Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ξέρετε και κάτι άλλο που με παίδεψε λίγο στο s340 elite. Αν έχετε τροφοδοτικό που έχει τα καλώδια sleeved όλα μαζι στο 24-pin όπως είναι το corsair rmx, επειδή το case δεν έχει grommets αλλά αυτό το metal plate πραγματάκι με τις πλάγιες τρύπες, όταν περάσει το 24 pin από την τρύπα επειδή είναι όλο sleeved είναι αρκετά δύσκαμπτο και θα πρέπει να κάνει μεγάλη γωνία για να κάτσει στη μητρική...  Αν βέβαια δεν είναι sleeved. ¨η έχει ξεχωριστά sleeves για κάθε καλωδιάκι ή αγοράσετε cable mod sleeved extension να δείχνει πιο όμορφα το κουτί δε θα έχετε κανένα πρόβλημα. Αν έχετε επίσης καλώδια που μπαίνουν πλάγια στη μητρική (ειδικά το άτιμο το usb3) ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΣΕΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΤΟ S340..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να ξέρετε και κάτι άλλο που με παίδεψε λίγο στο s340 elite. Αν έχετε τροφοδοτικό που έχει τα καλώδια sleeved όλα μαζι στο 24-pin όπως είναι το corsair rmx, επειδή το case δεν έχει grommets αλλά αυτό το metal plate πραγματάκι με τις πλάγιες τρύπες, όταν περάσει το 24 pin από την τρύπα επειδή είναι όλο sleeved είναι αρκετά δύσκαμπτο και θα πρέπει να κάνει μεγάλη γωνία για να κάτσει στη μητρική...  Αν βέβαια δεν είναι sleeved. ¨η έχει ξεχωριστά sleeves για κάθε καλωδιάκι ή αγοράσετε cable mod sleeved extension να δείχνει πιο όμορφα το κουτί δε θα έχετε κανένα πρόβλημα. Αν έχετε επίσης καλώδια που μπαίνουν πλάγια στη μητρική (ειδικά το άτιμο το usb3) ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΣΕΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΤΟ S340..

Ωραία παλι καλα που το ειπες για να ξερω ποσο θα με παιδέψει !!! Εγω το Corsair rm850i εχω αλλα δεν ξερω αν θα βαλω αλλα καλώδια για να ειναι πιο όμορφα αλλα θα δείξει .

Όπως με τους FX 9XXX ;

Είχε πραγματικά πολύ πλάκα τότε.

Ακόμη γελάμε !!!!!!!!

Δεν είχα και δεν γνωρίζω επί του θέματος, γελαδερε παλικαρε. Καταλαβαίνεις ότι οι ryzen 2 θα είναι σε βελτιωμένη αρχιτεκτονική πιθανόν και στα 7nm οπότε θα καίνε λιγότερο ε; Καταλαβαίνεις ότι θα χρειάζονται άντε παρόμοια vrm ε; Καταλαβαίνεις ότι συγκρίνεις μια αποτυχημένη αρχιτεκτονική με μια επιτυχημένη ε; Για πόσο καιρό ακόμη αυτό θα είναι το όχημα και επιχείρημα; Μέχρι να σβήσει ο ήλιος; Κάνε τις επιλογές σου και γελάμε μαζί στο τέλος... Να δούμε με ποιον μόνο.

Όπως με τους FX 9XXX ;

Ακόμη γελάμε !!!!!!!!

Moνος σου γελας. Επειδη υπηρχε πολυς κοσμος που ειχε 970 μητρικη και ηθελε να βαλει fx 9xxx που κοστιζε 999$ ας πουμε.  Eγω ειχα αυτη την μητρικη στον phenom II x4

https://www.asus.com/Motherboards/M4A87TDUSB3/

που ειχα παρει 30€ μεταχειρισμενη και 3 χρονια μετα εβαλα fx8350 πανω

Συνεχισε τωρα τις μπανανοφλουδες

• Like 2

Καταλαβαίνεις ότι συγκρίνεις μια αποτυχημένη αρχιτεκτονική με μια επιτυχημένη ε;

Αποτυχημένοι οι fx ; Μέχρι που βγήκαν οι ryzen , μας λέγατε ότι ήταν κορυφαίοι έναντι των haswell,skylake κτλ.

Μετά ... γύρισε ...

Σκεφτομουν κατι minimal γιατι με ενδιαφερει πολυ και το design σε αυτη τη φαση, μου αρεσουν στυλ fractal design R5, γενικα scandinavian minimalistic αλλα να μην εχουν και προβληματικο airflow. Κατα 90% στο nzxt θα παω λογο και tempered glass πανελ.

Κοιταξε

τα fractal design define c TGE,Meshify c,phanteks p400s TGE ή το Be quiet pure base 600.

Ολα τα κουτια περαν του be quiet θελουν εξτρα φανακια γιατι ερχονται μονο με 2 μικρα μεσα στο κουτι.

Προσωπικα αγορασα το phanteks ακριβως οπως λες επειδη τα fractal δεν υπηρχαν στην Ελλαδα και το ηθελα αμεσα το κουτι(αλλιως θα ειχα αγορασει απεξω)και αγορασα για φανακια αυτα εδω μιας και εχει φαν controller το κουτι μπροστα

https://www.skroutz.gr/s/10766962/Arctic-F14-PWM-PST-140mm.html

Αποτυχημένοι οι fx ; Μέχρι που βγήκαν οι ryzen , μας λέγατε ότι ήταν κορυφαίοι έναντι των haswell,skylake κτλ.

Μετά ... γύρισε ...

10 χρόνια intel είχα γελαδερέ παλίκαρε...και για συγκεκριμένες δουλειές μια χαρά κάνανε την δουλειά τους οι fx, απλά όχι για gaming...και εγώ που 10 χρόνια ήμουν με intel το καταλάβαινα. Εσύ όχι ε; Τζάμπα μιλάμε...καλή συνέχεια στις επιλογές σου με υγεία να τις χαίρεσαι. Ψηφίζεις ή ακόμη;

GLA μην περιμενεις 5ghz με νορμαλ ρευματα. Εγω τωρα το γυρισα στα 4.8 με 1.250 ρευμα γιατι για παραπανω ζηταγε αρκετο ρευμα κοντα στο 1.35.

Και εννοειται οτι οι θερμοκρασιες οπως ανεφεραν καποιοι θα μπορουσαν να ειναι και καλυτερες αυτο ειναι γεγονος εδω και χρονια.

Αλλα απο την στιγμη που ανεβαινει τοσο πολυ το τσιπακι ακομα και μεχρι 4.8 που πιανει η πλειοψηφια ως τωρα ανετα και με αερα ειναι πολυ καλυτερα σε σχεση με τους προηγουμενους i7.

Και μιλαω σαν πρωην κατοχος i7 4770k που δεν ανεβαινε καθολου,οχι για 8700κ που απο 3.7 παει στα 4.8-5 στους περισσοτερους.Η μερα με την νυχτα ειναι.

• Like 1

Βρες ενα post που να συγκρινε fx με haswell και skylake και να τους εβγαλε επιτυχημενους. Πλαθεις πραματα στη φαντασια σου οτι ειπαμε και μετα επιχειρηματολογεις και εναντιον τους παναθεμα σε. 

Τωρα ποιοι ειμαστε "εμεις" και ποιοι ειστε "εσεις" δεν ξερω, ανηκεις σε παραταξη?

Μετά ... γύρισε ...

• Like 1

Βρες ενα post που να συγκρινε fx με haswell και skylake και να τους εβγαλε επιτυχημενους.

Είμαι σαφής νομίζω. Την εποχή των haswell και των skylake πρότειναν όλοι εδώ , συστήματα με FX

σε όποιον ζητούσε συμβουλή.

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις στην παραπάνω πρόταση ;;;;

Μέχρι που βγήκαν οι ryzen , εδώ πρότειναν κατά 99,99% FX.

Όπως με τους FX 9XXX ;

Ακόμη γελάμε !!!!!!!!

Σε διπλανό θέμα γίνεται αναβάθμιση από 

ASUS M2 N32 SLI DELUXE (ΑΜ2 socket) του 2006 και CPU στα 90nm ATHLON X2 4000+

Σε PHENOM II X4 945 C3 REV (AM3 socket)  45nm του 2010 ....

Χαιρετίσματα.

Βρες

Δεν ειναι θεμα εδω για αναλυση αλλα εχει δικιο σε αυτο που λεει αλλα κακως το αναφερει αυτο σε λαθος ατομο και θεμα.

Ακομα και παλια που οι περισσοτεροι,οπως και τωρα με τους καφεδες που τους θελουν κυριως για παιχνιδια,ετσι και τοτε προτειναν fx σε σχεση με τους τοτε i7 λογω του χαμηλοτερου κοστους.

Και δεν μιλαμε για μικρες διαφορες οπως αυτες των ryzen αλλα μεγαλυτερες. Και φυσικα ειδαμε σε βαθος χρονου ποιος επεξεργαστης τελικα αντεξε περισσοτερο..

Μεχρι και με τους 4790κ τα ιδια γραφονταν ,οποιοι συμμετειχαν πιο παλια στα θεματα τα θυμουνται.

• Like 1

Είμαι σαφής νομίζω. Την εποχή των haswell και των skylake πρότειναν όλοι εδώ , συστήματα με FX

σε όποιον ζητούσε συμβουλή.

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις στην παραπάνω πρόταση ;;;;

Μέχρι που βγήκαν οι ryzen , εδώ πρότειναν κατά 99,99% FX.

Εγώ το μόνο που ξέρω είναι πως ο γέρος 8350 υπάρχουν σενάρια που όχι μόνο πατάει τους Hasswell αλλά και Skylake άνευ Hting. 

Με μια μικρή αναζήτηση μπορείς να το βρεις. 

https://imgur.com/a/pZQ47

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...