Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To  25-30% δεν ειναι απο τα 150 στα 170. Ειναι απο τα 100 στα 125-130. Ουσιαστικα ειναι η διαφορα μεταξυ 1070 και 1080 για παραδειγμα..

Ναι σε μερικές σκηνές μόνο, αν δεν κάνω λάθος.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι σε μερικές σκηνές μόνο, αν δεν κάνω λάθος.

E oπου χρειαζεσαι CPU. Οταν το bottleneck ειναι η GPU τοτε προφανως οτι μνημες και να εχεις δεν εχει σημασια.

Η ολη φιλοσοφια του sweet spot που εν μερη εχει μεσα και το vfm ειναι οι καλυτερες δυνατες επιδοσεις σε σχεση και με το αναλογο κοστος ομως. Ο λογος που εγραψα τα παραπανω ειναι μιας και οι τιμες στις ram συγκεκριμενα αλλαζουν συνεχεια εξου και το παραδειγμα μου που ενω στην αρχη(λογω της μεγαλης χρηματικης διαφορας)οι ιδιες ram ειχαν κοντα 70-75ευρω διαφορα,τωρα εχουν μονο 10.

Στα περισσοτερα πραγματα πλεον του pc hardware(και οχι μονο)μπαινει στην μεση παντα το κοστος.Γιαυτο κιολας και τονισα το αλλο ακρο που ειναι οι τιμες της γνωστης μεγαλης(στο pc)αλυσιδας στην Ελλαδα το Πλαισιο.

Δεν διαφωνησα σε αυτο που λες κανε ενα κοπο και τσεκαρε ολη την συζητηση θα καταλαβεις τι εννοω και πως συμφωνω .. ;)

Εχει πλατιασει η συζητηση και συζηταμε γενικα και αοριστα..

Εχει πλατιασει η συζητηση και συζηταμε γενικα και αοριστα..

Δεν ειπα οτι διαφωνησες καπου,ουτε βεβαια και εγω εν μερη διαφωνω και μιας και πηγε στο γενικο γιαυτο βλεπεις και τα αναφερω και εγω αυτα.Ρωτησε τον Psycho ποσο πληρωσε τις μνημες του(που μου ελεγε και μενα να παρω cl14)και θα καταλαβεις τι εννοω :P

• Like 1

.Ρωτησε τον Psycho ποσο πληρωσε τις μνημες του(που μου ελεγε και μενα να παρω cl14)και θα καταλαβεις τι εννοω :P

245 κατάφερα να τις βρώ με το ζόρι, πριν ανέβουν κι άλλο. Λίγο πιό φτηνές τις πρόλαβε ο Psycho. Σε αξιοπρεπές μαγαζί, όχι στα νιάου. Στα νιάου πιο φτηνά λίγο αλλά άμα τις δεις μέσα στο 2017 σφύρα μου κλεφτικα. Έλεος με τις τιμές, έχει ξεφτυλιστεί το πράγμα, έφτασαν να έχουν -σχεδόν- όλες στο έυρος 2666-3333 ανεξαρτήτως CL τα ίδια λεφτά.

Btw ούτε εγώ το περίμενα αλλά Πλαίσιο είχε καλές τιμές σε CPU. 339 πήρα τον 8700 με ελάχιστη τιμή στο σκρούτζ 337,50. Εννοείται τίποτα άλλο από εκεί.

Εχει ξεφυγει το θεμα με τις τιμες των μνημων.. Αν δεν σταθεροποιηθει η κατασταση ειναι λοταρια σε τι τιμη θα τις βρεις.. Ευτυχως ειχα μνημες αλλα για καποιον που θελει να αναβαθμισει σημερα να πληρωνει το μαρμαρο σε καποιες περιπτωσεις αδρα παραπαει..

Μια οι μνημες, μια οι GPU με το mining, μια οι καφεδες θελει καποιος να αναβαθμισει και πρεπει να ειναι με το τουφεκι πανω απο τις τιμες και την διαθεσιμοτητα για να το κανει..

• Like 2

Μην τρελαίνεστε με τις Ram

https://forums.evga.com/m/tm.aspx?m=2545831&p=1

https://youtu.be/D_Yt4vSZKVk

Μετά τα 3200C16 μιλάμε για άνοδο 0.1-0.5% επιδόσεις οπότε μην σκάτε και πολύ.

• Like 1

Δηλαδη ο 7700k απο τα 76 minimum στα 98 ειναι 0.1-0.5%? Καλα για τον Ryzen δεν θα αναφερθω καν που εχει παντα και παντου gains.

Απο 2133 σε 3200 ναι έχει. Από 3200c16 σε 3200c14 η διαφορά είναι κάτω από 1fps. Διάβασε τι έγραψα παραπάνω προφανώς και το λιγότερο 2666 προτείνουμε η 3000c15 και 3200c16. Στα 3600 δίνουμε τσάμπα χρήματα. Οι μνήμες είναι πανάκριβες.

Δηλαδη ο 7700k απο τα  76 minimum στα 98 ειναι 0.1-0.5%? Καλα για τον Ryzen δεν θα αναφερθω καν που εχει παντα και παντου gains. 

Ένα game είναι ευαίσθητο με τις RAM, το ROTTR. Who gives a shit που λένε και στο χωριό μου...

Γιατί μπερδεύεστε με τα bottleneck σε 4Κ κτλ; Όλοι δίκιο έχουν. Απλός τρόπος να το δεις: έχεις ένα cpu που σε ένα game μπορεί να δώσει, ας πούμε, 55 fps, ανεξαρτήτως ανάλυσης. Έχεις και μια gpu που μπορεί να δώσει 100fps στα 1080p, 75fps στα 1440p και 55fps σε 4Κ. Οπότε πηγαίνοντας από 1080p σε 4Κ κάνεις ένα balance των δυνατοτήτων του συστήματος και μεταφέρεις το bottleneck (όχι τις διεργασίες που πραγματοποιεί η cpu) σε άλλο κομμάτι hardware. Στην gpu ή στην ραμ σε μερικές περιπτώσεις. Τώρα αν το cpu σου αντί για 55fps βγάζει 35fps τότε σε αυτά θα παίζεις, δεν σημαίνει ότι θα βγάλει 55fps επειδή θα πας σε 4Κ.

Ένα game είναι ευαίσθητο με τις RAM, το ROTTR. Who gives a shit που λένε και στο χωριό μου...

Αμα προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου επειδη πηρες φτηνες ram παω πασο.

Εγώ πάντως 240 ευρώ έδωσα για τις Ram δεν προσπαθήσω να πείσω κανέναν.

Δεν λεω για σενα, για τον αλλον λεω που επιμενει οτι μονο σε ενα game εχει διαφορα.

Αμα προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου επειδη πηρες φτηνες ram παω πασο.

100 € είναι φτηνά; Και έπειτα υπάρχει και το ενδεχόμενο να προσπαθείς να πείσεις εσύ τον εαυτό σου ότι δεν έχασες χρήματα αγοράζοντας 3200 MHz.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...