strawman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μάλιστα.. Μεταβατική λύση ο 8700k που ρίχνει ξύλο στον 7820x σε gaming.. Μεταβατικη λυση μεταξυ των 4 και 8 cores, εφοσον οι icelake ειναι 8/16. Δεν καταλαβαινω που διαφωνεις. Οι υπολοιποι i7 ηταν 4/8 για μια 10ετια σχεδον. Θα πουλήσουν όλοι τα μπρικια τους για να πάνε στη holy grail mainstream platform και να δουν τις επικες επιδόσεις ξαφνικά.. Κανεις δεν μιλησε για μπρικια, απτο μυαλο σου τα βγαζεις. Παντως πολλοι πουλησανε τα μπρικια οπως λες 7700k για να πανε στον 8700k. Κοιτα τις αγγελιες να επιβεβαιωσεις. Οποτε γιατι οχι και με τους icelake? Πραγματικά περαν του δεν καταλαβαίνω τι σας κοπτει τόσο πολύ και ασχολείστε με τις επιλογές των άλλων ωρες ώρες απορώ αν σκέφτεστε αυτά που λέτε.. Δεν ασχοληθηκα με τις επιλογες των αλλων. Ισως πρεπει να ξαναδιαβασεις το ποστ μου πιο προσωπικα. Απτην αλλη βεβαια, δεν καταλαβαινω τι σε κοπτει και ασχολεισε με τα posts των αλλων, αλλα δεν βαριεσαι.. μαλλον καταλαβαίνω αλλά τελοσπαντων.. Καμία επίγνωση της αγοράς Για πες, τι καταλαβαινεις? Εγω καταλαβαινω οτι εισαι πολυ επιθετικος χωρις λογο. Λες και σου θιξαμε τον μπεμπη ενα πραμα
jgeorgiou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 αυτοί που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αναβαθμίζουν είναι λίγοι οι σημερινές cpu είναι OVERKILL για κάθε χρήση (δεν εννοώ αυστηρά επαγγελματικά προγράμματα) το καλοκαίρι πήρα έναν 1700Χ , τον χρησιμοποίησα στο γραφείο μου και όχι για τον λόγο που τον αγόρασα πριν ενάμιση μήνα πήρα έναν 8600Κ επειδή βρήκα να πουλήσω τον 1700Χ σε φίλο και επειδή άλλος φίλος βιαζόταν για cpu του έδωσα τον 8600Κ (ξέμεινα για 20μέρες) και εδώ και 10 μέρες είμαι με 8700Κ ανάθεμα αν εχω καταλάβει καμία διαφορά μεταξύ των επεξεργαστών , τσάμπα οι τράμπες - τουλάχιστον βόλεψα κάτι φίλους που βιάζονταν και μου χρωστάνε χάρη. Λόγω της κατάστασης σαν κύριο pc έχω με Ι5 7500 από το οποίο είμαι ικανοποιημένος και ακόμη δεν έχω "μεταφερθεί" στο σύστημα με τον 8700Κ. Η βουλιμία θα μας φάει! 5
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μεταβατικη λυση μεταξυ των 4 και 8 cores, εφοσον οι icelake ειναι 8/16. Δεν καταλαβαινω που διαφωνεις. Οι υπολοιποι i7 ηταν 4/8 για μια 10ετια σχεδον. Κανεις δεν μιλησε για μπρικια, απτο μυαλο σου τα βγαζεις. Παντως πολλοι πουλησανε τα μπρικια οπως λες 7700k για να πανε στον 8700k. Κοιτα τις αγγελιες να επιβεβαιωσεις. Οποτε γιατι οχι και με τους icelake? Το ποιος βγάζει τι άλλο το μυαλό του και γιατί το έχουμε καταλάβει.. Χεστηκε η φοράδα στο αλωνι αν θα δουν 8 πυρήνες στο mainstream όταν το 90% είναι με 4πυρηνους και πολλοί χωρίς h/t καν.. Έχεις πάρει όλα τα τραβηγμένα σενάρια από τα μαλλιά για να βγάλεις point και δεν καταλαβαίνω καν γιατί; τι σε νοιάζει εσένα; αφού είσαι τόσο πονηρός εσύ και ξερεις καλύτερα από όλους περίμενε πάρε τι θες και ασε μας και εμάς στην ησυχία μας άνθρωπε μου να συζητήσουμε για την πλατφόρμα μας εδω και όχι για τα πρόβληματα σας. Τι με νοιάζει εμένα ποιος πουλάει και ποιος αγοραζει και τι; από την τσέπη μου τα πήρε; και στην τελική ποιος είναι έγω που θα του πω ότι αυτός είναι λάθος και εγω σωστός για το πότε θα αναβαθμίσει; κουρασατε το εχετε καταλάβει ή πρέπει να σας το πει κάποιος ευθέως;
Fulgore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Παντως πολλοι πουλησανε τα μπρικια οπως λες 7700k για να πανε στον 8700k. Κοιτα τις αγγελιες να επιβεβαιωσεις. Οποτε γιατι οχι και με τους icelake? Οι pc gamers ειναι εκατομ. σε αριθμο αρα λογικο ειναι πολλοι να κανουν διάφορα,δεν σημαινει παντα οτι ειναι και το σωστο. http://store.steampowered.com/hwsurvey/?platform=pc Ακομα και με τα φθηνα ρυζια και με τις τιμες των μτχ το ποσοστο που εχει 6πυρηνο ειναι στο 1% και 8πυρηνο 0.4%. Aυτο το ποσοστο φυσικα συμπεριλαμβανει και τους πιο παλιους εξαπυρηνους απο ιντελ μερια μεχρι και τον 3930κ του 2011. 1
Razor333 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Πόσο είναι σκοτωμένοι ;;; 220 ευρώ οι 4790K και 250 ευρώ οι 6700K είναι σκοτωμένοι ;;; Αν πουλάει κανείς (αττική) 150 ευρώ 4790Κ ή 180 ευρώ 7700Κ (τόσο είναι σκοτωμένοι) , τον αγοράζω αμέσως. Δεν έχω δει κανέναν ! Ψαξε καλυτερα, εχουν παιξει στα 220€ και μεταξυ μας αν θελεις να πουλησεις αυτη ειναι η τιμη, αλλιως αγοραζει coffee lake ο αλλος δεν θα κατσει να σκασει. Για παλιοτερα cpu κυριως αν μιλαμε για ddr3 το κοστος αλλαγης πλατφορμας πολλαπλασιαζεται και ειναι λογικο να κρατανε καποια αξια μεγαλυτερη απο οτι αξιζουν. Ναι αλλά εγώ για ένα χρόνο θα έχω τον 8700K. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή να σταματάει η παραγωγή CPU όταν κάποιος αγοράζει κάτι εδώ στο Insomnia; Θα μπορουσες να εχεις κατι καλυτερο τωρα, απλο ειναι, η intel προτιμησε να δωσει τωρα το z370 και τους 6core και απλα να κρατησει τους 8core στην ακρη για το refresh των ryzen. Αν το πασχα δεις 8core στα 400 και νεο chipset, θα πεις οκ, ολα καλα; Εγω προσωπικα δεν θα ξαναγοραζα απο αυτη την εταιρεια, εκτος και αν η επιλογη μου απο την αλλη πλευρα ειναι σαφως χειροτερη και ακομα μεγαλυτερη κοροιδια. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Έχετε καταλάβει ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι αγοραπωλησίες στο νήμα αυτό ή θα συνεχίστε να μας τα σπάτε για πολύ ακόμα ; 3
strawman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Τι ποιος βγάζει τι άλλο το μυαλό του και γιατί το έχουμε καταλάβει.. Χεστηκε η φοράδα στο αλωνι αν θα δουν 8 πυρήνες στο mainstream όταν το 90% είναι με 4πυρηνους και πολλοί χωρίς h/t καν.. Έχεις πάει όλα τα τραβηγμένα σενάρια από τα μαλλιά για να βγάλεις point και δεν καταλαβαίνω καν γιατί; τι σε νοιάζει εσένα; αφού είσαι τόσο πονηρός εσύ και κείται καλύτερα από όλους περίμενε πάρα τι θες και ασε μας και εμάς στην ησυχία μας άνθρωπε μου να συζητήσουμε για την πλατφόρμα μας ε δω και όχι για θα πρόβληματα σου.. Τι με νοιάζει εμένα ποιος πουλάει και τι; από την τσέπη μου τα πήρε; και στην τελική ποιος είναι έγω που θα του πω ότι αυτός είναι λάθος και εγω σωστός για το πότε θα αναβαθμίσει; κουρασατε το εχετε καταλάβει ή πρέπει να σας το πει κάποιος ευθέως; Βρισκεσαι σε ενταση και συγχυση. Προσπαθησε να ηρεμησεις και ξαναδιαβασε το 1ο μου ποστ αργα αργα να το κατανοησεις. Αν διαφωνεις σε κατι μπορεις να μου το πεις και μενα να ξερω, αλλιως δεν καταλαβαινω γιατι αυτη η επιθεση. Και γω 8700k θα παρω εντος ολιγου, εβαλα και αγγελια το δικο μου. Ουτε ειπα ποιος ειναι λαθος και σωστος ουτε οτι καποιος ειναι χαζος, οπως σου πα, απτο κεφαλι σου τα βγαζεις αυτα! Και σορρυ, οπου και οποτε θελω θα γραφω, δεν σε βαλαμε αρχηγο του thread. Οπως σου ξαναειπα, κοιτα να ηρεμησεις γιατι γραφεις ασυναρτησιες.
Chrysostomos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά (με αυτά που διαβάζω)αλλά ούτε κορόιδο νιώθω που ο 8700Κ βγήκε λίγο αργότερα από την αγορά του 7700Κ,ούτε νιώθω την ανάγκη πως πρέπει να αναβαθμίσω,σήμερα αύριο. Φυσικά για την δική μου πάντα χρήση,ούτε είναι μπρίκι,ούτε βλέπω να είναι σύντομα. Το 2020-21 που θα αλλάξουν πάλι πολλά,δεν δείχνει αρκετά μακριά,ώστε να βάλω το χέρι στην τσέπη από τώρα. 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εδώ μέσα γράφεται ό,τι άλλο θες εκτός από αυτό που αναφέρει ο τίτλος. Ανύπαρκτο moderation και γίνεται της πόπης κυριολεκτικά. 1
strawman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Οι pc gamers ειναι εκατομ. σε αριθμο αρα λογικο ειναι πολλοι να κανουν διάφορα,δεν σημαινει παντα οτι ειναι και το σωστο. http://store.steampowered.com/hwsurvey/?platform=pc Ακομα και με τα φθηνα ρυζια και με τις τιμες των μτχ το ποσοστο που εχει 6πυρηνο ειναι στο 1% και 8πυρηνο 0.4%. Aυτο το ποσοστο φυσικα συμπεριλαμβανει και τους πιο παλιους εξαπυρηνους απο ιντελ μερια μεχρι και τον 3930κ του 2011. Και το λοιπον? Εγω λεω κατι το αυτονοητο, οτι ο 8700k, τον οποιο επαναλμβανω θα αγορασω και ΕΓΩ, θα καταστει παροπλισμενος (και μιλαω παντα για τον high end user) πιο γρηγορα απο οτι οι υπολοιποι i7. Ο λογος ειναι απλουστατος και πασιφανης, και δεν καταλαβαινω γιατι κομπλεξαρετε μερικοι μερικοι. Περισσοτεροι θα αναβαθμισουν απο 8700 σε 9700 απο οτι οσοι ειχαν 2600 και αναβαθμισαν σε 3770, οσοι 3770 > 4790, 4790 > 6700 και ουτω καθεξης. Αυτο το απλο γραφω, και δεν καταλαβαινω πως θα μπορουσε καποιος να διαφωνει. Tωρα τα νουμερα με το ποσους εχουν 6πυρηνο και πανω δεν καταλαβαινω που κολλανε να πω την αληθεια. Ουτως η αλλος ο αριθμος των high end user ειναι μικρος, το ξερουμε ηδη. Και τον 4c 7700k ελαχιστοι τον εχουν σε σχεση με τους steam users. Που κολλαει αυτο? Εδώ μέσα γράφεται ό,τι άλλο θες εκτός από αυτό που αναφέρει ο τίτλος. Ανύπαρκτο moderation και γίνεται της πόπης κυριολεκτικά. Εχεις απολυτο δικιο, στο thread για τον 8700k γραφουμε για τον 8700k!! Μα, πως τολμησαμε...
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καταλαβαίνεις ότι απευθύνεσαι σε άτομα που έχουν δώσει πολλά λεφτά για PC ; Άμα λάχει θα πάρουμε και 9700K για να στο λύσω το θέμα να τελειώνουμε..Θα επιστέψουμε στο θέμα τώρα που αφορά τους καφέδες ;
strawman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά (με αυτά που διαβάζω)αλλά ούτε κορόιδο νιώθω που ο 8700Κ βγήκε λίγο αργότερα από την αγορά του 7700Κ,ούτε νιώθω την ανάγκη πως πρέπει να αναβαθμίσω,σήμερα αύριο. Φυσικά για την δική μου πάντα χρήση,ούτε είναι μπρίκι,ούτε βλέπω να είναι σύντομα. Το 2020-21 που θα αλλάξουν πάλι πολλά,δεν δείχνει αρκετά μακριά,ώστε να βάλω το χέρι στην τσέπη από τώρα. Συμφωνω σε ολα. Απλα καποιοι αλλοι θιχτηκαν χωρις λογο και νομιζουν οτι γραφω κατι διαφορετικο απο αυτο που γραφεις εσυ και μου καναν προσωπικη επιθεση. Θελει το κομπλεξ να κρυφτει και η χαρα δεν το αφηνει.
menthol1979 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εδώ μέσα γράφεται ό,τι άλλο θες εκτός από αυτό που αναφέρει ο τίτλος. Ανύπαρκτο moderation και γίνεται της πόπης κυριολεκτικά. Μα γιατί το λές, δεν καταλαβαίνω, δεν ήταν απολύτως ουσιαστική και εποικοδομητική ως προς το θέμα η 5+ σελίδων σύγκριση με τους .... (ντρέπομαι και να το πω)... FX ????
jgeorgiou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 bythe way , προσωπικά είμαι άσχετος με oc (γενικά δεν το συμπαθώ ως λογική) έβαλα μια "φθηνή" ANTEC c400 των 34ευρώ και ο ι7 8700Κ έπιασε χαλαρά τα 4.7Ghz με θερμοκρασίες ΜΑΧ 60 αλλά δεν του έβαλα prime και τέτοια βασανιστικά , στο pubg το δοκίμασα με μια 1060/6 που είχα πρόχειρη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Είχαμε την συζήτηση για τα faildozer, τώρα έχουμε συζήτηση για αγοραπωλησίες. On-topic άπαντες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις