james rod Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δεν χρειάζεται να φανεί στο λινκ ή το screen που έδωσα. Το καταλαβαίνεις από το μέγεθος της μπουκάλας του 7600K. Ειδικά στα 1% min(99th percentile). Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα στο 09:30 η μπουκάλα σε 1060. Και ένας Θεός ξέρει με τι frametimes. https://www.youtube.com/watch?v=mS5MPufReWg ναι, και εδω ας πουμε ο 6700κ δε μπορει να οδηγησει την 970 αλλα οδηγει τις 1060/1070. https://www.youtube.com/watch?v=nXvjE4hgQRA 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δεν χρειάζεται να φανεί στο λινκ ή το screen που έδωσα. Το καταλαβαίνεις από το μέγεθος της μπουκάλας του 7600K. Ειδικά στα 1% min(99th percentile). Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα στο 09:30 η μπουκάλα σε 1060. Και ένας Θεός ξέρει με τι frametimes. https://www.youtube.com/watch?v=mS5MPufReWg Πρωτον πως γινεται στο video να εχει αυτα τα fps και στο διαγραμμα που εδωσες να χρειαζεται gtx 1080ti για να τα εχεις... Αλλη μια εικονα αφου το κουτοχορτο ειναι βασικο συστατικο του pc ειδικα απο τη ubisoft... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 ποσο ρευμα δινεις? 1.4V και δεν ειναι stable στο 5αρι? Κριμα, ισως να επεσες σε κομματι κατω του μετριου,με την ΑΙΟ που εχεις που μου εβαλες και fans που κανουν το πισι σου να αιωρειται θα επρεπε να ησουν σταθερος τουλαχιστον στα 5 :/ Moνο με κανα Delidαρισμα αν γινοταν κατι. Μπορω αλλα τα temps ειναι στο θεο.. https://valid.x86.fr/adayxu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Ρε με δουλευετε? Κοψτε τα ψυχολογικα των 5.χ ghz κι ευχαριστηθειτε τα chipακια σας οποιος τα παρει δηλαδη που ειναι τουμπανα στα 4.7-4.8! Εχεσθην η φοραδα εις το αλωνιων κι αν δεν παει παρα πανω! Το βλεπω στους 80-90 βαθμους και το λυπαμαι το "σκασμενο"..! Φροντιδα θελει για να σπερνει αβερτα...Οχι βιασμο με το στανιο... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 κι εγώ για 5Ghz θέλω πάνω από 1.35V. Τωρα ειμαι στα 4.8Ghz με 1.26v και φυσιολογικές θερμοκρασίες. Σε 3 χρονάκια που δε θα χει και εγγύηση ευχαρίστως να τον κάνω delid 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Εσείς πάντως που θέλετε ρολογια και δεν κάνετε delid λόγω εγγύησης,πείτε μου πόσους ξέρετε που χρειάστηκαν την εγγύηση για cpu. Εξαιρούνται βέβαια περιπτώσεις doa που και πάλι είναι σπάνιο. Θέλω να πω,το delid η το κάνεις από αρχή ή καθόλου. Σε 3 χρόνια δεν θα σε σώσει το delid σε σχέση με αυτά που θα κυκλοφορούν τοτε. Anyway η χαρείτε τα στοκ με μια καλή ψύκτρα και μην παραπονιεστε για θερμοκρασίες, ή σφαγή για να τα χαρείτε ακόμα καλύτερα. Όπως είπε και ο zelo απλά χαρείτε τα. Όπως και να έχει τούμπανα είναι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ισχύει για το delid......ή το κάνεις από την αρχή και ησυχάζεις από temps και τσιμπάς και το έξτρα boost perfomance όσο παίρνει.Ειδάλλως ήδη από του χρόνου θα κυκλοφορούν μεγαθήρια στην main πλατφόρμα (και δεν μιλάω για gaming μόνο).....12c/24t από την amd / 8c/16t από την intel.....δεν συζητάω στα 3 χρόνια τι θα υπάρχει στην αγορά των cpus που δεν θα τον σώνει το delid τον όποιο cpu κυκλοφορεί σήμερα ......Τέλος υπάρχει και το σημαντικό θέμα της εγγύησης (400 ευρώ είναι αυτά) αν γίνει delid για οποιοδήποτε θέμα για doa cpu που είναι σπάνιο σίγουρα.....βέβαια έχει υπάρξει και περίπτωση που έχει αντικαταστήσει η intel και delid cpu αφού δεν φαινόταν ότι είχε γίνει delid στο εκάστοτε cpu....Και όπως είπα πιο πίσω, όπως και να έχει τεράς είναι ο 8700Κ ακόμα και stock στα 4,7ghz..... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 ναι, και εδω ας πουμε ο 6700κ δε μπορει να οδηγησει την 970 αλλα οδηγει τις 1060/1070. https://www.youtube.com/watch?v=nXvjE4hgQRA Ενημερωτικά, το gpu usage στις δοκιμές του ARTIS είναι δεξιά της θερμοκρασίας και για την 970 το βλέπουμε στο 98%, όπως και για τις άλλες κάρτες. Τέτοια usage δείχνουν ότι η κάρτα δουλεύει στο μαξ. Δεν είναι ανάγκη να βλέπεις στρογγυλό 100%. Πρωτον πως γινεται στο video να εχει αυτα τα fps και στο διαγραμμα που εδωσες να χρειαζεται gtx 1080ti για να τα εχεις... Αλλη μια εικονα αφου το κουτοχορτο ειναι βασικο συστατικο του pc ειδικα απο τη ubisoft... Δεν είναι όλες οι σκηνές ενός game οι ίδιες. Οι κάτοχοι των i5 λένε ότι ενώ σε κάποια σημεία βγάζουν 70+, μέσα σε μεγάλες πόλεις με πολλούς npc πέφτουν αρκετά κάτω από τα 50. Χώρια το stuttering. Αυτό που ανέβασα ήταν απλά ενδεικτικό του τι συμβαίνει με i5 σε κάποια δύσκολα σημεία. Βλέποντας το cpu στο 100% και το gpu(1060) να υποαποδίδει. Αν θες το αγνοείς σαν προβληματικό bench, αλλά δεν μπορείς να αγνοήσεις αυτά που λένε οι κάτοχοι i5 σε όλα τα φόρα. Δεύτερον, cpu bottleneck σημαίνει ότι gtx 1060=gtx 1080Ti=gtx 2080Ti αφού το cpu τα κρατάει όλα πίσω. Δεν καταλαβαίνω τι θες να αποδείξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ενημερωτικά, το gpu usage στις δοκιμές του ARTIS είναι δεξιά της θερμοκρασίας και για την 970 το βλέπουμε στο 98%, όπως και για τις άλλες κάρτες. Τέτοια usage δείχνουν ότι η κάρτα δουλεύει στο μαξ. Δεν είναι ανάγκη να βλέπεις στρογγυλό 100%. Δεν είναι όλες οι σκηνές ενός game οι ίδιες. Οι κάτοχοι των i5 λένε ότι ενώ σε κάποια σημεία βγάζουν 70+, μέσα σε μεγάλες πόλεις με πολλούς npc πέφτουν αρκετά κάτω από τα 50. Χώρια το stuttering. Αυτό που ανέβασα ήταν απλά ενδεικτικό του τι συμβαίνει με i5 σε κάποια δύσκολα σημεία. Βλέποντας το cpu στο 100% και το gpu(1060) να υποαποδίδει. Αν θες το αγνοείς σαν προβληματικό bench, αλλά δεν μπορείς να αγνοήσεις αυτά που λένε οι κάτοχοι i5 σε όλα τα φόρα. Δεύτερον, cpu bottleneck σημαίνει ότι gtx 1060=gtx 1080Ti=gtx 2080Ti αφού το cpu τα κρατάει όλα πίσω. Δεν καταλαβαίνω τι θες να αποδείξεις. Όχι απαραίτητα. Το cpu μπορεί να τις κρατάει πίσω ΑΝΑ ΣΤΙΓΜΕΣ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Οι "στιγμές" στις οποίες αναφέρεσαι είναι παρατεταμένες βουτιές κάτω από τα 45 καρέ λόγω της cpu. Οταν το πιο αδύναμο GPU εκ των τριών(1060 ειδικά με oc) θα έβγαζε άνετα 50+(στο ultra high για να μην ξεχνιόμαστε). Τα μιν είναι που ενδιαφέρουν περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ενημερωτικά, το gpu usage στις δοκιμές του ARTIS είναι δεξιά της θερμοκρασίας και για την 970 το βλέπουμε στο 98%, όπως και για τις άλλες κάρτες. Τέτοια usage δείχνουν ότι η κάρτα δουλεύει στο μαξ. Δεν είναι ανάγκη να βλέπεις στρογγυλό 100%. Δεν είναι όλες οι σκηνές ενός game οι ίδιες. Οι κάτοχοι των i5 λένε ότι ενώ σε κάποια σημεία βγάζουν 70+, μέσα σε μεγάλες πόλεις με πολλούς npc πέφτουν αρκετά κάτω από τα 50. Χώρια το stuttering. Αυτό που ανέβασα ήταν απλά ενδεικτικό του τι συμβαίνει με i5 σε κάποια δύσκολα σημεία. Βλέποντας το cpu στο 100% και το gpu(1060) να υποαποδίδει. Αν θες το αγνοείς σαν προβληματικό bench, αλλά δεν μπορείς να αγνοήσεις αυτά που λένε οι κάτοχοι i5 σε όλα τα φόρα. Δεύτερον, cpu bottleneck σημαίνει ότι gtx 1060=gtx 1080Ti=gtx 2080Ti αφού το cpu τα κρατάει όλα πίσω. Δεν καταλαβαίνω τι θες να αποδείξεις. Ο καθενας στα διαφορα φορα λεει οτι θελει. Και στο BF1 λεγανε οτι o ι5 οφειλεται για το stutter αλλα ηταν θεμα engine που το εκανε ακομα και σε οχταπυρηνο...τωρα αν πιστευεις οτι ο i5 δεν μπορει να οδηγησει gtx 1070,80 δεν εχω να πω κατι αλλο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Τι να πιστεύω φίλτατε; Θέμα πίστεως είναι τα frame drops στα 40 καρέ με σταθερό 100% usage; Για το stuttering έχεις δίκιο. Φταίνε πάντα τα game engines. Όταν το cpu φτάνει στα όριά του απλά μείωση επιδόσεων πρέπει να έχεις όχι stuttering. Μην ξεχνάμε κάτι βασικό πάνω στο οποίο πατάει όλη μας η κουβέντα. Ο λόγος που παίρνεις ισχυρό cpu είναι για να αντισταθμίσεις κακό optimization. Δεν ξέρω αν θυμάσαι τις "τομάτες" που έπεφταν σε amdάκηδες κάθε φορά που υπερασπίζονταν τους FX απέναντι σε παλιά unoptimized games που φόρτωναν το ένα θρεντ. Τώρα κάτι αντίστοιχο γίνεται με τους i5. Αλλά αυτή τη φορά μας φταίει το παλιοπαίχνιδο και όχι το cpu. Με "πιάνεις"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ο καθενας στα διαφορα φορα λεει οτι θελει. Και στο BF1 λεγανε οτι o ι5 οφειλεται για το stutter αλλα ηταν θεμα engine που το εκανε ακομα και σε οχταπυρηνο...τωρα αν πιστευεις οτι ο i5 δεν μπορει να οδηγησει gtx 1070,80 δεν εχω να πω κατι αλλο... Ξέρω 'γω ; Εσύ θα μου πεις..Αν μιλάμε για 8400+ ναι, αν μιλάμε για 4 threads καληνύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Ξέρω 'γω ; Εσύ θα μου πεις..Αν μιλάμε για 8400+ ναι, αν μιλάμε για 4 threads καληνύχτα. Το προηγουμενο διαγραμμα μαλλον δεν το ειδατε ετσι ή κλασικα βλεπετε οτι βολευει...αντε ας βαλω και ενα δευτερο https://www.youtube.com/watch?v=q35h52IgzMk Οσο για τους fx μου φαινεται πως και η intel στα χναρια της amd κινειται...Μηδεν τεχνολογια σε ipc performance και δωρο cores...να δουμε τι θα κανει στα 10nm.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Πολύ αξιόπιστο βίντεο.. 0:46 i7 7700K GTX1080 με 83% GPU usage βγάζει 100FPS ι7 8700Κ GTX1080 με 96% GPU usage βγάζει 101FPS Seems legit.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις