_Theo_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Ανταγωνιστές των CL θα είναι όταν θα χτυπάνε 4.8-5Ghz με O/C όπως οι CL. Χλωμό το κόβω να βαράνε τέτοιες συχνότητες οι Ryzen+. Πάντα αγοράζεις με βάση τις ανάγκες σου, αλλιώς μια ζωή στο περίμενε θα είσαι γιατί η τεχνολογία προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Σωστά, αλλά να αγοράσεις τώρα τους Ryzen και να βγούν το Φεβρουάριο οι Ryzen+, είναι κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Περιμένω και εγώ από M Systems τον 8700k. Περιμένω επίσης από το HomeLike την Fatality K6. Τις μνήμες τις έχω στα χέρια μου, 3400Mhz Trident Z. Πρεπει να εχω χασει επεισοδια γιατι αν δεν κανω λαθος στον 8600κ δεν ειχες πει οτι θα πηγαινες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Καλοδούλευτα σε όσους παραλάβανε, εμένα έφτασε στο... καϊμάκι ο καφές και περιμένω σήμερα παραλαβή 8700Κ+Gaming 5. Λόγω ψύκτρας δεν με βλέπω για πάνω από 4,8 εκτός αν είναι golden sample + έχει κάτσει καλά η οδοντόπαστα της ιντέλας, γιατί delid δεν παίζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Καλοδούλευτα σε όσους παραλάβανε, εμένα έφτασε στο... καϊμάκι ο καφές και περιμένω σήμερα παραλαβή 8700Κ+Gaming 5. Λόγω ψύκτρας δεν με βλέπω για πάνω από 4,8 εκτός αν είναι golden sample + έχει κάτσει καλά η οδοντόπαστα της ιντέλας, γιατί delid δεν παίζει. Να έχεις τέτοιο εργαλείο με 8 GB RAM είναι κρίμα. Αλλά οι τιμές είναι για γέλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Το single channel σε χαλάει εσένα περισσότερο, όχι τα 8GB, προς το παρόν τουλάχιστον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
istrios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Έκανα παραγγελία στις 25/10 από Msystems τον 8700K, μνήμες 3200MHZ, Noctua 14s, Asus F Gaming Z370, κάρτα γραφικών Giagabyte GTX1080 από e-god.gr και έναν Evo 960 500GB από multicopter που είναι και το μόνο που παρέλαβα από όλα αυτά και απλά τον κοιτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Έκανα παραγγελία στις 25/10 από Msystems τον 8700K Πρεπει να εκανε καλο τζιρο το εν λογω καταστημα απο τον 8700κ παντως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Πάντως ρε παιδιά χρειάζεστε όντως τόση ισχύ;; Εννοώ οτι αν η πιο βαριά εργασία που έχει να κάνει ο CPU είναι τα παιχνίδια και ένας i5-8400-8600 είναι αρκετός πιστεύω. Εκτός και αν κάνετε streaming, encoding κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Natm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Κοντεύουμε μήνα στην αναμονή.. και δεν έχω και pc. Υ.Γ. μάλλον είμαι ο μόνος που επέλεξα 8600Κ ;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Πρεπει να εχω χασει επεισοδια γιατι αν δεν κανω λαθος στον 8600κ δεν ειχες πει οτι θα πηγαινες?Είχα πει και για 135€ μητρική. Το HellasPhone μου έδωσε την απλή killer SLI και όχι την AC οπότε την πήγα πίσω και μου επέτρεψαν τα λεφτά. Στο Site την έχουν ως AC. Η ac δεν υπάρχει γενικά σε κανένα κατάστημα. Οπότε είπα να πάω σε καλύτερη. Ε, έγινε που έγινε το έγκλημα είπα να το κάνω σωστά. Για 130-140€ παραπάνω πάω στον i7. Καθαρά για ψυχολογικούς λόγους. Ο Ryzen 1800x που είπαν κάποιοι πριν είναι ελάχιστα καλύτερος σε σενάρια productivity και στα υπόλοιπα τον διαλύει ο 8700k. Εμένα δεν με πειράζει τόσο αυτό. Από την αρχή έλεγα ότι θα βάζουμε Intel για VfM. Με ενοχλεί που ενώ συνήθως η AMD είναι ήσυχη, με τους Ryzen πούλησε μούρη στέλνοντας CPUs με χαραγμένα ονόματα των YouTubers, έκανε έξυπνο Marketing και από ουσία τίποτα. Λέγανε πως η Intel τα έχει χάσει και δεν ξέρει τι θα κάνει και πως θα πουλάει σε χαμηλότερες τιμές. Έγινε το αντίθετο. Η Intel έβγαλε τους Coffee Lake και τους ξέρανε με μια δυνατή σφαλιάρα. Πουλάει τα Coffee Lake πιο ακριβά και σε ίδιο socket χωρίς συμβατότητα στα παλιά. Σου λέει αυτή είμαι, γουστάρεις; Αν όχι τράβα να πάρεις Ryzen που σέρνεται. Το μόνο καλό με τους Ryzen είναι πως ανάγκασε την Intel σε ουσιαστική αναβάθμιση των προϊόντων της. Επίσης έρχονται με καλή ψύκτρα ορισμένοι και έχουν φθηνές μητρικές. Υ.Γ.: Τα έχω πάρει με την AMD και το overhype. Λένε επιτέλους ανταγωνισμός όλοι οι YouTubers. Ε ναι. Τόσα χρόνια είχε να βγάλει αρχιτεκτονική. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Πάντως ρε παιδιά χρειάζεστε όντως τόση ισχύ;; Εννοώ οτι αν η πιο βαριά εργασία που έχει να κάνει ο CPU είναι τα παιχνίδια και ένας i5-8400-8600 είναι αρκετός πιστεύω. Εκτός και αν κάνετε streaming, encoding κλπ. Αρκετοι θεωρουνται πολλοι επεξεργαστες αλλα παρολαυτα το μικροβιο της αναβαθμισης παντα υπαρχει στον PC user σε αλλους περισσοτερο σε αλλους λιγοτερο. Προσωπικα προσπαθω να αναβαθμιζω cpu+mobo καθε 3 χρονια περιπου και στην προκειμενη εκρινα οτι η X299 πλατφορμα δεν ειχε να μου προσφερει τιποτα εξαιρετικο για τις αναγκες μου , ενω οι Ryzen σε gaming ειναι απογοητευτικοι. Επεξεργαστη χωρις H/T δεν περνω και ειναι κριμα και αδικο να μην παρεις ξεκλειδωτο οταν τα 4.8 τα εχει για πρωινο ο 8700k και με λιγη τυχη παιζεις 5 και πανω με καλες τασεις και μια decent ψυξη.. Απο την στιγμη που και το chipset δινει πλεον 24 lanes μου φτανουν σε συνδυασμο με τις 16 του cpu για τις αναγκες μου οποτε εκρινα οτι δεν χρειαζομαι X299 πλατφορμα και θα ηταν μονο για bragging rights αν δεν εισαι επαγγελματιας (ειναι εκπληκτικο το ποσο γρηγορος ειναι ακομη και σε τετοιες διεργασιες ο 8700k ειδικα o/ced) και μιας και επιτελους εγινε εξαπυρηνη η mainstream σειρα ειπα να παω σε Coffee Lake.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Η Intel έβγαλε τους Coffee Lake και τους ξέρανε με μια δυνατή σφαλιάρα. Πουλάει τα Coffee Lake πιο ακριβά και σε ίδιο socket χωρίς συμβατότητα στα παλιά. Σου λέει αυτή είμαι, γουστάρεις; Αν όχι τράβα να πάρεις Ryzen που σέρνεται. Μάλιστα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Έχει αρχίσει να μιλάει λίγο σαν Intel fanboy o Heat. Σωστή η πρότασή του ως προς το πως σκέφτεται η Intel(Ο αλαζονικός τρόπος του αυτός είμαι και άμα σ' αρέσει), αλλά το ότι οι Ryzen σέρνονται είναι κάτι που δεν ισχύει και βγάζει φανμποΐλα. Στο μόνο που υστερούν οι Ryzen είναι η συχνότητα<>STP, τίποτα άλλο. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Έχει αρχίσει να μιλάει λίγο σαν Intel fanboy o Heat. Σωστή όλη η πρότασή του ως προς το πως σκέφτεται η Intel(Ο αλαζονικός τρόπος του αυτός είμαι και άμα σ' αρέσει), αλλά το ότι οι Ryzen σέρνονται είναι κάτι που δεν ισχύει και βγάζει φανμποΐλα. Στο μόνο που υστερούν οι Ryzen είναι η συχνότητα<>STP, τίποτα άλλο. Το οποίο μακάρι να διορθωθεί στους Ryzen+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qless Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 8700K@5ghz από hwbot 7800X@5ghz από hwbot Δε ξέρω πόσο ρόλο παίζει το quad chanel memory σε συγκεκριμένες διεργασίες στον 7800Χ πάντως είναι κόπια στο multi στα ίδια ρολόγια ο skylake-x με τον coffelake-s, πάντως ο mainstream 8700K είναι εκπληκτικός σε απόδοση και φυσικά για τις επιδόσεις του vfm με εξαίρεση κάτι καραγκιοζιλίκια με sliver heatspreader.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις