Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Plug and play με windows 10 δουλεύει άψογα. Μπορείτε να γλιτώσετε δηλαδή κάποια χρήματα από μητρική με wifi/Bluetooth. Νο WiFi AC, no party... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Είχα παραγγείλει την προηγούμενη Παρασκευή από my system την 34αρα Asus , τον 8700Κ και την maximums hero. Χθες ήρθαν όλα κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Είχα παραγγείλει την προηγούμενη Παρασκευή από my system την 34αρα Asus , τον 8700Κ και την maximums hero. Χθες ήρθαν όλα κανονικά. Το 2000ρο(ευρω)δεν πρεπει να φτασε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 2.002,34 για την ακρίβεια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmamais7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Είχα παραγγείλει την προηγούμενη Παρασκευή από my system την 34αρα Asus , τον 8700Κ και την maximums hero. Χθες ήρθαν όλα κανονικά. Κοιτά έγραφε το mysystem παράδοση 1/11 εγω την έκανα απο cosmodata αλλα πήρα τα@@@@ μου . Τωρα γράφει το mysystem 10/11 ε θα την κάνω για τότε άμα ειναι κ βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 την black friday υπαρχει περιπτωση να δουμε καμια εκπτωση σε μητρικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Κοιτά έγραφε το mysystem παράδοση 1/11 εγω την έκανα απο cosmodata αλλα πήρα τα@@@@ μου . Τωρα γράφει το mysystem 10/11 ε θα την κάνω για τότε άμα ειναι κ βλέπουμε Όταν είχα κάνει την παραγγελία , διαθεσιμότητα για τον 8700Κ έλεγε από 7/11 Φαίνεται ότι όταν τους τα σκάς έχουν κάποια κομμάτια καβάντζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritzasone Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Όταν είχα κάνει την παραγγελία , διαθεσιμότητα για τον 8700Κ έλεγε από 7/11 Φαίνεται ότι όταν τους τα σκάς έχουν κάποια κομμάτια καβάντζα. Έβαλα την παραγγελία για cpu μόνο (8700k) dayone από my systems εγραφε παραδωση 18/9 παρέλαβα 10/9 .Φυσικά μετα απο αυτό πήρα ξάνα απο το συγκεκρίμενο και ας μην είχε τις καλυτερες τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 την black friday υπαρχει περιπτωση να δουμε καμια εκπτωση σε μητρικη? Οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Έβαλα την παραγγελία για cpu μόνο (8700k) dayone από my systems εγραφε παραδωση 18/9 παρέλαβα 10/9 .Φυσικά μετα απο αυτό πήρα ξάνα απο το συγκεκρίμενο και ας μην είχε τις καλυτερες τιμές. Εγω τον εχω απο 10/8! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Εγω τον εχω απο 10/8! Θα πάρεις το κτήνος, zelomoth;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Θα πάρεις το κτήνος, zelomoth;; Οχι ρε απλα εχω την εντυπωση οτι θα επρεπε να εγραφε ο φιλος απο πανω 18/10 και 10/10 παραλαβη κι οχι /9... Ειναι πολλα τα κυβικα αυτα κι εμενα με βολευει και το σκουτερακι μου! Παντως πρεπει να ειναι αστραπη το εργαλειο πραγματικα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Οχι ρε απλα εχω την εντυπωση οτι θα επρεπε να εγραφε ο φιλος απο πανω 18/10 και 10/10 παραλαβη κι οχι /9... Ειναι πολλα τα κυβικα αυτα κι εμενα με βολευει και το σκουτερακι μου! Παντως πρεπει να ειναι αστραπη το εργαλειο πραγματικα... Στα games ναι. Για άλλες εργασίες Ryzen και πάλι Ryzen, κατά τη γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Στα games ναι. Για άλλες εργασίες Ryzen και πάλι Ryzen, κατά τη γνώμη μου. Ναι θεμα sigle και ipc κτλ... Κατα τα άλλα κι εγω μαζι σου! Αλλά ryzen 2 περιμενω να δω πως και πως γιατι αυτοι εχουν πολλα περιθωρια βελτιωσης ακομα ενω οι χχχlake ειναι στα τερματα πλεον και γι αυτο αρχισαν να φλεγονται και αναγκαστικα η ιντελ θα βαλει καλυτερη παστα μεσα γιατι αλλιως ουτε με delid δεν θα κρατιουνται!Πλεον πυρηνες θα προσθετει και βαπτισεις θα κανει(ι5 σε ι3 κτλ) Προσοχη! Δεν το λεω υποτιμητικα! Δεν καραγκιοζιζω σαν καποιους αλλους που μπαινουν στο ιντελ και φωναζουν "ζητω οι ryzen" και αντιστροφα! Απλα λεω αυτα που βλεπω να διαδραματιζονται.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezy7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Το έστησα και εγω το δικό μου τα είχα τόσο καιρό αλλά δεν είχα χρόνο και σήμερα που είχα άδεια έκατσα.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις