με το νέο σύστημα μια χαρά έτρεχε. Απλώς θέλει οπωσδήποτε 16 GB RAM. Περιμένω να βγάλουν patch για να διορθωθεί το 1080i πρόβλημα και μετά θα ασχοληθώ παραπάνω. Πάντως στρεσάρει το CPU αρκετά.
7nisiotis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Πάντως η αλήθεια να λέγεται. Θέλει ΚΑΙ 6core για να παίξει καλύτερα το BF. 1
_Theo_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Πάντως η αλήθεια να λέγεται. Θέλει ΚΑΙ 6core για να παίξει καλύτερα το BF. Καλά έτσι κι αλλιώς δεν το παίζουν και πάρα πολλοί πλέον. Πάντως μου κάνει εντύπωση οτι είχα λιγότερη CPU usage στο Total War: Attila με τον FX-8320 σε σχέση με τον i5-8400. Με το πρώτο είχα 40-50% και με το δεύτερο 80-90%. Με αυτά τα games δεν βγάζεις άκρη.
Heatspreader Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μάλλον τα extra δύο Cores του FX πάνε χαμένα στο παιχνίδι.
_Theo_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μάλλον τα extra δύο Cores του FX πάνε χαμένα στο παιχνίδι. Όπως και να έχει οι επιδόσεις είναι η μέρα με τη νύχτα αν τον συγκρίνεις με τον i5-8400. Όποιος έχει FX μην το σκεφτεί καν να πάρει κάποιο σύγχρονο Total War.
Anastazio Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Στο φορζα 7 παντως σε σχεση με τον 6600κ ο 8700κ ειναι 50+% πανω σε 3440x1440...λιγο δεος το νιωσα! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις