Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά γοητευμένος από τον υπολογιστή

20171128_133010.jpg

Screenshot_20171128-134134.jpg

Aura sync και cam δουλεύουν άψογα.

Καλορίζικο. :) 

Να σου πω απλα να βαλεις λιγο τα καλωδια του AIO αν μπορείς λιγο πιο πανω απο το backplate της GPU γιατι βγάζει αρκετή θερμότητα αυτο. Επισης να βαλεις ενα fan στο κατω μερος του rad για καλυτερο airflow και temps της gpu.

• Like 1
Δημοσ.

Να σε καλά φίλε Psycho σε λιγο τεστάρω το origins και μετα θα μπουν Forza horizon 3 και Witcher 3 με mods.

Ρε παιξε να χαρεις το νεο σου μηχάνημα.. Θα βάλουμε και εποπτες στα γουστα μας.. Καλοριζικο

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως να τον βάλεις αγγελία τώρα τον CPU που πιάνει ακόμα λεφτά ; Σε λίγο καιρό θα χαντακωθεί :P

Σφαίρα πάει αυτά που γράφουν μερικοί τα λένε για να μας τσιγκλισουν.

Καλορίζικο. :)

Να σου πω απλα να βαλεις λιγο τα καλωδια του AIO αν μπορείς λιγο πιο πανω απο το backplate της GPU γιατι βγάζει αρκετή θερμότητα αυτο. Επισης να βαλεις ενα fan στο κατω μερος του rad για καλυτερο airflow και temps της gpu.

Σε ευχαριστώ. Γυρνάνε προς τα πάνω?Δεν έχω ανοίξει το TG ακόμα. Fan δεν κατάλαβα που να βάλω άλλο. Ίσως τα αλλάξω με τα πολύχρωμα της nzxt κάποια στιγμή και μπει ακόμα ένα εκεί που είπες.

Πάντως τα λάστιχα είναι αρκετά πιο έξω από το backplate δεν φαίνεται καλά στη φωτογραφία.

Ρε παιξε να χαρεις το νεο σου μηχάνημα.. Θα βάλουμε και εποπτες στα γουστα μας.. Καλοριζικο

Να σε καλά. Έχουν πλάκα μερικοί εντάξει.
Δημοσ.

Και εγω θελω να το δοκιμασω αλλα επειδη εχω δωσει την G920 που εχω δεν το δοκιμαζω καν.. Αυτο το παιχνιδι θελει Fanatec με αυτο . :D

CSL-E-RMcL-Big_01-1000x666.png

Τιμονιέρα for ever bro σε αυτό το game (F1) εννοείται.......απλά απόλαυση!

Λέμε καλοριζικο?

20171128_112847.jpg

Καλορίζικος και καλά games!

• Like 5
Δημοσ.

Και έτσι ο 8700K που τρέξανε πολλοί να αγοράσουν, θα καταλήξει να κοστίζει από 240€ και κάτω από τον ερχομό της επόμενης γενιάς .....

Κάτι ακόυγεται και για AMD από 12Cores στο AM4 , οπότε μάλλον αυτό θα γίνει.

Δηλαδή περαιτέρω συμπίεση τιμών των μικρών μοντέλων και αλλαγή κατηγοριών ανά ποσότητα cores/threads στα μεγάλα .

Αντε να ψωνίζουμε CPU τσαμπέ .... με την μνήμη να γίνει κάτι.

ενταξει αν ισχυει, θα ειναι τρελα κοροιδα οσοι αγορασαν τωρα καφεδες - οι περισσοτεροι δεν ειχαν αναγκη την αναβαθμιση - αφου σε λιγο καιρο θα μπορουσαν να παρουν στην ιδια περιπου τιμη καλυτερα προιοντα.

https://wccftech.com/intel-core-i7-9700k-9th-gen-8-cores-16-threads-rumor/

Άντε πάλι. Τι σας ενδιαφέρει τι βγάζει η κάθε εταιρία; Δηλαδή ο  8700K με κάποιον μαγικό τρόπο θα χάσει σε επιδόσεις; Θα γίνει κάποιο Firmware Degrade;

Αγοράζετε Hardware για να έχετε το τελευταίο ή για να έχετε δύναμη; Πρέπει να το ξεκαθαρίσετε αυτό και μετά πάμε παρακάτω.

• Like 3
Δημοσ.

Ερώτηση: οι RAM μου υποστηρίζουν XMP. Μπήκα στο BIOS XMP profile αλλά δεν είδα να υπάρχουν γρηγορότερες ταχύτητες, μόνο ένα από τα Timings έχει μειωθεί κατά 1. Τι παίζει; Ολόκληρο XMP profile και δεν έχει κάποια επιλογή για OC; Αν υπάρχει κάτι που δεν έχω δει, να το αλλάξω, κρίμα να τις έχω στα 2400 MHz ενώ μπορούν να πάνε παραπάνω με μερικά κλίκ.

Δημοσ.

Ενεργοποίησε το XMP, κάνε επανεκκίνηση για σιγουριά και βάλε την ταχύτητα χειροκίνητα.

Οκ...Τώρα είμαι εκτός PC, αλλά απ' ότι θυμάμαι δεν μου έχει κάποια επιλογή για αλλαγή της ταχύτητας. Μήπως επειδή είναι κλειδωμένος ο CPU;; Θα το ξανακοιτάξω και θα ποστάρω.

Δημοσ.

Ερώτηση: οι RAM μου υποστηρίζουν XMP. Μπήκα στο BIOS XMP profile αλλά δεν είδα να υπάρχουν γρηγορότερες ταχύτητες, μόνο ένα από τα Timings έχει μειωθεί κατά 1. Τι παίζει; Ολόκληρο XMP profile και δεν έχει κάποια επιλογή για OC; Αν υπάρχει κάτι που δεν έχω δει, να το αλλάξω, κρίμα να τις έχω στα 2400 MHz ενώ μπορούν να πάνε παραπάνω με μερικά κλίκ.

Οι ram σου ομως ειναι στα 2400 :I

Παιδιά βοήθεια. Αυτό το τροφοδοτικό μπουταρει z370? Σε ένα πίνακι έχει κενο. Αν δε πειράζει αυτό ήρθε χαλασμένη μητρική

Αλλαξε το οπωσδηποτε. Δεν ειναι αξιοπιστο τροφοδοτικο για νεο συστημα.

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια. Αυτό το τροφοδοτικό μπουταρει z370? Σε ένα πίνακι έχει κενο. Αν δε πειράζει αυτό ήρθε χαλασμένη μητρική

Αυτη ηταν γραμμη για την -5V αν θυμαμαι καλα στα παλια 24pin τροφοδοτικα.. Eδω και παρα πολυ καιρο δεν υποστηριζεται σε atx standards..

Αλλα ακομη και να υποστηριζονταν ή υπαρχει μοντα για να  το κανεις να δουλεψει, ρε αδελφε ψαχνω να βρω specs για το συγκεκριμενο και δεν υπαρχουν πουθενα στο site τους μια σελιδα pdf με γενικοτητες.. Πιο generic πεθαινεις.. Δεν την λυπασαι την μητρικη σου που ειναι και καινουρια μην την εστελνε αδιαβαστη;

Δημοσ.

Αυτη ηταν γραμμη για την -5V αν θυμαμαι καλα στα παλια 24pin τροφοδοτικα.. Eδω και παρα πολυ καιρο δεν υποστηριζεται σε atx standards..

Αλλα ακομη και να υποστηριζονταν ή υπαρχει μοντα για να  το κανεις να δουλεψει, ρε αδελφε ψαχνω να βρω specs για το συγκεκριμενο και δεν υπαρχουν πουθενα στο site τους μια σελιδα pdf με γενικοτητες.. Πιο generic πεθαινεις.. Δεν την λυπασαι την μητρικη σου που ειναι και καινουρια;

https://www.skroutz.gr/s/8510601/Element-EP-650W.html?from=catspan&keyphrase=element+650

ειναι απο τα ''καλα'' :D

Ουτε το κουτι ειναι βεβαια για νεο συστημα που βλεπω στην φωτογραφια αλλα τελος παντων

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/8510601/Element-EP-650W.html?from=catspan&keyphrase=element+650

ειναι απο τα ''καλα'' :D

Ουτε το κουτι ειναι βεβαια για νεο συστημα που βλεπω στην φωτογραφια αλλα τελος παντων

Το λεω στο παιδι προσωπικα γιατι νεο συστημα στηνει δεν λυπαται τη μητρικη την cpu και τα περιφερειακα του; Ακομη και να υπηρχε τροπος να μπουταρει δεν ξερω καν τι βγαζει η 12αρα και αν μπορει εστω και βασικα να σηκωσει CL.. Καλα για efficiency και λοιπα απλα το αφηνω στην ακρη..

Δημοσ.

Άντε πάλι. Τι σας ενδιαφέρει τι βγάζει η κάθε εταιρία; Δηλαδή ο  8700K με κάποιον μαγικό τρόπο θα χάσει σε επιδόσεις; Θα γίνει κάποιο Firmware Degrade;

Αγοράζετε Hardware για να έχετε το τελευταίο ή για να έχετε δύναμη; Πρέπει να το ξεκαθαρίσετε αυτό και μετά πάμε παρακάτω.

Κερδισμενοι βγαινουν απο κατι τετοιες συζητησεις και κινησεις, οσοι ειχαν κατι pentium-i3 skylake και kabylake και παιρνουν τους i7 σκοτωμενους, γιατι τρεξανε οσοι παθανε συνδρομο κατωτεροτητας να αγορασουν ryzen και κυριως coffeelake.

Σε ενα χρονο θα αγοραζουν σκοτωμενους 8700K και z370 mobo. Πιθανοτατα να δεις και πολλους ryzen στις αγγελιες τον μαρτιο, που θα βγει το refresh, για μερικα ψωρο-mhz. 

Δημοσ.

Κερδισμενοι βγαινουν απο κατι τετοιες συζητησεις και κινησεις, οσοι ειχαν κατι pentium-i3 skylake και kabylake και παιρνουν τους i7 σκοτωμενους

Πόσο είναι σκοτωμένοι ;;; 220 ευρώ οι 4790K και 250 ευρώ οι 6700K είναι σκοτωμένοι ;;;

Αν πουλάει κανείς (αττική) 150 ευρώ 4790Κ ή 180 ευρώ 7700Κ (τόσο είναι σκοτωμένοι) , τον αγοράζω αμέσως.

Δεν έχω δει κανέναν !

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...