Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βάλε AOD για να δεις σωστά, ελπίζω να βοήθησα ;)

Δεν γνωρίζω τι είναι το AOD.

Η θερμοκρασια σου λογικα ειναι 70+ που λεει tpn2.

Το απο κατω ειναι σιγουρα λαθος...

Η θερμοκρασια σου λογικα ειναι 70+ που λεει tpin2.

Το απο κατω ειναι σιγουρα λαθος...

Δεν αντιλέγω αλλά στο cinebench αν δείτε ανεβαίνει σιγά σιγά στη θερμοκρασία επεξεργαστή. Γιατί να είναι λάθος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν γνωρίζω τι είναι το AOD.

Δεν αντιλέγω αλλά στο cinebench αν δείτε ανεβαίνει σιγά σιγά στη θερμοκρασία επεξεργαστή. Γιατί να είναι λάθος?

Το aod ειναι το amd overdrive ,googlαρε το και κατεβασε το.

Ειναι λαθος γτ θα ειχε σβησει ο υπολοιηστης σου για προστασια σε τετοια θερμοκρασια. Δοκιμασε να περασεις το aod να δεις εκει θερμοκρασιες.

• Like 2

Το aod ειναι το amd overdrive ,googlαρε το και κατεβασε το.

Ειναι λαθος γτ θα ειχε σβησει ο υπολοιηστης σου για προστασια σε τετοια θερμοκρασια. Δοκιμασε να περασεις το aod να δεις εκει θερμοκρασιες.

Έγινε θα πάω στο φιλαράκι σε κανα μισάωρο να το τσεκάρω ευχαριστώ.

Έγινε θα πάω στο φιλαράκι σε κανα μισάωρο να το τσεκάρω ευχαριστώ.

Προσεξε ομως, εκει που θα δεις θερμοκρασιες πυρηνων κτλ , στο merge , οι βαθμοι που θα βλεπεις θα ειναι αυτοι που υπολοιπονται ωστε  να περασει το οριο ασφαλειας του επεξεργαστη....

Προσεξε ομως, εκει που θα δεις θερμοκρασιες πυρηνων κτλ , στο merge , οι βαθμοι που θα βλεπεις θα ειναι αυτοι που υπολοιπονται ωστε να περασει το οριο ασφαλειας του επεξεργαστη....

Δεν το ειχαν φτιαξει αυτο? Ακομα ετσι τις δςιχνει?

https://www.youtube.com/watch?v=ucJqHUpc2RU

Διαφορά στις ram(3200 vs 2400) στο 07:35.

Επίσης φαίνεται ο 7600Κ να αποδίδει σχετικά καλά και χωρίς stuttering. Τουλάχιστον στο σημείο που το τρέχει(και με την απουσία oc, απ'ότι έχω καταλάβει.

• Like 1

AMD overdrive το έτρεξα με cinebench δεν βγάζει θερμοκρασία για δείτε

https://youtu.be/DHr5didp-mw

Σου βγαζει thermal margin οπως σου εγραψε πιο πανω ο zelomoth.

Λογικα εχει ταβανι για safe τους 80 γιαυτο σου εβγαζε στο hwmonitor 73βαθμους. Βρες το θερμοκρασιες δινει η amd για τον συγκεκριμενο και αφαιρεσε τους 7 βαθμους για να δεις που επαιζε εκεινη την ωρα ,αν και σου ξαναλεω ηταν στους 73 απο οτι φαινεται.

Ειναι με το στοκ κουλερ φανταζομαι.

Εdit: 72.40 βαθμους δινει η amd. Οποτε εισαι γυρω στους 65 ,παντως καλο ειναι να του ριξετε ενα καθαρισμα και μια καινουρια παστουλα.

• Like 1

Διαφορά στις ram(3200 vs 2400) στο 07:35.

Επίσης φαίνεται ο 7600Κ να αποδίδει σχετικά καλά και χωρίς stuttering. Τουλάχιστον στο σημείο που το τρέχει(και με την απουσία oc, απ'ότι έχω καταλάβει.

Γεμάτο τέτοια σχόλια από κάτω και ειδικά στο reddit. Μάλλον όλοι αυτοί θα έχουν unoptimized λειτουργικά :D

Cpufreezer2 weeks ago

1440p 7600k @4.8ghz EVGA 980ti even on low 95-100% cpu usage and only around stuttering 30-40fps. Have no money to refund the cpu so i refunded the game after trying 1hour and 52 min to get that shit run smooth -.-

AMD overdrive το έτρεξα με cinebench δεν βγάζει θερμοκρασία για δείτε

Λογικα εχει ταβανι για safe τους 80 γιαυτο σου εβγαζε στο hwmonitor 73βαθμους. Βρες το θερμοκρασιες δινει η amd για τον συγκεκριμενο και αφαιρεσε τους 7 βαθμους για να δεις που επαιζε εκεινη την ωρα ,αν και σου ξαναλεω ηταν στους 73 απο οτι φαινεται.

Εdit: 72.40 βαθμους δινει η amd. Οποτε εισαι γυρω στους 65 ,παντως καλο ειναι να του ριξετε ενα καθαρισμα και μια καινουρια παστουλα.

Ρε παίδες σόρρυ,αυτά που λέτε είναι εντελώς άσχετα με το νήμα ή έχω χάσει κάτι??

• Like 2

Κομπλέ δηλαδή οκ είναι θερμοκρασίες. Ναι θα πέσει καθάρισμα αλλαγή ανεμιστηρων πάστας. Stock cooler ναι. Στα 3.6 έπαιζε η συχνότητα 4/4 είναι.

Ρε παίδες σόρρυ,αυτά που λέτε είναι εντελώς άσχετα με το νήμα ή έχω χάσει κάτι??

Ναι εγώ το έβαλα απλά γιατί νομίζω ότι έπαιζε στα 100+ θερμοκρασία και λέω οκ είναι οι coffee με τα 80 και 90.

Εχεις χασει πολλα... :P

Mergin μωρε κι εγω λεω merge λες και θα ενωσουμε partitions! :-D

Τελος off topic.

Δικιο εχουν τα παιδια, γραφουμε ασχετα με το θεμα.....

Σορρυ παιδες.....

ΥΓ.   Φτουουουουουουου!  Margin!  Το πετυχα το γ@μημενο! :-D

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...