Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Plug and play με windows 10 δουλεύει άψογα. Μπορείτε να γλιτώσετε δηλαδή κάποια χρήματα από μητρική με wifi/Bluetooth.

Νο WiFi AC, no party... :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είχα παραγγείλει την προηγούμενη Παρασκευή από my system την 34αρα Asus , τον 8700Κ και την maximums hero. Χθες ήρθαν όλα κανονικά.

Το 2000ρο(ευρω)δεν πρεπει να φτασε :o

• Like 1

Είχα παραγγείλει την προηγούμενη Παρασκευή από my system την 34αρα Asus , τον 8700Κ και την maximums hero. Χθες ήρθαν όλα κανονικά.

Κοιτά έγραφε το mysystem παράδοση 1/11 εγω την έκανα απο cosmodata αλλα πήρα τα@@@@ μου . Τωρα γράφει το mysystem 10/11 ε θα την κάνω για τότε άμα ειναι κ βλέπουμε

Κοιτά έγραφε το mysystem παράδοση 1/11 εγω την έκανα απο cosmodata αλλα πήρα τα@@@@ μου . Τωρα γράφει το mysystem 10/11 ε θα την κάνω για τότε άμα ειναι κ βλέπουμε

Όταν είχα κάνει την παραγγελία , διαθεσιμότητα για τον 8700Κ έλεγε από 7/11

Φαίνεται ότι όταν τους τα σκάς έχουν κάποια κομμάτια καβάντζα. ^_^

Όταν είχα κάνει την παραγγελία , διαθεσιμότητα για τον 8700Κ έλεγε από 7/11

Φαίνεται ότι όταν τους τα σκάς έχουν κάποια κομμάτια καβάντζα. ^_^

Έβαλα την παραγγελία για cpu μόνο (8700k) dayone από my systems εγραφε παραδωση 18/9 παρέλαβα 10/9 .Φυσικά μετα απο αυτό πήρα ξάνα απο το συγκεκρίμενο και ας μην είχε τις καλυτερες τιμές.

Έβαλα την παραγγελία για cpu μόνο (8700k) dayone από my systems εγραφε παραδωση 18/9 παρέλαβα 10/9 .Φυσικά μετα απο αυτό πήρα ξάνα απο το συγκεκρίμενο και ας μην είχε τις καλυτερες τιμές.

Εγω τον εχω απο 10/8! :P

• Like 1

Θα πάρεις το κτήνος, zelomoth;;

Οχι ρε απλα εχω την εντυπωση οτι θα επρεπε να εγραφε ο φιλος απο πανω 18/10 και 10/10 παραλαβη κι οχι /9...

Ειναι πολλα τα κυβικα αυτα  κι εμενα με βολευει και το σκουτερακι μου! :-)

Παντως πρεπει να ειναι αστραπη το εργαλειο πραγματικα...

• Like 1

Οχι ρε απλα εχω την εντυπωση οτι θα επρεπε να εγραφε ο φιλος απο πανω 18/10 και 10/10 παραλαβη κι οχι /9...

Ειναι πολλα τα κυβικα αυτα  κι εμενα με βολευει και το σκουτερακι μου! :-)

Παντως πρεπει να ειναι αστραπη το εργαλειο πραγματικα...

Στα games ναι. Για άλλες εργασίες Ryzen και πάλι Ryzen, κατά τη γνώμη μου.

Στα games ναι. Για άλλες εργασίες Ryzen και πάλι Ryzen, κατά τη γνώμη μου.

Ναι θεμα sigle και ipc κτλ...   Κατα τα άλλα κι εγω μαζι σου! :-) Αλλά ryzen 2  περιμενω να δω πως και πως γιατι αυτοι εχουν πολλα περιθωρια βελτιωσης ακομα ενω οι χχχlake  ειναι στα τερματα πλεον και γι αυτο αρχισαν να  φλεγονται και αναγκαστικα η ιντελ θα βαλει καλυτερη παστα  μεσα γιατι αλλιως ουτε με delid δεν θα κρατιουνται!Πλεον πυρηνες θα προσθετει και βαπτισεις θα κανει(ι5 σε ι3 κτλ)

Προσοχη! Δεν το λεω υποτιμητικα! Δεν καραγκιοζιζω σαν καποιους αλλους που μπαινουν στο ιντελ και φωναζουν "ζητω οι ryzen" και αντιστροφα! Απλα λεω αυτα που βλεπω να διαδραματιζονται.... :-)   

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...