Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ειμαι χωρις gsync.

Αν και πολύ off topic,το gsync λύνει αυτά τα θέματα.

Γιατί δεν κατεβάζεις τα Hz στα 100 και να κλειδωνεις εκεί τα "προβληματικά " games;

Δημοσ.

Αν και πολύ off topic,το gsync λύνει αυτά τα θέματα.

Γιατί δεν κατεβάζεις τα Hz στα 100 και να κλειδωνεις εκεί τα "προβληματικά " games;

Δεν γινεται το game unplayable. Νταξει μπορει να δω κανα tearing η κανα micro stutter που κ που, αλλα κλαιν. Στα περισσοτερα game ειναι κομπλε.

Δημοσ.

Αλλο να εισαι cpu limited λογω engine του παιχνιδιου και αλλο να μιλαμε για cpu bottleneck υποθετοντας οτι αν αλλαξει επεξεργαστη θα εχει καλυτερη αποδοση.Εκει πηγε το σχολιο μου και εγω αυτο ακριβως σχολιασα.

Προφανως και intel 8700k να αγορασει παλι ιδια αποδοση θα δει και ισως χειροτερα οπως και ryzen.

Αλλο λοιπον να πει σε περιοριζει το παιχνιδι οτι cpu και να εχεις και αλλο να μιλαμε για bottleneck λες και φταιει  πραγματικα ο επεξεργαστης.

Εντομεταξυ καποιοι βρηκαν αφορμη να πεταξουν τους off topic fx(αλιμονο τωρα),ας τρεξει καποιος με fx το εν λογω παιχνιδι με gtx 1080 και ας ερθει στο θεμα αυτο να μας πει πως αποδιδει :)

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ λες αυτό και αυτοί λένε ότι αν βγει ένας i7 στα 7Ghz ή με πολύ ανεβασμένο το IPC δεν θα υπάρχει bottleneck στην.....GTX1080..Γιατί στις κάρτες που θα υπάρχουν όταν βγει αυτός ο i7 θα ρίχνει και εκείνος :P

Δημοσ.

Εσύ λες αυτό και αυτοί λένε ότι αν βγει ένας i7 στα 7Ghz ή με πολύ ανεβασμένο το IPC δεν θα υπάρχει bottleneck στην.....GTX1080..Γιατί στις κάρτες που θα υπάρχουν όταν βγει αυτός ο i7 θα ρίχνει και εκείνος :P

το bottleneck κανονικα σε cpu ή gpu εχει βγει κυριως για ακραιες περιπτωσεις,οχι να το χρησιμοποιουμε σε καθε ευκαιρια οπως γινεται σε forum οπως εδω.

Κανονικα οταν μιλαμε για bottleneck πρεπει να εννοουμε περιπτωσεις intel g4560 και gtx 1080ti ξερω γω.

Τωρα

πεταχτηκαν  παλι ορισμενοι και πεταξαν την σποντα τους για τους fx οι οποιοι μεχρι και απο ryzen 3 αποδιδουν χειροτερα....

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις δει ποτε οθονη 144hz? Γιατι απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι δεν εχεις δει.

Δεν εχει να κανει με το αν παιζεις competitve multiplayer η οχι. Η διαφορα στο ποσο smooth ειναι η κινηση και η διαφορα στο ghosting ειναι σαν να συγκρινεις 60 με 30 fps.

Παιδια πραγματικα αν δεν εχετε δει οθονη 144hz μην εκφερετε γνωμη γιατι δεν γνωριζετε την διαφορα...

Πραγματικα δεν μπορεις να ξανα παιξεις σε οθονη 60fps.

Και παλιοτερα παιζαμε ps1 και sega saturn και γουσταραμε τρελα και λεγαμε τι γραφικαρες ειναι αυτες οταν ειχαν πρωτοβγει... Για καθιστε τωρα να παιξετε κανα game σε ps1, κανα tomb raider πχ και να μας πειτε αν θα το ευχαριστηθειτε γιατι εγω πριν κανα 2 χρονια π επιασα ps1 πονεσανε τα ματια μου

Αυτό ακριβώς. Όταν θα κάτσεις να παίξεις σε 144Hz/G-Sync monitor θα καταλάβεις τι εστί βερίκοκο. Όταν θα γυρίσεις μετά στο απλό 60Hz, θα νομίζεις ότι έχεις stuttering και ναι είναι ΤΟΣΟ μεγάλη η διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.
Και παλιοτερα παιζαμε ps1 και sega saturn και γουσταραμε τρελα και λεγαμε τι γραφικαρες ειναι αυτες οταν ειχαν πρωτοβγει... Για καθιστε τωρα να παιξετε κανα game σε ps1, κανα tomb raider πχ και να μας πειτε αν θα το ευχαριστηθειτε γιατι εγω πριν κανα 2 χρονια π επιασα ps1 πονεσανε τα ματια μου

Το tr2 όμως σε pc , σε directx , έπαιζε σε 1600Χ1200 το 1997 σε 19αρα crt . Και ήταν άλλο παιχνίδι σε σχέση με την αηδία του ps1.

Το ίδιο και σε σχέση με τη glide έκδοση που ήταν ωραία μεν , αλλά αποκλειστικά 640Χ480 .

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι πάντως και το NFS2 σε Glide, για την εποχή του ήταν σούπερ... και τα 640x480 δεν ήταν τόσο τραγικά στις 14-15" :P

In other news, τα καλά να έχεις 10 χρόνια εγγύηση... 'ξηγήθηκε η EVGA και μου ήρθε από RMA καινούριο:

post-61034-0-19039800-1511536095_thumb.jpg

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι πάντως και το NFS2 σε Glide, για την εποχή του ήταν σούπερ... και τα 640x480 δεν ήταν τόσο τραγικά στις 14-15" :P

In other news, τα καλά να έχεις 10 χρόνια εγγύηση... 'ξηγήθηκε η EVGA και μου ήρθε από RMA καινούριο:

Aπο περιεργεια ποσο καιρο εκανε να σου ερθει? Επειδη η υδροψυξη μου δεν ειχε am4 bracket τους ειχα στειλει mail να μου στειλουν και ειχαν περασει 3 βδομαδες και δεν ειχε ερθει και τους ξαναεστειλα και μου λενε μαλλον χαθηκε στο δρομο θα σας στειλουμε αλλο. Μετα απο 3 μερες ηρθε αλλα εχθες μου ηρθε και ενα δευτερο (εχει περασει κανας μηνας και απο τοτε που μου ηρθε το πρωτο). 1 μηνα δλδ για να στειλουν ενα ρημαδοbracket απο γερμανια ελλαδα...

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς. Όταν θα κάτσεις να παίξεις σε 144Hz/G-Sync monitor θα καταλάβεις τι εστί βερίκοκο. Όταν θα γυρίσεις μετά στο απλό 60Hz, θα νομίζεις ότι έχεις stuttering και ναι είναι ΤΟΣΟ μεγάλη η διαφορά.

έχω την εντύπωση κ εγώ οτι άμα κάτσω σε 144Ηz k παίξω σε τόσα fps πιστεύω οτι η διάφορα θα είναι ακόμα καλύτερη σαν εμπειρία και από το να παίξεις  FHD σε 4k . Αλλα ακόμα κατά την γνώμη μου  δεν αξίζει να πάρεις 144Ηz πρέπει να βγουν περισσότερες κ πιο δυνατές κάρτες κ μεγαλύτερη ποικιλία σε 144 monitor για να αξίζει μια τέτοια αγορά . Προς το παρόν είμαι στα 75 hz

Δημοσ.

Θα φάνε τον τόπο μερικοί με τα 144hz. Τόσα χρόνια που απολαμβάναμε στο ps3 παιχνιδαρες στα 30fps 720p μας πείραξε. Απλά να χουμε να λέμε.

Kαι ταινιαρες ασπρομαυρες και χωρις ηχο απολαμβαναμε καποτε. Οχι τιποτα αλλο, αλλα κανεις εσυ τετοιο σχολιο που φαγωθηκες με τον 8700k και την 1080. Να ειχες καναν g4560 και καμια 1050 να λεγα παει στο καλο...

Ναι εχω δει, για την ακριβεια εχω κατσει και εχω παιξει για ωρα και οχι δεν τραμπαρω τα 60hz για να παιζω σε low και 1080p, κυριως σε 27+ monitors.

Πονανε περισσοτερο τα ματια μου απο τα χαλια γραφικα και την χαμηλη ευκρινεια.

Και οχι σε καμια περιπτωση δεν ειναι διαφορα 30fps με 60fps, χωρις να λεω οτι δεν υπαρχει διαφορα.

Εχεις συνηθισει στα 60 και γιαυτο δεν βλεπεις μεγαλη διαφορα. Και εγω καποτε που ειχα PC κουβα δεν καταλαβαινα ποτε ειμαι πανω απο 30 και ποτε κατω.

Αλλο να εισαι cpu limited λογω engine του παιχνιδιου και αλλο να μιλαμε για cpu bottleneck υποθετοντας οτι αν αλλαξει επεξεργαστη θα εχει καλυτερη αποδοση.Εκει πηγε το σχολιο μου και εγω αυτο ακριβως σχολιασα.

Προφανως και intel 8700k να αγορασει παλι ιδια αποδοση θα δει και ισως χειροτερα οπως και ryzen.

Αλλο λοιπον να πει σε περιοριζει το παιχνιδι οτι cpu και να εχεις και αλλο να μιλαμε για bottleneck λες και φταιει  πραγματικα ο επεξεργαστης.

Αρα μας λες οτι αν υπηρχε πιο γρηγορος ST επεξεργαστης απο τον 7700k τοτε το προβλημα θα ηταν του επεξεργαστη και οχι του παιχνιδιου...

Και ναι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο επεξεργαστης φταιει. Αν τον κλοκαρις ανεβαινει η αποδοση του παιχνιδιου? Yeap, αρα εξορισμου ο επεξεργαστης φταιει. 

Εντομεταξυ καποιοι βρηκαν αφορμη να πεταξουν τους off topic fx(αλιμονο τωρα),ας τρεξει καποιος με fx το εν λογω παιχνιδι με gtx 1080 και ας ερθει στο θεμα αυτο να μας πει πως αποδιδει :)

Δυστηχως δεν εχω FX για να σου πω πως τα παει, αλλα αν ειχα φανταζομαι οτι εγω θα σου ελεγα οτι προκαλει bottleneck το παιχνιδι γιατι ο FX ειναι ρελαντι στο 20% και εσυ θα μου ελεγες οτι ειναι σαπιος ο επεξεργαστης. Γιατι 2 μετρα και 2 σταθμα.

• Like 2
Δημοσ.

Aπο περιεργεια ποσο καιρο εκανε να σου ερθει? Επειδη η υδροψυξη μου δεν ειχε am4 bracket τους ειχα στειλει mail να μου στειλουν και ειχαν περασει 3 βδομαδες και δεν ειχε ερθει και τους ξαναεστειλα και μου λενε μαλλον χαθηκε στο δρομο θα σας στειλουμε αλλο. Μετα απο 3 μερες ηρθε αλλα εχθες μου ηρθε και ενα δευτερο (εχει περασει κανας μηνας και απο τοτε που μου ηρθε το πρωτο). 1 μηνα δλδ για να στειλουν ενα ρημαδοbracket απο γερμανια ελλαδα...

2 εβδομάδες πήρε σύνολο. Παρέλαβε το χαλασμένο η UPS από εμένα στις 13/11, 17/11 παρέλαβαν στην Γερμανία, 20/11 έστειλαν το καινούριο και 24/11 ήρθε στην πόρτα μου. Standard UPS shipping αυτά, όχι Express. Ο μήνας είναι όντως απαράδεκτος, μόνο από Κίνα μου έχει τύχει να κάνει τόσο πολύ.

Δημοσ.

2 εβδομάδες πήρε σύνολο. Παρέλαβε το χαλασμένο η UPS από εμένα στις 13/11, 17/11 παρέλαβαν στην Γερμανία, 20/11 έστειλαν το καινούριο και 24/11 ήρθε στην πόρτα μου. Standard UPS shipping αυτά, όχι Express. Ο μήνας είναι όντως απαράδεκτος, μόνο από Κίνα μου έχει τύχει να κάνει τόσο πολύ.

Η πλακα ειναι οτι νομιζα και εγω οπως μου ειπαν οτι κατι ειχε γινει και οντως καπου χαθηκε, και μετα απο 3 μερες που μου ηρθε λεω μπαμ μπαμ το στειλανε ευτυχως. Σημερα ομως ανακαλυψα οτι ηταν το πρωτο που μου ειχαν στειλει και το δευτερο ηρθε σημερα. Τραγικο support... Η φαση ειναι οτι τους ρωτησα πριν κανω την αγορα αν περιεχει am4 bracket και μου λεει αν ειναι παραλαβη νεα απο το καταστημα σιγουρα θα εχει am4 bracket και σε περιπτωση που δεν εχει μην ανησυχειτε θα σας στειλουμε. Η παραλαβη ηταν καινουρια εντομεταξυ γτ ειχε εξαντληθει, ειχα ενα μηνα την υδοψυξη και την κοιταγα... Αποστολη με ελτα τιγκα στο γραμματοσημο...

Δημοσ.

Δυστηχως δεν εχω FX για να σου πω πως τα παει, αλλα αν ειχα φανταζομαι οτι εγω θα σου ελεγα οτι προκαλει bottleneck το παιχνιδι γιατι ο FX ειναι ρελαντι στο 20% και εσυ θα μου ελεγες οτι ειναι σαπιος ο επεξεργαστης. Γιατι 2 μετρα και 2 σταθμα.

Την συμπεριφορα του εν λογω επεξεργαστη που λες(εστω 8320-8350)την γνωριζεις πως αποδιδει γενικα στα συγχρονα παιχνιδια με καρτες οπως η gtx 1080?Αν οχι,ριξε μια ματια ακομα και σε σχεση με τους φθηνοτερους ryzen και ξανασκεψου

αυτο που εγραψες.

Ελεος πια με τους fx επεξεργαστες πραγματικα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...