Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτά είναι fail sidegrades(Ειδικά το 4c/8t σε 4c/8t πάλι..). Πάντως ο daydreamer που πήγε από 5820K σε 8700K, είπε ότι παρατήρησε σημαντικές διαφορές υπέρ του δεύτερου λόγω IPC.

Όπως το 'πες, για σένα. Το Forza Horizon 3 είναι το καλύτερο arcade racing στο PC, το Origins έχει πάρει πολλά στοιχεία από Witcher 3 και είναι γαμάτο και το Mafia 3 θέλω να το παίξω γιατί μου αρέσει το στυλάκι.

Προσωπικά racing δεν παίζω και τα 3rd person δεν τα πάω με τίποτα. FPS, Strategy άντε και κάνα RPG (σε fps mode)... :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν οι ryzen2  έρθουν Φλεβάρη και είναι εξίσου επιτυχημένοι τότε η intela θα τους δώσει άνετα μέχρι το καλοκαιράκι......μην πω και πιο νωρίς.... B) ήδη τα z390 αχνοφαίνονται https://videocardz.com/73974/first-intel-z390-motherboard-spotted

Και πάλι πολύ νωρίς μου φαίνεται, δεδομένης της πολύ κακής διαθεσιμότητας που έχει τώρα. Βέβαια, τώρα που θα βάλει μπρος το κινέζικο Fab μπορεί να στρώσει το πράγμα. Αλλά θα θέλει και πάλι το χρόνο του. Δηλαδή να βγούν οι Ryzen2, να δούμε τι ψάρια πιάνουν, να δούμε STP να λυθούν εμβρυικά προβλήματα που είχαν πολλά οι πρώτοι κλπ. Μετά να μπει καπάκι το μάρκετινγκ κτλ.

Πάντως ένα είναι το συμπέρασμα. Πλέον τα πράγματα τρέχουν ιλλιγγιωδώς. Δεν είναι εποχή όπως 3-4 χρόνια πριν που οι βελτιώσεις ήταν λίγες οπότε σε έπαιρνε άνετα να περιμένεις και 1 και 2 χρόνια. Τώρα τρέχουν και οι μεν και οι δε και δε φτάνουν!

Γενικά παίδες κρατηθείτε λίγο μέχρι να δείτε που πάει η αγορά και πότε συμφέρει .

Θα μας ξυλώσουν τις τσέπες αυτοί ...

Αναβαθμίζεις όταν νιώθεις ότι έχεις ανάγκη για αναβάθμιση, δεν περιμένεις καμία αγορά.

• Like 1

Γενικά παίδες κρατηθείτε λίγο μέχρι να δείτε που πάει η αγορά και πότε συμφέρει .

Άμα δεν έχεις λεφτά να σκάσεις δεν κινδυνεύεις. Εγώ άλλα 8 GB RAM θα βάλω και για κάνα χρόνο είμαι κομπλέ. Μετά αλλαγή οθόνης και κάρτας.

Πάντως ένα είναι το συμπέρασμα. Πλέον τα πράγματα τρέχουν ιλλιγγιωδώς. Δεν είναι εποχή όπως 3-4 χρόνια πριν που οι βελτιώσεις ήταν λίγες οπότε σε έπαιρνε άνετα να περιμένεις και 1 και 2 χρόνια. Τώρα τρέχουν και οι μεν και οι δε και δε φτάνουν!

Και όλα αυτά για....Console ports, γελάει ο κόσμος.

Επειδή δεν παίζεις εσύ racing δεν σημαίνει ότι είναι μάπα. Αλλιώς και για μένα μάπα είναι τα strategy.

Σίγουρα, αλλά και εσύ κάποτε έκραζες τα Total War όμως.;)

Όσο περιμένεις χειρότερα είναι. Αν βγουν τέλος 2018 οι ice μετά θα πεις ας περιμένω ακόμα λίγο για 10nm η για ddr5. Τώρα επειδή δώσαμε 100 και 200 ευρώ παραπάνω για τις Ram λίγη σημασία έχει. 2k βγήκε όλος ο υπολογιστής και 2.5k δίνω μόνο ενφια το χρόνο οπότε τα 100 ευρώ παραπάνω που έκαναν οι RAM ούτε φάνηκαν στην τσέπη μου. Αλλοι μας ξυλωνουν τις τσέπες και με το έτσι θέλω.

• Like 1

Την μηχανή γραφικών του γιατί είναι unoptimized pos ναι, το παιχνίδι για τους fans είναι πολύ καλό. Εμένα δεν μ' αρέσει, εγώ θέλω FPS, 3rd person(Στυλ Witcher, AC) και κάνα racing arcade καλό να περνάει η ώρα.

• Like 1

Εγώ ένα racing να το κάνει ο θεός racing παίζω ...

Blur στον προτζέκτορα .... :-D   τετραπλό με την παρέα στα διαλείμματα κανενός ντέρμπι ...

με gamepads φυσικά...

71R3OwsgtrL._AC_SL1280_.jpg

Το BF1 είναι GPU bound;; Οι μνήμες παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από CPU OC;; Τρία πουλάκια κάθονταν...

GPU bound ξερεις τι σημαινει? Σημαινει οτι στο συγκεκριμενο bench η GPU ειναι που περιοριζει τις επιδοσεις. Αυτο ανεξαρτητως παιχνιδιου. Οποτε οταν με ρωτας αν το BF1 ειναι GPU bound, λυπαμαι αλλα η ερωτηση δεν βγαζει καν νοημα.

Και ναι, συμφωνα με το digital foundry που δοκιμασαν, με 2400 μνημες ο 8700 @ 5.0ghz αποδιδει χειροτερα απο 8700 stock με 3200 μνημες. Πες στα πουλακια να σταματησουν να καθονται.

Δύο είναι τα racing αυτή τη στιγμή..Forza Horizon 3 για arcade fans και Project Cars 2 για πιο sim κατάσταση. Τα υπόλοιπα απλά είναι υποδεέστερα.

• Like 1

Όσο περιμένεις χειρότερα είναι. Αν βγουν τέλος 2018 οι ice μετά θα πεις ας περιμένω ακόμα λίγο για 10nm η για ddr5. Τώρα επειδή δώσαμε 100 και 200 ευρώ παραπάνω για τις Ram λίγη σημασία έχει. 2k βγήκε όλος ο υπολογιστής και 2.5k δίνω μόνο ενφια το χρόνο οπότε τα 100 ευρώ παραπάνω που έκαναν οι RAM ούτε φάνηκαν στην τσέπη μου. Αλλοι μας ξυλωνουν τις τσέπες και με το έτσι θέλω.

Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα...

Την μηχανή γραφικών του γιατί είναι unoptimized pos ναι, το παιχνίδι για τους fans είναι πολύ καλό. Εμένα δεν μ' αρέσει, εγώ θέλω FPS, 3rd person(Στυλ Witcher, AC) και κάνα racing arcade καλό να περνάει η ώρα.

Btw, Αγόρασα το Crysis Maximum Edition. Επιτέλους, μπορώ να πω "yes it can run Crysis"!!

Εσύ είσαι ειδική περίπτωση με τα μηδενικά ΦΠΑ ... :-D , ενώ δείχνεις και αυξημένα έξοδα που σε βολεύει στην εφορία ...

Στην θέση σου και εγώ το ίδιο θα έκανα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...