GLA Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Με 1.29 Οντως φαίνεται πολυ καλο θα δούμε αν βαράει τοιχο βεβαια απο δω και πανω για 5.2.. Δεν εχω δοκιμάσει καν σήμερα τον εστησα και ετρεξα prime κανα 3ωρο ολα οκ.. Για παραπάνω θέλει η delid η πολύ καλή ψύξη γιατί ανεβαίνουν για πλάκα οι θερμοκρασίες ειδικά μετά τα 1.35. Πάντως έχεις άψογη cpu με 1.29 stable στα 5 και θερμοκρασίες κάτω των 85c είσαι απλας. Καλοριζικο το εργαλείο ελπίζω να το λιώσεις στο έπακρο. Εμένα βλέπω να με βγάζει την πίστη ο 8700k Έχουν έρθει όλα και ο 8700 μετά από 12 μέρες στην ίδια κατάσταση είναι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Με 1.29 Χτύπησες golden τσιπάκι με 5.0ghz / 1.29v stable...ωραίος και καλορίζικο το νεό σου rig! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Για παραπάνω θέλει η delid η πολύ καλή ψύξη γιατί ανεβαίνουν για πλάκα οι θερμοκρασίες ειδικά μετά τα 1.35. Πάντως έχεις άψογη cpu με 1.29 stable στα 5 και θερμοκρασίες κάτω των 85c είσαι απλας. Καλοριζικο το εργαλείο ελπίζω να το λιώσεις στο έπακρο. Εμένα βλέπω να με βγάζει την πίστη ο 8700k Έχουν έρθει όλα και ο 8700 μετά από 12 μέρες στην ίδια κατάσταση είναι. Καλα εννοειται οτι θα χρειαστει delid για παραπανω αλλα προς το παρων με τετοια ψυξη απλα δεν.. Και μαλλον δεν για delid γενικα ποτε δεν γουσταρα ακομη και τωρα που γινεται στο αψε σβησε.. Βασικα πρεπει να στρεσαρω πολλες ωρες για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι rock stable αλλα πιθανοτατα για 24/7 καθημερινες εργασιες δεν εχω θεμα με 3 ωρες prime.. Και βεβαια ανεβαζουν θερμοκρασιες για πλακα το εγραψα και απο πανω και το λενε ολοι ουτως ή αλλως. Απλα σκεφτομαι οτι με 1.29 επαιζα με τα 1000 ζορια 4.3 στον 5820k και ιδιες θερμοκρασιες και λεω οκ απλα δεν υπαρχει η cpu.. Χτύπησες golden τσιπάκι με 5.0ghz / 1.29v stable...ωραίος και καλορίζικο το νεό σου rig! Ευχαριστω φιλος να εισαι καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Εξω τα μαγαζια δεν δηλώναν εισοδημα 3€ κατω απο το αφορολογητο καθε χρονο για 30 συναπτα ετη. Απλα γυρισε ο τροχος και τσουζει. Όταν θα δουλέψεις με συνθήκες κινέζου υπαλλήλου, θα δεις τι εστί τσούξιμο. Και θα νοιώσεις την εικόνα που έχεις για άβαταρ στο πετσί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmamais7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Για παραπάνω θέλει η delid η πολύ καλή ψύξη γιατί ανεβαίνουν για πλάκα οι θερμοκρασίες ειδικά μετά τα 1.35. Πάντως έχεις άψογη cpu με 1.29 stable στα 5 και θερμοκρασίες κάτω των 85c είσαι απλας. Καλοριζικο το εργαλείο ελπίζω να το λιώσεις στο έπακρο. Εμένα βλέπω να με βγάζει την πίστη ο 8700k Έχουν έρθει όλα και ο 8700 μετά από 12 μέρες στην ίδια κατάσταση είναι. Στο msystem απο εκει που έγραφε παραλαβή 10/11 τωρα γράφει 21/11 πάντως !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GLA Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Στο msystem απο εκει που έγραφε παραλαβή 10/11 τωρα γράφει 21/11 πάντως !!! Δευτέρα τους περνω τηλέφωνο 1850 ευρώ θα πάρουν να βρουν επεξεργαστή αλλιώς έχει και αλλού πορτοκαλιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Κατακρινω οτι δεν βλεπω σωστο, εσυ απο την αλλη οτι εχεις ειναι το καλυτερο Δηλαδη ο 8700κ δεν ειναι οτι καλυτερο αυτη την στιγμη για παιχνιδια(που προσωπικα ειναι η χρηση που με ενδιαφερει). Αυτονοητα πραγματα που για καποιο λογο αν τα γραψουμε θα μας κατακρινουν κιολας... Κατα τα αλλα δεν ειδα πουθενα να γραφει σχεδον κανεις κατι ουσιαστικο OC, thermal κτλπ κτλπ Οχι οσοι αγορασαν coffeelake μπηκαν στο θεμα αυτο μονο για να πουν οτι ειναι οτι καλυτερο και οι ryzen ειναι σαπακια,δεν εχουν αναφερει ουτε oc,ουτε ρευματα,ουτε θερμοκρασιες.... Συνεχισε να γραφεις τα δικα σου εσυ δεν πειραζει Με 1.29 Οντως φαίνεται πολυ καλο θα δούμε αν βαράει τοιχο βεβαια απο δω και πανω για 5.2.. Δεν εχω δοκιμάσει καν σήμερα τον εστησα και ετρεξα prime κανα 3ωρο ολα οκ.. Εγω παντως με 1.30(ανεβαινει 1.32 στο bench) ρευμα και σχεδον ιδια ψυξη (U14s)μεχρι τα 5 ειμαι ανετος. Στα 5.1 με 1.35 βαραει 87θερμοκρασιες σε bench. Προς το παρον εχω ριξει ρευματα και παιζω στα 4.8 με 1.2 ρευματα να ειμαι οκ με θερμοκρασιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Έξω έχουν προκαταβολή φόρου 100% τα μαγαζιά ; ενω οταν δεν ειχαν, πουλαγαν φθηνα..... να ξερεις επισης οτι το 100% προκαταβολη υπαρχει και σε αλλες χωρες οπως η γερμανια απλα ειναι προαιρετικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Εγω παντως με 1.30(ανεβαινει 1.32 στο bench) ρευμα και σχεδον ιδια ψυξη (U14s)μεχρι τα 5 ειμαι ανετος. Στα 5.1 με 1.35 βαραει 87θερμοκρασιες σε bench. Προς το παρον εχω ριξει ρευματα και παιζω στα 4.8 με 1.2 ρευματα να ειμαι οκ με θερμοκρασιες. Aκομη καλυτερα δηλαδη! Τι χαλια cpu.. Δοκιμασα AC benches σε 1440p εχω παρει περιπου 15% απο την cpu μονο (σε 1080p ειναι steal 100αριζει για πλακα σε ultra).. Σε 4k ειναι απο 54 πηγα 57fps (και φυσικα ultra high οχι low/medium settings)και σε ωρα παιχνιδιου ειναι ακομη πιο ομαλη η εμπειρια ισως να εχω λιγο καλυτερα lows και μικροτερες διακυμανσεις στο framerate. Εννοειται δεν εχω δει το παραμικρο stuttering αλλα να πω την αληθεια ουτε πριν ειχα με τον [email protected] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Aκομη καλυτερα δηλαδη! Τι χαλια cpu.. Θελω να πω οτι ειναι αρκετα υψηλες οι θερμοκρασιες λογω της ψυξης απο ενα σημειο και μετα και διαφορες φυσικα δεν υπαρχουν αξιοσημειωτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Θελω να πω οτι ειναι αρκετα υψηλες οι θερμοκρασιες λογω της ψυξης απο ενα σημειο και μετα και διαφορες φυσικα δεν υπαρχουν αξιοσημειωτες. Ε σαφεστατα αυτο το ξεραμε και επειδη το στατιστικο φασμα δειχνει οτι για πανω απο 5 συνηθως χρειαζεται τουλαχιστον 1.35V δεν το επιχειρω καν αυτη την στιγμη.. Παντως με temps γυρω στα 30-33 idle και 60-65 σε καθημερινα loads δεν ειναι απαγορευτικος για εμενα για 24/7 στα 5GHz και θελω να εκμεταλλευτω το IPC του.. Φυσικα θα τεσταρω μηπως παιζω κανα 4.8-4.9 π.χ με αφυσικο undervolt και αν ναι δεν ειμαι χαζος να μην το κανω και για power management.. Θα κανω καποια στιγμη αργοτερα κανα bench session να δω maximum o/c (post,benchable) αλλα θελει ξεκαθαρα και delid για να πεις οτι κανεις κατι πανω απο τα 5GHz χωρις να περιοριζεσαι απο temps.. Το γεγονος οτι παιζω παντως 5GHz με 1.29v λεει πολλα για εμενα και το εκτιμω πολυ περισσοτερο γιατι οπως ειπα ειχα εξαπυρηνο και ξερω πως καινε οι ατιμοι ακομη και αν ηταν Haswell E και ειχε διαφορετικη θερμικη συμπεριφορα. Ειμαι σιγουρος οτι μπορουν ακομη καλυτερα εκει στην Intel αλλα περιμενουν Ryzen 2 να δουν.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Καλα ναι αυτο εννοειται για τα περι delid,βεβαια εννοειται οτι δεν μιλαμε και για τις καλυτερες ψυξεις στην περιπτωση μας ουτως ή αλλως. Πιο πολυ αυτο που ειδα ειναι τα αποτομα spikes στις θερμοκρασιες γιαυτο και προσωπικα επεσα προς το παρον στα 4.8. Δεν ξερω αν ο 8600κ δεν τα εχει αυτα και οφειλονται στα παραπανω threads. πχ αυτο που εγραψα παραπανω για benchies,σε corona στα 4.8 με 1.2V μου επαιζε γυρω στους 67-68βαθμους max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Για πες ρε Fulgore τι benchmark έτρεξες; Cinebench Prime τι; Γιατί καλά είναι να λέμε θερμοκρασίες αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε. Κατά τα άλλα είπαμε εσύ έχεις πάντα τα καλύτερα είναι γνωστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Για πες ρε Fulgore τι benchmark έτρεξες; πχ αυτο που εγραψα παραπανω για benchies,σε corona στα 4.8 με 1.2V μου επαιζε γυρω στους 67-68βαθμους max. που να μην το γραφα κιολας... Κατά τα άλλα είπαμε εσύ έχεις πάντα τα καλύτερα είναι γνωστό. Κατα τα αλλα ειπαμε δεν ειναι γεγονος τι ρολο βαραει ο 8700κ,εγω γραφω τα δικα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Καλα ναι αυτο εννοειται για τα περι delid,βεβαια εννοειται οτι δεν μιλαμε και για τις καλυτερες ψυξεις στην περιπτωση μας ουτως ή αλλως. Πιο πολυ αυτο που ειδα ειναι τα αποτομα spikes στις θερμοκρασιες γιαυτο και προσωπικα επεσα προς το παρον στα 4.8. Δεν ξερω αν ο 8600κ δεν τα εχει αυτα και οφειλονται στα παραπανω threads. πχ αυτο που εγραψα παραπανω για benchies,σε corona στα 4.8 με 1.2V μου επαιζε γυρω στους 67-68βαθμους max. Μην νομιζεις παντως οτι το νερο θα δωσει τιποτα παραπανω σε AIO ισως λιγο καλυτερη θερμικη συμπεριφορα σε high stress loads αλλα ποσες φορες θα τρεξεις τετοια σε καθημερινη βαση; Για πραγματικες διαφορες θες custom w/c και φυσικα πολυ καλο airflow στο κουτι.. Aν θες να αποφυγεις οσο το δυνατον περισσοτερο τα spikes (απλα γινονται πιο μικρες οι αποκλισεις μην περιμενεις να εξαφανιστουν) μην βαζεις offset σε vcore χτυπα manual καρφωτο και βαλε LLC να ειναι σταθερο και να μην κανει vdroop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις