Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατι αν ηθελε 8πυρηνο θα μπορουσε να ειχε παρει και πιο πριν ή και σημερα σε HEDT πλατφορμα ή σε Ryzen.. 

Ζυγιζεις τι θελεις τι θεωρεις οτι αποτελει την καλυτερη λυση την στιγμη που θες να αναβαθμισεις και τελειωσε.. 

Τι συζητατε τωρα δεν εχετε βαρεθει τοσα χρονια να δικαιολογειτε τις επιλογες σας; Μεγαλα παιδια ειστε.. Αν γουσταρω να αναβαθμισω μεθαυριο παλι θα αναβαθμισω σιγα μην σκεφτω τι θα πει ο Βαγγελης και ο Μακης στα fora.. 

Απλα αποφευγετε τις βαρυγδουπες δηλωσεις λες και ανακαλυψατε ξαφνικα την Murica.. 

υ.γ Αυτο δεν απευθυνεται σε εσενα με αφορμη την δηλωση σου το λεω σε γενικοτερο πλαισιο

Σωστό αλλά να πάς από 8700k σε 9700k, φαίνεται χαζομάρα. Λες και δουλεύεις στη NASA και θές Super CPU, αν και εκεί έχουν mainframes.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1)γιατι ημουν χωρις pc ηδη απο το καλοκαιρι

2)Γιατι δεν χρειαζομαι 8πυρηνο

3)Γιατι και παλι ο 8700κ(ειδικα με αυτα τα ρολογια)ειναι αναβαθμιση απο τον δικο μου.

4)Οταν αγορασα εγω τον προηγουμενο επεξεργαστη μου δεν ειχα σοβαρη αντιπροταση απο amd οπως τωρα με τα ρυζια,αλλα ειχα τους μετριους fx.

Το θεμα ειναι οτι αρκετοι επελεξαν τον 7700κ(ή ακομα χειροτερα τον 7600κ) παρολο που υπηρχε αντιπροταση απο την αντιπαλη εταιρεια με τα ρυζια.

5)Γιατι απο το πολυ περιμενε μετα θα σου πει ο αλλος οτι το 2020-2021 θα σκασουν οι ddr5 μνημες,αρα θα εισαι μια ζωη στο περιμενε.

6)Γιατι τωρα εχω τα χρηματα διαθεσιμα για ολικη αλλαγη pc,του χρονου μπορει να μην τα ειχα.

Του χρονου αν βγουν και οι νεες volta θα ειναι δυσκολοτερη η αγορα λογω προσθηκης καρτας γραφικων.

Το οτι ανεβαινουν συνεχεια οι τιμες στις μνημες δεν βοηθαει επισης.

Στα λόγια μου έρχεσαι. Αν αποφάσιζα να φτιάξω υπολογιστή πέρσι δεν θα πήγαινα στον 7700k? Ήμουν χωρίς υπολογιστή. Το ίδιο σκέφτηκε αρκετός κόσμος και πήρε τον 7700k. Όσα έγραψες πολύ σωστά ισχύουν για τον καθένα. Πέρσι δεν είχα χρήματα για υπολογιστή φέτος πλήρωσα πανάκριβα τις ram και την gpu. Αλλά αντε να περίμενα 5 6 μήνες ακόμα να βγουν οι volta να πέσουν οι τιμές κτλ.

Σωστό αλλά να πάς από 8700k σε 9700k, φαίνεται χαζομάρα. Λες και δουλεύεις στη NASA και θές Super CPU, αν και εκεί έχουν mainframes.

Δεν υπαρχει χαζομαρα στην τρελλα σου.. Και εγω χαζομαρα θεωρω το να βγω και να χαλασω ενα σωρο λεφτα σε αλλα πραγματα που δεν με γεμιζουν.. Και στην τελικη τι με απασχολει τι θα κανει ο αλλος αν εγω κανω αυτο που θελω εγω; 

Φτωχαινει η τσεπη του μεσου Ελληνα και αρχιζει η μιρλα αυτο ξερω εγω..

Το ειπα εγω θα πλατιασει το θεμα θελει σκουπα..

• Like 1

Στα λόγια μου έρχεσαι. Αν αποφάσιζα να φτιάξω υπολογιστή πέρσι δεν θα πήγαινα στον 7700k?

Ο 7700κ δεν βγηκε περυσι αλλα φετος(Γεναρη ή Φλεβαρη αν δεν κανω λαθος)και Μαρτιο βγηκαν τα ρυζια.

https://ark.intel.com/products/97129/Intel-Core-i7-7700K-Processor-8M-Cache-up-to-4_50-GHz

Επισης ποιος μας εξασφαλιζει οτι ο 8πυρηνος mainstream αν βγει του χρονου θα κλοκαρει τοσο ψηλα?

Ο 7700κ δεν βγηκε περυσι αλλα φετος(Γεναρη ή Φλεβαρη αν δεν κανω λαθος)και Μαρτιο βγηκαν τα ρυζια.

https://ark.intel.com/products/97129/Intel-Core-i7-7700K-Processor-8M-Cache-up-to-4_50-GHz

Επισης ποιος μας εξασφαλιζει οτι ο 8πυρηνος mainstream αν βγει του χρονου θα κλοκαρει τοσο ψηλα?

Και πάλι είναι 8 9 μήνες αναμονή. Ο 8πυρηνος σίγουρα θα κλοκαρει αρκετά χαμηλότερα. Αυτός με τα 16 threads τουλάχιστον. Ο καθαρός 8cores θα πηγαίνει σίγουρα 4.5.

Τέσπα για να μπούμε on-topic πιστεύετε με τον i5-8400 θα έχω bottleneck με τη μελλοντική GTX2070;; Λέμε τώρα...

Το bottleneck ειναι η συγχρονη χαζομαρα που σκεφτηκαν ορισμενοι για να σπρωξουν τον κοσμο προς αναβαθμισεις.

Μονο με πολυ δυνατες καρτες και επεξεργαστες τυπου fx 6300-8320 και κατω(ή τιποτα 2πυρηνους intel)υπαρχει πραγματικο bottleneck.

• Like 1

Έτσι έλεγαν και για τον 8700K αλλά μια χαρά ξεπερνάει και τα 5Ghz αν είναι καλό κομμάτι. Και ο 9700X τα ίδια θα είναι πιστεύω, 4.7-4.8 τα σάκια κομμάτια και 5(+) τα καλά.

Και πάλι είναι 8 9 μήνες αναμονή.

Δεν διαβασες αυτο που εγραψα.Οποιος ηθελε 6πυρηνο ή 8πυρηνο ειχε επιλογη να αγορασει στα ιδια χρηματα ρυζι απο τον Μαρτιο,δεν χρειαζοταν να περιμενει μεχρι του χρονου ή 8-9μηνες. Επισης υπηρχε και η γνωστη πλατφορμα x99 με τον 6800κ που ναι μεν κοστιζε λιγο ακριβοτερα,αλλα τουλαχιστον ειχες το κεφαλι σου ησυχο αν εβγαινε κατι αργοτερα ακομα και σε επιπεδα καφεδων.

Το bottleneck ειναι η συγχρονη χαζομαρα που σκεφτηκαν ορισμενοι για να σπρωξουν τον κοσμο προς αναβαθμισεις.

Μονο με πολυ δυνατες καρτες και επεξεργαστες τυπου fx 6300-8320 και κατω(ή τιποτα 2πυρηνους intel)υπαρχει πραγματικο bottleneck.

Δεν πάει έτσι ακριβώς..Ας πούμε στο Origins με τον [email protected] έχω ίδια minimum σε 1080/1440P. Θα έχει ενδιαφέρον το συγκριτικό σίγουρα..

Τέσπα για να μπούμε on-topic πιστεύετε με τον i5-8400 θα έχω bottleneck με τη μελλοντική GTX2070;; Λέμε τώρα...

Ανάλογα το τι θα κάνουν οι παιχνιδάδες στα μελλοντικά games .

Από θέμα ισχύος δεν νομίζω να ύπάρξει κανένα θέμα.

Από άποψη smooth εμπειρίας δεν μπορεί να απαντηθεί. Αυτό έχει να κάνει με το πως θα έχει στηθεί το game .

• Like 1

Άνετα αν και η 2070 δεν θα 'ναι για 1080P monitor..Η κάρτα αναμένεται να έχει τις επιδόσεις μιας 1080Ti.

Δεν πάει έτσι ακριβώς..Ας πούμε στο Origins με τον [email protected] έχω ίδια minimum σε 1080/1440P. Θα έχει ενδιαφέρον το συγκριτικό σίγουρα..

Ετσι ακριβως παει. Αν εσυ κανεις παραπονο για bottleneck με τον 3570κ,καποιος με fx 6300 και κατω τι πρεπει να πει δηλαδη?

Εδω

οι ιδιες οι κονσολες εχουν bottleneck απο τον επεξεργαστη τι να λεμε τωρα.Γιαυτο και ανεβαινουν σε αναλυσεις αλλα χανουν σε frames.

Άνετα αν και η 2070 δεν θα 'ναι για 1080P monitor..Η κάρτα αναμένεται να έχει τις επιδόσεις μιας 1080Ti.

Καλά ναι η αλλαγή οθόνης εξυπακούεται σε 1080p είναι overkill.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...