Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έστησα και εγω το δικό μου τα είχα τόσο καιρό αλλά δεν είχα χρόνο και σήμερα που είχα άδεια έκατσα..

Αντε και με γεια!

Ριξτο εδω α τωρα! :-)

http://www.insomnia.gr/topic/467542-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%82/page-654

Δημοσ.

Όταν είχα κάνει την παραγγελία , διαθεσιμότητα για τον 8700Κ έλεγε από 7/11

Φαίνεται ότι όταν τους τα σκάς έχουν κάποια κομμάτια καβάντζα. ^_^

Τι εννοείς οταν τους τα σκας ? Είχε πληρώσει απο οταν έκανες την παραγγελία ?
Δημοσ.

Περιμένω και εγώ από M Systems τον 8700k. Περιμένω επίσης από το HomeLike την Fatality K6. Τις μνήμες τις έχω στα χέρια μου, 3400Mhz Trident Z.

Έλα και 'συ στο Dark Side :D

• Like 2
Δημοσ.

Ε φυσικά, PayPal. Αντικαταβολή 2 χιλιάρικα;

Α οχι ρε έλεγα μην πηγές απο εκει κ πλήρωσες οπως κάνω εγω ας πούμε . Κ λέω έχει διαφορά ; άμα ειναι να πληρώνω κ εγω απο πριν :-)
Δημοσ.

Έτσι για αστείο το είπα μωρέ. Πιστεύω ότι ίσως μου δόθηκε κάποια προτεραιότητα επειδή παρήγγειλα 3 πράγματα και θέλησαν ενδεχομένως πάντα να με εξυπηρετήσουν για να μην περιμένω.

• Like 1
Δημοσ.

Dark Side είναι για εμένα η AMD. Η γνώμη μου για τους Ryzen από την αρχή δεν ήταν καλή. Θα τα πούμε αναλυτικά όταν θα έχω PC.

Ελπίζω να έχω στο επόμενο 10ήμερο CPU και MOBO.

Είχα μπλεξίματα με διαθεσιμότητα. Θα τα πούμε σε λίγες ημέρες.

Δημοσ.

Πηρα και εγω τον 8700k τον εχω στα χερια μου ηδη και περιμενω αυριο να ερθει η Taichi μου να στησω.. Μνημες αργοτερα ειμαι βεβαια 3 χρονια με 16Gb 2400 επειδη ειχα βαλει πολυ νωρις DDR4 λογω X99, και τωρα δεν θελω να ξοδεψω αλλα αργοτερα ισως, πηρα και τον 960EVO 1Tb τον προηγουμενο μηνα και ηρθα ακομη πιο πισω..

Για να δουμε τι θα πιασουμε και εμεις ..

• Like 3
Δημοσ.

Dark Side είναι για εμένα η AMD. Η γνώμη μου για τους Ryzen από την αρχή δεν ήταν καλή. Θα τα πούμε αναλυτικά όταν θα έχω PC.

Ελπίζω να έχω στο επόμενο 10ήμερο CPU και MOBO.

Είχα μπλεξίματα με διαθεσιμότητα. Θα τα πούμε σε λίγες ημέρες.

Games->Intel i5-i7 8000, 

Productivity->AMD Ryzen R5-7

Δημοσ.

Θες τουλάχιστον 1700 για να σταθεί δίπλα στον 8700K σε productivity, με OC στον δεύτερο θες 1800X.

Ε ναι δεν γίνεται να συγκρίνεις R5 με i7. Αυτό εννοείται. i5 με R5 και i7 με R7.

Δημοσ.

Ο 1700 κανει και ενα 100 ευρω κατω βεβαια . Επισης οι ανταγωνιστες των CL ερχονται φεβρουαριο με αυτους θα συγκριθουν

Βασικα ακυρο 280 κανει πλεον ο 1700. Αν βαλεις διαφορα μητρικης και οτι ο 8700κ θελει καλη ψυκτρα η διαφορα ειναι 200αρικο

R7 ειναι ο 1700

• Like 3
Δημοσ.

Ο 1700 κανει και ενα 100 ευρω κατω βεβαια . Επισης οι ανταγωνιστες των CL ερχονται φεβρουαριο με αυτους θα συγκριθουν

Βασικα ακυρο 280 κανει πλεον ο 1700. Αν βαλεις διαφορα μητρικης και οτι ο 8700κ θελει καλη ψυκτρα η διαφορα ειναι 200αρικο

R7 ειναι ο 1700

Αν ισχύει ότι βγαίνουν οι Ryzen+ το Φεβρουάριο δεν αξίζει να αγοράσεις τους τωρινούς. Γενικά το Hardware απαξιώνεται πολύ γρήγορα δυστυχώς.

• Like 1
Δημοσ.

Ανταγωνιστές των CL θα είναι όταν θα χτυπάνε 4.8-5Ghz με O/C όπως οι CL. Χλωμό το κόβω να βαράνε τέτοιες συχνότητες οι Ryzen+.

Αν ισχύει ότι βγαίνουν οι Ryzen+ το Φεβρουάριο δεν αξίζει να αγοράσεις τους τωρινούς. Γενικά το Hardware απαξιώνεται πολύ γρήγορα δυστυχώς.

Πάντα αγοράζεις με βάση τις ανάγκες σου, αλλιώς μια ζωή στο περίμενε θα είσαι γιατί η τεχνολογία προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...