Fulgore Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας παιδιά. Το build έχει κλειδώσει και μέχρι την Παρασκευή θα γίνει η παραγγελία. Ελπίζω να βγει αντάξιο των προσδοκιών μου και να το απολαύσω. Σαν σκεπτικο ο takis σωστα το ειπε,απλα το να αλλαξεις καρτα οσον αφορα τη εγκατασταση της ειναι κυριολεκτικα plug and play κατασταση σε σχεση με την εγκατασταση μητρικης,επεξεργαστη z370. Ο λογος που λες οτι θες το pc να σου βγαλει 5ετια ειναι για να παρεις αργοτερα παλι αλλο ετοιμο υποθετω,αρα εχεις θεμα εγκαταστασης/συναργμολογισης . Τελος παντων καλοριζικο και καλοδουλευτο. Αυτό που γράφεις είναι σωστό με την προϋπόθεση ( που υπογραμμίζω ) δηλαδή αν για παράδειγμα σήμερα είσαι με 1080p σε ένα παιχνίδι π.χ. Division με setup i5 8400 ή i5-8600Κ ή R5-1600 ( να μην πώ ακόμα και 1500X ) και 1060 6GB και μείνεις σε αυτό, τότε ΟΚ, τι να αλλάξει ... αν όμως πας 2-2,5 χρόνια μετά στο DIVISION "2" και μετά άλλα 2 Μετά στο DIVISION "3" τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι η απόδοση που είχες ( ας υποθέσουμε ότι σήμερα ήταν 65-70FPS ) δεν θα είναι σίγουρα η ίδια. Θα είναι 50FpS για το DIVISION 2 και 35FpS για το DIVISION "3" ... Τότε ( όπως έγραψα στο 1o μου post ) ένας επεξεργαστής όπως αυτοί που ανέφερα θα μπορέσει να υποστηρίξει την επόμενη ή και μεθεπόμενη γενιά GPU, ώστε να ξαναπάρεις τα 70 FPS αλλά μέχρι εκεί. Λογικά ότι GPU και να του ρίξεις μετά θα βρίσκει όριο την CPU. Γιαυτό λέω ότι η λύση εξαρτάται από την επιθυμία και την ανάγκη που έχει ο καθένας σε συνδυασμό με τα οικονομικά του. PC που σήμερα έχει κόστος x3 σε αυτό που περιέγραψα σίγουρα θα αντέξει περισσότερο ... αλλά το ερώτημα είναι αν αυτό το x3 του κόστους το κρατήσω και το δώσω σταδιακά τι θα έχω χάσει σε απόδοση τώρα, και τι θα έχω κερδίσει στην πορεία. Προσωπικά επειδή δεν βλέπω την τεράστια διαφορά από έναν επεξεργαστή των 200-250 euro σε έναν των 400euro, μου αρέσει περισσότερο το σενάριο όπου στήνει κάποιος πάνω σε μία αξιοπρεπή CPU και καλή GPU ώστε να αναβαθμίσει στην πορεία 1 ή και 2 φορές την GPU πριν την αναβάθμιση CPU ή και την πλατφόρμα συνολικά σε αντίθεση με το σενάριο σπάω την μπάνγκα σήμερα και μένω στα αυγά μου 5-6 χρόνια. Το θεμα βεβαια ειναι να εχεις και την ορεξη και διαθεση για να ασχολεισαι συνεχεια με τις αναβαθμισεις ετσι? Αρκετος κοσμος γιαυτο δινει παραπανω χρηματα για τους i7 οπως ο 8700κ,για να εχει το κεφαλι του ησυχο για μεγαλο χρονικο διαστημα,και γιατι δεν θελει να ασχολειται συνεχεια με τις οποιες εξελιξεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Βρε φιλε adtakhs σεβομαι τις γνωσεις σου και την παρουσια σου, αλλα εν προκειμενω δεν τα λες καλά. Ο επεξεργαστής εχει σαφως μεγαλυτερο χρονο ζωης απο την καρτα γραφικων. Σε 6,7 μήνες θα συζητάμε για την 2080ti , ας βάλει μια 1070 τώρα να κάνει αξιοπρεπώς τη δουλειά του . Και για το θεμα τροφοδοτικό, πάγια άποψη μου είναι ότι από εκεί ξεκινάς το στήσιμο ενός αξιόπιστου πι σι. Το καλύτερο τροφοδοτικό του κόσμου πρώτα αν είναι δυνατόν και μετά όλα τα άλλα. Αν το τροφοδοτικό είναι ψιλομάππα να τα χέσω τα υπόλοιπα. Κανένα τροφοδοτικό από αυτά που του έγραψα δεν είναι ψιλομαπα... Για δες τα Από εκεί και πέρα από το να σκάει τα 1800€ ανώφελα ( γιατί και την απλή 1080 να βάλει είναι διατεθειμένος να σκάσει 1800€) καλύτερα 1080ti GLA , αν είναι να πέσεις σε κάρτα γραφικών από 1080ΤΙ σε 1080, τουλάχιστον κάνε το για να μπει μια νέα οθόνη 144Ηζ ή υψηλότερης ανάλυσης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Το ειδες οτι αλλος με ρωτησε το συγκεκριμενο πραγμα η απλα ειπες να μπεις να πεταξεις και εσυ την μπηχτη σου? Επισης δεν φταιω εγω που οι amd ειχαν το θεμα τιμων λογω του minining και οι reference vega ειναι πανακριβες ,αλλα ειπαμε οταν ο αλλος εχει κολλημα Τελος απο ποτε θεωρειται off topic το να αναφερει καποιος ποιοι coffee lake(επεξεργαστες του θεματος)ειναι καταλληλοι απο πλευρας αποδοσης/χρηματων αναλογα το monitor του καθενος μονο εσυ ξερεις. Που ακριβως θες να καταληξεις ρε Babi δεν εχω καταλαβει? Ειπε κανεις οτι ο 7700κ ειναι μηπως σαπακι απο πλευρας δυνατοτητων? Ουτως ή αλλως στο εν λογω benchmark που αναφερεις ο του digitalfoundry σου δειχνει τα frames σε ενα σημειο μεσα στην πολη οχι σε ολο το παιχνιδι αρα? Τελος τα αποτελεσματα απο τις μετρησεις των παιχνιδιων το σωστο ειναι να γινονται στα αναλογα θεματα τους και οχι σε αυτο που ανεφερες. Ο αλλος που ενδιαφερεται να δει πως τρεχει ο 8400 το destiny 2 ή το witcher 3 δεν θα μπει στο γενικο θεμα των benchmarks που αλλα benchmarks ανεβαινουν κυριως ,αλλα στο αντιστοιχο θεμα του destiny και witcher 3 στην ενοτητα των pc games για να συγκρινει με τους υπολοιπους που παιζουν το παιχνιδι αποψεις για τις ρυθμισεις στο παιχνιδι. Τι να ξεκαθαρισω ακριβως?Ανεβηκε το εν λογω video που δειχνει συγκεκριμενα σε μια σκηνη καποια αποτελεσματα και με βαση τις διαφορες σε αυτη την σκηνη εγω σχολιασα το αυτονοητο. Οτι αν δηλαδη ο 7700κ εχει τετοια διαφορα με τον 8700κ,τοτε και οι πιο αδυναμοι απο αυτον σε αυτη την σκηνη θα εχουν μεγαλυτερες διαφορες. Αλλα οπως φαινεται βλεπω τους κατοχους προηγουμενων i7(οπως ο συμφορουμιτης που του εκανες και like πιο πανω )να νιωθουν λιγο αβολα στο εν λογω θεμα και να γινονται πιο επιθετικοι απο οσο χρειαζεται. Ο αλλος πειραχτηκε επειδη δεν ανεφερα amd καρτες και αντι να συμπληρωσει την λιστα αναφεροντας τις αντιστοιχες amd καρτες,ειπε να πεταξει την ειρωνια του(αλλα μετα τον πειραζουν τα off topic σχολια κατα τα αλλα). Ο αλλος συμφορουμιτης θιχτηκε επειδη δεν συμπεριελαβα την υποψηφια για αγορα καρτα του ..... http://www.insomnia.gr/topic/580573-amd-arctic-islands-greenlandvega-baffin-ellesmerepolaris/page-459?do=findComment&comment=56024873 Γιατι υπαρχει μεγαλη ζηλια αγαπητε και ας μην το παραδεχεται ο αλλος. Απο οτι φαινεται θιγονται οι κατοχοι 4c i7(καθαρα ψυχολογικος ο λογος) λογω της συγκρισης του 8700κ με τον 7700κ και τα αποτελεσματα τα βλεπεις. Τα ειδαμε και απο τον αλλο γνωστο συμφορουμιτη πιο εντονα που μιας και ειδε την αγορα του 7700κ του να απαξιωνεται σε μικροτερο απο 1 χρονο,εφτιαξε λογαριασμο αποκλειστικα για να αποδειξει ποσο κατωτεροι ειναι οι coffeelake απο τον δικο του. Εβαλα ryzen μεσα σαν εναλλακτικη αγορα γιατι ορισμενοι πιο πισω εκαναν παραπονα οτι απαξιωνω του amd,και τωρα που τους αναφερω παλι γινονται παραπονα. Και παλι απο την στιγμη που δινω βαση κυριως στους coffee lake του θεματος οσον αφορα τις προτασεις,το off topic που ακριβως ειναι? Το ιδιο και για τις καρτες γραφικων,πως να αναφερω τις αντιστοιχες καρτες οταν εχουν θεματα στην αγορα?Οι ακριβοτερες vega ακομα δεν εχουν κυκλοφορησει οι custom καρτες τους τι να προτεινω δηλαδη reference vega 56/64 οταν κοστιζουν οσο η custom gtx 1080? Αλλα μαλλον ισχυει αυτο που ανεφερα στο link πιο μετα,οτι ο αλλος νομιζε(ψυχολογικα)οτι του εθιξα την μελλοντικη αγορα του. Είσαι το λιγότερο τραγικός Κανονικά δεν θα έδινα συνέχεια αλλά επειδή πέταξες αρκετές σπόντες ,και μίλησες περί ζήλιας φωτογραφίζοντας το πρόσωπο μου,άκου τώρα Είπες ότι θίχτηκα .Όχι φίλε,δεν θίχτηκα,εσύ θιχτηκες που σου είπα ότι βγήκατε εντελώς ΟΤ Ε τι να κάνουμε, αφού off topic είσαι στο παρών νήμα όταν προτείνεις gpu για games. Και θίχτηκες επειδή σου είπα ότι δεν έγραψες τις αντίστοιχες προτάσεις της amd για gpu. Και καλά εκανα ρε μαν,αφού εν έτη 2017 που η πλειοψηφία λόγω budget ,έχει freesync monitor,προτείνεις μόνο Nvidia. Μάντεψε με τι κάρτες παίζουν καλύτερα όλες αυτές οι οθόνες.. Αλλά ξέχασα,εσύ έχεις Nvidia και είναι το καλύτερο Και στην τελική η παρατήρηση που σου έκανα είχε και μια δόση χιούμορ που μάλλον δεν καταλαβαίνεις. Εγώ αδερφέ δεν θιγομαι για τα μηχανήματα.Ουτε νιώθω άβολα όπως ανέφερες που η τεχνολογία προχωράει. Και είμαι από τους πρώτους που κράζω όταν δω κάτι στραβό,είτε έχω κάτι είτε όχι. Από την πρώτη μέρα εκραζα για τα temps των cpus μου,τα απίθανα ρεύματα των Z μητρικών,τα 2 κιλά παστας των υπεργαματων strix και πολλά άλλα όπως τις μαλακιες και αστοχίες της amd. Βλέπεις,εμείς ότι αγοράζουμε δεν είναι το καλύτερο και δεν το εξυμνουμε,αντιθέτως τονίζουμε τα στραβά του για να μαθαινουν και οι υπόλοιποι. Και επειδή είπες για ζήλια και κάτι τέτοια τραγικά,σαν κάτι θείες κουτσομπολες,μέχρι και λινκ έβαλες που μιλούσα για τι κάρτα θέλω να πάρω. Λες και το έχω κρυφό...ελεος.Σε είχα για πιο σοβαρό αλλά τεινεις να γίνεις σαν τον 7700Κ που εσύ ο ίδιος κράζεις. Να το προσέξεις αυτό. Άκου κι αυτά λοιπόν Εγώ και μερικοί άλλοι εδώ μέσα όπως πχ ο Μπάμπης,τα πισια τα φτιάχνουμε γι την κ@βλ@ μας.Και όπως είχε πει και ο φίλος μου και γνωστός εδώ Whitefanged,το πισί είναι μια τρίχα από τα φρύδια μου. Όχι επειδή είμαστε λεφτάδες,αλλά επειδή έχουμε βίτσιο και το ξέρεις και εσύ. Και δεν τα λυπόμαστε,τα σφαζουμε,τα μπεντσαρουμε,τα χαιρόμαστε με το δικό μας τρόπο και όταν κάτι δεν μας κάνει παίρνουμε άλλο. Κατάλαβες; Λες λοιπόν να ήθελα 8700κ και να μην το είχα ήδη? Όχι τώρα,χθες.Και όχι ένα,να γινόταν sli με δύο θα τους είχα Και οποιοσδήποτε με ένα σύστημα όπως το δικό μου θα μπορούσε να πάει σε 8700κ. Μια μικρή αναβάθμιση είναι χρηματικά. Γι αυτό λοιπόν τα περί ζήλιας πες τα σε κανέναν άλλο. Αλλά μάλλον εσύ έχεις-ειχες τέτοια συναισθήματα και νομίζεις πως και οι άλλοι είναι όμοιοι σου. Έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους φίλε. Δεν "βαφομαι" για καμία ιντελ και καμιά amd Το πισί δεν μου μακραίνει το μόριο κι δεν το παίζω συντονιστής του νήματος Έχω και άλλα πράγματα να ασχοληθώ Λοιπόν πήγαινε τώρα να παίξεις κάνα παιχνιδάκι με τον υπεργαματο υπολογιστή σου,την σούπερ 144 χερτζ οθόνη με την διαστημική κάρτα γραφικών που θα καταπιεί όλα τα εφπιες σαν στραγάλια και άσε τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς με τα 60 χερτζ να σε θαυμάζουν. (Σορυ για την ειρωνεία αλλά δεν κρατήθηκα) Και άσε και εμας που θέλουμε να τα βλέπουμε αντικειμενικά, να λέμε τα σύκα σύκα.. Έλα μετά να μας πεις πόσο γαμάτα παίζεις και να γεμίσεις τα νήματα με άσκοπα ποστ,να φτάσεις τα 35786548097 μηνύματα και γίνεις admin??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Natm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Tom's review για τον 8600k http://www.tomshardware.com/reviews/intel-coffee-lake-core-i5-8600k-cpu,5264.html Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2017 από Natm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Με μπερδέψατε λίγο παιδιά. Κυρίως gaming θα κάνω στον υπολογιστή και είχα σκεφτεί τον 8600k ώστε να δώσω τα χρήματα σε άλλο part μιας και σε gaming είναι ισάξιος με τον 8700k και με ένα OC στα 4.9ghz έχεις τούμπανο επεξεργαστή. Μετά όμως σκέφτηκα ότι πόσο θα αντέξουν τα 6 threads? Ήδη στο civilization το καινούργιο τα threads κάνουν μεγάλη διαφορά. Το παίδεψα αρκετά στο μυαλό μου και κατέληξα στον 8700k. Τώρα να ξανά βάλω στο προσκήνιο τον 8600k? Τις τελευταίες μέρες έχω δει 200 reviews άλλα έχουν πάντα τον 8700k ανώτερο σε gaming άλλα οπως τα παραπανω τον 8600k σε μερικά παιχνίδια. Το θέμα δεν είναι να γλιτώσω τα 130 ευρώ που είναι η διαφορά των 2 επεξεργαστών αλλά να πάρω ότι καλύτερο μπορώ για Gaming ώστε να με κρατήσει 4 5 χρόνια στα 1850 ευρώ. 1) Για παιχνίδια δεν παίρνεις i7. 2) Αν το Budget ωστόσο δεν είναι περιοριστικός παράγοντας, παίρνεις i7 γιατί απλά είναι το μεγαλύτερο Tier της πλατφόρμας και πας για το καλύτερο και έχεις καλύτερη ψυχολογία. 3) Όπως είπα και προηγουμένως δεν θα σε σώσει το HyperThreading αν γίνει obsolete o 8600K. 4) Το ότι δίνεις πολλά λεφτά για PC δεν θα σε βγάλει για περισσότερα χρόνια. Θα σου αποδώσει καλύτερα στα χρόνια που η πλατφόρμα θα είναι στο φόρτε της. Να πάρεις τον 8700Κ αν μπορείς. Δεν χωρά συζήτηση. Και στα σημερινά games που βλέπεις πως κάτι πάει στραβά στο HyperThreading, μπορείς να το κλείσεις κιόλας .... 5 χρόνια είναι πολύς καιρός και σίγουρα όπως πάει η βιομηχανία στα CPU ---> πυρήνες -- πυρήνες - περισσότεροι πυρήνες , εκεί θα πάνε όλα. Το IPC τερμάτισε ... καιρό τώρα, πλέον τερμάτισαν και τα ρολόγια . Εκτός και αν περιμένετε να δείτε AVX 512 στο gaming ... Δεν πέφτουν τόσο πολύ οι επιδόσεις με το HyperThreading για να το κλείσει κάποιος. Μην τρελαθούμε κιόλας. Το θέμα το HyperThreading κατά τη γνώμη μου το βλέπεις από την αντίθετη σκοπιά. Λες θέλω για Gaming σύστημα, δεν έχω τα χρήματα για i7, αλλά δεν χρειάζονται κιόλας μιας και όχι μόνο δεν μου δίνει παραπάνω το Hyperthreading, αλλά πολλές φορές μου δίνει και λιγότερα. Ένας i7 ωστόσο είναι πάντα πιο ωραίο CPU και αυτό το πληρώνεις κιόλας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GLA Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά. Για να πάω σε ti θα πρέπει να κόψω από παντού για να πάρω μια κάρτα που θα με βγάλει λίγους μήνες παραπάνω στην οθόνη που παίζω. Για g sync monitor 2K για την ώρα δεν το σκέφτομαι στο μέλλον δεν ξέρω. Τον 8700k τον έβαλα καθαρά για ψυχολογικούς λόγους όπως σωστά έγραψε ο Heatspreader. Κάρτα γραφικών αλλάζω εύκολα στα υπόλοιπα δεν θέλω να κάνω οικονομία. Θα γίνει σίγουρα overclock και η 1080 στα 2 ghz που παει άνετα όταν δω ότι ζορίζεται. Ξέρω ότι και με 1000αρικο φτιάχνει κανείς εξαιρετικό υπολογιστή που θα παίζει στα ίδια όπως και εγώ. Απλά το budget είναι αυτό δεν με ενδιαφέρει το vfm. Η παραγγελία θα γίνει σήμερα το μεσημέρι γιατί όσο το αφήνω είναι χειρότερα συνέχεια βγαίνουν καινούργια πράγματα. Τελικό build και θα μπει και ένας firecuda 2tb για τα παιχνίδια Έμειναν 30 ευρώ για να συμπληρώσω τα 1500 συν το ΦΠΑ αλλά πιστεύω είμαι κομπλέ ίσως βάλω και ένα dvd drive να βρίσκεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ποτέ δεν συμπάθησα τους υβριδικούς δίσκους.1) Έβαλες NVMe M2 δίσκο; 2) Βάλε έναν 4TB Baracudda σαν αυτό που πήρα πρόσφατα. Χαμηλή τιμή έχει. Edit:Καταλαβαίνει κάποιος τη διαφορά του 2pcs με το (ν); https://www.asrock.com/MB/Intel/Z370%20Killer%20SLIac/index.asp#Memory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GLA Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ποτέ δεν συμπάθησα τους υβριδικούς δίσκους. 1) Έβαλες NVMe M2 δίσκο; 2) Βάλε έναν 4TB Baracudda σαν αυτό που πήρα πρόσφατα. Χαμηλή τιμή έχει. Edit: Καταλαβαίνει κάποιος τη διαφορά του 2pcs με το (ν); https://www.asrock.com/MB/Intel/Z370%20Killer%20SLIac/index.asp#Memory ramsupport.PNG Ναι χώρεσε τελικά 30 ευρώ είναι η διαφορά είπα να πάω στον M2. Κυρίως για εφαρμογές θα χρησιμοποιηθεί να πηγαίνουν όλα σφαίρα. Για τον firecuda διαβασα τα καλύτερα ότι είναι ανάμεσα σε 10000 raptor με ssd σε ταχύτητες. Θέλω καλά loading times στα παιχνίδια. Έλεγα να πάω σε WD black αλλά βγαίνει αρκετά ακριβότερος. Οι Baracudda δεν είναι λίγο αργοί? Δεν με ενδιαφέρει οι μεγάλη χωρητικότητα τόσο θα βάλω ακόμα έναν 2tb αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Είναι πιο αργός, αλλά είναι αθόρυβος και μεγάλος.Δεν μπορείς να πάρεις 500GB VNMe; Μικρός ο 250άρης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GLA Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Είναι πιο αργός, αλλά είναι αθόρυβος και μεγάλος. Δεν μπορείς να πάρεις 500GB VNMe; Μικρός ο 250άρης... 259 τον έχει το vision και δεν θα χρησιμοποιηθεί. Αντε να βάλω 4 5 παιχνίδια που θα παίζω πιο συχνά στον nvme Witcher 3 πχ και τις εφαρμογές μου. Από αποθηκευτικό χώρο έχω 20TB εξωτερικούς σκληρους με ενδιαφέρει κυρίως η ταχύτητα και το loading στα παιχνίδια από τον HDD. Πιστεύω είμαι υπερκαλυμμενος στα παντα έβαλα και μια πιο όμορφη ψυκτρα με ίδιες επιδόσεις με τη noctua. Έχω μείνει με το μηχανικό πληκτρολόγιο και το gaming ποντίκι και δεν έχω υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Καταλαβαίνει κάποιος τη διαφορά του 2pcs με το (ν); https://www.asrock.com/MB/Intel/Z370%20Killer%20SLIac/index.asp#Memory ramsupport.PNG Μάλλον είναι τυπογραφικό προφανώς copy paste από άλλη QVL List. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Κατά λάθος είχα δώσει τα Intel Mounts της Η100i στην Corsair.Ύστερα από επικοινωνία μαζί, θα μου στείλουν Intel Mounts δωρεάν. Οπότε πάμε προς Coffee Lake ολοταχώς! Τους έστειλα το παρακάτω Mail χθες: Hello Corsair,I would like to start by thanking you for your good and reliable products.I have the Corsair H100i on an AM3+ motheboard. I am going to upgrade my system to Intel i5 8600k soon. Unfortunately I've lost the mounting brackets for the intel sockets. Is there a way to acquire them again? Always redeemed. Και μου απάντησαν: Hello xxxxxx, As a one time exception, we will send you replacement mounting hardware. Please note in the future you will need to purchase it if you lose the hardware. Your RMA has been approved. The replacement part will ship out to you soon. Please disregard the automated email instructing you to return your product as it is not required. Thank you. Με μάλωσαν βέβαια λίγο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Είσαι το λιγότερο τραγικός Κανονικά δεν θα έδινα συνέχεια αλλά επειδή πέταξες αρκετές σπόντες ,και μίλησες περί ζήλιας φωτογραφίζοντας το πρόσωπο μου,άκου τώρα Είπες ότι θίχτηκα .Όχι φίλε,δεν θίχτηκα,εσύ θιχτηκες που σου είπα ότι βγήκατε εντελώς ΟΤ Ε τι να κάνουμε, αφού off topic είσαι στο παρών νήμα όταν προτείνεις gpu για games. Και θίχτηκες επειδή σου είπα ότι δεν έγραψες τις αντίστοιχες προτάσεις της amd για gpu. Και καλά εκανα ρε μαν,αφού εν έτη 2017 που η πλειοψηφία λόγω budget ,έχει freesync monitor,προτείνεις μόνο Nvidia. Μάντεψε με τι κάρτες παίζουν καλύτερα όλες αυτές οι οθόνες.. Αλλά ξέχασα,εσύ έχεις Nvidia και είναι το καλύτερο Και στην τελική η παρατήρηση που σου έκανα είχε και μια δόση χιούμορ που μάλλον δεν καταλαβαίνεις. Εγώ αδερφέ δεν θιγομαι για τα μηχανήματα.Ουτε νιώθω άβολα όπως ανέφερες που η τεχνολογία προχωράει. Και είμαι από τους πρώτους που κράζω όταν δω κάτι στραβό,είτε έχω κάτι είτε όχι. Από την πρώτη μέρα εκραζα για τα temps των cpus μου,τα απίθανα ρεύματα των Z μητρικών,τα 2 κιλά παστας των υπεργαματων strix και πολλά άλλα όπως τις μαλακιες και αστοχίες της amd. Βλέπεις,εμείς ότι αγοράζουμε δεν είναι το καλύτερο και δεν το εξυμνουμε,αντιθέτως τονίζουμε τα στραβά του για να μαθαινουν και οι υπόλοιποι. Και επειδή είπες για ζήλια και κάτι τέτοια τραγικά,σαν κάτι θείες κουτσομπολες,μέχρι και λινκ έβαλες που μιλούσα για τι κάρτα θέλω να πάρω. Λες και το έχω κρυφό...ελεος.Σε είχα για πιο σοβαρό αλλά τεινεις να γίνεις σαν τον 7700Κ που εσύ ο ίδιος κράζεις. Να το προσέξεις αυτό. Άκου κι αυτά λοιπόν Εγώ και μερικοί άλλοι εδώ μέσα όπως πχ ο Μπάμπης,τα πισια τα φτιάχνουμε γι την κ@βλ@ μας.Και όπως είχε πει και ο φίλος μου και γνωστός εδώ Whitefanged,το πισί είναι μια τρίχα από τα φρύδια μου. Όχι επειδή είμαστε λεφτάδες,αλλά επειδή έχουμε βίτσιο και το ξέρεις και εσύ. Και δεν τα λυπόμαστε,τα σφαζουμε,τα μπεντσαρουμε,τα χαιρόμαστε με το δικό μας τρόπο και όταν κάτι δεν μας κάνει παίρνουμε άλλο. Κατάλαβες; Λες λοιπόν να ήθελα 8700κ και να μην το είχα ήδη? Όχι τώρα,χθες.Και όχι ένα,να γινόταν sli με δύο θα τους είχα Και οποιοσδήποτε με ένα σύστημα όπως το δικό μου θα μπορούσε να πάει σε 8700κ. Μια μικρή αναβάθμιση είναι χρηματικά. Γι αυτό λοιπόν τα περί ζήλιας πες τα σε κανέναν άλλο. Αλλά μάλλον εσύ έχεις-ειχες τέτοια συναισθήματα και νομίζεις πως και οι άλλοι είναι όμοιοι σου. Έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους φίλε. Δεν "βαφομαι" για καμία ιντελ και καμιά amd Το πισί δεν μου μακραίνει το μόριο κι δεν το παίζω συντονιστής του νήματος Έχω και άλλα πράγματα να ασχοληθώ Λοιπόν πήγαινε τώρα να παίξεις κάνα παιχνιδάκι με τον υπεργαματο υπολογιστή σου,την σούπερ 144 χερτζ οθόνη με την διαστημική κάρτα γραφικών που θα καταπιεί όλα τα εφπιες σαν στραγάλια και άσε τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς με τα 60 χερτζ να σε θαυμάζουν. (Σορυ για την ειρωνεία αλλά δεν κρατήθηκα) Και άσε και εμας που θέλουμε να τα βλέπουμε αντικειμενικά, να λέμε τα σύκα σύκα.. Έλα μετά να μας πεις πόσο γαμάτα παίζεις και να γεμίσεις τα νήματα με άσκοπα ποστ,να φτάσεις τα 35786548097 μηνύματα και γίνεις admin??? Καταλαβαινω γιατι εισαι mad και μπορει να εχεις και τα δικια σου αλλα γιατι να προτεινει shit overpriced gpus?? Επειδη εχουν αρκετες οθονες freesync? Να ηταν τουλαχιστον MSRP με διαφορετικες υλοποιησεις να το καταλαβω.. Για να επανελθω και ontopic ηρθε ο 8700k σε εμενα αλλα ακομα δεν εχω τιποτα αλλο, με βλεπω να τον κοιταω στο κουτι για κανα δυο βδομαδες.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μάλλον είναι τυπογραφικό προφανώς copy paste από άλλη QVL List. Δηλαδή; Μόλις έριξα παραγγελία στο HellasPhone τα παρακάτω: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3400MHz (F4-3400C16D-16GTZ) https://www.skroutz.gr/s/12979603/Asrock-Z370-Killer-SLI-ac.html?from=favorites_popup Asrock Z370 Killer SLI/ac https://www.skroutz.gr/s/7806069/G-Skill-TridentZ-16GB-DDR4-3400MHz-F4-3400C16D-16GTZ.html?from=favorites_popup Πρώτη φορά πάω σε οικονομική μητρική και ακριβά "περιφερειακά". Για να δούμε αν θα πετύχει το εγχείρημα... Οι μνήμες είναι λίγο ακριβές, αλλά για ένα 20άρικο παραπάνω έχω 200MHz παραπάνω και 100% πιθανότητες να παίξουν μιας και υπάρχουν στη λίστα συμβατότητας της μητρικής. Δεν θα ήθελα να έχουν RGB φωτισμό ειδικά αν δεν μπορώ να τον αλλάξω ή να τον κλείσω, οπότε κομπλέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχει νόημα το 2pcs, γιατι η στήλη που αναφέρεται έτσι και αλλιώς γράφει Dual Channel. Προφανώς έχουν κάνει copy paste από άλλο πίνακα στον οποίο η στήλη είχε άλλη υπόδειξη (π.χ. Dual Channel ή Quad Channel). Καλορίζικες. Γενικά απ' ότι βλέπω στο φάσμα 3000-3200 υπάρχει ελάχιστη διαφοροποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις