Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή το gain σε gaming όπως σωστά είχε γράψει ο Fulgore πριν κατι μέρες μετά τα 4.8 ειναι δυσανάλογα των κερδών.

Ο fulgore το μονο που ειχε γραψει ειναι οντως στην δικη του περιπτωση/χρηση τι προτιμαει/εχει παρατηρησει.

Προφανως αν ηθελα προσωπικα να ασχοληθω πιο σοβαρα με το oc και να τρεχω περισσοτερα benchmarks θα ειχα αγορασει και αναλογη ψυκτρα εξ αρχης.

Επισης για αυτο το λογο και δεν εχω ασχοληθει παρα πολυ με τις ρυθμισεις στο bios,ουτε βεβαια μπορω να πω κατι παραπανω στα παραπανω που γραφονται γιατι αναλυτικα δεν τα γνωριζω.

Ναι εμενα προσωπικα η πιο βαρια ας το πουμε χρηση(απο πλευρας επεξεργαστικης ισχυος)ειναι τα παιχνιδια και τα μονα benchmarks που ετρεξα για να δω σταθεροτητα στο overclock ειναι το cinnebench,το corona και αυτο του cpu z.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξυπακούεται αυτό για 24/7 κλοκαρεις μέχρι εκει που δεν αποτελούν θεμα η ταση και οι θερμοκρασίες. Και απο θεμα ενέργειας το δεις ειναι no brainer. Αλλο κανα bench και αλλο 24/7 αυτο ισχυε παντα. Μονο αν εισαι ψυχαναγκαστικος κοιτας για minimal gains να αυξάνεις δυσαναλογα τις ενεργειακες αναγκες για καθημερινή χρήση . Μιλαμε για ενα εξαπυρηνο που τρεχει κοντά στα 5GHz (λιγο πανω αλλοι λιγο κατω αλλοι) και με υψηλότατο IPC, δηλαδη..

Δημοσ.

Ενώ αν τους βάζεις να δουλέψουν με 24% ΦΠΑ, 29-36% φόρο στα κέρδη, 27,5% ΕΦΚΑ, 100% προκαταβολή φόρου + όλα τα λειτουργικά έξοδα και να ρισκάρουν να δουλέψουν ανταγωνιστικά με τα eshop που έχουν έδρα Ρουμανία, Βουλγαρία, Λουξεμβούργο, Κύπρο και Μάλτα κλπ. θα ισοφαρίσει το κράτος-κλέφτης τα όποια υποτίθεται "κλεμμένα" χρήματα των επιχειρηματιών που "κλέβανε" επί 30 "συναπτά" έτη. Και ποιός τροχός γύρισε??? Ο μόνος κλέφτης τα τελευταία 30 "συναπτά" έτη είναι το κράτος. Αλλά πολύ απλά τα τελευταία 7-8 χρόνια αποθρασύνθηκε και ζητάει και αίμα παρθένας. Υποτίθεται σε φορολογεί στον πλούτο που παράγεις για να σου ανταποδίδει υπηρεσίες: σταθερότητα, ασφάλεια, υγεία, παιδεία, σύνταξη, δικαιοσύνη. Για όλα αυτά γελάμε (κανονικά όμως).

Απο ποτε το ΦΠΑ ειναι εσοδο για μια επιχειρηση; Οποιος δεν μπορει, ας γινει υπαλληλος, σαν αυτους που εσκιζε σαν αφεντικο τοσα χρονια να δει το the other side.

Όταν θα δουλέψεις με συνθήκες κινέζου υπαλλήλου, θα δεις τι εστί τσούξιμο. Και θα νοιώσεις την εικόνα που έχεις για άβαταρ στο πετσί σου. 

Για να δουλεψω σαν κινεζος υπάλληλος, θα πρεπει να ειμαι εργατης ή ανειδικευτος. Δεν ειμαι τιποτα απο τα δυο και θα συνεχισω να μην ειμαι και τις επομενες δεκαετιες.

Στο θεμα μας boys, που σας επιασε παλι η πρεμουρα για το κρατος που το ξεσκισαν οι περισσοτεροι ελ. επαγγελματιες τις τελευταιες δεκαετιες.

• Like 3
Δημοσ.

Απο ποτε το ΦΠΑ ειναι εσοδο για μια επιχειρηση; Οποιος δεν μπορει, ας γινει υπαλληλος, σαν αυτους που εσκιζε σαν αφεντικο τοσα χρονια να δει το the other side.

Για να δουλεψω σαν κινεζος υπάλληλος, θα πρεπει να ειμαι εργατης ή ανειδικευτος. Δεν ειμαι τιποτα απο τα δυο και θα συνεχισω να μην ειμαι και τις επομενες δεκαετιες.

Στο θεμα μας boys, που σας επιασε παλι η πρεμουρα για το κρατος που το ξεσκισαν οι περισσοτεροι ελ. επαγγελματιες τις τελευταιες δεκαετιες.

Καλησπέρα. Έχω την εντύπωση ότι το φόρουμ είναι no politica, βάσει αυτού απαγορεύεται ότι δηποτε έχει σχέση με την πολιτική, όπως η εικόνα σου.
  • Like 4
Δημοσ.

Το φπα μπορει να μην ειναι εσοδο αλλα προφανως μειωνει την ανταγωνιστικοτητα μιας επιχειρησης ως φορος προστιθεμενης αξιας,ανειδικευτοι τα ξερουν αυτα! :-)

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω την εντύπωση ότι το φόρουμ είναι no politica, βάσει αυτού απαγορεύεται ότι δηποτε έχει σχέση με την πολιτική, όπως η εικόνα σου.

Λες δεν την έχει δει κανείς τοσο καιρό ;; Είναι γραμμένος από το ... 2008.Προφανώς έχει την απόλυτη έγκριση των ιθυνόντων του φόρουμ . Αν κάποιος έβαζε εικόνα από τον πολιτικό αντίποδα του συγκεκριμένου , θα παρέμενε λες από το 2008 ...

ή θα του την έσβηναν σε 2 picoseconds.    ;;

Δημοσ.

Δευτέρα τους περνω τηλέφωνο 1850 ευρώ θα πάρουν να βρουν επεξεργαστή αλλιώς έχει και αλλού πορτοκαλιες

το θέμα ειναι ότι δεν μπορείς να τον βρεις αλλού δεν υπάρχει
Δημοσ.

Ο fulgore το μονο που ειχε γραψει ειναι οντως στην δικη του περιπτωση/χρηση τι προτιμαει/εχει παρατηρησει.

Προφανως αν ηθελα προσωπικα να ασχοληθω πιο σοβαρα με το oc και να τρεχω περισσοτερα benchmarks θα ειχα αγορασει και αναλογη ψυκτρα εξ αρχης.

Επισης για αυτο το λογο και δεν εχω ασχοληθει παρα πολυ με τις ρυθμισεις στο bios,ουτε βεβαια μπορω να πω κατι παραπανω στα παραπανω που γραφονται γιατι αναλυτικα δεν τα γνωριζω.

Ναι εμενα προσωπικα η πιο βαρια ας το πουμε χρηση(απο πλευρας επεξεργαστικης ισχυος)ειναι τα παιχνιδια και τα μονα benchmarks που ετρεξα για να δω σταθεροτητα στο overclock ειναι το cinnebench,το corona και αυτο του cpu z.

Μα αυτό λέω για Gaming που κάνουμε συνήθως μετά τα 4.8 4.9 δεν έχει νόημα η διαφορά που θα δούμε είναι δυσανάλογη των θερμοκρασιων που ανεβαίνουν και του ρεύματος που καίει.

το θέμα ειναι ότι δεν μπορείς να τον βρεις αλλού δεν υπάρχει

Τους έστειλα mail περιμένω απάντηση αύριο. 10 15 μέρες μου είχαν πει στις 25 έκανα την παραγγελία.

Εξυπακούεται αυτό για 24/7 κλοκαρεις μέχρι εκει που δεν αποτελούν θεμα η ταση και οι θερμοκρασίες. Και απο θεμα ενέργειας το δεις ειναι no brainer. Αλλο κανα bench και αλλο 24/7 αυτο ισχυε παντα. Μονο αν εισαι ψυχαναγκαστικος κοιτας για minimal gains να αυξάνεις δυσαναλογα τις ενεργειακες αναγκες για καθημερινή χρήση . Μιλαμε για ενα εξαπυρηνο που τρεχει κοντά στα 5GHz (λιγο πανω αλλοι λιγο κατω αλλοι) και με υψηλότατο IPC, δηλαδη..

Σκεφτομαι να τον κρατήσω στα 4.8 με <1.25volt πιστεύω θα είναι εφικτό με την μητρική που πήρα αν πετύχω έστω μέτριο cpu. Fps θα πάρω κυρίως με καλό OC της gpu στα 2ghz+ παρά με 0.2ghz παραπάνω στον επεξεργαστή.

Δημοσ.

Εχεις την εντυπωση. Στους ορους χρήσης δεν αναφερεται κατι τέτοιο

Λες δεν την έχει δει κανείς τοσο καιρό ;; Είναι γραμμένος από το ... 2008.Προφανώς έχει την απόλυτη έγκριση των ιθυνόντων του φόρουμ . Αν κάποιος έβαζε εικόνα από τον πολιτικό αντίποδα του συγκεκριμένου , θα παρέμενε λες από το 2008 ...

ή θα του την έσβηναν σε 2 picoseconds.    ;;

Humor -0 φαινεται... Ξαναδες το λιγο

Το φπα μπορει να μην ειναι εσοδο αλλα προφανως μειωνει την ανταγωνιστικοτητα μιας επιχειρησης ως φορος προστιθεμενης αξιας,ανειδικευτοι τα ξερουν αυτα! :-)

Προφανως θα πρεπει να γινουν πιο ανταγωνιστικοι μερικοι περικοπτοντας αλλα πραγματα που αυξανουν το κοστος λειτουργειας μιας επιχειρησης, οπως η αγορες ειδων ασχετων με την δραστηριοτητα τους με τιμολογιο. Α ξεχασα αυτο αυξανει την επιστροφη ΦΠΑ αρα γιατι να μην παρει η κορη το τελευταιο αιφόνι και την πουνε φτωχιά στο σχολειο;

Μα αυτό λέω για Gaming που κάνουμε συνήθως μετά τα 4.8 4.9 δεν έχει νόημα η διαφορά που θα δούμε είναι δυσανάλογη των θερμοκρασιων που ανεβαίνουν και του ρεύματος που καίει.

Τους έστειλα mail περιμένω απάντηση αύριο. 10 15 μέρες μου είχαν πει στις 25 έκανα την παραγγελία.

Σκεφτομαι να τον κρατήσω στα 4.8 με <1.25volt πιστεύω θα είναι εφικτό με την μητρική που πήρα αν πετύχω έστω μέτριο cpu. Fps θα πάρω κυρίως με καλό OC της gpu στα 2ghz+ παρά με 0.2ghz παραπάνω στον επεξεργαστή.

Πανω απο 4.8 αυξανεις δυσαναλογα θερμοκρασιες καταναλώσεις και φθορες σε σχεση με το αντικειμενικο κερδος της επεξεργαστικης ισχυς. Μεινε εκει, θα βγαλεις πολλα χρονια με το τσιπακι αν θες για gaming καθαρα

• Like 2
Δημοσ.

O 8700k στοκ και ο 8700 και ο 8600κ ειναι χωρις oc υπεραρκετοι για gaming,το oc ειναι καθαρα για το gimmick της υποθεσης.

Δεν το λεω επικριτικα,καλη φαση ειναι το oc ,αλλα δεν παυει να ναι απλα για το χαβαλε και τα νουμερα των benchmark.

Kαθε φορα που βγαινουν ειτε καινουργιες καρτες ειτε επεξεργαστες,βγαινουν τα επικα γραφηματα με 720p ολα low με τα 300 fps.

• Like 1
Δημοσ.

O 8700k στοκ και ο 8700 και ο 8600κ ειναι χωρις oc υπεραρκετοι για gaming,το oc ειναι καθαρα για το gimmick της υποθεσης.

Δεν το λεω επικριτικα,καλη φαση ειναι το oc ,αλλα δεν παυει να ναι απλα για το χαβαλε και τα νουμερα των benchmark.

Kαθε φορα που βγαινουν ειτε καινουργιες καρτες ειτε επεξεργαστες,βγαινουν τα επικα γραφηματα με 720p ολα low με τα 300 fps.

Καθόλου για χαβαλέ δεν είναι το oc φίλε μου. Γι αυτό και έχουν λόγο ύπαρξης τα ξεκλείδωτα. 

Ναι υπάρχουν bench που γίνονται καθαρά και μόνο για τα νούμερα και για το 'χαβαλέ' όπως λες της υπόθεσης,αλλά το κέρδος σε επιδόσεις είναι ουσιαστικό.Και εντάξει προς το παρόν δεν θα δεις διαφορές ,ειδικά σε games,με 8700k ,αλλά πάρε για παράδειγμα παλαιότερους,όπως πχ 2500/2600 K ,3770k,και λοιπούς εώς και sky/kaby .

O λόγος που ακόμα 'στεκονται' καλά ακόμα και τώρα ,είναι το oc .

Το συμπέρασμα,όσοι αγοράζουν τώρα,έχουν στο μυαλό τους τη δύναμη που ίσως χρειαστούν αργότερα γι αυτό και αγοράζουν Κ με σχετικά καλή mobo .

Τώρα τι θα γίνει στο μέλλον ,δεν το ξέρουμε και ίσως το oc να μην χρειαστεί,από την άλλη όμως είναι και το ψυχολογικό που όταν παίρνεις k θες και να ανεβαίνει όσο γίνεται.

Γι αυτό και γκρινιάζουμε για την οδοντόπαστα της ίντελ. Αν δεν ήταν αυτό,τα 5ghz στους καφέδες θα ΄παίζαν για το χαβαλέ 24/7

• Like 1
Δημοσ.

Ο βασικος λογος προτιμησης επεξεργαστη ανω του 8400 αυτη την στιγμη απο ιντελ μερια(προφανως βγαινει απεξω ο 8700) ειναι για τα υψηλα ρολογια που πιανουν μεσω oc,αλλιως καλυτερα να παει καποιος φθηνοτερα στην κοκκινη μερια.

Επισης απο την στιγμη που το oc σου δινει παραπανω αξιοσημειωτες επιδοσεις σε ολους τους επεξεργαστες αν ανεβαινουν τοσο απο stock  δεν ειναι καθολου gimmick.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...