Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τους πρώτους τους θεωρώ εντελώς σκιτζίδες. Είναι αυτοί που έχουν στην κάρτα γραφικών διαφορετικό OC Profile για κάθε παιχνίδι. Μιλάμε για φρίκη.

Για να δεις μετά αν το OC είναι σταθερό θα χρειαστούν μήνες, μπορεί και μισός χρόνος... Να έχεις εξοικειωθεί με την πλατφόρμα, κλπ, να δεις πως συμπεριφέρεται, κλπ. 

Ενταξει εμπειρια θελει τεσταρεις πραγματα που ξερεις οτι προκαλουν ασταθεια συνηθως.. Εξαρταται και ποσο απαιτητικες δουλειες κανεις με το pc σου.. Και φυσικα μπορει αν εισαι οριακος σε ρευματα/τασεις και χρονισμους να φας καλοκαιρακι καμια ασταθεια ή κανα degrade με τον καιρο..

Για αυτο παντα εχω αρχη μου οτι στην αρχη το ζοριζω οσο μπορω βρισκω ορια και μετα βαζω κατι που θεωρω αποδεκτο για 24/7 χωρις να το ζοριζω δυσαναλογα με την αποδοση που θα παρω. Απλα πραγματα δηλαδη που καθε λογικος χρηστης κανει φανταζομαι

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις asus γινεται αυτο μονο νομιζω οι υπολοιπες το εχουν απενεργοποιημενο default.

Έτσι νόμιζα και εγώ...

Asrock the same Sh*t!

Ενταξει εμπειρια θελει τεσταρεις πραγματα που ξερεις οτι προκαλουν ασταθεια συνηθως.. Εξαρταται και ποσο απαιτητικες δουλειες κανεις με το pc σου.. Και φυσικα μπορει αν εισαι οριακος σε ρευματα/τασεις και χρονισμους να φας καλοκαιρακι καμια ασταθεια ή κανα degrade..

Για αυτο παντα εχω αρχη μου οτι στην αρχη το ζοριζω οσο μπορω βρισκω ορια και μετα βαζω κατι που θεωρω αποδεκτο για 24/7 χωρις να το ζοριζω δυσαναλογα με την αποδοση που θα παρω. Απλα πραγματα δηλαδη που καθε λογικος χρηστης κανει φανταζομαι

Κάνεις και πράγματα που δεν κάνεις συνήθως. Τρέχεις Project στο Blender να δεις τι γίνεται. Τρέχεις μερικά έτοιμα Photoshop Projects επίσης και φυσικά όσα περισσότερα Benchmarks μπορείς.

Έτσι νόμιζα και εγώ...

Asrock the same Sh*t!

Κάνεις και πράγματα που δεν κάνεις συνήθως. Τρέχεις Project στο Blender να δεις τι γίνεται. Τρέχεις μερικά έτοιμα Photoshop Projects επίσης και φυσικά όσα περισσότερα Benchmarks μπορείς.

Δουλευω premiere και ps και handbrake εγω αρκετα οποτε οκ.. Προσπαθω και χομπιστικα να μαθω λιγο blender τον τελευταιο χρονο οποτε οκ δεν το αφηνω και σε τοση ησυχια .. :)

• Like 2

Το αφησα 4.8 στα 1.225 και παω να δω πως θα τα παει μετα απο κανα 2 ωρες origins. Αν ειναι απολυτα stable εκει αυτο με ενδιαφερει. Στο cpuz οταν τρεχω to cinebench παει απο μονο του 1.248 ενω το εχω 1.225 στο bios δεν ξερω γιατι. Τιποτα αλλο δεν πειραξα ουτε προκειται 4.8 και 1.225 ειναι κομπλε. Εφοσον οι θερμοκρασιες ειναι καλες τι ζημια μπορει να γινει? Σε idle 25 με 27 και στο IBT μεχρι 71. 

Παει 1.248 λογω του LLC που εχεις κ κανει Vboost. Αν οντως διαβαζεις στο Vcore μεγαλυτερη τιμη απ αυτη π εδωσες στο bios.

• Like 1

Παει 1.248 λογω του LLC που εχεις κ κανει Vboost. Αν οντως διαβαζεις στο Vcore μεγαλυτερη τιμη απ αυτη π εδωσες στο bios.

Δεν έχω πειράξει κάτι στο llc πάντως.

Τα cpu fans δουλεύουν στο φουλ. Έβαλα speedfan και Ai suite και τίποτα. Κάποια βοήθεια να ελλατωσουμε λίγο τις στροφές? Μου έβγαζε 1 fan στο speedfan το δεύτερο δεν ξέρω που χάθηκε. Να σύνδεσαν το ένα στη μητρική και το άλλο στο τροφοδοτικό?

Έχεις μείνει αρκετά πίσω και μένα αυτή είχε όταν boot-αρα. Η πιο σταθερή βέβαια λένε είναι η 0502

https://www.asus.com/us/Motherboards/ROG-MAXIMUS-X-HERO/HelpDesk_BIOS/

Έχεις μείνει αρκετά πίσω και μένα αυτή είχε όταν boot-αρα. Η πιο σταθερή βέβαια λένε είναι η 0502

https://www.asus.com/us/Motherboards/ROG-MAXIMUS-X-HERO/HelpDesk_BIOS/

Αυτο πηγα να πω καλυτερα 0502 ή 0505 προς το παρον απο οτι διαβαζω και εγω με 0505 ειμαι..

Κατά γοητευμένος από τον υπολογιστή

20171128_133010.jpg

Screenshot_20171128-134134.jpg

Aura sync και cam δουλεύουν άψογα.

βλέπω τελικά πήρες κ εσύ nzxt s340 elite ε ? στο είχα πει πολύ ωραίο κουτί. μπράβο μπράβο καλορίζικο να είναι εγώ τον έχω αφήσει στα 4,8 με 1,225 κ τώρα πείραξα λίγο την 1070 αλλά ίσα ίσα γιατί δεν γνωρίζω κ πολλά ,έγραψα κ στο αντίστοιχο θέμα αλλά δεν μου απάντησε κανείς  :-D   .

• Like 1

βλέπω τελικά πήρες κ εσύ nzxt s340 elite ε ? στο είχα πει πολύ ωραίο κουτί. μπράβο μπράβο καλορίζικο να είναι εγώ τον έχω αφήσει στα 4,8 με 1,225 κ τώρα πείραξα λίγο την 1070 αλλά ίσα ίσα γιατί δεν γνωρίζω κ πολλά ,έγραψα κ στο αντίστοιχο θέμα αλλά δεν μου απάντησε κανείς  :-D   .

Να σε καλα φιλε μου.Οντως εξαιρετικη ποιοτητα το κουτι και πολυ ομορφο. Οτι του εχω πεταξει πανω το παει νερακι και τελικα το αφησα σε 4.7 με 1.18voltage και παει τρενο και απο θερμοκρασιες και απο επιδοσεις.Για την 1070 με msi afterburner δωσε συν 350 core και λιγα στη μνημη και θα εισαι κομπλε συν 5-10 fps θα δεις σιγουρα. Το power limit στο τερμα.Το voltage μην το πειραξεις.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...