Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Αν σε περιορίζει ο CPU, απλά τα minimum θα είναι τα ίδια σε οποιαδήποτε ανάλυση. Το GPU usage όμως θα αυξηθεί κατακόρυφα με DSR/VSR και θα μειωθεί αρκετά το όποιο bottleneck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Adtakh για σένα είναι ο 8400? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 ΟΤ2: Τα 1440p σε 27" συνηθίζονται πολύ γρήγορα και για αποστάσεις μέχρι ~70-80εκ (τυπικό γραφείο δλδ) είναι μια χαρά. Κείμενο δεν διαβάζεται σε 1440p 27" στο 100% χωρίς μεγένθυση , εκτός αν κολλάς τη μούρη σου στο μόνιτορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Adtakh για σένα είναι ο 8400? Για τον αδερφό μου είναι το πακέτο. Εγώ δεν είμαι και τόσο τρελαμένος με τα games. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Lmao με τις διαφορές στο Rainbow Six: Siege. Μέρα με τη νύχτα ο 8700K. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buuren Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Για τον αδερφό μου είναι το πακέτο. Εγώ δεν είμαι και τόσο τρελαμένος με τα games. Εχεις κοντρα με τον αδερφο σου ε?..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Εχεις κοντρα με τον αδερφο σου ε?..... Γιατί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buuren Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Γιατί ? Ε... Tακης vs αδερφος του Amd vs Intel ... συνδυαζεται Πως και σου ξεφυγε? * Φανταζομαι διαλογο -παρε ρε εναν 1600 να κανεις τη δουλεια σου σε ολα -ρε δεν με παρατας με τη βλακεια, εγω θελω τον 8400... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ε... Tακης vs αδερφος του Amd vs Intel ... συνδυαζεται Πως και σου ξεφυγε? * Φανταζομαι διαλογο -παρε ρε εναν 1600 να κανεις τη δουλεια σου σε ολα -ρε δεν με παρατας με τη βλακεια, εγω θελω τον 8400... Όχι ο αδερφός μου ότι σύνθεση του φτιάξω του κάνει . Εγώ είπα να του βάλω τον 8400 επάνω, να πάρω και εικόνα από το τι κάνει και αυτο το cpu από πρώτο χέρι. Περισσότερο λογο 144Ηζ οθόνης. Έχω παραγγείλει ήδη και X370 μητρική, οπότε θα παίξουμε πολύ με setup με την vega . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ILP(instruction level parallelism) σημαίνει ότι μέσα σε κάποιο πρόγραμμα που καταλήγει σε ένα αποτέλεσμα, υπάρχουν ορισμένες(ή και καθόλου) ανεξάρτητες πράξεις οι οποίες θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα. Το out of order execution είναι απλά μια τεχνολογία σε επίπεδο hw για να εκμεταλλευτείς το ILP(την ύπαρξη παραλληλίας με άλλα λόγια) ενός προγράμματος. Δεν είναι κάτι "άλλο". Και δεν έχουν όλα τα προγράμματα το ίδιο ILP. https://en.wikipedia.org/wiki/Instruction-level_parallelism Όλα εξαρτώνται από τον κώδικα που γράφεις. Δεν σπάει μια διεργασία σε άλλες ανεξάρτητες με το έτσι θέλω. Χαλαρά ένα πρόγραμμα μπορεί να έχει μηδενικό ILP. Τα ίντελ είναι/ήταν ταχύτερα για πολλούς λόγους(καλύτερο branch prediction, ταχύτερο front end, cache κτλ.) καλα αν περιμενεις απο το wiki να μαθεις για out of order καληνυχτα. το hw ρυθμιζει το τι θα κανει. οσο λοιπον περιμενει ας πουμε την επομενη εξαρτωμενη εντολη λειτουργει σε out of order για τις επομενες εντολες που δεν εξαρτωνται. p αντι να βλεπεις βιντεακια με fps παρακολουθησε κανενα μαθημα πανεπιστημιακο, κατι θα μαθεις. p οι b d ειναι εντολες 3-4 σταδιων συνηθως στο datapath. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2017 από james rod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zakailiou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Η AOC είναι 32άρι 1440P. Για μένα fail, σε τόσες inches θες 4K. 1080p ppi @24' = 1440p ppi @32' ... Γιατί η μία είναι καλή και η άλλη όχι ? Καμιά ... βοήθεια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Καμιά ... βοήθεια ? Εσύ ποια θα έπαιρνες την 32άρα AOC ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Η AOC είναι 32άρι 1440P. Για μένα fail, σε τόσες inches θες 4K. Χωρίς scaling όμως δεν θα βλέπεις χριστό σε Windows... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Οκ παίδες θα πάω σε AOC μιας και εγώ της ίδιας άποψης είμαι σε σχέση με τα PPI . 32άρη 1440p νομίζω είναι καλό πέραν του gaming και για δουλειές γραφείου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagouma Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα στη κοινότητα. Έχω ένα ερώτημα που μου έχει δημιουργηθεί, θέλοντας να στήσω ένα desktop μετά από χρόνια απουσίας απ το αντικείμενο. Θα είναι για light photo editing και για all around χρήση, με προοπτικές αναβάθμισης στο πολύ μέλλον. Θα χρησιμοποιήσω τον καινούργιο i3-8100, χωρίς κάρτα γραφικών αρχικά και αναγκαστικά πάω για μητρική με z370 chipset, χωρίς να με προβληματίζει αυτό, από απόψη χρημάτων. Η ερώτηση: Γιατί πλέον σήμερα οι επιλογές μας εξαρτόνται και από το chipset εκτός απ το socket ενώ παλιά λέγαμε απλά "με socket 775" (ναι εκεί είχα μείνει) και πηγαίναμε και πέρναμε μητρική με socket 775. Τι ρόλο παίζουν τα chipset σήμερα και επιλέγουμε και βάση αυτών? Υ.Γ είδα την παραπάνω συζήτηση με τις οθόνες και σκέφτομαι για μία dell 25" 1440p ή 24" 1440p. Τι γνώμη έχετε γι αυτή την επιλογή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις