Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

περιμένω και εγώ να μου έρθει από multicopter.gr την ac έχω παραγγείλει ελπίζω να μη μου έρθει η άλλη

πως γίνετε όμως την απλή να την έχουν ποιο ακριβά στο σκρουτζ :blink:

Ε γιατί τα καταστήματα που την έχουν φτηνά εχουν καμία 10αρια μέρες αναμονή για διαθεσιμότητα. Εγώ πάντως πήρα την απλη killer γιατί έρχονται όλα σήμερα και αύριο και θέλω να στήσω το Σάββατο xD

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε γιατί τα καταστήματα που την έχουν φτηνά εχουν καμία 10αρια μέρες αναμονή για διαθεσιμότητα. Εγώ πάντως πήρα την απλη killer γιατί έρχονται όλα σήμερα και αύριο και θέλω να στήσω το Σάββατο xD

ωραιος φιλε, εμενα 24 θα ερθει ο επεξεργαστης απο eshop, και σε 5-6 μερες λογικα θα παραλαβω την μητρικη και τις μνημες

μονο την ψυκτρα θα εχω αυριο :-D

ωραιος φιλε, εμενα 24 θα ερθει ο επεξεργαστης απο eshop, και σε 5-6 μερες λογικα θα παραλαβω την μητρικη και τις μνημες

μονο την ψυκτρα θα εχω αυριο :-D

Πια ψυχτρα θα βάλεις? Έλεγα για την dark pro 3 αλλά στο κουτί μου ίσα ίσα αν χωρέσει οπότε πήγα σε cryorig h7

Αρχικά αυτήν ήθελα και εγώ να βάλω αλλά τελικά κατέληξα στην thermalright truespirit 140 power edition

https://www.skroutz.gr/s/417172/Thermalright-TRUE-Spirit-140.html?keyphrase=thermalright+power%5C

η h7 ειναι λιγο καλυτερη απο την cm 212 evo αλλα δεν ξερω αν θα σε καλυψει αμα σκοπευεις να κλοκαρεις

για στοκ καλη ειναι

Πια ψυχτρα θα βάλεις? Έλεγα για την dark pro 3 αλλά στο κουτί μου ίσα ίσα αν χωρέσει οπότε πήγα σε cryorig h7

Σου πρότεινα καλύτερη ψύκτρα που χωράει στο κουτί σου στην ίδια σχεδόν τιμή.

οτι λεει ο radiohead απλα μην επιλεξεις την power edition γιατι ειναι αρκετα μεγαλη 171mm

με την direct θα εισαι κομπλε

Δεν χρειάζεται να πάρει αυτο που λέω εγώ απλά η h7 είναι ακριβώς στα ίδια λεφτά και καλύτερη δεν την λές. Ίσως του αρέσει εμφανισιακά οπότε πάσο!

Σου πρότεινα καλύτερη ψύκτρα που χωράει στο κουτί σου στην ίδια σχεδόν τιμή.

161mm νομίζω είναι η direct. Το p400 χωράει μέχρι 160 αν δεν κάνω λαθος

Επισης εχω ενεργοποιημενο το voltage optimization π εσυ το εχεις disabled.

Αυτό που βοηθά φίλε μου?

Allows you to determine whether to enable voltage optimization to reduce power consumption

ετσι λεει μεσα στο manual της mobo.

• Like 1

161mm νομίζω είναι η direct. Το p400 χωράει μέχρι 160 αν δεν κάνω λαθος

και 165 θα σου χωράει γενικά να ξέρεις πάντα αφήνουν περιθώριο. Δεν έχεις θέμα αλλα όπως σου είπα και πρίν ό,τι σ'αρέσει. Άν προτιμάς χρώμα λευκό χτύπα την αλύπητα https://www.skroutz.gr/s/4245030/Thermalright-Macho-120-Rev-A.html

Παιδιά συγγνώμη που θα βγω λίγο από το θέμα Αλ βλέπω έχετε γνώσης. Μία ερώτηση. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει και να μου πει γτ η cpu μου παίζει συνέχεια 4,2 συνέχεια κ όταν δε κάνω κάτι δεν πέφτει στα 900 αφού στα γουιντος του έχω δώσει από 5%-100% του επεξεργαστή??

και εμένα πάντως ενώ στη αρχή που το είχα τσεκάρει μου πήγαινε στα 800 τώρα είναι μόνιμα στο 4,8 κ ενω το έχω balance κ minimun στο 5% . Δεν ξερό ισως κάποιο πρόγραμμα που εχω εγκαταστήσει να μην τον αφήσει να πέσει .Αν κ βλέπω στο idle 2% χρήση  ,δεν ξέρω   γιατί δεν πάει κάτω από 4.8

Οκ εγω το βρήκα ήθελε να κάνω enable μια λειτουργία EIST intel speedstep technology .τωρα ακριβώς ακριβώς τι κανει αυτο μην με ρωτήσετε δεν ξέρω ούτε εγω . Θελω να κάνω κ μια χαζή ερώτηση ρε παιδιά να μου πείτε . Αν καταφέρουμε κ βάζουμε χαμηλότερο ρεύμα στο cpu κ ειναι stable , πέρα απο θερμοκρασίες που κερδίζουμε υπάρχει περίπτωση να χάνουμε σε επιδόσεις ? Δηλαδή πρακτικά σε ένα benchmark επιρεαζουν τα χαμηλά volt με σχέση τα πολλά ? Ευχαριστω εκ το προτέρων .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...