Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά κάνετε και με τις υγείες σας ... :D , αλλά όταν ο τσακωμός δεν είναι εποικοδομητικός με επιχειρήματα και είναι απλά προσωπική αντιπαράθεση, τότε, καλό είναι να γίνεται μέσω μηνυμάτων, τηλεφώνου, Skype και άλλων .... τρόπων ... :D
Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο thread, δεν χρωστάμε σε κανένα ...
Αυτός ο ρόλος, δηλαδή η εφαρμογή των κανόνων του Forum, πρέπει να εφαρμόζεται και να διαφυλάσσεται Moderators.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά συγγνώμη που θα βγω λίγο από το θέμα Αλ βλέπω έχετε γνώσης. Μία ερώτηση. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει και να μου πει γτ η cpu μου παίζει συνέχεια 4,2 συνέχεια κ όταν δε κάνω κάτι δεν πέφτει στα 900 αφού στα γουιντος του έχω δώσει από 5%-100% του επεξεργαστή??

Δημοσ.

Παιδιά συγγνώμη που θα βγω λίγο από το θέμα Αλ βλέπω έχετε γνώσης. Μία ερώτηση. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει και να μου πει γτ η cpu μου παίζει συνέχεια 4,2 συνέχεια κ όταν δε κάνω κάτι δεν πέφτει στα 900 αφού στα γουιντος του έχω δώσει από 5%-100% του επεξεργαστή??

Τσεκαρε το performance mode να ειναι στο high στο control panel των windows και απενεργοποιησε τα c-states στο bios.

• Like 1
Δημοσ.

Τσεκαρε το performance mode να ειναι στο high στο control panel των windows και απενεργοποιησε τα c-states στο bios.

Κερδίζεις τίποτα έτσι;;

Δημοσ.

Τι να κερδίσεις απλα δεν μπαίνουν pc components σε power saving state

Ok, άρα μόνο χάνεις μιας και καις περισσότερο ρεύμα.

Δημοσ.

Ok, άρα μόνο χάνεις μιας και καις περισσότερο ρεύμα.

Εαν το αφήνεις σε power save/normal κατεβάζει ρολόγια για να σωσει ρευμα σε λιγοτερο demanding tasks. Καποιοι δεν το θέλουν αυτο, αλλα οπως εξηγει και η λεξη φυσικα και γλυτώνεις ρευμα. Εγω δεν το αφηνω ας πούμε αλλιως φτιαχνω ενα power efficient profile και τελειώνει η δούλεια ή αφήνεις τα c states

• Like 1
Δημοσ.

Να προσέχετε με την WiFi έκδοση. Μπορεί να σας έρθει η απλή.

Έχω πάρει 3 καταστήματα που μέσο Σκρουτζ στην αναζήτηση λέει ότι εχουν την ac με το wifi ,και τα 3 έχουν την απλη...

Δημοσ.

Έχω πάρει 3 καταστήματα που μέσο Σκρουτζ στην αναζήτηση λέει ότι εχουν την ac με το wifi ,και τα 3 έχουν την απλη...

περιμένω και εγώ να μου έρθει από multicopter.gr την ac έχω παραγγείλει ελπίζω να μη μου έρθει η άλλη

πως γίνετε όμως την απλή να την έχουν ποιο ακριβά στο σκρουτζ :blink:

Δημοσ.

Λίγη περισσότερη βοήθεια. Έτσι εχουν

Εγω παρολο π εχω στο control panel high performance στον  7700K πεφτουν κανονικα τα ρολογια σε idle. Απο 4.8 π ειμαι πεφτουν μεχρι κ στα 800mHz αρα δεν νομιζω να ειναι αυτο που δεν σου ριχνει τα ρολογια. Και τα c states τα εχω ολα στο auto οπως κ εσυ στη φωτο που ανεβασες. Επισης εχω ενεργοποιημενο το voltage optimization π εσυ το εχεις disabled.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...