Heybro Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Εγώ περιμένω το κουπονάκι για την gaming 7. Εχω κάνει όλη τη διαδικασία, μου ήρθε mail επιβεβαίωσης αλλά κουπόνι δεν έχω δει ακόμη. Υπάρχει νομίζω περιθώριο μέχρι τον Δεκέμβριο... Μπορείς και μέχρι 30/11 να στείλεις μέσω φόρμας τα στοιχεία σου. Προλαβαίνεις. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεσαι το κουτί της μητρικής και την απόδειξη αγοράς. 28 θα παραλάβει το msystems λογικά 1 2 Δεκεμβρίου θα στείλουν το pc δεν προλαβαίνω αλλά δεν πειράζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Όσοι φτάσουν στο σημείο να μην κρατάνε 60άρι για 8 frames π.χ., με αποτέλεσμα να γίνεται ανώμαλη η κίνηση, τότε καταλαβαίνουν την αξία του oc. Το oc ξεκινάει από εκεί που σταματάει το non-K μοντέλο. Αυτό πληρώνεις. Για τον 7700Κ δεν μετράς το oc από τα 4,5ghz, αλλά από τα 4,2 του απλού 7700. Μιλάμε για 15%+ διαφορά στα games. . Όταν ο ένας θα έχει 60 ο άλλος θα έχει 52 καρέ. Βέβαια με τους 8ρηδες το oc είναι πιο πολύ για το ψυχολογικό της υπόθεσης. Εκτός από το μικρό περιθώριο αν δεν σε κρατάει ο απλός 8700 με 12 θρεντ τότε θα έχουμε φτάσει στην εποχή των mainstream 8 core+. Δεν θα σε σώσει η συχνότητα. υ.γ.: Πολύ παλιότερα όλα τα μοντέλα ήταν ξεκλείδωτα, κάτι που άλλαξε για οικονομικούς λόγους. Και μια χαρά αγόραζαν τα ακριβότερα τσιπ όσοι ήθελαν υψηλότερες στοκ συχνότητες χωρίς να νοιάζονται για oc. Όπως γίνεται και σήμερα με τους ryzen. Πρέπει να καταλάβουμε ότι τα Κ μοντέλα δεν φτιάχτηκαν για overclocking. Απλά χρησιμοποιούνται σαν μέσο για να αποτρέψεις κάποιον από το να πάρει ένα φθηνό τσιπ και να φτάσει μέσω oc ένα ακριβότερο. O 7700K/8700Κ(κτλ.) είναι το πλέον ακριβό τσιπ της σειράς οπότε δεν έχει νόημα να είναι κλειδωμένο. Τόσο απλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorath Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 28 θα παραλάβει το msystems λογικά 1 2 Δεκεμβρίου θα στείλουν το pc δεν προλαβαίνω αλλά δεν πειράζει. Αν το έχεις πληρώσει το μηχάνημα, πές τους να σου στείλουν με mail μία φωτο του αυτοκόλλητου με το serial code της μητρικής από το κουτί και το τιμολόγιο σε pdf. Προλαβαίνεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Αν το έχεις πληρώσει το μηχάνημα, πές τους να σου στείλουν με mail μία φωτο του αυτοκόλλητου με το serial code της μητρικής από το κουτί και το τιμολόγιο σε pdf. Προλαβαίνεις! Ναι πληρωμένος είναι όλος ο υπολογιστής θα τους στείλω αύριο το πρωί για όταν έρθει να μου στείλουν το serial και το τιμολόγιο. Σε ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorath Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Συμμετοχή δηλώνεις στο παρακάτω λινκ: http://gaming.gigabyte.eu/Intelmotherboard/SteamZ370.aspx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Σαν ζεστά ψωμάκια φεύγουν οι καφέδες.. Intel To Increase Coffee Lake production - Uses New Fab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Συμμετοχή δηλώνεις στο παρακάτω λινκ: http://gaming.gigabyte.eu/Intelmotherboard/SteamZ370.aspx Ενημερωτικά μου ήρθε το κουπόνι σήμερα, από 4/11 που συμπλήρωσα την φόρμα. Δεν έπαιξε κανένα ρόλο ότι το πήρα από μαγαζί που δεν είναι στην λίστα, οπότε με τιμολόγιο + serials απ'το κουτί (Είναι 2 νούμερα, serial+check number) προχωράει κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Σε τι συχνότητα παίζει ο 8700K σου Zak ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lecter D Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ενημερωτικά μου ήρθε το κουπόνι σήμερα, από 4/11 που συμπλήρωσα την φόρμα. Δεν έπαιξε κανένα ρόλο ότι το πήρα από μαγαζί που δεν είναι στην λίστα, οπότε με τιμολόγιο + serials απ'το κουτί (Είναι 2 νούμερα, serial+check number) προχωράει κανονικά. Από ποιο μαγαζί το πήρες και προχώρησε κανονικά το κουπόνι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorath Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Τώρα μόλις κοίταξα τα mail μου και μου έχει έρθει και μένα από το πρωί το κουπόνι για το Steam. Όλα καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 @Ψυχάκιας το σαπάκι μου κάνει validate στα 5.1 @ 1.37V, βγάζει και cinebench αλλά μέχρι εκεί (air-no delid). Προς το παρόν τον έχω στα 5(4.7 uncore) με -2 AVX offset @ 1.31V. Batch 731, cpuZ validation: https://valid.x86.fr/9588ax @Δρ.Λέκτερ Από E-gate την πήρα την μητρική. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 @Ψυχάκιας το σαπάκι μου κάνει validate στα 5.1 @ 1.37V, βγάζει και cinebench αλλά μέχρι εκεί (air-no delid). Προς το παρόν τον έχω στα 5(4.7 uncore) με -2 AVX offset @ 1.31V. Batch 731, cpuZ validation: https://valid.x86.fr/9588ax @Δρ.Λέκτερ Από E-gate την πήρα την μητρική. 76 βαθμούς για ένα validation είναι λίγο τσιμπημένοι για την TC12DX τέτοια εποχή.....κατά τα άλλα, αρκετά καλό τσιπάκι έχεις με 5,0ghz/1.27v! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmamais7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Εγω πάντως παίδες τον εχω 4,8 με 1,224 volt αλλα σε gaming stress test κτλπ πέφτει στα 1,208 περίπου εχω max σε βαριά stress test 72 βαθμούς κ σε gaming 40 με 45 το παρά πολύ !!!! Κ ακομα οπως εχω πει εχω αφήσει την μαμά πάστα της x62 έτσι κ βάλω κ την grizzly πιστεύω 3-4 βαθμούς κάτω θα δω σίγουρα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Τρομερή δύναμη μαζεύτηκε! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις