_Theo_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παίδες εμένα το package στο CPU φτάνει μέχρι 55-60 σε full load (μετά από κανά 30λεπτο gaming) καλά είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παίδες εμένα το package στο CPU φτάνει μέχρι 55-60 σε full load (μετά από κανά 30λεπτο gaming) καλά είναι; Άριστο. Πόσο ήθελες σε full load να πιάνει; Μια χαρά είσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Άριστο. Πόσο ήθελες σε full load να πιάνει; Μια χαρά είσαι. Είμαι με τη στόκ ψήκτρα. Παραδόξως κάνει καλή δουλειά ενώ είναι και αθόρυβη. Ακόμα και μετά απο πολύωρο gaming ίσα που ακούγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Είμαι με τη στόκ ψήκτρα. Παραδόξως κάνει καλή δουλειά ενώ είναι και αθόρυβη. Ακόμα και μετά απο πολύωρο gaming ίσα που ακούγεται. Θα σου πρότεινα πάντως αν κάποια στιγμή σε βγάλει το budget να πάρεις μια πιό αξιοπρεπή. Θα το καταλάβεις το καλοκαίρι. Στα 40 ευρώ περίπου για την CPU αυτή θα βρείς άριστες προτάσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Θα σου πρότεινα πάντως αν κάποια στιγμή σε βγάλει το budget να πάρεις μια πιό αξιοπρεπή. Θα το καταλάβεις το καλοκαίρι. Στα 40 ευρώ περίπου για την CPU αυτή θα βρείς άριστες προτάσεις. Αν δω ότι το καλοκαίρι ανεβάζει πολύ θερμοκρασία θα το κάνω. Πάντως τώρα βλέπω κάτι θερμοκρασίες ψυγείου σε idle. 27 o CPU, 27 και η GPU. Και φαντάσου έχω μέτριο κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Άλλη μία ένδειξη ότι τα 4 threads έχουν φτάσει στο τέλος τους πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλα στο τελος τους,ουσιαστικα θα φτασουν οταν ειναι unplayable τα παιχνιδια. Με 110 fps δε το λες και unplayable. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εξαρτάται τι εννοείς unplayable, εγώ και occasional stuttering να 'χει το θεωρώ unplayable το παιχνίδι(Forza Horizon 3). Το PUBG ψιλοκαλά έπαιζε με τον 3570K σε γενικές γραμμές, το μπουκάλι ήταν μεγάλο όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Επίσης το PUBG δεν είναι κριτήριο...Το παιχνίδι είναι απλά ανώμαλο. Μπορεί με τις ίδιες ρυθμίσεις στον ίδιο μέρος να έχει τη μια φορά 144fps και σε άλλο παιχνίδι 70. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Είναι κριτήριο απ' την άποψη ότι το έχουν αγοράσει πάρα πολλοί και το παίζουν. Σε concurrent players είναι πρώτο με μεγάλη διαφορά στο Steam. Απ' την άλλη θέλει δουλειά ακόμα στο optimization. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλά το θέμα "unplayable" είναι πολύ σχετικό, ειδικά εκτός του competitive gaming. Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τα ίδια fps σε 1080/1440. Παίζει frame cap; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ναι έχει frame-cap στα 144 το οποίο δεν έχει αφαιρέσει ο βούζας, παρ' ότι έχει γράψει στα σχόλια ότι θα έκανε update.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Άλλη μία ένδειξη ότι τα 4 threads έχουν φτάσει στο τέλος τους πια. Όποιος είναι με 4πύρηνο...άντε γεια (όχι σε όλα τα games). Αν έχεις HT όμως είσαι κομπλέ. Ξέχασες να αναφέρεις το Arma 3... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 μόνο εγώ βλέπω πως εμείς με το HT είμαστε μια χαρά ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ακόμα και 2600K Oc'ed να έχεις, είσαι gg για gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις