Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάρεσα 85άρια και όταν πήγα για τα 5Ghz είδα κάτι 100άρικα.

85ρια βαρεσες στα ποσα και στα 5ghz τα 100ρια παλι με τι ρευμα?

Όταν θα έχω χρόνο από εβδομάδα θα ρήξω τουλάχιστον 4 αρνητικές κρητικές σε γνωστά καταστήματα.

?

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά από τα Σκρουτζομάγαζα τα μόνα που αξίζουν είναι το Msystems και ίσως Vision Studio και PC1. Από άλλα δεν αγοράζω.

Δημοσ.

Καλά από τα Σκρουτζομάγαζα τα μόνα που αξίζουν είναι το Msystems και ίσως Vision Studio και PC1. Από άλλα δεν αγοράζω.

Δεν μπορω να πω πολλα για ολα τα μαγαζια μιας και δεν εχω αγορασει καν απο ολα και ουτε φυσικα απο οσα αγορασα εχει τυχει σε ολα να κανω χρηση της εγγυησης.

Σε

ειδη υπολογιστη εχω μεινει ικανοποιημενος συγκεκριμενα απο msystems μιας και ειχα κανει χρηση του rma για ενα corsair τροφοδοτικο και ηταν αριστα.

Απο Πλαισιο ειχα μεινει δυσαρεστημενος με την εγγυηση ΠΛαισιου σε περιφερειακα Logitech .

Επρεπε να τους δειξω τα email της logitech για να μου αναγνωρισουν το προβλημα στα καλωδια(ποντικι) και μαξιλαρακια(ακουστικα) που ειχα για να τα αναγνωρισουν.

Και απο You παντως εχω μεινει ικανοποιημενος που πηρα την μητρικη και οταν τους ανεφερα το θεμα με το wifi(λαθος εικονα στο site) και πηραν τηλεφωνο εντος μιας ωρας να με ενημερωσουν οτι οντως ηταν λαθος(δεν αρχισαν δηλαδη να λενε τα δικα τους οπως αλλοι)και κατευθειαν με ενημερωσαν για το πως να την επιστρεψω πισω με δικα τους εξοδα αν το επιθυμω(ασχετως που την κρατησα).

Και για Mg manager εχω διαβασει καλα λογια απο χρηστες εδω.

• Like 1
Δημοσ.

Σκεφτομουν να κανω μια μικρη αναβαθμιση.  Απο τα λιγα που εχω διαβασει, δινουν +20% αποδοση μεταξυ 6600Κ και 8600Κ. Αξιζει να παω σε 8600Κ, τι λετε;

Δημοσ.

Σκεφτομουν να κανω μια μικρη αναβαθμιση.  Απο τα λιγα που εχω διαβασει, δινουν +20% αποδοση μεταξυ 6600Κ και 8600Κ. Αξιζει να παω σε 8600Κ, τι λετε;

Η διαφορά είναι μεγαλύτερη μιας και μιλάμε για 6 πυρήνες έναντι 4. Άμα κάνεις OC αξίζει αλλιώς να πας σε 8400.

https://www.anandtech.com/bench/product/2024?vs=1544

Δημοσ.

κ εγώ που πήρα από mg κ msystem έμεινα ευχαριστημένος   . ειδικά από msystem που πήρα κ το cpu 

Δημοσ.

Απο την στιγμη που εχεις ηδη τις μνημες ram,ναι αξιζει να κανεις γενικα την αλλαγη ειτε σε καφεδες,ειτε σε ρυζια. Και στις δυο περιπτωσεις μητρικη και επεξεργαστη θα αλλαξεις,ειδικα με βαση και το υπολοιπο συστημα που εχεις.

Αυτο βεβαια αν δεν δωσεις μια περιουσια για μητρικη,αλλα μεινεις σε λογικα πλαισια κατω των 199ευρω(να μην ξεφυγει χρηματικα η αναβαθμιση δηλαδη). Φυσικα δεν γνωριζω ποσο θες να ασχοληθεις με το oc ή τι ψυξη εχεις.

Δημοσ.

Η διαφορά είναι μεγαλύτερη μιας και μιλάμε για 6 πυρήνες έναντι 4. Άμα κάνεις OC αξίζει αλλιώς να πας σε 8400.

Το OC ειναι σιγουρο. Αρχικα σκεφτομουν για 8700Κ αλλα ειναι  αρκετα μεγαλη η διαφορα σε ευρω μεταξυ αυτου και του 8600Κ.

Δημοσ.

Το OC ειναι σιγουρο. Αρχικα σκεφτομουν για 8700Κ αλλα ειναι  αρκετα μεγαλη η διαφορα σε ευρω μεταξυ αυτου και του 8600Κ.

Αξίζει τότε κατά τη γνώμη μου. Απλώς πάρε κάποια ποιοτική μητρική.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να ξεφυγεις οικονομικα για τον 8700κ αν δεν το θελεις,ειναι σωστο το σκεπτικο σου.

Δημοσ.

Msi, Asus ή Assrock ? Τεινω προς MSI  λογω εμφανισης  :-D  :-D

Αν ειναι ευκολο δωσε και καποιο link για να καταλαβουμε ποσα χρηματα πανω κατω θες να δωσεις για μητρικη.

Δημοσ.

Τσίμπα έναν μτχ 7700Κ και είσαι κομπλέ για μένα εφόσον έχεις την mobo διαθέσιμη από τον 6600Κ...

μικρές διαφορές θα έχεις από 8600Κ (βασικά ίδια απόδοση θα έχουν και τα δύο rigs και θα έχεις κρατήσει τα λεφτά από την new mobo)......

http://www.guru3d.com/articles_pages/intel_core_i5_8600k_processor_review,12.html

http://www.guru3d.com/articles_pages/intel_core_i5_8600k_processor_review,7.html

http://www.guru3d.com/articles_pages/intel_core_i5_8600k_processor_review,11.html

.....αν πήγαινες για 8700Κ μόνο,τότε ναι θα σου έλεγα ότι αξίζεις να πάς για Z370 mobo....

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...