giannhstsip Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Εγώ βέβαια να πω ότι βάση monitor το κλειδώνω το game αλλά κ το monitor στα 75fps με vsynk. Γιατί όλα καλά κ το oc κ οι κάρτες γραφικών... Αλλά μη ξεχνάμε ότι το μόνιτορ στο pc είναι ότι τα λάστιχα για το αυτοκίνητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Σκοπός των Κ cpus είναι να τους κλοκάρεις safe μέχρι εκεί που πάνε από day1.....μετά από 3-5 χρόνια δεν θα σε σώσει το oc αν δεν τσουλάει το rig..... Αν μιλάμε για 144hz εκεί ίσως να αξίζει το day one OC. Τι θα μου προσφέρει αυτή τη στιγμή το OC εφόσον είμαι στα 108060p πέρα από παραπάνω θερμοκρασίες και θερμότητα? Πως θα σε κάνει να χάσεις την εγγύηση η μαμά intel? Μπράβο στην καλή μας Intel νοιάζεται δεν λέω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Αν μιλάμε για 144hz εκεί ίσως να αξίζει το day one OC. Τι θα μου προσφέρει αυτή τη στιγμή το OC εφόσον είμαι στα 108060p πέρα από παραπάνω θερμοκρασίες και θερμότητα? Μπράβο στην καλή μας Intel νοιάζεται δεν λέω. Με βάση τα specs του pc σου, χρείαζεσαι monitor......1080P και 60hz monitor με 8700Κ & 1070ti απλά έδωσες παραπάνω χρήμα από ότι έπρεπε....τουλάχιστον ένα 1080P/144hz monitor και παραπάνω χρειάζεσαι, εφόσον διαθέτεις την horsepower ήδη από ότι βλέπω... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhstsip Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Εττσσσιιιιι.. να που είδα να γράφετε και για της οθόνες... Τι να τα κάνω όλα αυτά αν είμαι με μια lg flatron 5ετειας+... Από την οθόνη ξεκινάς όταν πας να στήσεις ένα gaming σύστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Με βάση τα specs του pc σου, χρείαζεσαι monitor......1080P και 60hz monitor με 8700Κ & 1070ti απλά έδωσες παραπάνω χρήμα από ότι έπρεπε....τουλάχιστον ένα 1080P/144hz monitor και παραπάνω χρειάζεσαι, εφόσον διαθέτεις την horsepower ήδη από ότι βλέπω... Παίζω σε 55αρα ρε συ με καλό ηχοσυστημα η ακουστικά η εμπειρία είναι εξαιρετικη. Μελλοντικα σκέφτομαι για 65 η 75 ίντσες 4k με ανάλογη gpu φυσικά. Μου φαίνονται πολύ μικρά τα 27-32" monitors. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 1080p και 60hz σε 55ρα και έχεις εξαιρετική εμπειρία?Δεν ξέρω.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhstsip Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Παίζω σε 55αρα ρε συ με καλό ηχοσυστημα η ακουστικά η εμπειρία είναι εξαιρετικη. Μελλοντικα σκέφτομαι για 65 η 75 ίντσες 4k με ανάλογη gpu φυσικά. Μου φαίνονται πολύ μικρά τα 27-32" monitors. Επειδή που και που το βάζω το σύστημα σε 42αρα να σου πω τη δική μου εμπειρία. Στο btf 1 στη 42αρα γίνομαι ξαφνικά αρχάριος.. 10kil vs 30 deth.. όταν πάω στο 27" gaming monitor το αντίθετο. Καλό το μεγάλο αλλά η λεπτομέρεια κ η ακρίβεια βρίσκετε στα μικρά. Με το monitor βλέπω από την μια άκρη της πίστας στην άλλη. Στην 42αρα δίπλα μου είναι κ δεν τον βλέπω που λέει ο λόγος. Σε τόσες ιτζες θέλεις 4κ τουλάχιστον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 1080p και 60hz σε 55ρα και έχεις εξαιρετική εμπειρία?