Fulgore Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Και για την ιστορια επειδη παλια τα benchmarks των youtubers ηταν πληρωμενα ολα για την ιντελ μερια ας δουμε πως ο i5 2500k κοντα 6ετιας επεξεργαστης πως τα παει σημερα με τωρινες καρτες σε σχεση με τους fx(που πολλοι τους εχουν ηδη ξεχασει γιατι παλια αλλα λεγανε...)αλλα και τους μικρους ryzen και ας φανταστουμε τι ισως δουμε σε coffe lake μερια αν δεν κανουν δευτερη πατατα μετα τους x299 https://m.youtube.com/watch?v=_jiXkrRoD4w 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Και πιο παλια 6800 και 7800 υπηρχαν και κοστιζαν σχεδον οσο οι 4 πυρηνοι i7 (με οχι ακριβες μητρικες φυσικα)αλλα και εδω και μηνες ο ryzen 5. Αλλα και που βγηκε ο ryzen 5 ο κοσμος παλι i5 και i7 7700 αγοραζε https://m.youtube.com/watch?v=RqGCXAHa3g8 Πατηστε pause και δειτε την λιστα να γελασετε στο 1:44. Αλλα ειπαμε σε ολα η ιντελα φταιει που ο κοσμος δεν εχει μαθει να κανει υπομονη και βιαζεται να αγορασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Το τελευταίο είναι η καλύτερη κουβέντα που διάβασα εδώ μέσα! Υπάρχουν επιλογές πια, ευτυχώς για όλους! Μπράβο για την κουβέντα σου! Ο οποίος Fulgore είπε τα αυτονόητα, έτσι; Αλλά βλέπεις τα αυτονόητα δεν είναι αυτονόητα για όλους, μερικοί υπάρχουν απλά για να είναι θολωμένοι και να κράζουν. Αυτό βέβαια με τη βιασύνη μπορεί να παίξει και σαν άλλο σενάριο ανάποδα. Εαν όντως οι 8-gen ρίχνουν ξύλο με πόνο στους αντίστοιχους AMD, μετα δεν μπορείς να πεις ότι βιάστηκαν και πήραν Ryzen χωρίς να περιμένουν πως θα απαντήσει ο ανταγωνισμός; Και πάει λέγοντας. Κοινώς: Σταματήστε τη βλακεία να χαρακτηρίζετε πρόβατα όσους δεν πράττουν σαν εσάς. Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια (που μη σας σοκάρει αλλά μπορεί να μην ταυτίζονται με τα δικά σας) και κάνει ότι κρίνει. Όταν κάποιος θέλει να κάνει αναβάθμιση, θα κοιτάξει τι κυκλοφορεί εκείνη τη στιγμή, τι τον συμφέρει και θα το πάρει. Εαν περιμένει την επόμενη γενιά κ.ο.κ ζήτω που καήκαμε δεν θα πάρει ποτέ τίποτα. Δεν ξέρετε για κανέναν πόσο βιάζεται και πόσο μπορεί να περιμένει. Η AMD κοιμόταν σα το βόδι 8 χρόνια τώρα, ανίκανη να αναπτύξει οτιδήποτε ανταγωνιστικό. Από την άλλη η Intel το καρπώθηκε αυτό και άρμεγε την αγελάδα μέχρι να στεγνώσει (tic-toc και βλακείες). Τώρα το σκηνικό ήρθε τούμπα συθέμελα. Ποιός μπορεί πλέον να κάνει ασφαλή πρόβλεψη; Κανείς. Οπότε αφήστε τα πρόβατα και τα γίδια ήσυχα και δέιτε ο καθένας τι τον συμφέρει. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δεν μιλάω για τους επεξεργαστές φίλοι μου. Μιλάω για μια αρρωστημένη συνήθεια του να αλλάζεις χωρίς κανένα νόημα πλατφόρμα. Προσωπικά στο διάβα των ετών είδα τους παρακάτω λόγους για τους οποίους έπρεπε να γίνει αλλαγή πλατφόρμας. 1) Ενσωμάτωση του memory controller μέσα στον επεξεργαστή. 2) Τοποθέτηση νέου τύπου μνημών, που και εδώ έχουμε δει σε πολλές περιπτώσεις dual ddr2/ddr3 memory controller) με προς τα πίσω συμβατότητα. 3) Ενσωμάτωση του northbridge εντός του CPU 4) Ενσωμάτωση κάρτας γραφικών εντός του CPU/APU 5) Ενσωμάτωση του I/O controller εντός του CPU. ---------------------------------------------- Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους είναι υποχρεωμένη μια εταιρία να αλλάζει socket/ πλατφόρμα. Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά υποστήριξη νέων features σε υπάρχουσες πλατφόρμες, αυτό γίνεται με νέο promontory- I/O cotnroller και όποιος έχει ανάγκη το νέο χαρακτηριστικό παίρνει και νέα μητρική με το τελευταίο south/promontoy chip. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Στο μεταξύ το 'σπαστικό' είναι οτι παραμένει το ίδιο socket,και είναι λες και σε κοροϊδεύει κατάμουτρα. Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει αν δε κάνω λάθος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ναι τουλάχιστον αφαιρούσαν ή πρόσθεταν pins, τώρα είναι τα ίδια... lol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Στο μεταξύ το 'σπαστικό' είναι οτι παραμένει το ίδιο socket,και είναι λες και σε κοροϊδεύει κατάμουτρα. Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει αν δε κάνω λάθος. Socket 775 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ναι τουλάχιστον αφαιρούσαν ή πρόσθεταν pins, τώρα είναι τα ίδια... lol Είναι ''V2'' όμως τώρα, χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Socket 775 Σωστός,πολλά cpu τότε και ραγδαίες αυξήσεις στις επιδόσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Πάντως εδώ μέσα διαβάζεις ό,τι άσχετο θες, από socket 775, μέχρι benchmarks για Skylake, Ryzen κλπ..Ξαναλέω, ο τίτλος του θέματος γράφει ''Coffee Lake/Z370''. Εάν έχετε να προσθέσετε κάτι σχετικό καλώς, αν θέλω να διαβάσω για Ryzen ή Skylake ξέρω που θα πάω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Παράδειγμα, οι μητρικές με το chipset i915 παρόλο που ήταν Socket 775 δεν μπορούσαν να πάρουν Core 2 Duo επεξεργαστές που και αυτοί ήταν σε Socket 775. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Πάντως εδώ μέσα διαβάζεις ό,τι άσχετο θες, από socket 775, μέχρι benchmarks για Skylake, Ryzen κλπ..Ξαναλέω, ο τίτλος του θέματος γράφει ''Coffee Lake/Z370''. Εάν έχετε να προσθέσετε κάτι σχετικό καλώς, αν θέλω να διαβάσω για Ryzen ή Skylake ξέρω που θα πάω. Δυστυχώς , μόνο άσχετα δεν είναι .... Όλη η κουβέντα γύρω από τα coffelake περιστρέφεται. Και για να έχει λόγο ύπαρξης ένα προϊόν , συγκρίνεται σε επίπεδο 1) πληρότητας 2) αναβαθμισιμότητα 3) επεκτασιμότητας 4) επιδόσεων 5) αποδόσεων 6) vfm Με κάθε άλλο που κυκλοφορούσε, κυκλοφορεί, αντικαθιστά στην αγορά. Από μόνος σου μας λες πόσο super ouaou θα είναι ο coffelake και αυτό το κάνεις γιατί σκέφτεσαι με βάση τα προϊόντα που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά. Μήπως έχεις δώσει κάτι στην κουβέντα ? .... Δεν νομίζω, λιγότερες χρηστικές πληροφορίες δεν θα μπορούσες να έδινες. Παρόλα αυτά, επειδή οι πληροφορίες που έχουμε είναι λίγες, σίγουρα ο κάθε ένας μας έχει το δικαίωμα να κρίνει από αυτά τα λίγα που βλέπει. Το ίδιο και εσύ, για αυτό και δεν σου την λέει κανείς... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Πάντως εδώ μέσα διαβάζεις ό,τι άσχετο θες, από socket 775, μέχρι benchmarks για Skylake, Ryzen κλπ..Ξαναλέω, ο τίτλος του θέματος γράφει ''Coffee Lake/Z370''. Εάν έχετε να προσθέσετε κάτι σχετικό καλώς, αν θέλω να διαβάσω για Ryzen ή Skylake ξέρω που θα πάω. Από Οκτώμβριο θα αρχίσεις να ακούς ουσιαστικά πράματα για CL αφού τότε θα πλησιάζει το release, μέχρι τότε ότι και να ακούς είτε θα είναι Ryzen μπλα μπλα είτε τα καθημερινά όνειρα του Pirmen για καταιγίδες και καταστροφές Gaming benchmarks μην περιμένεις πριν τα reviews, εκτος αν κάνει leak κάτι η Intel. Τα κλασικά Firestrike/Time Spy κτλ θα δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Λοιπόν ανεξάρτητα με την γκρίνια του socket, πιστεύω ότι θα πυροβολάνε οι 8ΧΧΧ. Από ότι φαίνεται (αν είναι αλήθεια) μιλάμε για αύξηση ipc και συχνοτήτων. Το performance κοστίζει, μακάρι να 'ταν αλλιώς η Inteλα να μας κόστιζε λιγότερο. Νομίζω μπορούμε να πάμε παρακάτω σιγά σιγά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Εγώ νομίζω στα $250 ο 6C 6T Core i5 8600K θα είναι από τα καλύτερα Gaming CPU των τελευταίων ετών. Μαζί με τον 6C 12T ΡΥΖΕΝ+ θα είναι και οι δυο υποψήφιοι για το επόμενο upgrade από τον Core i7 3770K @ 4.4GHz που θα κάνω το 2018. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις