Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Τώρα παρατήρησα ότι είναι non-AVX τα turbo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Τώρα παρατήρησα ότι είναι non-AVX τα turbo. Ναι βρε εσύ ... Με AVX για να κρατηθεί στο ίδιο TDP ρίχνει ρολόγια στην βάση. 3,8Ghz δηλαδή ο 8700Κ / 2,8Ghz ο 8400. Που να δεις πόσο θα πέφτουν τα ρολόγια στους επόμενους με AVX 512 σε AVX 512 κώδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εννοείται αυτό... για AVX είναι λίγο θολή η κατάσταση, γι'αυτό βλέπεις base frequency κάτι 2.8 κ 3.2, για να είναι καλυμμένη η ιντέλα. Δεν έχω locked για να δοκιμάσω, αλλά νομίζω ότι είναι worst case scenario, δηλαδή θα πέφτει εκεί μόνο με 100% AVX load, για να κρατήσει το TDP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ποιος νοιάζεται για το TDP σε desktop CPUs..Performance above all. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_kon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εγραψες πουθενα για τι χρηση σε ενδιαφερουν οι εν λογω επεξεργαστες για να παρεις καλυτερη απαντηση? Δικιο εχεις, δεν το ανέφερα. Photoshop και Lightroom κυρίως. Δεν παίζω παιχνίδια. Γι αυτο κλείνω επισης να μην παρω καρτα γραφικών και να χρησιμοποιήσω την ενσωματωμένη. Παίρνοντας τα μητρική με Z370 αν δεν κανω o/c θα αισθάνομαι χαζούλης. Και να μείνω και με την στοκ ψύκτες κιολας. Κοιτούσα επισης της την διαφορά στα watt. Στην πράξη τι σημαίνει άραγε; Ο 8600k στα 95 κι ο 8700 στα 65 οπως με τον 8400; Μπέρδεμα η κατάσταση...δεν ειναι κ ετοιμοπαράδοτος κ ο 8700 και τοσο το σκεφτομαι και περισσότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Για έναν που πάει να σκάσει 2500€ κασέρι , το να του λένε δεν υπάρχει διαθεσιμότητα είναι κάπως ... Τεσπα, αν είναι να περιμένουμε θα περιμένουμε. Τι να γίνει. Προσπάθησα σε διαφορα καταστήματα να πάω προσφορά για το σύνολο μήπως κάνουν καμιά έκπτωση αλλά και έτσι είναι τραγική η έλλειψη. Κερδίζεις 150€ έκπτωση αλλά με τις τιμές που έχουν η πραγματική έκπτωση είναι 70€ ... Λες δεν πειράζει πάμε ... Εεεεε μετά σου λένε διαθεσιμότητα του αγίου ... ανήμερα... Πάρε αυτές http://www.askadamstore.gr/index.php?route=product/product&path=104_255_134&product_id=2564 Και είσαι κομπλέ. Διαφορές σε Intel μεταξύ cl16 CL14 δεν υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δικιο εχεις, δεν το ανέφερα. Photoshop και Lightroom κυρίως. Ναι στην περιπτωση σου ο 8700 ειναι καλυτερη περιπτωση απο τον 8600κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_kon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ναι στην περιπτωση σου ο 8700 ειναι καλυτερη περιπτωση απο τον 8600κ. Θα ειναι αρκετή η στοκ ψύκτρα; Ή καλυτερα να πήγαινα σε μια αλλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ναι στην περιπτωση σου ο 8700 ειναι καλυτερη περιπτωση απο τον 8600κ. Δεν θα είναι χειρότερο πάντως,το αν θα είναι καλύτερα εξαρτάτε από τι κάνει σε αυτά τα προγράμματα,έχουμε δει πολλές φορές benches πάνω σε αυτά και έχουν τεράστιο χάσμα μεταξύ διάφορων λειτουργιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Τι είναι αυτό το χάλι ρε παιδιά με τις RAM;Γίνεται κάτι; Πρωτοφανής τόσο μεγάλη αύξηση.Τις πήρα 190€ που σε καμία περίπτωση δεν είναι καλή τιμή και τώρα έχουν 240€. G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3400MHz (F4-3400C16D-16GTZ) Σκέφτομαι για M2 nvme τον παρακάτω:Corsair Force Series MP500 480GB Σκεφτόμουν και για τον Samsung 960 Evo NVMe M.2 500GB, αλλά μου φαίνεται λίγο καλύτερος ο Corsair. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Πεταμένα λεφτά είναι το NVMe. Το σκέφτομαι και 'γω αλλά ο μόνος λόγος αγοράς είναι απλά για να λες ότι έχεις NVMe. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Πεταμένα λεφτά είναι το NVMe. Το σκέφτομαι και 'γω αλλά ο μόνος λόγος αγοράς είναι απλά για να λες ότι έχεις NVMe. Γι' αυτό το θέλω. Ακριβώς δηλαδή ο ίδιος λόγος που πήρα τον i7. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Τον i7 θα τον εκμεταλλευτείς στην πορεία, τον NVMe ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ ήμουν σε δίλλημα αλλά προτίμησα απλό SSD (850 Evo 500GB) και τα ρέστα απ'τον 960 θα πάνε για πληκτρολόγιο+XXL mouse pad που θα μου είναι πιο χρήσιμα σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 ASUS ROG Maximus X Apex review Το score του στο Cinebench είναι ψιλοχαμηλό για 5.1Ghz, προφανώς τρέχουν πράγματα από πίσω. Εκτός κι αν δεν έχει ανεβάσει την cache, δεν ξέρω πόσο δίνει στο Cinebench. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις