Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μια χαρά. Πόσες μέρες έκαναν από τότε που τις παρείγγηλες, θυμάσαι; Σε ρωτάω γιατί θέλω να φτιάξω αρχές 2018 και θέλω να δω τι θα καθυστερήσει περισσότερο να το παραγγείλω νωρίς. Οι μνήμες όπως το βλέπω θα καθυστερήσουν σίγουρα και λογικά θα ανέβει κι' άλλο οι τιμή τους. Οπότε βάλε παραγγελία το συντομότερο δυνατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 By the way έχω πάθει πλάκα με τις θερμοκρασίες στο Skylake που έστησα. Μιλάμε τα τσιπάκια αυτά όσο τα δουλεύεις με χαμηλά ρεύματα είναι απίστευτα ενεργειακά αποδοτικά! Έβαλα τον i5-6500 με μία Arctic Freezer i32 με το φανάκι κλειστό (ανάβει με PWM πάνω από 40%), τον έκανα και ένα μικρό undervolt -0,05v και έχω 20-24° σε idle, σε gaming μετά βίας πιάνει 44, ενώ σε prime95 small FFT δεν πάει πάνω από 57°!!! Και όλα αυτά σε ITX κουτάκι (Bitfenix Prodigy) και τον ανεμιστήρα της CPU σβηστό ξαναλέω !!!!!! Μόνο το exhaust fan και του τροφοδοτικού δουλεύουν σε όλο το σύστημα. Ακόμα και της κάρτας γραφικών σε 2D κλείνουν! Δηλαδή τα Coffee Lake τα πάνε ακόμα καλύτερα στον τομέα αυτό; Ποιο TIM και τσιχλόφουσκες... Οι skylake μέχρι τα 4,2Ghz περίπου και με undervolt είναι πολύ ψυχροί. Πολύ δε περισσότερο, όσοι δεν έχουν ΗΤ. Οι coffee lake ακόμα καλύτερα λόγω χαμηλότερων αναγκών σε τάση. Αν ήταν soldered θα νόμιζες ότι είχες υδρόψυξη(και δυστυχώς αυτό σε κόβει στα μεγάλα oc). Όλα τα παράπονα χρηστών αφορούν τα υψηλά χρονισμένα Κ μοντέλα, ξεχνώντας ότι ακόμα και στα 4Ghz οι soldered ryzen "βράζουν". Είναι πολύ μπροστά η λιθογραφία της intel, αν σκεφτείς ότι όσα κάνει τα κάνει πάνω σε μεγάλα 6 core die. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Βασικά συμφέρει όσο περισσότερο undervolt γίνεται με μέχρι 4.7ghz. Κερδίζεις και εξαιρετικές επιδόσεις και εξαιρετικές θερμοκρασίες που και με την πιο απλή ψυξτρα στα 10 ευρώ έχεις κάτω από 60 συν τα πολύ λιγότερα watt. Οι Ryzen λόγω χαμηλών clock έχουν μια χαρά θερμοκρασίες με την wraith spire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 με την πιο απλή ψυξτρα στα 10 ευρώ Ποιά ψύκτρα στα 10 ευρώ ;;; Και για oc ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Ποιά ψύκτρα στα 10 ευρώ ;;; Και για oc ;;;; Για underclock μιλησα προφανώς και δεν θα πας στα 5ghz με την παρακάτω http://www.askadam.gr/υπολογιστές/hardware/ψύξη-επεξεργαστή/ψύκτρα-επεξεργαστή-arctic-alpine-64-plus-ucaco-ap60301-bua01.html Αλλα στα 4.7 με καλό underclock θα την παλέψει σε gaming. Για prime κτλ δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Η arctic είναι κορυφαία μάρκα , την έχω σε μεγάλη εκτίμηση, έχω κάτι ανεμιστήρες που .... φυσσάνε 8 χρόνια ! Αλλά η συγκεκριμένη , θα κάνει κάτι παραπάνω από μια εργοστασιακή intel ;;; (δεν ξέρω, ρωτάω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Εγώ προτίμησα αυτήν. Εξαιρετικό review εδώ στα ελληνικά, από κόσκινο την πέρασε τη ψύκτρα! Εξακολουθώ να μην το πιστεύω ότι ακόμα και σε small ffts prime95 δεν χρειάζεται να ανάψει καν ο ανεμιστήρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Βασικά συμφέρει όσο περισσότερο undervolt γίνεται με μέχρι 4.7ghz. Κερδίζεις και εξαιρετικές επιδόσεις και εξαιρετικές θερμοκρασίες που και με την πιο απλή ψυξτρα στα 10 ευρώ έχεις κάτω από 60 συν τα πολύ λιγότερα watt. Ψυκτρα των 10ευρω για επεξεργαστες των 280+ευρω για overclock?Ρε φιλε σε παρακαλω πηγαινε γραψε σε κανενα αλλο θεμα,φτανει πια. Στις τελευταιες σελιδες προσπαθεις με το ζορι να επιβαλεις στους αλλους 1)να μην αγορασουν καλη μητρικη γιατι δεν αξιζει 2)να μην αγορασουν αξιολογη ψυκτρα ,γιατι παλι δεν αξιζει(αφου μιλας συνεχεια για συγκεκριμενα ρολογια) 3)να μην δοκιμασουν τους επεξεργαστες που χρυσοπληρωσαν στο overclock 4)Οτι πανω απο 4.7 δεν αξιζει επειδη..το λες εσυ. ΕΛεος πια. Σου εγινε πιο πισω και παρατηρηση απο αλλο συμφορουμιτη και εσυ εκει συνεχιζεις .... Ασε τον καθενα να αγορασει οτι θελει(δεν ανεφερε κανεις πουθενα συγκεκριμενο budget)και να κλοκαρει οσο θελει..... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Τι συγκρίουμε ρε παιδιά τώρα? ι5 κλειδωμένους με ι7 ξεκλείδωτους και πως ψύχεται ο καθένας? και ποιος στον πλαννήτη θα πάρει ψύκτρα του δεκάρικου για α βάλει σε τι? σε σύστημα 1500 ευρώ? χαλαρώστε edit: καλά τα λέει και ο fulgore ,με πρόλαβε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Τι συγκρίουμε ρε παιδιά τώρα? ι5 κλειδωμένους με ι7 ξεκλείδωτους και πως ψύχεται ο καθένας? και ποιος στον πλαννήτη θα πάρει ψύκτρα του δεκάρικου για α βάλει σε τι? σε σύστημα 1500 ευρώ? χαλαρώστε edit: καλά τα λέει και ο fulgore ,με πρόλαβε. Μα δεν ειναι οτι λεω εγω κατι σωστο και οι αλλοι λαθος(περαν απο την εν λογω περιπτωση). Ειναι δυνατον να σου πω εγω τι μητρικη θα αγορασεις,ποσο overclock θα κανεις,τι ψυκτρα θα παρεις και παει λεγοντας οταν δεν εχεις αναφερει budget ή αν δεν ζητας γνωμες? Ναι στα παιχνιδια μεχρι 4.8 ειναι μια χαρα κυριως επειδη τοσο πανε ανετα ολοι οι 8700k και 8600κ και μπορεις να πετυχεις και λογικα ρευματα αναλογα το τσιπακι. Πιο πολυ για να μην μπλεκεις με λοταριες κοινως οπως ισως οσους τους ενδιαφερει αποκλειστικα το oc. Αλλα υπαρχει κοσμος που πχ αγοραζει καλη μητρικη και ψυκτρα επειδη του αρεσει εμφανησιακα ή για να αντεχει καλυτερα στο χρονο(το ιδιο και η ψυκτρα)δεν γινεται να επιβαλουμε στον καθενα τι θα αγορασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 ΕΛεος πια. Σου εγινε πιο πισω και παρατηρηση απο αλλο συμφορουμιτη και εσυ εκει συνεχιζεις .... Ασε τον καθενα να αγορασει οτι θελει(δεν ανεφερε κανεις πουθενα συγκεκριμενο budget)και να κλοκαρει οσο θελει..... Δεν νομίζω ότι εμποδισε κάποιον να αγοράσει κάτι ! Μια γνώμη είπε. Άλλοι ... παντού (όχι αλλού) προσπαθούν να επιβάλλουν τη δική τους γνώμη , να πείσουν τους πάντες να αγοράσουν ... amd ... και όσους δεν ... πείθονται τους βρίζουν ... χωρίς να παίζει κανένα ban ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δεν νομίζω ότι εμποδισε κάποιον να αγοράσει κάτι ! Μια γνώμη είπε. Το λεω 'μια γνωμη ειπε' ειναι οταν ανεφερε πρωτη φορα οτι δεν υπαρχει λογος για gaming συστημα να καιγεται καποιος για την διαφορα μεταξυ 4.8 και 5,κατι που ειναι και λογικο και το εχουν αναφερει και αλλοι φυσικα. Το να το επαναλαμβανεις συνεχεια ομως δεν ειναι''μια γνωμη ειπε''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Άλλοι ... παντού (όχι αλλού) προσπαθούν να επιβάλλουν τη δική τους γνώμη , να πείσουν τους πάντες να αγοράσουν ... amd ... και όσους δεν ... πείθονται τους βρίζουν ... χωρίς να παίζει κανένα ban ... Aυτό που κάνεις λέγετε Flame Baiting, Trolling και Off Topic. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Αφού του απαντάτε... Λες και πρώτη φορά γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Ρε παίδες λίγο προσοχή σε αυτά που γράφετε... ποιος 8700Κ θα είναι εντάξει στα 4.7 με την ψυκτρούλα των 10€; Μην πάμε από το ένα άκρο (ότι θα θέλει υδρόψυξη κτλ αλλιώς θα βράζει ακόμα και στοκ - σενάριο που ισχύει μόνο στα 5GHz+ με 1.3v+) στο άλλο... μια καλή ψύκτρα την χρειάζεται, ειδικά αν είναι επιθυμητό το overclock. Μιλάμε για ξεκλείδωτο επεξεργαστή που από 4.3 πάει 5.0 σε όλους τους πυρήνες (κατά 80% σύμφωνα με binning από Silicon Lottery) και φυσικά τραβάει και το αντίστοιχο ρεύμα (βλ. από 100-120w μέχρι 200w+ με AVX2 σε ψηλά ρολόγια/τάσεις - με πλήρες φορτίο σε όλους τους πυρήνες-νήματα αυτό βέβαια, σενάριο σπάνιο αλλά όχι εξωπραγματικό). Για τους κλειδωμένους, ειδικά αυτούς χωρίς HT (δλδ πλην 8700), εκεί ναι μια απλή ψύκτρα φτάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις