dimoskoutr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 αν σου υπογράφει κανένα συμβόλαιο η AMD ότι θα κρατήσει το ΑΜ4 ίδιο και για τις επόμενες γενιές να το δω και εγώ. αυτό που άκουσα εγώ είναι ότι με το ζόρι θα παίξουν οι ryzen του 2018 (δεν είναι σίγουρο) αλλά από τους ryzen2 του 2019 πάνω στην διετία , το AM4 δεν θα παίζει "σίγουρα" ήδη ετοιμάζει καινούριο chipset το οποίο θα κυκλοφορήσει εντός του 2018 , θέλει να αντιγράψει την ΙΝΤΕΛ , ναι μεν ΑΜ4 αλλά δεν θα παίζουν στο παλιό chipset. Για να επανέλθουμε , αν παρατηρήσουμε τις τιμές ΙΝΤΕΛ καταλαβαίνουμε την "πραγματική" αξία της κάθε cpu σε πραγματικές εφαρμογές. Μου έδειξε κάποιος κλοκαρισμένο ton νέο Ι3 να παίζει με 1070 και έπαθα σοκ! Δίπλα του είχαμε Ι7 7700 by the way! ΥΓ(από κάτω) HyperionX Δεν το ήξερα αυτό , βέβαια αν παραγίνει ενδεχομένως να σταματήσει να κάνει τα "στραβά μάτια" Τι λέμε... Τι ακούμε... Για δώσε ένα link για το ότι η amd θα βάλει τους ryzen 2 σε άλλο socket... Όταν αρχές 19 εγώ θα βάλω στην ίδια μητρική ryzen 2 έλα να το ξανασυζητήσουμε που θα έχει πλάκα... Καλοί χρυσοί οι intel και θηριάκια ειδικά στα παιχνίδια αλλά μην λέμε ότι μας κατέβει... Σε λίγο θα μας πεις ότι η intel θα βάλει τους επόμενους στο υπάρχον socket. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Τι λέμε... Τι ακούμε... Για δώσε ένα link για το ότι η amd θα βάλει τους ryzen 2 σε άλλο socket... Όταν αρχές 19 εγώ θα βάλω στην ίδια μητρική ryzen 2 έλα να το ξανασυζητήσουμε που θα έχει πλάκα... Καλοί χρυσοί οι intel και θηριάκια ειδικά στα παιχνίδια αλλά μην λέμε ότι μας κατέβει... Σε λίγο θα μας πεις ότι η intel θα βάλει τους επόμενους στο υπάρχον socket. Μ'αρεσει που του απαντας και εσυ και σταματηστε με τις αντιπαραθεσεις, δεν βγαινουν καπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GLA Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Θελω να πω ότι δεν την έχουν ετοιμοπαράδοτη . Οχι ειναι ένα ψηφιακό καντράν που σου λέει νούμερα κ βλέπεις τον κωδικό του σφάλματος που θα έχει διαβάσει η μητρική αν κατι πάει στραβά με μνήμες fans cpu κτλπ .ναι ναι μα και εγω υδροψυξη θα βάλω kraken x62 Κατάλαβα δεν το γνώριζα αυτό. Τούμπανο υδροψυξη αν όντως βαράει 5.3 την τσιμπάς χθες. Σε λίγες μέρες θα την έχεις και ας μην είναι έτοιμο παράδοτη. Καλύτερα από Ελλάδα να είσαι ήσυχος με 3 χρόνια εγγύηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μ'αρεσει που του απαντας και εσυ και σταματηστε με τις αντιπαραθεσεις, δεν βγαινουν καπου. Μα ρε συ έχει ξεπεράσει τον primen, που τα βρίσκει;;; Χαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GLA Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Τα 4.8ghz πιστεύω είναι εφικτά με αέρα και με καλό vcore στο 85% των chips καφέδων 8700Κ.....πάντα υπάρχουν και οι μπανάνες cpus....... Μιλάω για καλές ψύκτρες όχι για stock. Εγώ πήρα πχ την cryorig H5 universal πιστεύω τα 5 να τα πιάσω με τη συγκεκριμένη μητρική. Δεν θέλω παραπάνω το 5 ας πούμε είναι το ψυχολογικό όριο. Αλλιώς ακούγονται τα 5gbz αλλιώς τα 4.9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmamais7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Κατάλαβα δεν το γνώριζα αυτό. Τούμπανο υδροψυξη αν όντως βαράει 5.3 την τσιμπάς χθες. Σε λίγες μέρες θα την έχεις και ας μην είναι έτοιμο παράδοτη. Καλύτερα από Ελλάδα να είσαι ήσυχος με 3 χρόνια εγγύηση. Καλά κ εγω δεν θελω να τον πάω τόσο ψηλά χωρίς να υπάρχει λόγος .οποτε μια χαρά .ναι έχεις δίκιο καλύτερα απο εδώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Αλλιώς ακούγονται τα 5gbz αλλιώς τα 4.9. Έχεις δίκιο.....το μόνο που δεν ξέρεις είναι αν τον teakareis τον cpu τον 4,9ghz (με σίγουρα χαμηλότερο voltage από ότι στα 5,0ghz) να αποδίδει παραπλήσια με όπως να τον έχεις στα 5,0ghz...... Οπότε καταλαβαίνω και την μπηχτή σου και το υφάκι σου ..... Μου αρέσει που σπαταλάω τον χρόνο μου εδώ μέσα με ορισμένους μερικές φορές..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Όταν αρχές 19 εγώ θα βάλω στην ίδια μητρική ryzen 2 έλα να το ξανασυζητήσουμε που θα έχει πλάκα... Όπως με τους FX 9XXX ; Είχε πραγματικά πολύ πλάκα τότε. Ακόμη γελάμε !!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GLA Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Έχεις δίκιο.....το μόνο που δεν ξέρεις είναι αν τον teakareis τον cpu τον 4,9ghz (με σίγουρα χαμηλότερο voltage από ότι στα 5,0ghz) να αποδίδει παραπλήσια με ;όπως να τον έχεις στα 5,0ghz......Οπότε καταλαβαίνω και την μπηχτή σου και το υφάκι σου.... Μου αρέσει που σπαταλάω τον χρόνο μου εδώ μέσα με ορισμένους μερικές φορές..... Οχι ρε συ πιο υφακι και πια μπηχτή. Άλλο ποστ διάβασες? Για μένα το έγραψα ότι θα μου άρεσε να πάει στα 5 προφανώς δεν με χαλάει και 4.8 να πάνε όλοι οι πυρήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Αλλιώς ακούγονται τα 5gbz αλλιώς τα 4.9. Ναι psychology 101 οι ανθρωποι θέλουν whole numbers ακομα και αν η διαφορά ειναι ελάχιστη. Και εγω 5ghz θέλω δεν θα πω ψέμματα θα ξενερώσω αν μαξάρει στα 4.9.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Σκεφτομουν κατι minimal γιατι με ενδιαφερει πολυ και το design σε αυτη τη φαση, μου αρεσουν στυλ fractal design R5, γενικα scandinavian minimalistic αλλα να μην εχουν και προβληματικο airflow. Κατα 90% στο nzxt θα παω λογο και tempered glass πανελ. Πάρε το meshify c αν το βρεις από κάπου, και εγώ αυτό θα έπαιρνα αν έφτιαχνα pc ΤΩΡΑ. Tempered glass έχει μόνο το elite στα s340 οπότε πρόσεχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Πάρε το meshify c αν το βρεις από κάπου, και εγώ αυτό θα έπαιρνα αν έφτιαχνα pc ΤΩΡΑ. Tempered glass έχει μόνο το elite στα s340 οπότε πρόσεχε. Δεν το βρισκω πουθενα δυστυχως αλλιως θα το ειχα παρει ηδη γιατι ηταν η πρωτη μου επιλογή, με βλεπω να περιμένω μεχρι χριστουγεννα με τα parts κατω απο το δεντρο και εγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GLA Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Πάρε το meshify c αν το βρεις από κάπου, και εγώ αυτό θα έπαιρνα αν έφτιαχνα pc ΤΩΡΑ. Tempered glass έχει μόνο το elite στα s340 οπότε πρόσεχε.Ένα ωραίο review για 2 κουτιά με tempered glass στα 100 ευρώ. https://youtu.be/tHtArWLWCxI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μιλάω για καλές ψύκτρες όχι για stock. Εγώ πήρα πχ την cryorig H5 universal πιστεύω τα 5 να τα πιάσω με τη συγκεκριμένη μητρική. Δεν θέλω παραπάνω το 5 ας πούμε είναι το ψυχολογικό όριο. Αλλιώς ακούγονται τα 5gbz αλλιώς τα 4.9. Οταν λες stock ψυκτρα τι εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmamais7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δεν το βρισκω πουθενα δυστυχως αλλιως θα το ειχα παρει ηδη γιατι ηταν η πρωτη μου επιλογή, με βλεπω να περιμένω μεχρι χριστουγεννα με τα parts κατω απο το δεντρο και εγω. Κ εγω πάντως σε nzxt s340 elite θα πάω γιστι ειναι παρά πολύ όμορφο Υπάρχει Ελλάδα ή συγκεκριμένη Αυτό για τα σφάλματα τι είναι? Σε βγάζει στο bios αν υπάρχει κάποιο θέμα με κάποιο υποσύστημα? Σε OC είναι και σε τι κομμάτι θα πέσεις. 5ghz πηγαίνουν οι περισσότεροι 8600k 8700k αν πετύχεις καλό κομμάτι θα πάει και 5.3 αλλά θέλεις υδροψυξη σίγουρα με αέρα μέχρι 5.1 διαβάζω στα reviews ότι κρατάει καλές θερμοκρασίες. Για gaming πάντως οι διαφορές μεταξύ 4.8ghz με 5.3ghz είναι 1 2fps για αυτό και δεν σκέφτηκα να πάω σε aorus 7 hero. Έφυγε άλλη μια παραγγελία επιτέλους msi z370 gaming m5 κ m2 Samsung 960 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις