zakailiou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Καλά κάνετε και με τις υγείες σας ... , αλλά όταν ο τσακωμός δεν είναι εποικοδομητικός με επιχειρήματα και είναι απλά προσωπική αντιπαράθεση, τότε, καλό είναι να γίνεται μέσω μηνυμάτων, τηλεφώνου, Skype και άλλων .... τρόπων ... Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο thread, δεν χρωστάμε σε κανένα ...Αυτός ο ρόλος, δηλαδή η εφαρμογή των κανόνων του Forum, πρέπει να εφαρμόζεται και να διαφυλάσσεται Moderators.
giannhstsip Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά συγγνώμη που θα βγω λίγο από το θέμα Αλ βλέπω έχετε γνώσης. Μία ερώτηση. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει και να μου πει γτ η cpu μου παίζει συνέχεια 4,2 συνέχεια κ όταν δε κάνω κάτι δεν πέφτει στα 900 αφού στα γουιντος του έχω δώσει από 5%-100% του επεξεργαστή??
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά συγγνώμη που θα βγω λίγο από το θέμα Αλ βλέπω έχετε γνώσης. Μία ερώτηση. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει και να μου πει γτ η cpu μου παίζει συνέχεια 4,2 συνέχεια κ όταν δε κάνω κάτι δεν πέφτει στα 900 αφού στα γουιντος του έχω δώσει από 5%-100% του επεξεργαστή?? Τσεκαρε το performance mode να ειναι στο high στο control panel των windows και απενεργοποιησε τα c-states στο bios. 1
_Theo_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Τσεκαρε το performance mode να ειναι στο high στο control panel των windows και απενεργοποιησε τα c-states στο bios. Κερδίζεις τίποτα έτσι;;
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Κερδίζεις τίποτα έτσι;; Τι να κερδίσεις απλα δεν μπαίνουν pc components σε power saving state
_Theo_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Τι να κερδίσεις απλα δεν μπαίνουν pc components σε power saving state Ok, άρα μόνο χάνεις μιας και καις περισσότερο ρεύμα.
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ok, άρα μόνο χάνεις μιας και καις περισσότερο ρεύμα. Εαν το αφήνεις σε power save/normal κατεβάζει ρολόγια για να σωσει ρευμα σε λιγοτερο demanding tasks. Καποιοι δεν το θέλουν αυτο, αλλα οπως εξηγει και η λεξη φυσικα και γλυτώνεις ρευμα. Εγω δεν το αφηνω ας πούμε αλλιως φτιαχνω ενα power efficient profile και τελειώνει η δούλεια ή αφήνεις τα c states 1
mameloukos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Να προσέχετε με την WiFi έκδοση. Μπορεί να σας έρθει η απλή. Έχω πάρει 3 καταστήματα που μέσο Σκρουτζ στην αναζήτηση λέει ότι εχουν την ac με το wifi ,και τα 3 έχουν την απλη...
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ρε εσυ θες το αντίθετο να πέφτει λολ. Ενεργοποιησε το παλι στο bios και βαλε power saving στο control panel.
giannhstsip Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Κοντρόλ πάνελ?? Πώς πάω εκεί καλέ? Εδώ λες φίλε μου? Οκ. Το βρήκα. Να σε καλα φίλε μου
FORIS78 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Έχω πάρει 3 καταστήματα που μέσο Σκρουτζ στην αναζήτηση λέει ότι εχουν την ac με το wifi ,και τα 3 έχουν την απλη... περιμένω και εγώ να μου έρθει από multicopter.gr την ac έχω παραγγείλει ελπίζω να μη μου έρθει η άλλη πως γίνετε όμως την απλή να την έχουν ποιο ακριβά στο σκρουτζ
jimskeet2002 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Λίγη περισσότερη βοήθεια. Έτσι εχουν Εγω παρολο π εχω στο control panel high performance στον 7700K πεφτουν κανονικα τα ρολογια σε idle. Απο 4.8 π ειμαι πεφτουν μεχρι κ στα 800mHz αρα δεν νομιζω να ειναι αυτο που δεν σου ριχνει τα ρολογια. Και τα c states τα εχω ολα στο auto οπως κ εσυ στη φωτο που ανεβασες. Επισης εχω ενεργοποιημενο το voltage optimization π εσυ το εχεις disabled.
Προτεινόμενες αναρτήσεις