Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εύστοχο σχόλιο.

Ταιριάζει στην περίπτωση του συμφορουμίτη, που φυσικά δεν μας εξηγεί σε ποιο ακριβώς σενάριο σέρνονται οι Ryzen ειδικά σε σχέση με μια τραγική, από άποψη διαθεσιμότητας, κυκλοφορία των CF.  Τον 8700k για vfm ασχολίαστο. Σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί σαφαλιάρα στους Ryzen, και δεν υπερέχουν σε τίποτα αν εξαιρέσουμε φυσικά το gaming, που υπερέχουν, όχι λόγω αρχιτεκτονικής αλλά λόγω ρολογιών και μόνο.

Nope: http://www.hardware.fr/articles/970-5/coffee-lake-kaby-lake-ryzen-3-5-ghz.html

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι εντελώς ανίκανος για συνεννόηση έτσι? .Αμφισβητείς εμένα, αμφισβητείς το hardware unboxed, αμφισβητείς το guru 3d, αμφισβητείς γενικά ότι και να σου γράψουμε..Εμένα στα @@κιά μου τι έχεις και τι θα πάρεις στο μέλλον, δεν έχω πουθενά μετοχές. Μέχρι και Cyrix κάποτε δούλευα δε με νοιάζει τι βγάζει η αγαπητή Intel και amd. Αυτό που με εκνευρίζει αφόρητα σε σένα είναι η ισχυρογνωμοσύνη σου. Το να μην θέλεις να καταλάβεις ότι το SOM που έβαλες για παράδειγμα είναι gpu bound ΠΑΝΤΕΛΩΣ σε 1080p/ultra. Πάρε και 7700k sta 4.8 αφού δε σου κανε hasswell-e στα 4.2

1080_high.png

Συνέχισε τώρα να μου λες παραμύθια της χαλιμάς για τον 8600k

Θα μπορούσα με τη λογική σου να γράψω ένα σωρό γραφικότητες για το πως βγάζω 13 fps παραπάνω με 1 ghz κάτω τον 1600 από τον 7700k, αλλά και πάλι θα άρχιζες την ειρωνία. Κάτσε λοιπόν στα 55-60 με την 1060 μέχρι να πάρεις νέα κάρτα.

Έχεις και καλύτερη κάρτα. Τι άλλο θές;;

Δημοσ.

Προφανώς δεν είναι για φτύσιμο οι Ryzen και οι Coffee Lake.

Είναι τσιπάκια τελευταίας γενιάς και μπορούν να τα βγάλουν εις πέρας σε σύγχρονες απαιτητικές εφαρμογές και παιχνίδια.

Οι Ryzen θα γίνουν καλύτεροι με optimization και όπως πάντα η δεύτερη φουρνιά θα είναι αυτή που θα αξίζει παραπάνω.

Το θέμα είναι να καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Ένα μεγάλο μέρος του hype υπάρχει επειδή έβγαλε νέα αρχιτεκτονική μετά από τόσα χρόνια και όχι για τις καθ' αυτές επιδόσεις. Είναι μια σημαντική λεπτομέρεια αυτή.

Μέχρι να βγάλει η Intel mid range Chipset, τα βλέμματα θα στρέφονται συχνά στους Ryzen.

Ωστόσο ίσως στην αγορά έχουμε τους Ryzen+ που να ανακατέψουν πάλι την τράπουλα.

Αν δεν είχα καθόλου PC ή είχα κάνα Pentium 4, θα πήγαινα σε Ryzen 1600 με 2600Mhz Ram.

Από FX στα 4.6GHz με High End μητρική, δεν μου πάει η ψυχή να πληρώσω για Ryzen. Δεν ξέρω αν το πιάνει κάποιος το σκεπτικό μου.

• Like 2
Δημοσ.

δεν θέλει πολύ φιλοσοφία , όποιος χρησιμοποιεί το pc περισσότερο gia gaming παίρνει ιντελ.

λόγω υψηλου SCperf πάλι για το 99% των εφαρμογών πλην games πάλι τα ιντελ είναι ποιο γρήγορα

τώρα , όποιος χρησιμοποιεί τις 7-8 εφαρμογές που είναι μετρημένες στα δάκτυλα που τρέχει ποιο γρήγορα ο ryzen , ας πάρει ryzen.

Δημοσ.

Έχεις και καλύτερη κάρτα. Τι άλλο θές;;

Μια μερίδα γιαουρτλού και μια πράσινη..

Untitled.jpgκαι καλό σεφτέ

.

Δημοσ.

Διαφωτιστικότατη δοκιμή. Όπως έχω πει πολλές φορές υπάρχει αισθητό μειονέκτημα των ryzen ρολόι με ρολόι μόνο στα games.

Καθόλου τυχαία, αν κάνεις τους υπολογισμούς βάσει των στοιχείων του hardware.fr, βλέπεις τις ιδιες διαφορές ~15-20% υπέρ των ίντελ, που βρέθηκαν και από άλλα σάιτ.

15% αρχιτεκτονικό προβάδισμα για την ίντελ είναι κάτι ανάλογο με το να τρέχει ένα cpu στα 4Ghz ας πούμε και το άλλο στα 4,6Ghz.

Άρα είναι ανώφελο να προσπαθείς να σηκώσεις ρολόγια. Εκείνο που πρέπει να διορθώσεις είναι η επικοινωνιά των CCX. Εκεί θα δεις τις πιο άμεσες βελτιώσεις.  

Δημοσ.

Ιnsomnia power user=90 tab στον chrome οπου ολα παιζουν 4k video,3 vm,rendering και παραλληλα competitive generic fps με 144hz ολα ultra.

Ταυτόχρονα στη 2η οθόνη βλέπει μπασκετάκι , από δέκτη στο ίδιο pc, κανει virus scan στους δικούς του σκληρούς αλλά και των πρωτων & δεύτερων ξαδελφιών του και στην 3η οθόνη παίζει bf1 .

Αυτά τα έχουν γράψει εδώ μέσα. Όχι μία φορά.

Δημοσ.

Ωραια... Σαν να ειμαστε στο AM4 ryzen threat ειναι! Μπραβο ρε παιδια...

Ειπα κι εγω τι το αξιοσημειωτο  εγινε και ξαφνικα γραφτηκαν τοσες σελιδες...

Πηρατε τα τουφουκια βλεπω... :-)

Πουτ@να CYRIX αφου δεν ξανα στεινεσαι να γελασουμε παλι.... :ph34r:

Δημοσ.

Ειπα κι εγω τι το αξιοσημειωτο  εγινε και ξαφνικα γραφτηκαν τοσες σελιδες...

Πού τη θυμήθηκες τη Cyrix??? 

Την ε'ιχε εξαγοράσει η AMD η κάνω λάθος?

Δημοσ.

Ειπα κι εγω τι το αξιοσημειωτο εγινε και ξαφνικα γραφτηκαν τοσες σελιδες...

3 σελίδες Vs ποιός έχει μεγαλύτερη μπάρα στο τάδε benchmark, 6 σελίδες γκρίνια για το paper launch και 1-2 με το τι έχει παραγγείλει ο καθένας από πού και πότε!!!

Μπα εδώ χειρότερα είναι φιλαράκι.

• Like 4
Δημοσ.

Ενταξει και τα "μια χαρα" το ενα και το αλλο δεν ειναι απολυτα σωστα, παντα ειναι αναλογα τη χρηση που θες να κανεις το vfm. Εγω για παραδειγμα θελω να παιζω κατα κυριο λογο competitive games σε high refresh rates και παιζω παιχνιδια που θελουν core/ipc για να αποδοσουν τα μεγιστα. Για εμενα vfm ειναι οι coffee και οι ryzen απο αδιαφοροι εως αχρηστοι και κραξτε οσο θελετε.. :P

@ilos παιζαμε pubg μαζι που αν δεν κανω λαθος ειναι απο τα main games σου και ησουν περιπου στα ιδια με εμενα με κλοκαρισμενο 4790k και 970 vs ryzen/1080 τι παραπανω να πω.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Όλο VS και ποιός την έχει μεγαλύτερη καταντήσαμε. Καλύτερα λοιπόν να συντηρούμε ψέματα για να μη χαλάμε τις καρδιές μας. Και να τα μεταφέρουμε στο τόπικ των νέων συστημάτων για τους "ταλαίπωρους" που ζητάνε συμβουλές για το πώς θα ξοδέψουν τα λεφτά τους.

υ.γ.: Τους τελευταίους λυπάμαι περισσότερο. Οι άλλοι ξέρουν τι παίρνουν και γιατί.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει και τα "μια χαρα" το ενα και το αλλο δεν ειναι απολυτα σωστα, παντα ειναι αναλογα τη χρηση που θες να κανεις το vfm. Εγω για παραδειγμα θελω να παιζω κατα κυριο λογο competitive games σε high refresh rates και παιζω παιχνιδια που θελουν core/ipc για να αποδοσουν τα μεγιστα. Για εμενα vfm ειναι οι coffee και οι ryzen απο αδιαφοροι εως αχρηστοι και κραξτε οσο θελετε.. :P

@ilos παιζαμε pubg μαζι που αν δεν κανω λαθος ειναι απο τα main games σου και ησουν περιπου στα ιδια με εμενα με κλοκαρισμενο 4790k και 970 vs ryzen/1080 τι παραπανω να πω.. :P

Με άλλα settings ....Για δοκίμασε στην 970 να βάλεις high εκτός από foliage και shadows :-D .

Βρήκες game κιόλας που αλλάζεις lobby και κερδίζεις 20 fps. αλλά σε γενικές γραμμές με τον boss που κάναμε μετρήσεις στα low (κοινές ρυθμίσεις/server), ναι ισχύει όταν dropαρέ κάπου 10 fps πίσω με τον 1600 στα 3.6 που τον είχα το καλοκαίρι. Στα low το pubg θέλει intel 4/8 ή 6-core, no question (ισχύει λίγο πολύ ότι και με το 720p).

Μακάρι να βγει bench στο pubg κάποτε γιατί το performance του είναι πολύ server specific,  οι περισσότεροι reviewers το έχουν αναφέρει σαν παράπονο στο consistency.

Επεξ/σία από ilos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...