james rod Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 ενταξει αν ισχυει, θα ειναι τρελα κοροιδα οσοι αγορασαν τωρα καφεδες - οι περισσοτεροι δεν ειχαν αναγκη την αναβαθμιση - αφου σε λιγο καιρο θα μπορουσαν να παρουν στην ιδια περιπου τιμη καλυτερα προιοντα. https://wccftech.com/intel-core-i7-9700k-9th-gen-8-cores-16-threads-rumor/
menthol1979 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αυτά είναι. Με τι BIOS ήρθε; Της πέρασες το 0430?
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Παλι τα ιδια με τα κοροιδα και τους εξυπνους ρε τι γινεται σε αυτο το forum? Παλι καλα που ειστε μερικοι να μας ανοιγετε τα ματια.. Απο την μια 2600k vs 8700k και τα γνωστα συμπερασματα δεν αξιζει η μεταβαση και μαλιστα μετα απο τοσες γενιες, απο την αλλη χωρις να εχουμε δει τιποτα επισημο, με κλασσικα rumours για του χρονου χωρις launch dates, χωρις ιχνος αποδοσης, κοστος κτλ κτλ βγαλαμε κοροιδα οσους αναβαθμισαν και θα εχουμε τεραστια αποκλιση στην αποδοση σε μιση/μια γενια.. Ξαφνικα ενω τα 4c/8t ηταν αρκετα, δεν φτανουν τα 6c/12t και θελουν οπωσδηποτε ολοι 8c/16t.. Tετοιες κωλοτουμπες ουτε η Κομανετσι.. Τι καθομαι και ασχολουμαι λες και δεν καταλαβαινω.. Τι με νοιαζει εμενα αν θα βγει Z390 και 8πυρηνος αν ο δικος μου κανει την δουλεια του και με το παραπανω; Αν καποιος θελει να αναβαθμισει του χρονου γουστο του και καπελο του και καλα θα κανει αν κρινει οτι ειναι καλυτερα.. Και newsflash οι τιμες πεφτουν παντα τι εχει αλλαξει δεν καταλαβαινω.. Αλλα μας τα εχετε κανει πεπονια με το τι αξιζει και τι οχι μερικοι 40 χρονων μλκς δεν ξερω τοσα χρονια τι αξιζει εσας περιμενα να μου μαθετε.. Αντε γιατι πολλα ακουσαμε.. Και ολα αυτα για πραγματα που γνωριζουμε απο το καλοκαιρι οτι θα συμβουν.. Δεν ξερω does not compute λεγεται αυτο στους H/Y.. LOL 11
Heybro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αυτά είναι. Με τι BIOS ήρθε; Της πέρασες το 0430?Ήρθε με το 0430 δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι. Τσίμπησα και το assassin's creed origins το είχε μαζί με την 1070ti και τωρα κατεβαίνει. Για να δούμε τι ψάρια πιάνει. Παλι τα ιδια με τα κοροιδα και τους εξυπνους ρε τι γινεται σε αυτο το forum? Παλι καλα που ειστε μερικοι να μας ανοιγετε τα ματια.. Απο την μια 2600k vs 8700k και τα γνωστα συμπερασματα δεν αξιζει η μεταβαση και μαλιστα μετα απο τοσες γενιες, απο την αλλη χωρις να εχουμε δει τιποτα επισημο, με κλασσικα rumours για του χρονου χωρις launch dates, χωρις ιχνος αποδοσης, κοστος κτλ κτλ βγαλαμε κοροιδα οσους αναβαθμισαν και θα εχουμε τεραστια αποκλιση στην αποδοση σε μιση/μια γενια.. Ξαφνικα ενω τα 4c/8t ηταν αρκετα, δεν φτανουν τα 6c/12t και θελουν οπωσδηποτε ολοι 8c/16t.. Tετοιες κωλοτουμπες ουτε η Κομανετσι.. Τι καθομαι και ασχολουμαι λες και δεν καταλαβαινω.. Τι με νοιαζει εμενα αν θα βγει Z390 και 8πυρηνος αν ο δικος μου κανει την δουλεια του και με το παραπανω; Αν καποιος θελει να αναβαθμισει του χρονου γουστο του και καπελο του και καλα θα κανει αν κρινει οτι ειναι καλυτερα.. Και newsflash οι τιμες πεφτουν παντα τι εχει αλλαξει δεν καταλαβαινω.. Αλλα μας τα εχετε κανει πεπονια με το τι αξιζει και τι οχι μερικοι 40 χρονων μλκς δεν ξερω τοσα χρονια τι αξιζει εσας περιμενα να μου μαθετε.. Αντε γιατι πολλα ακουσαμε.. Και ολα αυτα για πραγματα που γνωριζουμε απο το καλοκαιρι οτι θα συμβουν.. Δεν ξερω does not compute λεγεται αυτο στους H/Y.. LOL Μα πόσο δίκιο έχεις. Και 20πυρηνες να βγάλουν εφόσον κάνω άψογα τη δουλειά μου με αυτό που έχω γιατί να με νοιάξει αν θα βγάλουν κάτι πιο καινούριο? Οι εταιρείες κανουν τη δουλειά τους βγάζουν συνέχεια νέα προϊόντα και εμείς τη δική μας. Σαν τα κινητά. Πιο κινητό έχεις? Note 3 του 2013. Αρχίζουν τα σέρνεται κτλ. Μετά όταν το πιάνουν λένε σίγουρα είναι τόσο παλιό κινητό? Εγώ είμαι καλλυμενος για 8 χρόνια σίγουρα ας βγάλει και 20πυρηνους η intel
_Theo_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μα πόσο δίκιο έχεις. Και 20πυρηνες να βγάλουν εφόσον κάνω άψογα τη δουλειά μου με αυτό που έχω γιατί να με νοιάξει αν θα βγάλουν κάτι πιο καινούριο? Οι εταιρείες κανουν τη δουλειά τους βγάζουν συνέχεια νέα προϊόντα και εμείς τη δική μας. Σαν τα κινητά. Πιο κινητό έχεις? Note 3 του 2013. Αρχίζουν τα σέρνεται κτλ. Μετά όταν το πιάνουν λένε σίγουρα είναι τόσο παλιό κινητό? Εγώ είμαι καλλυμενος για 8 χρόνια σίγουρα ας βγάλει και 20πυρηνους η intel Ναι αλλά πως θα είσαι Up to Date για να κάνεις φιγούρα στο insomnia.gr και αλλού;
Heybro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ναι αλλά πως θα είσαι Up to Date για να κάνεις φιγούρα στο insomnia.gr και αλλού; Πια φιγούρα και που? Μια παρέα είμαστε πρέπει να χαιρόμαστε με ότι υπάρχει εδώ.
_Theo_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Πια φιγούρα και που? Μια παρέα είμαστε πρέπει να χαιρόμαστε με ότι υπάρχει εδώ. Και στις παρέες υπάρχει ανταγωνισμός. Ποιος έχει το καλύτερο κινητό, το καλύτερο υπολογιστήρα κλπ.
Heybro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Και στις παρέες υπάρχει ανταγωνισμός. Ποιος έχει το καλύτερο κινητό, το καλύτερο υπολογιστήρα κλπ. Στα 15 μου ναι υπήρχε. Στα 27 μου όχι.
_Theo_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Στα 15 μου ναι υπήρχε. Στα 27 μου όχι. Ε αυτό λέω κάποιοι εδώ έχουν μείνει στα 15. Εδώ ο άλλος είχε αρπαχτεί επειδή πήρα i5-8400 και όχι R5 1600...
Heybro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Κατά γοητευμένος από τον υπολογιστή Aura sync και cam δουλεύουν άψογα. 13
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Παλι τα ιδια με τα κοροιδα και τους εξυπνους ρε τι γινεται σε αυτο το forum? Παλι καλα που ειστε μερικοι να μας ανοιγετε τα ματια.. Απο την μια 2600k vs 8700k και τα γνωστα συμπερασματα δεν αξιζει η μεταβαση και μαλιστα μετα απο τοσες γενιες, απο την αλλη χωρις να εχουμε δει τιποτα επισημο, με κλασσικα rumours για του χρονου χωρις launch dates, χωρις ιχνος αποδοσης, κοστος κτλ κτλ βγαλαμε κοροιδα οσους αναβαθμισαν και θα εχουμε τεραστια αποκλιση στην αποδοση σε μιση/μια γενια.. Ξαφνικα ενω τα 4c/8t ηταν αρκετα, δεν φτανουν τα 6c/12t και θελουν οπωσδηποτε ολοι 8c/16t.. Tετοιες κωλοτουμπες ουτε η Κομανετσι.. Τι καθομαι και ασχολουμαι λες και δεν καταλαβαινω.. Τι με νοιαζει εμενα αν θα βγει Z390 και 8πυρηνος αν ο δικος μου κανει την δουλεια του και με το παραπανω; Αν καποιος θελει να αναβαθμισει του χρονου γουστο του και καπελο του και καλα θα κανει αν κρινει οτι ειναι καλυτερα.. Και newsflash οι τιμες πεφτουν παντα τι εχει αλλαξει δεν καταλαβαινω.. Αλλα μας τα εχετε κανει πεπονια με το τι αξιζει και τι οχι μερικοι 40 χρονων μλκς δεν ξερω τοσα χρονια τι αξιζει εσας περιμενα να μου μαθετε.. Αντε γιατι πολλα ακουσαμε.. Και ολα αυτα για πραγματα που γνωριζουμε απο το καλοκαιρι οτι θα συμβουν.. Δεν ξερω does not compute λεγεται αυτο στους H/Y.. LOL Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα. Είσαι κορόιδο που έσκασες 400 για τον 8700K ενώ σε λίγο καιρό θα πέσει στα 250 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα. Είσαι κορόιδο που έσκασες 400 για τον 8700K ενώ σε λίγο καιρό θα πέσει στα 250 Ρε αν θελω και τον 9700k θα αγορασω ετσι γουστάρω 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Κατά γοητευμένος από τον υπολογιστή Καλορίζικο μαν, happy gaming. 1
Heybro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλορίζικο μαν, happy gaming. Να σε καλά φίλε Psycho σε λιγο τεστάρω το origins και μετα θα μπουν Forza horizon 3 και Witcher 3 με mods.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μήπως να τον βάλεις αγγελία τώρα τον CPU που πιάνει ακόμα λεφτά ; Σε λίγο καιρό θα χαντακωθεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις