gorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) (διπλή ανάρτηση κατά λάθος) Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2017 από gorath
adtakhs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Ο ενας μαλιστα συμφορουμιτης που το ξεκινησε παλι αυτο τωρα με τους fx ηταν που ειπε οτι ο 8700κ δεν αξιζει σαν αγορα και προτεινει τον 8πυρηνο 7820x,τι κουβεντα μετα να κανεις πες μου... Ναι εγώ είπα πως ο 7820X αξίζει παραπάνω καρδιά μου. Και συνεχίζω να το λέω και να το πιστεύω. +2 core/4 threads σε σοβαρή πλατφορμα με προοπτική αναβάθμισης και με ίδιο IPC . Αλλά εγώ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ αυτή την συζήτηση. Πρέπει να με βλέπεις στον ύπνο σου πλέον... Δεν εξηγείται αλλιώς ... Εχετε φάει μεγάλο κράξιμο ... αλλά εσείς το προκαλείτε . Βασικά αυτός που την ξεκίνησε ήσουν εσύ με αερολογίες ... Έχουν γραφτεί ξανά και ξανά παραπάνω .... μην επαναλαμβάνομαι.
gorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Να αλλάξω λίγο το mood? Πριν από λίγο έστησα τελικά το συστηματάκι με i7 8700K/Gigabyte gaming 7/Corsair 2x8GB Vengeance RGB 3000-C15/Corsair H115i/Corsair MP500 240GB NVME. Χωρίς καθόλου OC, με τις ρυθμίσεις της μητρικής από το εργοστάσιο και κατεβάζοντας ακόμα drivers και προγράμματα, η θερμοκρασία που μου δείχνει είναι 22 βαθμούς και ταχύτητα επεξεργαστή 4,37. Το μηχάνημα σε λίγο θα το λειτουργήσω και σαν air condition μου φαίνεται . 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δεν ειναι καινουργια αυτα. Ακομα και πριν βγουν οι καφεδες γραφονταν τα ιδια αν δεις στις πιο πισω αυτα. Επισης το παραπανω που γραφεις περι feedback ειναι απο τους αγοραστες για τους υποψηφιους κατοχους,ετσι δεν ειναι? Οταν εχεις ατομα που συμμετεχουν επειδη δεν γουσταρουν την intel,αυτα θα γραφονται. Και η απαντηση που θα παρεις(οπως πηρα και εγω πιο παλια)ειναι η εξης -ποιος εισαι εσυ Daydreamer που θα μας πεις τι θα γραφουμε?- Ο ενας μαλιστα συμφορουμιτης που το ξεκινησε παλι αυτο τωρα με τους fx ηταν που ειπε οτι ο 8700κ δεν αξιζει σαν αγορα και προτεινει τον 8πυρηνο 7820x,τι κουβεντα μετα να κανεις πες μου... Εγω ειπα.. Αφου δεν υπαρχει moderation σωστο ο καθενας οτι θελει γραφει οπου θελει εδω.. Παρεμπιπτοντως δεν με νοιαζει αν θα γινω αρεστος ουτε ειπα σε κανενα τι θα κανει.. Μεγαλα παιδια ειστε μονοι σας πρεπει να καταλαβαινετε ποτε πρεπει να τραβατε μια γραμμη και να σταματατε γιατι κατι γινεται ανυποφορο.. Ολοι βγαινουμε OT μερικες φορες αλλα καπου να καταλαβαινουμε και ποτε το γαμ.. και ψοφαει..
adtakhs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εγω ειπα.. Αφου δεν υπαρχει moderation σωστο ο καθενας οτι θελει γραφει οπου θελει εδω.. Παρεμπιπτοντως δεν με νοιαζει αν θα γινω αρεστος ουτε ειπα σε κανενα τι θα κανει.. Μεγαλα παιδια ειστε μονοι σας πρεπει να καταλαβαινετε ποτε πρεπει να τραβατε μια γραμμη και να σταματατε γιατι κατι γινεται ανυποφορο.. Ολοι βγαινουμε OT μερικες φορες αλλα καπου να καταλαβαινουμε και ποτε το γαμ.. και ψοφαει.. Το όλο θέμα ξεκίνησε από τον ίδιο άνθρωπο που τώρα του φταίνε όσοι του απαντούσαν. Όταν πας να κάνεις το άσπρο μαύρο με ασυναρτησίες , τότε υπάρχει και η απάντηση, γιατί αυτός που διαβάζει βγαίνει από τα ρούχα του με αυτά που βλέπει. Και τα βλέπει να γράφονται από το ίδιο άτομο που ανά περίσταση λέει- γράφει άλλα, εντελώς αντίθετα. Εδώ έχουμε και νέα ερμηνεία του bottlencek από τον fulgore ... που όμως η ερμηνεία δουλεύει κατά το δοκούν ... Τεσπα, στην προηγούμενη σελίδα, πόσταρα το refresh των Coffeelake. Μάλλον ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς από την Intel. Αν θες μπορείς να διαβάσεις και κάτι που ειναι επί του θέματος.
ZELOMOTH Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Να αλλάξω λίγο το mood? Πριν από λίγο έστησα τελικά το συστηματάκι με i7 8700K/Gigabyte gaming 7/Corsair 2x8GB Vengeance RGB 3000-C15/Corsair H115i/Corsair MP500 240GB NVME. Χωρίς καθόλου OC, με τις ρυθμίσεις της μητρικής από το εργοστάσιο και κατεβάζοντας ακόμα drivers και προγράμματα, η θερμοκρασία που μου δείχνει είναι 22 βαθμούς και ταχύτητα επεξεργαστή 4,37. Το μηχάνημα σε λίγο θα το λειτουργήσω και σαν air condition μου φαίνεται . Με γεια αδελφε, καλοδουλευτο! Απο καρτα γραφικων? 3
adtakhs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Να αλλάξω λίγο το mood? Πριν από λίγο έστησα τελικά το συστηματάκι με i7 8700K/Gigabyte gaming 7/Corsair 2x8GB Vengeance RGB 3000-C15/Corsair H115i/Corsair MP500 240GB NVME. Χωρίς καθόλου OC, με τις ρυθμίσεις της μητρικής από το εργοστάσιο και κατεβάζοντας ακόμα drivers και προγράμματα, η θερμοκρασία που μου δείχνει είναι 22 βαθμούς και ταχύτητα επεξεργαστή 4,37. Το μηχάνημα σε λίγο θα το λειτουργήσω και σαν air condition μου φαίνεται . Κανένα νουμεράκι από τον MP500 μπορούμε να έχουμε ? Ολο samsung βλέπουμε. Ρίξε κανένα σκορ, έχει ενδιαφέρον ο NVME σου. Καλορίζικο. Με την ψύξη που έχεις σε Idle θα έχεις πολύ καλές θερμοκρασίες. Δοκίμασε να στρεσάρεις το CPU ώστε να δεις τα όρια της ψύκτρας και τα δικά του. 3
_Theo_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Αυτό με την Intela έχει παραγίνει, κάθε εξάμηνο κυκλοφορούν καινούργια μοντέλα επεξεργαστών... 1
ZELOMOTH Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Αυτό με την Intela έχει παραγίνει, κάθε εξάμηνο κυκλοφορούν καινούργια μοντέλα επεξεργαστών... Ειδες ρε παιδι μου? Σε μπερδευουν οι καραγκιοζηδες και τρελενεσαι καθε λιγο και λιγακι! Ενω η amd κυρια.... 5 χρονια fx να χορταινεις..... Ολες οι συζητησεις ρε γαμωτο στους fx καταληγουν... 2
adtakhs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Αυτό με την Intela έχει παραγίνει, κάθε εξάμηνο κυκλοφορούν καινούργια μοντέλα επεξεργαστών... Είναι θέμα marketing. Ακριβώς ότι κάνει και η Samsung στα κινητά . Οι 9XXX θα έχουν ενδιαφέρον που ειναι στα 10nm και οι Mobile Coffee. 1
gorath Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Με γεια αδελφε, καλοδουλευτο! Απο καρτα γραφικων? Σκέφτομαι για αγορά γύρω στα Χριστούγεννα μία EVGA 1080. Κανένα νουμεράκι από τον MP500 μπορούμε να έχουμε ? Ολο samsung βλέπουμε. Ρίξε κανένα σκορ, έχει ενδιαφέρον ο NVME σου. Καλορίζικο. Με την ψύξη που έχεις σε Idle θα έχεις πολύ καλές θερμοκρασίες. Δοκίμασε να στρεσάρεις το CPU ώστε να δεις τα όρια της ψύκτρας και τα δικά του. Για πές μου πώς θέλεις να τον μετρήσω? (με τι πρόγραμμα εννοώ και τι τιμές να κοιτάξω) sorry αλλά είμαι λίγο newbie σε μετρήσεις και τα σχετικά
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Σκέφτομαι για αγορά γύρω στα Χριστούγεννα μία EVGA 1080. Ωραιος, αν μπορεσεις βεβαια και κανεις την υπερβαση για 1080ti ακομα καλυτερα! Αλλα υπαρχει κι ενα κρισιμο ερωτημα ακομα... Τι οθονη εχεις για ολη αυτη την πανδαισια?
Zaknafein Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 @gorath μεγειές... όταν κάνεις και OC μας λες πώς τα πάει και το σύστημα, σε στοκ ρυθμίσεις λογικό να είναι δροσερός o 8700K με τέτοια ψύξη. ΥΓ: Είναι και το κουτί Corsair; 1
gorath Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Ωραιος, αν μπορεσεις βεβαια και κανεις την υπερβαση για 1080ti ακομα καλυτερα! Αλλα υπαρχει κι ενα κρισιμο ερωτημα ακομα... Τι οθονη εχεις για ολη αυτη την πανδαισια? Δεν βγαίνει το οικονομικό για ti φίλε ZELOMOTH. Δεν πειράζει, πιστεύω ότι και η 1080 αρκετή θα μου είναι. Από οθόνη έχω μια Dell 23άρα στα 1080/60hz. Κατά την Άνοιξη θα πάω για κάτι καλύτερο. Έχω βάλει στο μάτι μια 27άρα AOC. Το στήνω κομμάτι-κομμάτι το PC ανάλογα με τα οικονομικά. @gorath μεγειές... όταν κάνεις και OC μας λες πώς τα πάει και το σύστημα, σε στοκ ρυθμίσεις λογικό να είναι δροσερός o 8700K με τέτοια ψύξη. ΥΓ: Είναι και το κουτί Corsair; Ναι Corsair είναι! Ένα Graphite 780T. Του έβγαλα και το ένα tray για τους σκληρούς και έχει πολύ καλό airflow. Γενικώς είναι πολύ άνετο κουτί, αν και σαν ποιότητα κατασκευής δεν με ενθουσίασε. Έχει τα θεματάκια του... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις