~Palpatin~ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το ότι ίσως παίζει στα 60 το σκέφτηκε κανείς; Θα το φάτε το παλικάρι τώρα γιατί δε παίζει στα ίδια ρολόγια με κάποιους; Έλα Χριστέ και Παναγιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Τίποτα δεν είναι τσάμπα αγορά. Και μόνο το ότι είναι αθορυβη έχω πολύ καλές θερμοκρασίες και δείχνει και όμορφα τα 80 παραπάνω από μια άλλη ψυκτρα για μένα τα αξίζει χωρίς συζήτηση. Και όπως είπα αύριο μεθαύριο έχω την ευκαιρια να πάω και 5 και 5.1 με καλές θερμοκρασίες χωρίς να ανησυχώ. Δεν είναι τίποτα τα 80 παραπάνω ξανά λέω από μια H60 πχ για κάτι που θα σε πάει 6 7 χρόνια. Δεν μετριούνται όλα με το vfm σε αυτή τη ζωή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Τίποτα δεν είναι τσάμπα αγορά. Και μόνο το ότι είναι αθορυβη έχω πολύ καλές θερμοκρασίες και δείχνει και όμορφα τα 80 παραπάνω από μια άλλη ψυκτρα για μένα τα αξίζει χωρίς συζήτηση. Και όπως είπα αύριο μεθαύριο έχω την ευκαιρια να πάω και 5 και 5.1 με καλές θερμοκρασίες χωρίς να ανησυχώ. Δεν είναι τίποτα τα 80 παραπάνω ξανά λέω από μια H60 πχ για κάτι που θα σε πάει 6 7 χρόνια. Δεν μετριούνται όλα με το vfm σε αυτή τη ζωή. Βρε δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι καλη. Αλλα αυτα τα 80με 100ευρω τα εκοψες απο την καρτα γραφικων σε gaming pc(τοση ειναι η διαφορα απο την 1080 απο το ιδιο καταστημα πανω κατω),γιαυτο και λεμε να ανεβεις σε ρολογια τουλαχιστον μεχρι τα 4.7-4.8 που ουτως ή αλλως δεν θες και πολυ ρευμα. Ασε που δικα σου λογια ηταν στις πιο πισω σελιδες που το τονιζες ποσες φορες οτι ''για gaming το καλυτερο ειναι 4.7-4.8 δεν χρειαζεσαι παραπανω''..... Αν ειναι καποιος να παιξει στα 4.3 με 4.5 για ποιο λογο να δωσει ποσα παραπανω χρηματα στον 8700κ και να μην παρει καλυτερα τον 8700?? Δεν ειναι θεμα vfm αλλα παραλογου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το ότι ίσως παίζει στα 60 το σκέφτηκε κανείς; Θα το φάτε το παλικάρι τώρα γιατί δε παίζει στα ίδια ρολόγια με κάποιους; Έλα Χριστέ και Παναγιά. Αυτό το έχω γράψει από την αρχή αλλά το περνάμε στο βρόντο. Το ότι ότι έχω βάλει το πάει στα 100+ fps και παίζω με vsync στο on επίσης δεν έχει σημασία δε και καλά να πάμε στα 5ghz να πιάνω 5 10fps παραπάνω και ας παίζω στα 60. Ας πάω και την gpu βρε παιδιά στα 2100 να πάρω ακόμα 10fps τα οποία θα με χρησιμεύσουν σε 2 3 χρόνια. Βρε δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι καλη. Αλλα αυτα τα 80με 100ευρω τα εκοψες απο την καρτα γραφικων σε gaming pc(τοση ειναι η διαφορα απο την 1080 απο το ιδιο καταστημα πανω κατω),γιαυτο και λεμε να ανεβεις σε ρολογια τουλαχιστον μεχρι τα 4.7-4.8 που ουτως ή αλλως δεν θες και πολυ ρευμα. Ασε που δικα σου λογια ηταν στις πιο πισω σελιδες που το τονιζες ποσες φορες οτι ''για gaming το καλυτερο ειναι 4.7-4.8 δεν χρειαζεσαι παραπανω''..... Ναι 679 έκανε η 1080 rog η οποία θα μου έδινε 2 3fps στα 60 που παίζω ενώ έχω πει ότι σε 3 4 χρόνια θα πάω σε καινούργια πουλώντας την παλιά. Η ψυκτρα θα μου μείνει για πολλά παραπάνω χρόνια μια φορά την πλήρωσα. Και έχω σκοπό να πάω στα 4.8 απλά για την ώρα για πιο λόγο να το κάνω? Ο 8700 έκανε 355 55 ευρώ διαφορά από τον 8700k. Όταν χρειαστώ ο 8700k θα μου δώσει τα 5 10 παραπάνω fps που θέλω. Ο 8700 όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 round 2 .....κάτι σελίδες πιο πίσω ο round 1...... έλεος...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αυτό το έχω γράψει από την αρχή αλλά το περνάμε στο βρόντο. Οχι αγαπητε μην πας τωρα να βγεις και απο πανω. Εμεις εξ αρχης οταν ειχες ρωτησει(ειχες ανοιξει και ξεχωριστο θεμα)για gaming pc για την οθονη που εχεις σου ειχαμε πει οτι πανω απο τα μισα χρηματα απο οσα εδωσες δεν αξιζε γιατι θα ηταν overkill. Αρα επιλογη σου ηταν οι αγορες που εκανες και για το oc εσυ ο ιδιος ειχες πει πιο πισω πριν στησεις το συστημα,τι ειναι ιδανικο για oc στον συγκεκριμενο επεξεργαστη για gaming,οτι θα εκανες oc οταν πρωτο στησεις το συστημα κλπ. Στην παρουσα φαση και σε stock ρολογια να μεινεις παλι δεν εχεις θεμα(αλλα η ψυκτρα βεβαια καθεται). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Overkill για τώρα αναγκαιο σε 1 2 χρόνια. Όπως και να έχει είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος και σε οτιδήποτε κατώτερο πήγαινα ήξερα ότι θα το μετανιωνα αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ποσο καλυτερη ειναι απο την Αrctic cooling Liquid Freezer 240, ωστε να εχει πανω απο 80 ευρω διαφορα.Δηλαδη την διπλασια τιμη και βαλε.Εκτος απο τα φωτακια-λαμπακια. Εκτός από τα rgb που είναι και μόδα,έχει και διαφορά στην απόδοση φίλος.Αν διαβάσεις reviews και συγκρίνεις θα καταλάβεις.Στα Reviews πράγματι την παρουσιάζουν καλύτερη. Στο τελευταίο PC που έφτιαξα σκεφτόμουν να την βάλω. Δεν την έβαλα όμως γιατί: 1) Δεν είναι τόσο όμορφη. 2) Έχει δύο χρόνια εγγύηση Δεν γνωρίζω να σου πω αλλά δεν την είχε το msystems. Πάντως 80 ευρω στα 2k που έδωσα δεν είναι τίποτα περνεις την καλύτερη ψυκτρα 6 χρόνια εγγύηση και απλά είναι κόσμημα μεσα στον πύργο. Από θόρυβο βάζω δίπλα το αυτί μου αλλά δεν μπορώ να ακούσω τίποτα.Καλά έκανες. Ωραίος! Μωρε μια χαρα ειναι η ψυκτρα δεν ειπε κανεις το αντιθετο αλλα αν δεν παιζεις εστω με 1.3 ρευματα τοτε ειναι τσαμπα αγορα.Μερικά πράγματα τα αγοράζουμε απλά επειδή μπορούμε και θέλουμε. Έτσι για να γουστάρουμε. Τίποτα δεν είναι τσάμπα αγορά. Και μόνο το ότι είναι αθορυβη έχω πολύ καλές θερμοκρασίες και δείχνει και όμορφα τα 80 παραπάνω από μια άλλη ψυκτρα για μένα τα αξίζει χωρίς συζήτηση. Και όπως είπα αύριο μεθαύριο έχω την ευκαιρια να πάω και 5 και 5.1 με καλές θερμοκρασίες χωρίς να ανησυχώ. Δεν είναι τίποτα τα 80 παραπάνω ξανά λέω από μια H60 πχ για κάτι που θα σε πάει 6 7 χρόνια. Δεν μετριούνται όλα με το vfm σε αυτή τη ζωή.Με τέτοιο ρολόι τουλάχιστον 85άρια και φασαρία... Αυτό το έχω γράψει από την αρχή αλλά το περνάμε στο βρόντο. Το ότι ότι έχω βάλει το πάει στα 100+ fps και παίζω με vsync στο on επίσης δεν έχει σημασία δε και καλά να πάμε στα 5ghz να πιάνω 5 10fps παραπάνω και ας παίζω στα 60. Ας πάω και την gpu βρε παιδιά στα 2100 να πάρω ακόμα 10fps τα οποία θα με χρησιμεύσουν σε 2 3 χρόνια. Ναι 679 έκανε η 1080 rog η οποία θα μου έδινε 2 3fps στα 60 που παίζω ενώ έχω πει ότι σε 3 4 χρόνια θα πάω σε καινούργια πουλώντας την παλιά. Η ψυκτρα θα μου μείνει για πολλά παραπάνω χρόνια μια φορά την πλήρωσα. Και έχω σκοπό να πάω στα 4.8 απλά για την ώρα για πιο λόγο να το κάνω? Ο 8700 έκανε 355 55 ευρώ διαφορά από τον 8700k. Όταν χρειαστώ ο 8700k θα μου δώσει τα 5 10 παραπάνω fps που θέλω. Ο 8700 όχι. Δεν χρειάζεται να απολογείσαι. Δικά σου είναι τα χρήματα, αγοράζεις ότι θες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Τίποτα δεν είναι τσάμπα αγορά. Και μόνο το ότι είναι αθορυβη έχω πολύ καλές θερμοκρασίες και δείχνει και όμορφα τα 80 παραπάνω από μια άλλη ψυκτρα για μένα τα αξίζει χωρίς συζήτηση. Και όπως είπα αύριο μεθαύριο έχω την ευκαιρια να πάω και 5 και 5.1 με καλές θερμοκρασίες χωρίς να ανησυχώ. Δεν είναι τίποτα τα 80 παραπάνω ξανά λέω από μια H60 πχ για κάτι που θα σε πάει 6 7 χρόνια. Δεν μετριούνται όλα με το vfm σε αυτή τη ζωή. Αν θεωρείς καλές θερμοκρασίες τα 85άρια ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Πάντως τώρα που έκανα ένα γρήγορο Test, στα 4.8GHz με τάση 1.25V δεν είμαι σταθερός και οι θερμοκρασίες βαράνε 75~80άρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχει να κάνει με την ψύξη πάντως, ο μόνος τρόπος να μειωθούν τα temps είναι delid. 4.8 core και την cache πόσο την έχεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το μόνο που πειράζω είναι:1) Turbo Disabled 2) Multiplier All Cores 3) Τάση Fixed @ 1.25 4) LLC στο μέγιστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το turbo δε νομίζω να κάνει κάτι σε fixed multiplier. Η cache δεν θυμάμαι πόσο είναι stock, δες το NB frequency στις μνήμες στο CPU-z. Δεν είσαι σταθερός με 1.25 στα 4.8 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το turbo δε νομίζω να κάνει κάτι σε fixed multiplier. Η cache δεν θυμάμαι πόσο είναι stock, δες το NB frequency στις μνήμες στο CPU-z. Δεν είσαι σταθερός με 1.25 στα 4.8 ; Απλά το απενεργοποιώ για σιγουριά. Όχι. Για πολύ λίγο δεν είμαι. Τρέχει δηλαδή Cinebench, κλπ, αλλά στο Prime 95 κρασάρει μετά από λίγο. 3700MHz είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το μόνο που πειράζω είναι: 1) Turbo Disabled 2) Multiplier All Cores 3) Τάση Fixed @ 1.25 4) LLC στο μέγιστο Ριξε LLC στο 6 ειναι η καλυτερη επιλογη και απο προσωπικη εμπειρια με πειραματισμο και απο αυτα που βλεπω γενικοτερα απο αλλους που συναδει η αποψη τους με την δικη μου.. Ταση ετσι μπορεις να πας χαλαρα μεχρι 1.3V περιπου χωρις να ανησυχεις για μεγαλα overshoot το εγραψε και ο Derbaueριδης.. Λογικα με 1.28-1.3V τα 4.8 θα τα εχει χωρις θεμα.. Το ζητημα παντα ειναι το tradeoff με τις θερμοκρασιες under heavy load οσο ανεβαζεις την ταση.. Διαφορετικη θερμικη συμπεριφορα το καθε τσιπ αλλα ολα ειναι πολυ ζεστα τοσο ψηλα αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο.. Για να κανεις δουλεια πραγματικη αν θες να πας ψηλα μονο delid.. Που για εμενα δεν εχει νοημα να χασω εγγυηση για ολοκαινουρια cpu φυσικα για bragging rights και ισως αν ειμαι τυχερος αλλα 200-300MHz.. Παντως λογικα με μια ταση εκει κοντα τα 4.8GHz τα εχουν χαλαρα..Μετα αρχιζει και ζηταει δυσαναλογα για 100-200MHz στατιστικα φαινεται να πλησιαζει τα αποδεκτα θερμικα ορια του στατιστικου δειγματος.. Ασε την cache για αρχη auto και μετα οταν ξερεις σιγουρα παιξε και uncore αν θες ανεβαινοντας σιγα σιγα.. Εμενα στο αυτοματο στα 5GHz το εχει uncore 4.4 παντα και μετα το ανεβασα manual εγω.. Το avx offset ειναι στην προτιμηση του καθενος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις