Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια να κανω μια ερωτηση. Θα ηθελα να μαθω τι εννοουμε για τις μνημες samsung b dies. Οι μνημες που κοιταζω για αγορα ειναι ειτε g.skill trident z rgb 3200 cl14 ειτε corsair dominator platinum 3200 cl14. Επεξεργαστης θα μπει 8700κ mε maximus x code κατα πασα πιθανοτητα.

οτι τα chip ειναι κατασκευασμενα απο την samsung και ειναι b-die , με απλα λόγια ειναι απο τα καλυτερα chip που μπορεις αυτην την στιγμη να βρεις σε drr4. Aνεβαινουν με λιγο ρευμα αρκετα σε mhz και επισης εχουν χαμηλα timings σε σχεση με hynix και micron

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οτι τα chip ειναι κατασκευασμενα απο την samsung και ειναι b-die , με απλα λόγια ειναι τα καλυτερα chip που μπορεις αυτην την στιγμη να βρεις σε drr4. Aνεβαινουν με λιγο ρευμα αρκετα σε mhz και επισης εχουν χαμηλα timings σε σχεση με hynix και micron

Οι samsung βγάζει b die e die d die m die. Όλες κλοκαρονται λίγο πολύ απλά οι b die λίγο παραπάνω. Από 3200 και πάνω οι διαφορές είναι μηδαμινές πάντως και δεν είναι αξιες λόγου.

Ωραια μεχρι εδω. Οποτε να προτιμησω 3200 CL14 απο 3600 πχ CL 16.  Διοτι οι διαφορες ειναι μηδαμινες αλλα η διαφορα τιμης αισθητη. Απλα το οτι μια μνημη ειναι samsung, hynix, και τι die εχει, πως μπορω να το ξερω; Το αναφερει καπου; Ευχαριστω και παλι.

Ωραια μεχρι εδω. Οποτε να προτιμησω 3200 CL14 απο 3600 πχ CL 16. Διοτι οι διαφορες ειναι μηδαμινες αλλα η διαφορα τιμης αισθητη. Απλα το οτι μια μνημη ειναι samsung, hynix, και τι die εχει, πως μπορω να το ξερω; Το αναφερει καπου; Ευχαριστω και παλι.

Εδω είσαι

https://www.google.gr/amp/s/amp.reddit.com/r/Amd/comments/62vp2g/clearing_up_any_samsung_bdie_confusion_eg_on/

B die είναι και οι 3200cl14 και οι 3600cl16

Ωραια μεχρι εδω. Οποτε να προτιμησω 3200 CL14 απο 3600 πχ CL 16.  Διοτι οι διαφορες ειναι μηδαμινες αλλα η διαφορα τιμης αισθητη. Απλα το οτι μια μνημη ειναι samsung, hynix, και τι die εχει, πως μπορω να το ξερω; Το αναφερει καπου; Ευχαριστω και παλι.

δες τη λιστα εδω

Οι samsung βγάζει b die e die d die m die. Όλες κλοκαρονται λίγο πολύ απλά οι b die λίγο παραπάνω. Από 3200 και πάνω οι διαφορές είναι μηδαμινές πάντως και δεν είναι αξιες λόγου.

το ιδιο λεμε :) απλα εγω απαντησα μονο στο samsung b dies

Σας ευχαριστω πολυ παιδες που με διαφωτισατε. Αναμεσα σε Trident Z και Dominator; Καθαρα θεμα αισθητικης:

Υποκειμενικό είναι το θέμα. Ότι σου αρέσει πάρε οι επιδόσεις είναι ίδιες στις περισσότερες 3200 και πάνω μνήμες δεν θέλει και πολύ σκέψη.

Έπαιξα μια Tsaritsyn τώρα BF1 64άρη με ανοιχτό γράφημα. Μια ευθεία γραμμή συνεχώς, ποιο προβληματικό engine και ποιο stuttering και λοιπές ανακρίβειες..Νεράκι έτρεχε. Windows 10 Fall Creator's Update.

ρε παίδες μου ειχε update bios η msi z370 M5 το έκανα μου είχαν χαθεί όλες οι ρυθμίσεις κ δεν έπαιρνε το load οπότε έκατσα και τις ξανάκανα, αλλά για ενα περίεργο λόγο δεν μου δουλεύει το realbench μέσα στα win , μόλις πάω να το τρέξω μου λέει έχει κάποιο πρόβλημα κ κλίνει το πρόγραμμα . τι μπορεί να το επηρεάζει ? το έχει πάθει κανείς άλλος ?

ρε παίδες μου ειχε update bios η msi z370 M5 το έκανα μου είχαν χαθεί όλες οι ρυθμίσεις κ δεν έπαιρνε το load οπότε έκατσα και τις ξανάκανα, αλλά για ενα περίεργο λόγο δεν μου δουλεύει το realbench μέσα στα win , μόλις πάω να το τρέξω μου λέει έχει κάποιο πρόβλημα κ κλίνει το πρόγραμμα . τι μπορεί να το επηρεάζει ? το έχει πάθει κανείς άλλος ?

Όταν κάνεις Update BIOS οι ρυθμίσεις επαναφέρονται στην αρχική τους κατάσταση. Παρόλα αυτά εγώ πάντα προτείνω να πατάει και ο χρήστης ένα UEFI Default Settings και να κάνει επανεκκίνηση μετά το BIOS Update.

Κάτι θα σου έχει ξεφύγει. Οι RAM να παίζουν στο 2T καλύτερα για σταθερότητα. Στον δικό μου 8700K παίζουν και σε 1T. Σε ακριβώς ίδιο σύστημα με τις ίδιες RAM δεν παίζουν. Παρόλα αυτά το γύρισα και σ' εμένα στα 2T.

Έπαιξα μια Tsaritsyn τώρα BF1 64άρη με ανοιχτό γράφημα. Μια ευθεία γραμμή συνεχώς, ποιο προβληματικό engine και ποιο stuttering και λοιπές ανακρίβειες..Νεράκι έτρεχε. Windows 10 Fall Creator's Update.

Με τέτοιο PC πως να μη τρέχει νεράκι. Το θέμα είναι πως τρέχει σε πιο αδύναμα συστήματα.

• Like 2

Έγραφαν 2-3 εδώ ότι και καλά έχει προβληματικό engine το Battlefield και πως ότι PC κι αν έχεις το stuttering δεν το γλιτώνεις.

Λίγο που το έπαιξα με το νέο σύστημα μια χαρά έτρεχε. Απλώς θέλει οπωσδήποτε 16 GB RAM. Περιμένω να βγάλουν patch για να διορθωθεί το 1080i πρόβλημα και μετά θα ασχοληθώ παραπάνω. Πάντως στρεσάρει το CPU αρκετά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...