dmamais7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Οχι. Αυτο προσπαθεις. Να εισαι stable με οσο χαμηλοτερα Volt γινεται. ευχαριστώ πολύ , να σαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ίσως και να είμαι από τους πρώτους που πήραν χωρίς καθόλου αναμονή τον 8700Κ + Asus Maximus X Hero εδώ και 20+ μέρες και δεν έχω βρει ακόμα χρόνο να τον βάλω. Εργασία μεταπτυχιακού γαρ + δουλειά. Έτσι και μπει όμως σας έσκισα γατάκια. https://www.youtube.com/watch?v=gJrHv5EOJjs&pbjreload=10 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Εμένα έχουν έρθει όλα εκτός από RAM.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δεν το έχεις σετάρει ακόμα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Z390 / Coffe Lake 8Core, in the works http://www.guru3d.com/news-story/intel-z390-motherboard-spotted-in-sosoft-database.html Αν και το περιμέναμε, πριν λίγο καιρό είχαν σκάσει μύτη σχετικές φήμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Z390 / Coffe Lake 8Core, in the works http://www.guru3d.com/news-story/intel-z390-motherboard-spotted-in-sosoft-database.html Αν και το περιμέναμε, πριν λίγο καιρό είχαν σκάσει μύτη σχετικές φήμες. Πόσο θα κοστίζουν είναι το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Τώρα ό,τι και να βγει, ψωνίσαμε..Όοοοταν βγει το DDR5 τώρα πάλι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Τώρα ό,τι και να βγει, ψωνίσαμε..Όοοοταν βγει το DDR5 τώρα πάλι.. Σωστά. Κατά το 2021 δηλαδή. Αλλά και πάλι μέχρι να σταθεροποιηθούν οι τιμές...2022-23. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέχρι τότε μόνο GPU upgrades. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Πόσο θα κοστίζουν είναι το θέμα.Λογικά θα τους δούμε ως coffe lake refresh ή καλοκαίρι ή Οκτώβριο. Αρα ίδιες τιμές με τώρα. Όπως φαίνεται θα δέχονται και 6πυρηνους αν δεις από κάτω στη φωτογραφία φαίνεται κάποιος 6πυρηνος cpu ενώ πάνω λέει οτι προστέθηκε υποστήριξη κ για 8core. Δεν βλέπω όμως να λέει κάτι για Ζ370 support το άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Λογικά θα τους δούμε ως coffe lake refresh ή καλοκαίρι ή Οκτώβριο. Αρα ίδιες τιμές με τώρα. Όπως φαίνεται θα δέχονται και 6πυρηνους, δεν βλέπω όμως να λέει κάτι για Ζ370 support το άρθρο. Άμα το Z370 δέχεται και 8πύρηνους, κομπλέ. Αλλά χλωμό το κόβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αμα πιέσει περισσότερο η AMD φέτος ίσως δώσουν support και στο Ζ370, αλλά δε το νομίζω. Intel είναι αυτή. Και από τεχνικής άποψης δε νομίζω να μπορούν να αντέξουν εξάλλου οι σχετικά βασικές ( entry level ) Ζ370. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2017 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Natm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 ήρθε επιτέλους προχθές το Build (I5 8600 / asus prime z370-a), στήθηκε, πάρθηκε και μια οθόνη της πλάκας προσωρινά (gpu & οθόνη τον άλλο μήνα). ευχαρίστως να τρέξω κανένα τεστάκι αν θέλει κάποιος να δει κάτι, αλλά είμαι παντελώς άσχετος με αυτά... το μόνο που έχω πειράξει προς το παρόν είναι να κάνω enable xmp profile για τις gskill trident 3200 (έτρεχαν 2133 on first boot)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αν θυμάμαι καλά είχαν πεί ότι το z390 θα είχαν υποστήριξη και οι τωρινοί 6core coffee-lake.....για το αντίθετο,δηλαδή ότι το z370 να υποστηρίζει τους 8core δεν ισχύει μιας και θέλουν διαφορετικό power delivery από τους τωρινούς 6core (κοινώς οι mobos οι τωρινές δεν θα είναι σε ενεργειακή θέση να τους βάλουν πάνω )......έτσι είχαν αναφέρει στην αρχή τουλάχιστον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Η Ιntel θελει να μην κανει κακο στην HEDT platform της οπως το βλεπω εγω.. Aν βγαλουν ενα 8πυρηνο που σαρωνει σε gaming και ταυτοχρονα εχει 8C/16T και υποστηριζεται στο mainstream Z370 ουσιαστικα κανιβαλιζουν σε μεγαλο βαθμο τα παντα.. Το εχουν κανει ηδη βεβαια αλλα ετσι θα τα διαλυσουν ολα..Oυσιαστικα μονο τα PCIe lanes και η υποστηριξη μεγαλων ποσοτητων μνημης και πυρηνων θα εχει απομεινει στην μεγαλη πλατφορμα μετα. Aς δουμε τι θα ισχυσει, τι o/c headroom θα εχουν, καταναλωση και θερμοκρασιες ΟΤΑΝ ανακοινωθουν και τοτε θα εχουμε μια πιο σαφη εικονα. Aλλωστε μια τετοια cpu θα στοιχιζει κανα 500αρι ακατεβατο οποτε το board ειναι εξοδο αλλα οποιος θα εχει να τα σκασει για την νεα cpu λογικα θα εχει να τα σκασει και για νεα mobo.. Το βλεπω λιγο ατοπο να μου λεει καποιος εχω 500+ για την cpu αλλα δεν βγαινουν για mobo, μακαρι να κρατουσαν το ιδιο mobo ειδικα αν πουλησει τον υπαρχον εξοπλισμο. But still if it's true.. Damn Intel 3 mainstream platforms in a year.. gg lol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις