Heybro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ! Μετα το bios update θα πειραξω XMP και απενεργοποίηση mce, τα υπολοιπα δεν με πιάνουν αφού πάω με 8700 απλό Για τον απλό 8700 έχει νόημα το mce αλλά προσοχή με το ρεύμα που δίνει. Θα παίζεις 4.6 all cores νομίζω με MCE στην asus. Αλλά δίνει πολύ ρεύμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Για τον απλό 8700 έχει νόημα το mce αλλά προσοχή με το ρεύμα που δίνει. Θα παίζεις 4.6 all cores νομίζω με MCE στην asus. Αλλά δίνει πολύ ρεύμα. Μπορεί να το δοκιμασω αφού το σεταρω πλήρως πρώτα. Ψύξη έχω Noctua (ηδη απο το παλιό) αλλά φοβάμαι οτι θα ζεματιστει. Θα το δοκιμασω απο περιέργεια αλλά ηδη τα στοκ ρολόγια του είναι υπέρ αρκετά για τη δουλεια που το θέλω (όχι gaming). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Κομπλέ θα είσαι τα ρολόγια είναι ήδη πολύ υψηλά και το HyperThreading βοηθάει παντού καλύτερα που διάλεξες αυτόν από τον 8600k. Θερμοκρασίες ίδιες με τον 8700k θα είναι σε stock συχνότητες. Να φανταστείς σε auto ρευματα χωρίς mce stock συχνότητα είδα 68 βαθμούς στο origins ενώ με 1.17 47 multiplier all cores πάει μέχρι 63 μεγάλες διαφορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 για παμε !! Tweaker mods Z170 motherboard and gets Core i3 8350 (Coffee Lake) working The motherboard used is the MSI Z170A Xpower Titanium αν δεν ειναι μουφα θα χει πολυ πλακα !!!!!!!!! http://www.guru3d.com/news-story/tweaker-mods-z170-motherboard-and-gets-core-i3-8350-(coffee-lake)-working.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Το MCE δεν κάνει τίποτα στους locked, εκτός απ'το να δίνει παραπάνω τάση. Η συχνότητα είναι ανάλογα με το turbo boost, βάσει απαιτήσεων/προδιαγραφών της intel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Roadmap Shows HEDT Cascade Lake-X Q4 2018, Gemini Lake and Coffee Lake S (300 series) Που πήγε το Ζ390 και τα 8-core οεο ; Για το 2018 η mainstream πλατφόρμα θα παραμείνει με 6 πυρήνες σύμφωνα με το παρακάτω. Αφου εισαι θυμα,αντι να παρεις ΑΜ4 να αλλαξεις 2-3 τσιπακια μεχρι το 20 που θα φτασουν οι ryzen τους coffee επενδυεις σε νεκρη πλατφορμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Το MCE δεν κάνει τίποτα στους locked, εκτός απ'το να δίνει παραπάνω τάση. Η συχνότητα είναι ανάλογα με το turbo boost, βάσει απαιτήσεων/προδιαγραφών της intel. Thanks δεν το ήξερα, οποτε δεν μπαίνω στον κόπο. Θα δωσει το turbo boost οτι χρειάζεται όταν το χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 νεκρη πλατφορμα. Αυτα περι νεκρης πλατφορμας ειναι κυριολεκτικα οτι πιο αστειο εχω διαβασει οσον αφορα τους επεξεργαστες. Λες και ολοι τους επεξεργαστες τους αλλαζουν ανα 1 με 2 χρονια..... Γιατι και οι ryzen 2 να βγουν ,εγω σου βαζω(που λεει ο λογος)στοιχημα οτι πιο μεγαλη ζητηση θα υπαρχει για τους τωρινους ryzen που θα τους πουλανε ορισμενοι οσο οσο για να αναβαθμισουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 για παμε !! Tweaker mods Z170 motherboard and gets Core i3 8350 (Coffee Lake) working The motherboard used is the MSI Z170A Xpower Titanium αν δεν ειναι μουφα θα χει πολυ πλακα !!!!!!!!! http://www.guru3d.com/news-story/tweaker-mods-z170-motherboard-and-gets-core-i3-8350-(coffee-lake)-working.html Δεν υπήρχε ουσιαστικά θέμα, επιλογή της Intel ήταν να μην παίξουν στο "παλιό" 1151 Όσο για τα άκυρα ποστ που διαβάζω στις προηγούμενες σελίδες, no comment. Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης ειδικά σε άτομα που ήταν 5 γενιές πίσω, έσκιζαν τα ρούχα τους ότι δεν χρειάζονται παραπάνω και μόλις πήραν επιτέλους "φτηνά' εξαπυρηνα κάνουν λες και ανακάλυψαν τον τροχό!!! Η παροιμία μιλάνε όλοι μιλάνε και οι .... στην συγκεκριμένη περίπτωση πάει γάντι. Φυσικά έχει και σοβαρά άτομα για να μην τους πάρει όλους η μπάλα που δεν κάθονται να γράφουν τέτοιες βλακείες και απολαμβάνουν τα μηχανήματα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Όταν(Και αν) καταφέρουν 8600/8700K να δουλέψει σε παλιότερο mobo θα πω ότι δεν υπήρχε ουσιαστικό θέμα. Το πιο πιθανό βέβαια είναι να μην υπήρχε αν και λένε για τα power phases ότι δεν έφταναν για 6core. Αυτα περι νεκρης πλατφορμας ειναι κυριολεκτικα οτι πιο αστειο εχω διαβασει οσον αφορα τους επεξεργαστες. Λες και ολοι τους επεξεργαστες τους αλλαζουν ανα 1 με 2 χρονια..... Γιατι και οι ryzen 2 να βγουν ,εγω σου βαζω(που λεει ο λογος)στοιχημα οτι πιο μεγαλη ζητηση θα υπαρχει για τους τωρινους ryzen που θα τους πουλανε ορισμενοι οσο οσο για να αναβαθμισουν. Το συγκριτικό που ανέβασα μεταξύ του i5 που είχα με τον τωρινό i7, λέει πολλά για το αν αξίζει να αλλάζεις τόσο συχνά CPU. Ειδικά τα sidegrades(6700K -> 7700K).. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Για πείτε μου οκ οι θερμοκρασίες μόλις τώρα το τράβηξα? https://youtu.be/uEHHePl0hZM Ειναι από τον υπολογιστή που σας έλεγα. A8 7650k τρέχω και cinebench στα 113c το κλείνω. Τελικά δουλεύουν οι αισθητήρες η όχι για δείτε το βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Heybro, από BIOS, με την 0430 είσαι; Με ποιά σου ήρθε; Την περιμένω αύριο, γι' αυτό, ετοιμάζομαι Μην ξεχάσεις να αλλάξεις και υπογραφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Για πείτε μου οκ οι θερμοκρασίες μόλις τώρα το τράβηξα? https://youtu.be/uEHHePl0hZM Ειναι από τον υπολογιστή που σας έλεγα. A8 7650k τρέχω και cinebench στα 113c το κλείνω. Τελικά δουλεύουν οι αισθητήρες η όχι για δείτε το βίντεο. Βάλε AOD για να δεις σωστά, ελπίζω να βοήθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μην ξεχάσεις να αλλάξεις και υπογραφή. Χαχα , άμα έπαιζε (και έπαιζα) μέχρι σήμερα θα ήταν θαύμα...! Κάπου αναπαύεται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Για πείτε μου οκ οι θερμοκρασίες μόλις τώρα το τράβηξα? https://youtu.be/uEHHePl0hZM Ειναι από τον υπολογιστή που σας έλεγα. A8 7650k τρέχω και cinebench στα 113c το κλείνω. Τελικά δουλεύουν οι αισθητήρες η όχι για δείτε το βίντεο. Η θερμοκρασια σου λογικα ειναι 70+ που λεει tpn2. Το απο κατω ειναι σιγουρα λαθος... Για πείτε μου οκ οι θερμοκρασίες μόλις τώρα το τράβηξα? https://youtu.be/uEHHePl0hZM Ειναι από τον υπολογιστή που σας έλεγα. A8 7650k τρέχω και cinebench στα 113c το κλείνω. Τελικά δουλεύουν οι αισθητήρες η όχι για δείτε το βίντεο. Η θερμοκρασια σου λογικα ειναι 70+ που λεει tpin2. Το απο κατω ειναι σιγουρα λαθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις