Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Whitefanged

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν θες κουτί ψυγείο, παίρνεις Silverstone raven και καθάρισες ;)

Τρομερό airflow design, αλλά κάτι το rotated motherboard position με το cable management που θα χρειαστεί για να είναι συμμαζεμένο, κάτι τα πλαστικά του που είναι "κάπως" για 150 ευρώ κουτί και κυρίως ότι πρέπει να ανοιγοκλείνεις κάθε φορά το καπάκι που θα θες να συνδέσεις κάτι πίσω, στο βγάζει ξινό σαν εμπειρία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τρομερό airflow design, αλλά κάτι το rotated motherboard position με το cable management που θα χρειαστεί για να είναι συμμαζεμένο, κάτι τα πλαστικά του που είναι "κάπως" για 150 ευρώ κουτί και κυρίως ότι πρέπει να ανοιγοκλείνεις κάθε φορά το καπάκι που θα θες να συνδέσεις κάτι πίσω, στο βγάζει ξινό σαν εμπειρία.

Είναι λίγο challenge όντως για να το στήσεις. Όλα κάπου κερδίζουν και κάπου χάνουν. Απλά στο airflow είναι βασιλιάς.

Στο μεταξύ αυτό με το καπάκι δεν στέκει..καθε πότε συνδέεις κάτι...ασε που σε αποζημιώνει με το να μην φαίνονται καλώδια πίσω ;)

sorry για τα off topic..

Σκεφτομουν κατι minimal γιατι με ενδιαφερει πολυ και το design σε αυτη τη φαση, μου αρεσουν στυλ fractal design R5, γενικα scandinavian minimalistic αλλα να μην εχουν και προβληματικο airflow. Κατα 90% στο nzxt θα παω λογο και tempered glass πανελ.

• Like 3

Ναι πολύ καλή μητρική και αυτή απλά δεν έχει Wifi. Στα 190 καραλλεει στα 220 που την έχει το vision χίλιες φορές την Carbon που έχει Wifi/BT.

Από ότι έχω καταλάβει μεταξύ των low range μητρικών των mid και των high οι διαφορές είναι οι παρακάτω:

Αν θες μια μητρική απλά να κάνεις τη δουλειά σου με λογικό OC πας σε μέχρι 150 ευρώ μητρική. Ούτε rgb ούτε πολλά extra. Τη δουλειά σου θα την κάνεις άψογα όμως.

Αν θες κάποια να δείχνει ωραία με rgb λογικό OC και όλες τις συνδέσεις M2 usb 3.1 gigabit πας σε μέχρι 250 μητρική.

Στις ακριβότερες προσθέτουν περισσότερα rgb ledakia βάζουν κουμπιά για bios cmos περισσότερα ethernet και σηκώνουν λίγο παραπάνω OC πχ αν πιάνει 5.1 η carbon η hero θα πηγαίνει 5.3. Όποιος όντως θα την ξεσκίσει στο OC και θα ασχοληθεί αξίζουν οι συγκεκριμένες στα 300+. Για τους υπόλοιπους οποιαδήποτε μητρική από 200 μέχρι 250 υπερκαλύπτει τα πάντα.

ναι έχεις δίκιο με χαλάει που δεν έχει wifi κ Bluetooth αλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε ολα θα βάλω κανένα usb.Το καλό με σχέση την carbon ειναι ότι έχει κ αυτο για τα σφάλματα κ επίσης είδα YouTube ( αν ισχύει βεβαια ) ότι τον έχει πάει stable 5.3 με αυτήν την mb. Απλα βλέπω ότι δεν υπάρχει Ελλάδα .αν την πάρω απο amazon εχω θέμα με εγγυήσεις κ τέτοια ?

ναι έχεις δίκιο με χαλάει που δεν έχει wifi κ Bluetooth αλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε ολα θα βάλω κανένα usb.Το καλό με σχέση την carbon ειναι ότι έχει κ αυτο για τα σφάλματα κ επίσης είδα YouTube ( αν ισχύει βεβαια ) ότι τον έχει πάει stable 5.3 με αυτήν την mb. Απλα βλέπω ότι δεν υπάρχει Ελλάδα .αν την πάρω απο amazon εχω θέμα με εγγυήσεις κ τέτοια ?

Υπάρχει Ελλάδα ή συγκεκριμένη

Screenshot_20171019-152335.png

Αυτό για τα σφάλματα τι είναι? Σε βγάζει στο bios αν υπάρχει κάποιο θέμα με κάποιο υποσύστημα? Σε OC είναι και σε τι κομμάτι θα πέσεις. 5ghz πηγαίνουν οι περισσότεροι 8600k 8700k αν πετύχεις καλό κομμάτι θα πάει και 5.3 αλλά θέλεις υδροψυξη σίγουρα με αέρα μέχρι 5.1 διαβάζω στα reviews ότι κρατάει καλές θερμοκρασίες.

Για gaming πάντως οι διαφορές μεταξύ 4.8ghz με 5.3ghz είναι 1 2fps για αυτό και δεν σκέφτηκα να πάω σε aorus 7 hero.

με αέρα μέχρι 5.1 διαβάζω στα reviews ότι κρατάει καλές θερμοκρασίες.

Θα ήθελα να το δώ αυτό........με την οδοντόπαστα που έχει μέσα (made by intel) μόνο αν πετύχεις κομμάταρο που να τα έχει τα 5,1ghz στα 1,2vcore.....

• Like 1

Εγώ για το airflow θα πάω στο μεγάλο αδελφάκι του 540, στο 740.

Αν θες minimal Scandinavian + airflow, δες το Meshify C που έχει και TG.

Το meshify C ηθελα αλλα δεν το βρισκω πουθενα ελλαδα..

Θα ήθελα να το δώ αυτό........με την οδοντόπαστα που έχει μέσα (made by intel) μόνο αν πετύχεις κομμάταρο που να τα έχει τα 5,1ghz στα 1,2vcore.....

Σε κάνα 2 review το έχουν κάνει αλλά σίγουρα ήταν καλά κομμάτια όπως γράφεις. Για μένα και 4.8 να πάει stable ο 8700 με σωστές θερμοκρασίες θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Άλλωστε πολύ μικρές διαφορές υπάρχουν σε gaming. Περισσότερο ελπίζω να κρατάει υψηλά ρολόγια η gpu που θα ανέβουν κατακόρυφα τα fps παρά αν παει 4.9 η 5.2 η cpu.

Ναι το ξέρω :( Το σκεφτόμουν κι εγώ σοβαρά, αλλά αφού βρήκα το 740 στα 133 από VS, είπα να το πάρω να τελειώνω, γιατί αλλιώς θα κατέληγα με σκόρπια parts για στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο :P

Εδώ gaming benchmark marathon 720/1080/1440p από τον Steve@Hardware Unboxed:

• Like 1

Υπάρχει Ελλάδα ή συγκεκριμένη

Screenshot_20171019-152335.png

Αυτό για τα σφάλματα τι είναι? Σε βγάζει στο bios αν υπάρχει κάποιο θέμα με κάποιο υποσύστημα? Σε OC είναι και σε τι κομμάτι θα πέσεις. 5ghz πηγαίνουν οι περισσότεροι 8600k 8700k αν πετύχεις καλό κομμάτι θα πάει και 5.3 αλλά θέλεις υδροψυξη σίγουρα με αέρα μέχρι 5.1 διαβάζω στα reviews ότι κρατάει καλές θερμοκρασίες.

Για gaming πάντως οι διαφορές μεταξύ 4.8ghz με 5.3ghz είναι 1 2fps για αυτό και δεν σκέφτηκα να πάω σε aorus 7 hero.

Θελω να πω ότι δεν την έχουν ετοιμοπαράδοτη . Οχι ειναι ένα ψηφιακό καντράν που σου λέει νούμερα κ βλέπεις τον κωδικό του σφάλματος που θα έχει διαβάσει η μητρική αν κατι πάει στραβά με μνήμες fans cpu κτλπ .ναι ναι μα και εγω υδροψυξη θα βάλω kraken x62

post-290858-0-42138200-1508417282_thumb.png

• Like 1

Σε κάνα 2 review το έχουν κάνει αλλά σίγουρα ήταν καλά κομμάτια όπως γράφεις. Για μένα και 4.8 να πάει stable ο 8700 με σωστές θερμοκρασίες θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Άλλωστε πολύ μικρές διαφορές υπάρχουν σε gaming. Περισσότερο ελπίζω να κρατάει υψηλά ρολόγια η gpu που θα ανέβουν κατακόρυφα τα fps παρά αν παει 4.9 η 5.2 η cpu.

Τα 4.8ghz πιστεύω είναι εφικτά με αέρα και με καλό vcore στο 85% των chips καφέδων 8700Κ.....πάντα υπάρχουν και οι μπανάνες cpus.......

Μάλλον εννοεί για άλλες ψύκτρες με αέρα κ προφανώς οχι την stock ψύκτρα .

Μάλλον εννοεί για άλλες ψύκτρες με αέρα

Οποιαδήποτε aftermarket αερόψυκτρα στα 1.35v και πάνω (για intel cpus μιλάω) τα βρίσκει σκούρα........

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...