BabisTs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 μόνο εγώ βλέπω πως εμείς με το HT είμαστε μια χαρά ακόμα; Μιλάνε για τους 4c/4t τα παιδιά παραπάνω.......Με τις καινούργιες κονσόλες (τότε μάλλον θα αλλάξουν και οι απαιτήσεις) παίζει αλλαγή για εμάς (4c/8t)....μην αγχώνεσαι αφού μέχρι τότε είμαστε παραπάνω από κομπλέ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Με τις καινούργιες κονσόλες (τότε μάλλον θα αλλάξουν και οι απαιτήσεις) παίζει αλλαγή για εμάς (4c/8t)....μην αγχώνεσαι αφού μέχρι τότε είμαστε κομπλέ.... Κανένα άγχος,απλά βλέπω σχεδόν τα ίδια νούμερα στον πίνακα. Μέχρι την επόμενη αλλαγή,πιστεύω είμαστε υπερ καλυμμένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Οτιδήποτε από 4c/8t και πάνω για gaming είναι κομπλέ μέχρι την αλλαγή κονσολών.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Απ' οτι βλεπω ηρθε η καταλληλη ωρα, μετα απο σχεδον 7 υπεροχα χρονια με τον αγαπητο 2500Κ, να μεταβω και εγω στον 8700Κ και να συνεχισουμε το υπεροχο ταξιδι μαζι, χερι χερι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εχουν φτασει στο τελος οντως τα 4core ειδικα στο pubg που αφηνουν πισω τους 6-8πυρηνους ryzen... https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=nEz0ysFjzGU 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το gameplay θα είναι αρκετό πιο ομαλό(Less stuttering) σε έναν Ryzen 6c/8c παρά σε έναν Intel 4c/4t. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το gameplay θα είναι αρκετό πιο ομαλό(Less stuttering) σε έναν Ryzen 6c/8c παρά σε έναν Intel 4c/4t. Και εγω ειμαι σχεδον βεβαιος πως στον ι9 7980xe θα ειναι ακομα ποιο ομαλο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέχρι 6-core εκμεταλλεύεται το παιχνίδι(Επιβεβαιωμένα), η ''εξυπνάδα'' σου δεν έχει νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέχρι 6-core εκμεταλλεύεται το παιχνίδι(Επιβεβαιωμένα), η ''εξυπνάδα'' σου δεν έχει νόημα. Πριν ανεβασες ενα screen χωρις πηγη και που ηταν εκτος τοπου και χρονου, αρα αυτο δεν εχει νοημα. Η πηγη που εκμεταλλευεται 6 core ποια ειναι...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 PlayerUnknown’s Battlegrounds gets 6 core-plus CPU optimization Η εικόνα μια χαρά ήταν που ανέβασα, η μόνη πατάτα του ήταν που δεν αφαίρεσε το frame-cap. Την πηγή μπορείς να την βρεις από το link της εικόνα, δεν είσαι χθεσινός στα fora. Κατά τα άλλα εγώ ανέβασα αναλυτικό συγκριτικό και έγραψα τις διαφορές-εντυπώσεις μεταξύ ενός 4c/4t και ενός 6c/12t, από 'κει και πέρα ας πούμε ότι και ο G4560 είναι αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 PlayerUnknown’s Battlegrounds gets 6 core-plus CPU optimization Η εικόνα μια χαρά ήταν η εικόνα που ανέβασα, η μόνη πατάτα του ήταν που δεν αφαίρεσε το frame-cap. Την πηγή μπορείς να την βρεις από το link της εικόνα, δεν είσαι χθεσινός στα fora. Το διαβασες αυτο πoυ ποσταρες...? Μιλαει για optimization(εδω γελαμε) για 6 και παραπανω cores...εγινε συγκριτικο αναμεσα σε 16cpus και τα αποτελεσματα φανηκαν... Επισης ο G4560 οχι δεν ειναι αρκετος γιατι ειναι 2c/4thread και οχι 4core Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Τι φάνηκε ρε μαν ; GPU bottleneck δείχνει το βίντεο που έβαλες και ότι το παιχνίδι δεν γουστάρει Ryzen. Frametimes όμως δεν βλέπω..Καλά τα ''ξερά'' νούμερα αλλά τα frametimes είναι πολύ πιο σημαντικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Τι φάνηκε ρε μαν ; GPU bottleneck δείχνει το βίντεο που έβαλες και ότι το παιχνίδι δεν γουστάρει Ryzen. Frametimes όμως δεν βλέπω..Καλά τα ''ξερά'' νούμερα αλλά τα frametimes είναι πολύ πιο σημαντικά. Καλα οκ...δεν εχει νοημα να πω κατι αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Κάπου είχα δει και εγώ ένα συγκριτικό που έλεγε ότι το game προτιμά συχνότητα παρά αριθμό πυρήνων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλα οκ...δεν εχει νοημα να πω κατι αλλο... Optimized για 6core δεν σημαίνει απαραίτητα ότι με 6core θα πάρεις +20FPS. Τα frametimes μεταξύ 4c και 6c ακόμα περιμένω να τα δω. Έχει γραφτεί από τον Alten-Ra(Που έχει bench-άρει ο ίδιος) αν θυμάμαι καλά ότι τα ''ξερά'' νούμερα στα benchmarks λένε την μισή αλήθεια(Κάτι i3 στο BF1 κλπ που ενώ βγάζουν μεγάλα average πάει το stuttering σύννεφο). 4c/4t είχα και σου λέω ότι για κάποια παιχνίδια(Forza Horizon 3, AC: Origins, Rainbow Six: Siege αναφέρω αυτά που τέσταρα εγώ προσωπικά και που παίζω) τα 4 threads απλά δεν και όσο περνάει ο καιρός θα αυξάνονται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις