Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί να έχει monitor με πολλά Hz και να θέλει τα έξτρα frames. Δοκίμασε το Mafia 3 με i5(4core) και θα σου πω εγώ τι θα πει bottleneck :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχεις GTX1080 και παίζεις στα Low;;

Οχι δεν τα εχω ολα low. Τα εχω ρυθμισει ετσι ωστε οριακα να τερματιζει την καρτα. ωστε να εχω οσο πιο πολλα fps γινεται. Γιατι απο ενα σημειο κ κατω κ να ριξεις πιο χαμηλα τις ρυθμισεις τα fps δν ανεβαινουν γιατι εχεις bottleneck στο cpu και απλα δουλευει λιγοτερο η gpu.

Αυτο λογω του οτι εχω 144hz monitor.

Αν ειχα 60hz εννοειται οτι θα τα επαιζα ολα μαξ κ θα ημουν σταθερα πανω απο 60 χωρις να κανει κιχ.

Απλα και σ αυτο το game το cpu δεν μπορει να δωσει πανω απο 144fps κ ας εχεις κ sli titan xp.

• Like 1

Όταν έχεις monitor με πολλά Hz και θες να παίξεις competitive MP, ρίχνεις τα settings ώστε να έχεις σταθερό frame-rate στα Hz του monitor. Δεν ξέρω γιατί σας φαίνεται περίεργο.

Ναι οντως αλλο ενα παιχνιδι που δεν κανει κιχ η 1080, το powerlimit μονιμα αναμενο ειναι.

attachicon.gif mafia3_2017_11_24_12_11_19_770.jpg

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει για τι πραγμα μιλαμε...

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει για τι πραγμα μιλαμε...

Η αληθεια ειναι οτι δεν θα καταλαβω ποτε, γιατι καποιος να θελει να παιξει ενα third person open world παιχνιδι οπως το mafia iii και πολλα αλλα, σωνει και καλα πανω απο 100fps αν ειναι δυνατον και σε 144fps παση θυσια, δηλαδη χαμηλη αναλυση,  low settings και οτι πιο ακριβο σε cpu+mobo+ψυξη για O/C στα 5GHz+ και φυσικα ακριβη gpu. Πραγματικα με ξεπερναει.

Αντε να φαω τον παπα οτι στα multiplayer fps σου δινει καποιο competitive advantage, αλλα μεχρι εκει. Αληθεια το monitor αν ειναι 144Hz και gsync δεν συνχρονιζει σε χαμηλοτερα hz; Αν βαλεις locked 60fps στο mafia θα βλεπεις tearing;

• Like 1

Η αληθεια ειναι οτι δεν θα καταλαβω ποτε, γιατι καποιος να θελει να παιξει ενα third person open world παιχνιδι οπως το mafia iii και πολλα αλλα, σωνει και καλα πανω απο 100fps αν ειναι δυνατον και σε 144fps παση θυσια, δηλαδη χαμηλη αναλυση,  low settings και οτι πιο ακριβο σε cpu+mobo+ψυξη για O/C στα 5GHz+ και φυσικα ακριβη gpu. Πραγματικα με ξεπερναει.

Αντε να φαω τον παπα οτι στα multiplayer fps σου δινει καποιο competitive advantage, αλλα μεχρι εκει. Αληθεια το monitor αν ειναι 144Hz και gsync δεν συνχρονιζει σε χαμηλοτερα hz; Αν βαλεις locked 60fps στο mafia θα βλεπεις tearing;

Εχεις δει ποτε οθονη 144hz? Γιατι απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι δεν εχεις δει.

Δεν εχει να κανει με το αν παιζεις competitve multiplayer η οχι. Η διαφορα στο ποσο smooth ειναι η κινηση και η διαφορα στο ghosting ειναι σαν να συγκρινεις 60 με 30 fps.

Θα φάνε τον τόπο μερικοί με τα 144hz. Τόσα χρόνια που απολαμβάναμε στο ps3 παιχνιδαρες στα 30fps 720p μας πείραξε. Απλά να χουμε να λέμε.

Παιδια πραγματικα αν δεν εχετε δει οθονη 144hz μην εκφερετε γνωμη γιατι δεν γνωριζετε την διαφορα...

Πραγματικα δεν μπορεις να ξανα παιξεις σε οθονη 60fps.

Και παλιοτερα παιζαμε ps1 και sega saturn και γουσταραμε τρελα και λεγαμε τι γραφικαρες ειναι αυτες οταν ειχαν πρωτοβγει... Για καθιστε τωρα να παιξετε κανα game σε ps1, κανα tomb raider πχ και να μας πειτε αν θα το ευχαριστηθειτε γιατι εγω πριν κανα 2 χρονια π επιασα ps1 πονεσανε τα ματια μου

Εχεις δει ποτε οθονη 144hz? Γιατι απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι δεν εχεις δει.

Δεν εχει να κανει με το αν παιζεις competitve multiplayer η οχι. Η διαφορα στο ποσο smooth ειναι η κινηση και η διαφορα στο ghosting ειναι σαν να συγκρινεις 60 με 30 fps.

Παιδια πραγματικα αν δεν εχετε δει οθονη 144hz μην εκφερετε γνωμη γιατι δεν γνωριζετε την διαφορα...

Και παλιοτερα παιζαμε ps1 και sega saturn και γουσταραμε τρελα και λεγαμε τι γραφικαρες ειναι αυτες οταν ειχαν πρωτοβγει... Για καθιστε τωρα να παιξετε κανα game σε ps1, κανα tomb raider πχ και να μας πειτε αν θα το ευχαριστηθειτε γιατι εγω πριν κανα 2 χρονια π επιασα ps1 πονεσανε τα ματια μου

Ναι εχω δει, για την ακριβεια εχω κατσει και εχω παιξει για ωρα και οχι δεν τραμπαρω τα 60hz για να παιζω σε low και 1080p, κυριως σε 27+ monitors.

Πονανε περισσοτερο τα ματια μου απο τα χαλια γραφικα και την χαμηλη ευκρινεια.

Και οχι σε καμια περιπτωση δεν ειναι διαφορα 30fps με 60fps, χωρις να λεω οτι δεν υπαρχει διαφορα.

• Like 2

Το multi threaded development είναι πολύ δυσκολότερο από το single threaded. Αν ένα παιχνίδι δεν το έχει ανάγκη, δεν πρόκειται να το κάνει. Το Hon γιατί να το κάνει; 

Το multi threaded development είναι πολύ δυσκολότερο από το single threaded. Αν ένα παιχνίδι δεν το έχει ανάγκη, δεν πρόκειται να το κάνει. Το Hon γιατί να το κάνει; 

Το πιο σημαντικό αυτό είναι. Για αυτό οι προγραμματιστές δεν το κάνουν.

Ναι εχω δει, για την ακριβεια εχω κατσει και εχω παιξει για ωρα και οχι δεν τραμπαρω τα 60hz για να παιζω σε low και 1080p, κυριως σε 27+ monitors.

Πονανε περισσοτερο τα ματια μου απο τα χαλια γραφικα και την χαμηλη ευκρινεια.

Και οχι σε καμια περιπτωση δεν ειναι διαφορα 30fps με 60fps, χωρις να λεω οτι δεν υπαρχει διαφορα.

Για να δεις τι διαφορα πρεπει να κλειδωνει κ το game στα 144fps ετσι?

Επισης το να ριξεις μερικες ρυθμισεις για να πιασεις τα fps δεν κανει τα γραφικα χαλια... Πιστευεις αν σου βαλουν ενα game με μερικες ρυθμισεις λιγο κατω θα το καταλαβεις?? Και το 1080p ειναι μια χαρα αναλυση για 24αρι monitor. Τελος παντων. Πολυ offtopic εχουμε βγει. Ο καθενας παιζει οπως γουσταρει κ αναλογα παιρνει κ το hardware που γουσταρει.

Από τα δικά σου λεγόμενα πάντως μου φαίνεται πως δεν έχεις gsync monitor.

Σωστά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...