Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εστησα και το δικο μου επιτελους. :P

Δεν μπορω να πω οτι εχω εντυπωσιαστει και τρελα με το oc potential του να πω την αληθεια, δεν επαιξα και πολυ με τα settings και μαλλον επεσα και σε κακο chip αλλα δεν μπορω να παρω stable 5ghz. Στα 4.9 βαραω 90c+ στο prime95 και κανει fail μετα απο κανα 10 λεπτο επισης θελει πολυ vcore, 4.8 ειναι το stable μου atm, δεν ξερω μην περιμενετε ez 5ghz 24/7 ολοι.. :P

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Maximus x hero, cryorig a40 ultimate με 2x noctua nf-f14 industrial 3000rpm, στο full οι ανεμιστηρες σαν ηλεκτρικη σκουπα κανει και δεν μπορει να το κρατησει στα 5ghz

Δημοσ.

Πω ρε φιλε πρέπει να έπεσες σε πολύ κακό chip. Έχεις κορυφαία μητρική πολύ καλή ψύξη και δεν μπορεί να πάει στα 5ghz stable. Πανω από 90c μην τον αφήνεις ούτε για πλάκα.

Δημοσ.

Εστησα και το δικο μου επιτελους. :P

Δεν μπορω να πω οτι εχω εντυπωσιαστει και τρελα με το oc potential του να πω την αληθεια, δεν επαιξα και πολυ με τα settings και μαλλον επεσα και σε κακο chip αλλα δεν μπορω να παρω stable 5ghz. Στα 4.9 βαραω 90c+ στο prime95 και κανει fail μετα απο κανα 10 λεπτο επισης θελει πολυ vcore, 4.8 ειναι το stable μου atm, δεν ξερω μην περιμενετε ez 5ghz 24/7 ολοι.. :P

ξερεις με ποιο τροπο θα χτυπησει 5ghz,αλλα επισης ξερεις οτι δεν αξιζει στην παρουσα φαση :P

Εγω το ειχα γραψει πιο παλια οτι τα 5ghz,οπως και στην περιπτωση του 7700κ,δεν ειναι σιγουρα και δεν πρεπει να θεωρουνται δεδομενα.

Δημοσ.

Ναι delid δεν κανω ακομα, θα μεινω στα 4.8 ενταξει δεν χαλασε και ο κοσμος για λιγο perf παραπανω, παντως και απ'οτι διαβαζω δεν ειναι και τα καλυτερα για oc αν δεν πετυχεις golden chip. Αρκετοι εχουν προβληματα σε 5ghz ακομα και με custom wc loops etc. Διαβασα και για delided 8700k να μην πιανει ευκολα τα 5ghz τι να πω..

Μπορω να παω 5ghz αν δωσω αρκετο vcore και παιζει να μην κρασαρω στα games που παιζω κτλπ αλλα δεν το ρισκαρω για 24/7 χρηση, δεν ξερω ποσοι απο εδω εχουν ανετα τα 5ghz σε stress tests και με τι settings/coolers??

Δημοσ.

Το είχαμε πεί και παλαιότερα....λίγα κομμάτια 8700Κ/8600Κ θα παίζουν 24/7 στα 5,0ghz με φυσιολογικό vcore (1.3v-1.35v).....η καραμέλα της intel να στέλνει τα golden στους reviewers ήταν οφθαλμοφανές και σε αυτήν την σειρά των cpus.......όπως και να έχει τεράς είναι ο 8700Κ...

• Like 7
Δημοσ.

ποσο ρευμα δινεις? 1.4V και δεν ειναι stable στο 5αρι? Κριμα, ισως να επεσες σε κομματι κατω του μετριου,με την ΑΙΟ που εχεις που μου εβαλες και fans που κανουν το πισι σου να αιωρειται θα επρεπε να ησουν σταθερος τουλαχιστον στα 5 :/ Moνο με κανα Delidαρισμα αν γινοταν κατι.

Δημοσ.

https://www.computerbase.de/2017-10/assassins-creed-origins-benchmark/2/#abschnitt_frametimes_von_vega_64_und_gtx_1080

Η αμήχανη στιγμή όταν 7700K/8700K + GTX 1060 OC >= 7600K + GTX 1070.

υ.γ.: Πάνω που σκεφτόμουν να πάρω το μόνιτορ 1280X1024 που μου είχε προτείνει ο Spartan117.

Απο που φαινεται αυτο, γιατι δεν βλεπω κατι τετοιο στο συγκεκριμενο αρθρο...

• Like 2
Δημοσ.

https://www.computerbase.de/2017-10/assassins-creed-origins-benchmark/2/#abschnitt_frametimes_von_vega_64_und_gtx_1080

Η αμήχανη στιγμή όταν 7700K/8700K + GTX 1060 OC >= 7600K + GTX 1070.

υ.γ.: Πάνω που σκεφτόμουν να πάρω το μόνιτορ 1280X1024 που μου είχε προτείνει ο Spartan117.

και που το βλέπεις αυτό είπαμε;

• Like 1
Δημοσ.

Απο που φαινεται αυτο, γιατι δεν βλεπω κατι τετοιο στο συγκεκριμενο αρθρο...

Δεν χρειάζεται να φανεί στο λινκ ή το screen που έδωσα. Το καταλαβαίνεις από το μέγεθος της μπουκάλας του 7600K. Ειδικά στα 1% min(99th percentile).

Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα στο 09:30 η μπουκάλα σε 1060. Και ένας Θεός ξέρει με τι frametimes.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να φανεί στο λινκ ή το screen που έδωσα. Το καταλαβαίνεις από το μέγεθος της μπουκάλας του 7600K. Ειδικά στα 1% min(99th percentile).

Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα στο 09:30 η μπουκάλα σε 1060. Και ένας Θεός ξέρει με τι frametimes.

δεν μπορεις να κρινεις με βαση ενα βιντεο. ναι μεν οι 4πυρηνοι σιγα σιγα γινονται βορα σε τετοια παιχνιδια, αλλα δεν μπορει να καλυψει το κενο μια μικροτερου βεληνεκους καρτα, για να καταληξεις στο συμπερασμα που ειπες. Σαφως ενας 1600/ 8600κ ειναι καλυτερος απο 7600κ. και ποιος δεν εγγυεται οτι θα ειχες αντιστοιχα drops με αλλο configuration στο ιδιο σημειο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...