Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

GPU bound ξερεις τι σημαινει? Σημαινει οτι στο συγκεκριμενο bench η GPU ειναι που περιοριζει τις επιδοσεις. Αυτο ανεξαρτητως παιχνιδιου. Οποτε οταν με ρωτας αν το BF1 ειναι GPU bound, λυπαμαι αλλα η ερωτηση δεν βγαζει καν νοημα.

Και ναι, συμφωνα με το digital foundry που δοκιμασαν, με 2400 μνημες ο 8700 @ 5.0ghz αποδιδει χειροτερα απο 8700 stock με 3200 μνημες. Πες στα πουλακια να σταματησουν να καθονται.

Έχεις πηγή;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο έβαλα εγώ χτες το βίντεο που το δείχνει αυτό.......Το rig πρέπει να 'ναι balanced, 1080+/8700K θα βάλεις και καλές RAM, όχι φτωχομπινιές. Τώρα αν έχεις RX580 ή 1060 και οι 2666Mhz μια χαρά είναι..

Στο έβαλα εγώ χτες το βίντεο που το δείχνει αυτό.......Το rig πρέπει να 'ναι balanced, 1080+/8700K θα βάλεις και καλές RAM, όχι φτωχομπινιές. Τώρα αν έχεις RX580 ή 1060 και οι 2666Mhz μια χαρά είναι..

Το GamerNexus όμως άλλα λέει. Δε ξέρεις τι να πιστέψεις πια, άμα δεν κάνεις τεστ ο ίδιος.

Btw, Αγόρασα το Crysis Maximum Edition. Επιτέλους, μπορώ να πω "yes it can run Crysis"!!

Σχετικό το ότι μπορείς. Θέλει πιο δυνατό rig απ' το δικό σου για να έχεις μόνιμα 60+FPS.

Η πρώτη πίστα είναι πολύ light..Απ' την μέση και μετά στα χιόνια αρχίζουν τα δύσκολα..Γενικά το παιχνίδι είναι τόσο single-threaded που 1070 με [email protected] δεν μπορεί να μείνει στο 99% για πολύ, πέφτει αρκετά συνχά στο 80-85% usage.

https://www.youtube.com/watch?v=8chr9VntWfs

• Like 1

Εσύ είσαι ειδική περίπτωση με τα μηδενικά ΦΠΑ ... :-D , ενώ δείχνεις και αυξημένα έξοδα που σε βολεύει στην εφορία ...

Στην θέση σου και εγώ το ίδιο θα έκανα.

Και αυτό μετράει απλά το πήγα στο ότι δίνουμε τόσα χρήματα στο κράτος από το πουθενά που στην ουσία είναι πεταμένα χρήματα που έναν υπολογιστή που θα ευχαριστηθώ για χρόνια στα 2κ δεν είναι τίποτα ούτε οι ακριβότερες Ram είναι θέμα. Τώρα ένας που μετράει και το ευρώ σε τετοιες αγορές θα περιμένει ώστε να κάνει την πιο συμφέρουσα αγορά.

Και αυτό μετράει απλά το πήγα στο ότι δίνουμε τόσα χρήματα στο κράτος από το πουθενά που στην ουσία είναι πεταμένα χρήματα που έναν υπολογιστή που θα ευχαριστηθώ για χρόνια στα 2κ δεν είναι τίποτα ούτε οι ακριβότερες Ram είναι θέμα. Τώρα ένας που μετράει και το ευρώ σε τετοιες αγορές θα περιμένει ώστε να κάνει την πιο συμφέρουσα αγορά.

Χρωστάς(με), οπότε πρέπει να τα σκάσεις, αλλιώς θα σου κοπανήσουν και άλλα capital controls και θα γίνει χαμός.

Μην την ανοίξουμε τώρα αυτή τη συζήτηση. Ο ΕΝΦΙΑ είναι ενοίκιο ουσιαστικά για το δικό σου σπίτι. Λες και σου έδωσε λεφτά το κράτος να το φτιάξεις..

• Like 2

Μην την ανοίξουμε τώρα αυτή τη συζήτηση. Ο ΕΝΦΙΑ είναι ενοίκιο ουσιαστικά για το δικό σου σπίτι. Λες και σου έδωσε λεφτά το κράτος να το φτιάξεις..

Ναι, αλλά πρέπει να εισπράξει για πληρώσει τους τοκογλύφους που κρατάνε αλυσοδεμένη τη χώρα...Τέλος το off-topic.

Δύο είναι τα racing αυτή τη στιγμή..Forza Horizon 3 για arcade fans και Project Cars 2 για πιο sim κατάσταση. Τα υπόλοιπα απλά είναι υποδεέστερα.

Το Forza στο πηγαδι κατουρησε; Παιχνιδαρα ειναι και αυτο ηταν ο λογος που ειχα το XBox τοσα χρονια μαζι με το Halo..

Δεν θα έλεγα όχι και στο F1 για μένα (μιας και είμαι fan)......

Και εγω θελω να το δοκιμασω αλλα επειδη εχω δωσει την G920 που εχω δεν το δοκιμαζω καν.. Αυτο το παιχνιδι θελει Fanatec με αυτο . :D

CSL-E-RMcL-Big_01-1000x666.png

• Like 1

Λέμε καλοριζικο?

Εννοείται! Καλοδούλευτο!

Αφού ανέβηκες τόσο ψηλά, πως και δεν πήγες σε NVME?

Αν δε σου κάνει κόπο πες μας εντυπώσεις και από τη μητρική γιατί έχω παραγγείλει την ίδια :)

• Like 1

Εννοείται! Καλοδούλευτο!

Αφού ανέβηκες τόσο ψηλά, πως και δεν πήγες σε NVME?

Αν δε σου κάνει κόπο πες μας εντυπώσεις και από τη μητρική γιατί έχω παραγγείλει την ίδια :)

Να σε καλά. Δεν έχει νόημα ο nvme εφόσον προορίζεται για Gaming αποκλειστικά οι διαφορές είναι σε milliseconds.

Έβαλα windows 10 64bit σε 10 λεπτά και ήδη περνάω drivers κτλ. Αρχικά απενεργοποιησα το mce και ενεργοποίησα το xmp βρήκε αμέσως τις 3200 Ram. Η μητρική δείχνει πολύ καλη πανέμορφη μαζί με το λευκό κουτί έδεσε. X62 και ram κλέβουν την παράσταση όπως και η strix. Από θόρυβο ίσα ίσα που ακούγεται.

Πολύ ευχαριστημένος και το msystems φέρθηκε άψογα πολύ προσεγμένη συναρμολογηση. Απόλαυση το κουτί με το tempered glass.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...