Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι δεν καταλαβες , απαιτείς να σου εχουν και τα κουτια ολα κανονικά . Δεν σου κανουν χαρη , πρεπει να υπάρχουν όλα .

Εγώ πήρα ενα pc απο MG για μια φιλη , μου το εφτιαξαν , κ το έστειλαν δωρεάν μαζί με ολα τα κουτιά τους .

Έχετε δίκιο και στην παραγγελία στο τέλος με γράφει 46 ευρώ μεταφορικά με κουριερ η με μεταφορική. Μάλλον θα πάω να το παραλάβω εγώ από το κατάστημα και θα πληρώσω εκείνη την ώρα πιστεύω να τα χωρέσω όλα στο αμάξι.

Δημοσ.

Έχετε δίκιο και στην παραγγελία στο τέλος με γράφει 46 ευρώ μεταφορικά με κουριερ η με μεταφορική. Μάλλον θα πάω να το παραλάβω εγώ από το κατάστημα και θα πληρώσω εκείνη την ώρα πιστεύω να τα χωρέσω όλα στο αμάξι.

Κανε μια επικοινωνία με το κατάστημα , εγω 250ε πηρα τα εξαρτήματα και μου το εφεραν δωρεάν ενω έγραφε εξοδα αποστολής δεν θυμάμαι πόσα . 

Εμένα μου φαίνεται κάπως να κανω παραγγελία 500ε πχ και να χρεωθω τα 3 - 5 ε σαν έξοδα αποστολής . 

• Like 1
Δημοσ.

Κανε μια επικοινωνία με το κατάστημα , εγω 250ε πηρα τα εξαρτήματα και μου το εφεραν δωρεάν ενω έγραφε εξοδα αποστολής δεν θυμάμαι πόσα .

Εμένα μου φαίνεται κάπως να κανω παραγγελία 500ε πχ και να χρεωθω τα 3 - 5 ε σαν έξοδα αποστολής .

Μιλήσαμε την προηγούμενη βδομάδα τους ρωτησα για το τιμολόγιο για το αν θέλω να βάλω δεύτερο σκληρό να το γράψω στην παραγγελία στα σχόλια. Για τα μεταφορικά δεν ρώτησα. Προφανώς μόλις κάνω την παραγγελία θα τους πάρω να συνεννοηθούμε με την κατάθεση χρημάτων να στείλουν τα πάντα από τα εξαρτήματα κουτιά κτλ η να πάω να τα πάρω. Όλα θα γίνουν ελπίζω να μην υπάρξει θέμα και να γίνει σωστή συνεννόηση.
Δημοσ.

Στα +30fps ο 8700Κ στο witcher από τον 7700Κ και +15fps ο 8600Κ σε σχέση με τον 7700Κ.....ενδιαφέρον με το μπουκάλι που ρίχνει ο 7700Κ στην gpu έχοντας το ίδιο ipc με τους καφέδες......

Αρα υπολογισε σε χειροτερους επεξεργαστες πιο παλιους απο τον 7700κ τι γινεται...

Από DigitalFoundry...... +30fps ρίχνει ο 8700Κ στον 7700Κ....

Από

https://www.hardwareluxx.ru/index.php/artikel/hardware/prozessoren/43220-coffee-lake-intel-core-i7-8700k-i5-8600k-i5-8400-test.html?start=12

+5fps ρίχνει ο 7700Κ στον 8700Κ

όχι οτί πιστεύω τους δεύτερους αλλά .....

Καλό είναι να μην πιστεύουμε γενικά μονοκούκι τα reviews....ίδιοι cpu σε ipc είναι έλεος...μιλάμε για το ¨μπουκάλι" που τον έκαναν να ρίχνει ο 7700Κ...το +30fps κάπως χτυπάει μιας και δεν τρελαίνεται το συγκεκριμενο game για πυρήνες....

• Like 2
Δημοσ.

Από DigitalFoundry...... +30fps ρίχνει ο 8700Κ στον 7700Κ....

Από

https://www.hardwareluxx.ru/index.php/artikel/hardware/prozessoren/43220-coffee-lake-intel-core-i7-8700k-i5-8600k-i5-8400-test.html?start=12

+5fps ρίχνει ο 7700Κ στον 8700Κ

όχι οτί πιστεύω τους δεύτερους αλλά .....

Καλό είναι να μην πιστεύουμε γενικά μονοκούκι τα reviews....ίδιοι cpu σε ipc είναι έλεος...μιλάμε για το ¨μπουκάλι" που τον έκαναν να ρίχνει ο 7700Κ...το +30fps κάπως χτυπάει μιας και δεν τρελαίνεται το συγκεκριμενο game για πυρήνες....

Εδω δείχνουν τον 7600k αρκετά καλύτερο από τους 8600k 8700k πόσο σοβαρό να πεις ότι είναι το δεύτερο site?

Και εδώ βλέπω διαφορες 8600k με 8700k υπέρ του πρώτου σε stock κατάσταση:

http://www.tomshardware.com/reviews/intel-coffee-lake-core-i5-8600k-cpu,5264-5.html

Γίνεται να ισχύουν τα συγκεκριμένα benchmark?

Δημοσ.

4,9GHz είναι ο 8600K.

Αν δεις και ο stock 8600k σε gta 5 rise of the tomb raider και hitman περνάει τον stock 8700k. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό γράφουν από κάτω διαφορα αλλά πόσο ισχύει δεν ξέρω.

Γίνεται να έχει low fps 61 ο 8700k στο gta 5 σε 1080p με 1080 κάρτα?

Δημοσ.

Είναι πράγματι παράξενο. 
Βέβαια ποτέ δεν έδινα ιδιαίτερη βάση στον Θωμά.

Εκτός αν το HyperThreading δημιουργεί μικροπροβλήματα σε σενάρια χρήσης όπως το Gaming.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πράγματι παράξενο.

Βέβαια ποτέ δεν έδινα ιδιαίτερη βάση στον Θωμά.

Εκτός αν το HyperThreading δημιουργεί μικροπροβλήματα σε σενάρια χρήσης όπως το Gaming.

Γίνεται να συμβαίνει αυτό? Δηλαδή καλύτερο cpu να έχει χαμηλότερες επιδόσεις λόγω περισσότερων threads? Στο guru3d βλέπω άλλα πάντως με ίδια κάρτα αρκετά καλύτερα framerates παντού. Και στο μεταξύ το tom χρησιμοποιεί την ίδια μητρική που θέλω να αγοράσω. Λέτε να υπάρχει πρόβλημα με την μητρική?

Δημοσ.

Χαμηλότερες επιδόσεις στα παιχνίδια, δεν σημαίνει χαμηλότερες επιδόσεις γενικά. Να το ξεκαθαρίσουμε λίγο αυτό.
Ακόμα και έτσι να είναι (που δεν νομίζω) κερδίζει σε όλα τα υπόλοιπα ο i7 και ειδικά σε Productivity Tasks. 

Το Review που διάβασα και με έκανε να θέλω να πάω σε 8600Κ είναι το παρακάτω:
https://www.techpowerup.com/reviews/Intel/Core_i5_8600K/11.html

Edit: Δεν με ενδιέφερε καθόλου ο i7 οπότε κοίταγα τον Ryzen 1600X και τον 8600K.
Κάτι παίζει με το HyperThreading.

• Like 1
Δημοσ.

Χαμηλότερες επιδόσεις στα παιχνίδια, δεν σημαίνει χαμηλότερες επιδόσεις γενικά. Να το ξεκαθαρίσουμε λίγο αυτό.

Ακόμα και έτσι να είναι (που δεν νομίζω) κερδίζει σε όλα τα υπόλοιπα ο i7 και ειδικά σε Productivity Tasks.

Το Review που διάβασα και με έκανε να θέλω να πάω σε 8600Κ είναι το παρακάτω:

https://www.techpowerup.com/reviews/Intel/Core_i5_8600K/11.html

Το διάβασα και εγώ αυτό έτοιμος ήμουν να πάω στον 8600k αλλά ξερεις ότι σε 3 4 χρόνια θα ισχύει το ίδιο? Η θα χρησιμοποιούν τα παιχνίδια 8 9 threads και ο 8600k θα τρώει ζόρι? Το σκέφτηκα να γλιτώσω τα 130 στον επεξεργαστή και να πάω σε καλύτερη μητρική.
Δημοσ.

Τον i7 8700K τον έχω σχεδόν αποκλείσει. Είναι πολλά τα 400+€.

4cores ενός 7600K πράγματι ίσως να είναι λίγα για το μέλλον. Από την άλλη τα 6cores μου φαίνονται αρκετά καλά για τα επόμενα 3-4 χρόνια.

Τους Ryzen από την αρχή δεν τους συμπάθησα ιδιαίτερα. Πολύ hype για το τίποτα. Προτιμούσα την ταπεινοφροσύνη των FX η οποίοι είχαν λίγο χειρότερες επιδόσεις από τον ανταγωνισμό. Οι Ryzen απλά τα πάνε λίγο καλύτερα σε αντιστοιχία με τότε, αλλά μας τα έχουν σπάσει πολύ σε σχέση με τις επιδόσεις τους. Έβγαλαν μοντέλα με 500€ και 1000€ και είναι λογικό που έχουν ακόμα ένα Tier που παίζουν. Με τους i3 σε 4 physical Threads τελείωσαν και οι Ryzen 3. Αν δεν ρίξουν τιμές δεν αξίζουν. Μένει βέβαια να δούμε και τα φθηνότερα Chipset από την Intel.

Ο 8600K νομίζω πως είναι ότι καλύτερο μπορεί να υπάρξει αυτή τη στιγμή. 6 αυθεντικά πάρα πολύ δυνατά Cores.

Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να δώσει κάποιος για μητρική. Καλύτερα να πάρεις μία με 140€ και να τα σκάσεις για έναν NVMe δίσκο όπου οι διαφορές θα είναι πραγματικές.

Στα 4.7GHz θα ήθελα να τον έχω κάθε μέρα με θερμοκρασίες στους 70C.

Αν φτάσουμε σε σημείο ο 8600K να είναι λίγος λόγω Threads στα παιχνίδια, δεν νομίζω να σε σώσει το HyperThreading.

Μην ξεχνάς ότι οι εταιρίες που φτιάχνουν παιχνίδια είναι εταιρίες. Θέλουν τα παιχνίδια τους να παίζουν σε όσο το δυνατόν περισσότερα συστήματα για να πουλάνε. Να χρειάζονται 8-9 Threads; Να αναγκάσουν όλο τον πλανήτη να αναβαθμίσει σε κάτι νέο που ίσως υπάρχει τότε; Δύσκολο.

• Like 1
Δημοσ.

Το διάβασα και εγώ αυτό έτοιμος ήμουν να πάω στον 8600k αλλά ξερεις ότι σε 3 4 χρόνια θα ισχύει το ίδιο? Η θα χρησιμοποιούν τα παιχνίδια 8 9 threads και ο 8600k θα τρώει ζόρι? Το σκέφτηκα να γλιτώσω τα 130 στον επεξεργαστή και να πάω σε καλύτερη μητρική.

Όταν κοιτάς την προσαρμοστικότητα μιας εφαρμογής για να βγάλει συμπέρασμα για το ποιο προιόν είναι δυνατότερο, καλύτερο, χάνεις την μπάλα. 

Υπάρχουν ένα εκατομμύριο σενάρια = εφαρμογές που η κάθε μια έχει την δική της παραξενιά.

Εγώ προσωπικά έχω πάψει να κοιτάζω την προσαρμοστικότητα ή αν την κοιτάζω είναι τελευταίο κριτήριο αγοράς.

Πιστεύω λοιπόν πως είναι καλύτερα να πας είτε σε απλό 8700 ή σε 8700Κ παρά σε 8600Κ.

Η επιλογή δική σου. :-)

Δημοσ.

Όταν κοιτάς την προσαρμοστικότητα μιας εφαρμογής για να βγάλει συμπέρασμα για το ποιο προιόν είναι δυνατότερο, καλύτερο, χάνεις την μπάλα. 

Κοιτάς ποιες εφαρμογές θέλεις να τρέχεις και πόσο αποδίδει το υποψήφιο προς αγορά Hardware που θα αγοράσεις σε αυτές.

Αυτό που αποδίδει καλύτερα, αυτό παίρνεις.

:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...