Δεν ξέρω.... Ναι δεν παίζω καθόλου multi-player σύνδεση απευθείας στον ενισχυτή με hdmi και από εκεί στην τηλεόραση. Η ποιότητα εικόνας είναι τοπ. Κάθομαι στα 2.5 με 3 μέτρα ανάλογα. Σίγουρα τα 144 θα μου δώσουν πιο smooth εμπειρία αλλά το μέγεθος μετράει κυρίως για μένα. Στο ps3 Uncharted last of us read dead κτλ έτσι τα έπαιξα και ας ήταν 720p 30fps και έχω να λέω για την εμπειρία που μου πρόσφεραν. Παίζω σε 55αρα ρε συ με καλό ηχοσυστημα η ακουστικά η εμπειρία είναι εξαιρετικη. Μελλοντικα σκέφτομαι για 65 η 75 ίντσες 4k με ανάλογη gpu φυσικά. Μου φαίνονται πολύ μικρά τα 27-32" monitors. Επειδή που και που το βάζω το σύστημα σε 42αρα να σου πω τη δική μου εμπειρία. Στο btf 1 στη 42αρα γίνομαι ξαφνικά αρχάριος.. 10kil vs 30 deth.. όταν πάω στο 27" gaming monitor το αντίθετο. Καλό το μεγάλο αλλά η λεπτομέρεια κ η ακρίβεια βρίσκετε στα μικρά. Με το monitor βλέπω από την μια άκρη της πίστας στην άλλη. Στην 42αρα δίπλα μου είναι κ δεν τον βλέπω που λέει ο λόγος. Σε τόσες ιτζες θέλεις 4κ τουλάχιστον 3 χρόνια είμαι με την 55" συνηθίζει το μάτι πολύ γρήγορα. Μέχρι τότε ημουν με 42"από το 2010. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhstsip Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Βρε δεν έχει να κάνει με τη συνήθεια. Έχει να κάνει με τη λεπτομέρεια... Αν παίξεις κάποιο multiplayer που εκεί δε χαρίζουν κάστανα θα καταλάβεις. Όσο για το αν τα γραφικά και τα χρώματα σαρεσουν αν δεις στο μόνιτορ θα ξετρελαθεις. Βέβαια δε ξέρω τι gpu έχεις αλλά όπως κ να είναι.. είναι η νύχτα με τη μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Βρε δεν έχει να κάνει με τη συνήθεια. Έχει να κάνει με τη λεπτομέρεια... Αν παίξεις κάποιο multiplayer που εκεί δε χαρίζουν κάστανα θα καταλάβεις. Όσο για το αν τα γραφικά και τα χρώματα σαρεσουν αν δεις στο μόνιτορ θα ξετρελαθεις. Βέβαια δε ξέρω τι gpu έχεις αλλά όπως κ να είναι.. είναι η νύχτα με τη μερα Για multi ναι θες κάτι πιο ανταγωνιστικο. Για pure fan η μεγάλη οθόνη σου προσφέρει άλλη εμπειρία. Για τα χρώματα είναι από τις καλύτερες led του 2014 σε game mode δίνει ρέστα. Όπως βολευετε ο καθένας προφανώς. Αρκετά βγήκαμε off topic θα μας κάνουν παρατήρηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 https://overclocking.guide/the-truth-about-cpu-soldering/ Ισως να υπαρχει κ καποιος αλλος λογος για τον οποιο δεν κανει solder τα cpu η ιντελ περα απ το να σας κανει να χασετε την εγγυηση. Ισως οταν καθονταν ενα τσουρμο επιστημονες και σχεδιαζαν το cpu τη στιγμη που θα παιρναν απο κοινου την αποφαση για το πως θα ενσωματωθει το IHS πανω στο DIE το κριτηριο της επιλογης να μην ηταν καποια ιδεα που πεταξε καποιος απ αυτους "λοιπον μαγκες ακουστε, θα βαζουμε οδοντοπαστα κ αναγκαστικα οσοι τους παιρνουν θα τους κανουν delid κ ετσι θα χανουν την εγγυηση." Βεβαια ισως κ να εγιναν ετσι τα πραγματα... Ποτε δεν ξες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Stop hating on Intel. Intel has some of the best engineers in the world when it comes to metallurgy. They know exactly what they are doing and the reason for conventional thermal paste in recent desktop CPUs is not as simple as it seems. Ας μην κάνει soldering αλλά να βάζει σάπια πάστα και να θέλει delid για σωστές θερμοκρασίες δεν είναι θέμα? Για τον 7700Κ είχε γράψει να μην γίνεται OC λόγω των θερμοκρασιων. Σίγουρα για να τα τινάξει ένας τέτοιος cpu θέλει 100+ βαθμούς να δουλεύει συνέχεια αν και κάνει throttling αλλά γιατί δεν βάζει μια πάστα με 2 3 ευρώ παραπάνω να μην υπάρχει αυτό το θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 https://overclocking.guide/the-truth-about-cpu-soldering/ Ισως να υπαρχει κ καποιος αλλος λογος για τον οποιο δεν κανει solder τα cpu η ιντελ περα απ το να σας κανει να χασετε την εγγυηση. Ισως οταν καθονταν ενα τσουρμο επιστημονες και σχεδιαζαν το cpu τη στιγμη που θα παιρναν απο κοινου την αποφαση για το πως θα ενσωματωθει το IHS πανω στο DIE το κριτηριο της επιλογης να μην ηταν καποια ιδεα που πεταξε καποιος απ αυτους "λοιπον μαγκες ακουστε, θα βαζουμε οδοντοπαστα κ αναγκαστικα οσοι τους παιρνουν θα τους κανουν delid κ ετσι θα χανουν την εγγυηση." Βεβαια ισως κ να εγιναν ετσι τα πραγματα... Ποτε δεν ξες Εφόσον δεν τους έχουν κάνει soldered ας έβαζαν μία πάστα της προκοπής τότε μέσα σαν αυτές καλή ώρα.... http://www.e-shop.gr/thermal-grizzly-conductonaut-liquid-metal-thermal-compound-1gr-p-PER.816394 http://www.e-shop.gr/coollaboratory-liquid-ultra-p-PER.641590 και όχι την οδοντόπαστα που βάζουν.......μην τους δικαιολογούμε κιόλας! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Γνωριζετε οτι οταν κανεις delid και βαζεις liquid metal αυτο δεν ειναι permanent αλλα μετα απο καποια χρηση πρεπει να γινει reapply? Και θα αγοραζαμε δηλαδη τα cpu και θα ελεγε μεσα στο συνοδευτικο manual οτι σε 2-3 χρονια θελει εφαρμογη νεας παστας? Για να βαζει οτι βαζει καποιο λογο θα εχει... Για το καθε cpu η διαφορα σε τιμη να βαλει κατι αλλο θα ηταν πρακτικα μηδενικη, τα 2-3 ευρω που λες ειναι αστρονομικο νουμερο... Λετε εμεις απ το σπιτακι μας να ξερουμε καλυτερα απ αυτους που εκατσαν σχεδιασαν, τεσταραν και παρηγαγαν τοσα εκκατομυρια cpu? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Γνωριζετε οτι οταν κανεις delid και βαζεις liquid metal αυτο δεν ειναι permanent αλλα μετα απο καποια χρηση πρεπει να γινει reapply? Και θα αγοραζαμε δηλαδη τα cpu και θα ελεγε μεσα στο συνοδευτικο manual οτι σε 2-3 χρονια θελει εφαρμογη νεας παστας? Για να βαζει οτι βαζει καποιο λογο θα εχει... Για το καθε cpu η διαφορα σε τιμη να βαλει κατι αλλο θα ηταν πρακτικα μηδενικη, τα 2-3 ευρω που λες ειναι αστρονομικο νουμερο... Λετε εμεις απ το σπιτακι μας να ξερουμε καλυτερα απ αυτους που εκατσαν σχεδιασαν, τεσταραν και παρηγαγαν τοσα εκκατομυρια cpu? Τείνω προς αυτή την κατεύθυνση. Βέβαια τείνω και προς το η Intel είναι η Apple ή πιο συγκεκριμένα το iPhone του PC Hardware. Ναι μεν το καλύτερο, αλλά σε φρικτή τιμή και πάντα σου παίρνει (δεν σου δίνει αν θες) κάποια πράγματα έτσι για τον τσαμπουκά (κακό TIM, κακές ψύκτρες, ίδιο Socket χωρίς υποστήριξη, κλπ). Ο καλύτερος πάντα κοροϊδεύει λίγο. Από την SONY, μέχρι την Corsair και την Intel. Το outsider προσπαθεί να γίνει πάντα πιο ανταγωνιστικό με καλύτερη απόδοση στα λεφτά του. Το outsider κατά κάποιο τρόπο, διαφημίζεται από την αλαζονεία των "μεγάλων". Με εκείνα και με τ' άλλα πώς το έχει καταφέρει η Intel να πείσει τον κόσμο και μάλιστα σε επίπεδο που να φοβάται, πως τα AMD CPUs (FX) ζεσταίνονται, δεν έχω καταλάβει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις