Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τέτοιες διαθεσιμότητες πάντως δε μπορεί να θεωρηθεί κανονική κυκλοφορία. Ένας στους δέκα παίρνουν, ότι να ναι...

Δημοσ.

Βλέπω να τα δίνω προς το παρών σε gpu κ οταν κυκλοφορήσουν κανονικά να τον πάρω .απλα θα βλέπω τα κουτιά στο δωμάτιο κ θα νοσταλγώ ποτέ θα το φτιάξω !!!!

Δημοσ.

μ@λ@κ$α .... Να εχεις ολα τα κομματια και να σου λειπει ενα για να κανεις το γλεντι. με το καλο να σας ερθουν παιδια. ελπιζω το συντομοτερο..

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι να εχω αγορασει ξανα cpu day 0,οποτε δε θυμαμαι αλλα launch αλλα στην προκειμενη περιπτωση πουλησα το combo μου υποθετωντας οτι δεν θα εμενε ες αει paper launch αλλα η ιντελα το μαμησε και πεθανε αυτη τη φορα σε σημειο που θα παρω ryzen γιατι βαρεθηκα να περιμενω στοκ  :-D

• Like 2
Δημοσ.

μ@λ@κ$α .... Να εχεις ολα τα κομματια και να σου λειπει ενα για να κανεις το γλεντι. με το καλο να σας ερθουν παιδια. ελπιζω το συντομοτερο..

Αστα κ τα εχω ολα μεσα στο δωμάτιο κ τα κοιτάω !!! Ανοίγω μια φορά την μέρα την πόρτα κ τους λέω ένα γεια :-)
  • Like 3
Δημοσ.

Επειδή είδα αρκετούς να ψάχνουν για μητρική με wifi Bluetooth όπως και εγώ και μιας και πήρα χωρίς πριν έψαχνα για dobgle με wifi/Bluetooth και πέτυχα το παρακάτω σε εξαιρετική τιμή και το τσίμπησα:

Screenshot_20171101-224648_01.png

Plug and play με windows 10 δουλεύει άψογα. Μπορείτε να γλιτώσετε δηλαδή κάποια χρήματα από μητρική με wifi/Bluetooth.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα και γω θέμα με τον επεξεργαστή (i7 8700K). Από το κατάστημα που είχα παραγγείλει την aorus gaming 7, μου λέγανε για άγνωστη ημερομηνία διαθεσιμότητας για τη cpu, ενώ όταν τον παράγγειλα έλεγε διαθεσιμότητα εβδομάδας σχεδόν. Τσίμπησα τη μητρική και ακύρωσα τον επεξεργαστή. Χθες τα μεσάνυχτα μπήκα στο msystems και είδα ημερομηνία νέας παραλαβής 1/11/17. Έβαλα παραγγελία την ίδια στιγμή μπας και... 10 σήμερα το πρωί μου ήρθε μήνυμα να πάω να παραλάβω! Πήγα στο κατάστημα μέσα στην επόμενη ώρα και πήρα κυριολεκτικά το τελευταίο κομμάτι!!! Τώρα γράφει νέα παραλαβή 10/11/17. Τι να πω... Μάλλον είχα άστρο.

Δημοσ.

Είχα και γω θέμα με τον επεξεργαστή (i7 8700K). Από το κατάστημα που είχα παραγγείλει την aorus gaming 7, μου λέγανε για άγνωστη ημερομηνία διαθεσιμότητας για τη cpu, ενώ όταν τον παράγγειλα έλεγε διαθεσιμότητα εβδομάδας σχεδόν. Τσίμπησα τη μητρική και ακύρωσα τον επεξεργαστή. Χθες τα μεσάνυχτα μπήκα στο msystems και είδα ημερομηνία νέας παραλαβής 1/11/17. Έβαλα παραγγελία την ίδια στιγμή μπας και... 10 σήμερα το πρωί μου ήρθε μήνυμα να πάω να παραλάβω! Πήγα στο κατάστημα μέσα στην επόμενη ώρα και πήρα κυριολεκτικά το τελευταίο κομμάτι!!! Τώρα γράφει νέα παραλαβή 10/11/17. Τι να πω... Μάλλον είχα άστρο.

Σοβαρά ε? Τι να πω τυχερός !!! Καλορίζικο . Μα κ εγω έκανα παραγγελία την προηγούμενη Πέμπτη απο cosmodata έλεγε 1-3 εργάσιμες σήμερα το πρωί με πήραν τηλ κ μου είπα ότι τελικά δεν έχουν κ ειναι άγνωστο ποτέ θα το παραλάβουν κ την ακύρωσα . Μπήκα κ skroutz είδα πράσινο στο mysystem αλλα μπήκα κ έλεγε 10/11 . Κ έτσι δεν πήρα απο πουθενά πιστεύω θα έρθει μαζικά σε ολα τα μαγαζιά οταν ειναι να έρθει .

Δημοσ.

Φανταζομαι ειναι delidded και guaranteed 5.4ghz

Κατευθείαν από τον derbauer ήρθαν αεροπορικώς πάνω σε liquid metal unicorn.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...